saol cnm bulrum herhalde denerımde foto ceker atarım sıze:) okdr magazada vardr herhalde ole bıs mutlka umtlyum.
ya zaten herkez kılo almıssın dıyor. bıde ben cok kokosdum hamlilekden once alısdılar o hallerıme ınsanlar ııcne ah bu kız hala tas gıbı dıyen bakıslarla cıkmak ıstyorum:) bıraz taktım ondan kafayı:)
aceleci temmuz bebişlerimiz annelerini telaşlandırmaya devam ediyoorr. paşamız sağlıkla gelsin inşallahh canımCanlar hepinizin Bu mübarek Miraç kandili mübarek olsun....Bebişlerimize rabbim sağlık sıhhat versin..
pazartesi kontrolüm vardı. 35+3 te... nst de sacılarım çıktı ve hissediyordum da o sancıları hatta kafamı kaldırıp baktım o anlarda değer yükseliyordu ordan tahmin ettim kesin doktor sancın var diyecek dedim . eşim de kızdı bana evham yapma diye .iddaya girdik :) sıramız geldi doktor sonuca baktı ..plstgc sancın var canım benim üstelik düzenli mızmız ama düzenli sancıalr bi alttan muayne edelim açıkklık başlamış olabilir dedi tabi biz şok ilk açıklık muaynem o kadar korkutmuşlar ki bizi aman dayanamadm vs. diye. "hiç hoşuma gitmedi bu muayne. plstgc hazırlıklarını yap çantan vs. hazır olsun canım .yine rabbim bilir ama sen hazırlığını yap bana bu tosun fazla beklemicek gibi geliyor. rahim yumuşamış.birde bebeğin kafası yerleşmiş aşağı inmiş. açıklık yok ama rahim yumuşadıysa zaten artık 36. haftadasın açıklık da başlar" dedi. bizi aldı telaş.pazartesi tekrar çağırdı o gün kesin birşey söyleyecek. herşeyimiz hazır allahtan.
geceleri ara sıra aşırı sancıdan uyanıyorum. düzenli değil ama dayanılmaz sancılar. nsip bakalım. oğlumuz ne zaman teşrif ewdecek dünyamıza:) bu arada 2900 gr ve 50 cm olmuş kuzum ..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
canımcım bende hastaneden çıkarken buna koymayı düşünüyorum oğlumu. anne rahmine yakın yapıda yapıyorlarmış bunu bebekler rahat ediyormuş içinde öyle demişlerdi bana. portbebe almaya gerek yok gibi geliyor bana :44::44:kızlar ana kucağım var dışarıda kullanmak için hatta resmini koyim
Eki Görüntüle 728897
hast den ilk çıktığımızda bebiş bunda rahat edermi yoksa port bebe alsam mı int te buldum bu model çok hoşuma gitti çantasıda hoşmuş sizin fikriniz nedir bu konuda :26:
Port Bebe 2'li Set 2012.-.Indirimli Bebe
canımm inşallah iyice büyürde öyle gelir minik prensesss.merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
biz doktor teyzeden geldik
tansiyonumuz hiç iyi değil
testlerimizde... pazartesi için sezaryen günü verdi doktor
kızçem daha çok minik dua edin inşallah emebilir ve küveze girmez
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:
hiç üzülme canım bak nasılda büyüyorlaruy maşalah nerden nereye bende küçük doğacak diye üzülmem daha moralim geldi bebişime kıayafet olmayacak diye korkuyordum
çook sağol tatlımm. inşallah bebeciklerimizin kısmetide hep böyle olur bahtları güzel olurKuzucuğummmmm oğluşunun şansına bak maşallah
Çok sevindim senin adına...Rabbim dualarımızı kabul eylesin
Çok sevindirik oldum kız
heheheh valla senle aynı durumdayım bende aynı senin gibi gereksiz diyordum hatta alışveriş yaptığım yerde çok ısrar ettiler işe yarar al diye. gereksiz bişey o almıycam dedim. ama şimdi alsam mı diye düşüncelerdeyimSizce yan