2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

lütfen bizim kilolar göbek değil bebek bi keree
o elbisede sadece göbek :) varmiş gibi duruyo
dogumdan sonra gidicekler inşallahh

aceleci temmuz bebişlerimiz annelerini telaşlandırmaya devam ediyoorr. paşamız sağlıkla gelsin inşallahh canım
canımcım bende hastaneden çıkarken buna koymayı düşünüyorum oğlumu. anne rahmine yakın yapıda yapıyorlarmış bunu bebekler rahat ediyormuş içinde öyle demişlerdi bana. portbebe almaya gerek yok gibi geliyor bana :44::44:
canımm inşallah iyice büyürde öyle gelir minik prensesss.
temmuz bebişleri çok aceleci çıktı yahuu
uy maşalah nerden nereye bende küçük doğacak diye üzülmem daha moralim geldi bebişime kıayafet olmayacak diye korkuyordum
hiç üzülme canım bak nasılda büyüyorlar
Kuzucuğummmmm oğluşunun şansına bak maşallah
Çok sevindim senin adına...Rabbim dualarımızı kabul eylesin
Çok sevindirik oldum kız
çook sağol tatlımm. inşallah bebeciklerimizin kısmetide hep böyle olur bahtları güzel olur
Sizce yan yatırma yastığı gerekli mi gereksizmi???Çok önceden arakadaşla dalga geçmiştimde o ne öyle daha neler diye:):):)
Şimdi iş başa düşünce gerekli gelio:):)
heheheh valla senle aynı durumdayım bende aynı senin gibi gereksiz diyordum hatta alışveriş yaptığım yerde çok ısrar ettiler işe yarar al diye. gereksiz bişey o almıycam dedim. ama şimdi alsam mı diye düşüncelerdeyim ama her zaman alışveriş yaptığım yerden alamammm
ben de geçen dayanamadım nisan annelerine sordum.bazıları rahat oluyor yazmış.ben de alıcam sanırım.
eveett işte şimdi bende gaza geldim. sanırım bende alıcaaam
sıyırık hatunlar iş başında
bende her bişeyini aldım... şimdilerde de alışveriş yapasım var ama ne alıcam... gereksiz şeyler alırım ona da ayırıcak bütçemiz yok malesef
bende alıcam bende bendeeeee
bak utandım şimdi

kızlar ben bıraz dua edcem hepmız ıcın cok gec olmadan yapyım. opuyorum hepnızı kandılınız tekrar mubarek olsun.
ALLAH bereket huzur saglık hayırlı evlatlar hayırlı dogumlar hayırlı ınsanlar nasip etsın hepmıze.
kazalardan belalardan uzak ıyılık dogruluk yolunda bı hayat nasip etsın ınsallah
ıyı geceler:)

Merhaba,,

sormayın neler oldu...
biz kudurduk yine ki ne kudurduk yani...
pazar günü eşimi uğurluyordum izmirden Ankara ya .. Tam 10 günlük iş ziyareti vardı..
benim ufak oğlan da ben De kudurduk veeeeee bi saatin içinde hazırlanıp Ankara ya geldik..
34. Haftamda bi bebekle bi de hamile halimle 9 saatlik yolculuk yaptık..
hem de doktorumuza danışmadan ....!!!!!!
simdi de otel odalarında yasıyoruz .. Bütün gün gezip tozuyoruz..
bir de etraf karışık olmasaydı daha iyi olurdu...
Haftayq 35. Haftalıkken dönüşümüz olucak.. Yine bi 9 saat yolculuk..
inşallah orda burda doğurmadan sağsalim evimize gideriz...

bu arada bizim ücretli izin olayı da gezipark la yandı bitti kül olduuuuuuuu arada unutuldu gittiiiiiii
cümlemize geçmiş olsun...
hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum
arada girip okuyorum...

lütfen bizim kilolar göbek değil bebek bi keree
o elbisede sadece göbek :) varmiş gibi duruyo
dogumdan sonra gidicekler inşallahh

evet baya ustumde hayal ettım o elbseyı kız bulamassam valla bınerım tepene:))))))
ınsallah tııg gıı oluruz:)

bu arada erken dogum hıkayelerı.. yarın bole bı haber alcam dıye suanda cok endselendm umarım hersey yolundadır.

gözün aydın canım çok sevindimm.... o şimdi ne güzel kokuyodurrr hııımmm missss miisss
heyecenla bekliyoruz dogum hikayeni...

Hayırlı uğurlu olsun..
Ne güzel kucağına almışsın..
yeni okudum..
Allah nice güzel günlerini göstersin inşallah

Merhaba kızlar. Kandiliniz mübarek olsun:) bugün hastanede gebelik eğitimi vardı, bende katıldım. İyiki katılmıştım, merer bilmediğim o kadar çok şey varmış ki. .. Normal doğumdan tutunda bebek emzirmeye, egzersizlere, doğru nefes almaya, banyosuna kadar herşey ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Kendimi şimdi doğuma dahada hazır hissediyorum:)

ahhh canım yaaaa bu ne kadar güzel bir habeerr çookk sevindimmm. Mübarek günde almışsın minik meleğini kucağına çok şükür rabbime
sağol tatlımm
eşim güzel haberi verdikten sonra ilk aklıma sen geldin canım inşallah hepinizin eşleri hayırlı işlerde çalışır rahat geçinirsiniz bebeciklerinizle
yaa bu arada happymother nerelerde diş hekimimiz doğurmuş olmasın:18::18::18:
onun minik oğluda var ya fırsat bulamamıştır girmeye belki. doğurmamıştır heralde daha yaa :44::44::18:
elbise beğenebildin mi canım sen kendine ?
unutmaz heralde cnm , unutsada takılma böle seylere boşver , bu aralar hepimiz eşleriyle bozuk nieyse antrapozamı girdi bunlar komple acaba
hehehhehh ay çok güldüm yaaaaa
kesin girdiler kesinn
yok abartmam bundna sonra ben cok sverım krazı smdilik diri diri olyor 1 aya kalmak kurtlancakalr dıye yyım bol bol dyodm ama yok almam daha:)))
bende çok seviyorum kirazı hiç dayanamıyorum. gerçekten şimdi tam mevsimi. bikaç hafta sonra kötüleşmeye başlıcak. az az yiyelim bari

ah canım yaa iyi cesaret gitmişsin o kadar yolu:18::18:
aman dikkat et kendine bebeğine ve oğluna. otobüslemi dönüceksiniz peki geri ? dönüşte eşin olucak mı yanında?

hayırlı geceler kızlar nısan gelemsı hakknda bılgını zvarmıı??????? bugn ebe dogum ahkında konustu artık son muayenen dedı bısde esımle yuruyusden geldıkk e wc ye gırdım bendee

ebe nısanın geebılrı suyun ,kanaman vs demıstı nısan hakkındada kanlı olur kahfe olur sumuksu olur demıstıı

bende wc de baktım peceeye af edersınzı yesıl sümüksü bırseyler geldii korktum nısan bu mu acabaa cunku akıntım acık kremsı renk oluyor bır aydırrr bu nedır kı acaba hazıran annelerınede sorudm cvp yok henuzz:26::26::26:dusa gırcem cvp almadan gırmek ıstemyıyorum bu eceyı ııı degerlendırmek lazımmm çünkümmmmmmmmmmmm

ah canım yaa iyi cesaret gitmişsin o kadar yolu:18::18:
aman dikkat et kendine bebeğine ve oğluna. otobüslemi dönüceksiniz peki geri ? dönüşte eşin olucak mı yanında?
Araabayla geldik arabayla dönücez hayatım..
Valla bu içimdeki kız nasıl bi kız olucak anlamadım..
bu hamileliğimde ne istanbul u be ankarası ne Antalya'sı ne maldiv i ne orası ne burası.. Yapmadığım manyaklık kalmadı..
kucağıma nasıl bi şey alıcam nasıl bi dogum olucak cok merak ediyorum ..
kızımın sınırlarını cok zorladım yaaaa...
hakkımızda hayırlısı artık...

Canım doktorunu arar mmısınız pis sümüksü koyu bulaşık bi kan..nişan olabilir.. Hadi bakalım hayırlısı .. Miktarı az olucak lekelenme gibi

önceki gezdiklerin neysede canım şimdi dikkat et aman :18::18:sonra ufaklıkta korkmasın anneciğine bişey oldu diye.
ben annemin doğuma gittiğini sabah okula gitmek için kalktığımda komşumdan öğrenmiştim. çok erken gittiklerinden beni kaldırmamışlar. çok korkmultum anneme bişey olucak diye. şimdi bu aklıma geldi. senin oğlun küçük birde dimi. korkmasın yazık ama iyi gezmişsin ohh iyi olmuuşş

canım doktorunu ara bi sor bencede. belki çağırır kontrol eder

Oğluşum 18 aylık daha ablası... Dua et bizlere de bu akşam..

çok güzel olmuş ,

güle güle kullan inşallah
amın ınsl cnm
ınsl cnm sagolasınn ınsl
wuu kucuck ama buyumus hemde tap tatlııııııı

Canım doktorunu arar mmısınız pis sümüksü koyu bulaşık bi kan..nişan olabilir.. Hadi bakalım hayırlısı .. Miktarı az olucak lekelenme gibi

canım doktorunu ara bi sor bencede. belki çağırır kontrol eder
hastaneyı arıcam eebeler bakıcak gerek gorurlerse dr arıcaklarr ama gerek yok gıbı sancım belımde vardı sımdı yok yesıl sumuksu canımm hapymother senn ıkıncı olucakya ınsll anlarsın yesıl sumuk bıldıgın akıntı m gıbı degıl yanııı

yardımcı olmak isterdim ama benim ilk önce suyum gelmişti.. onun için bşy diyemicem.sen en iyisi doktorunu ara ...

Benim de ilk suyum gelmişti ilk doğumda canım.. Ama bildigim kadarıyla kirli kan renginde bulaşık avuç içi kadar anca.. Akıntı gibi akıp gitmiyo.. Geliyo ve kilot kirleniyo duruyo.. Suyun gelince baya litre litre akıyo aşağılara .. Baya baya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…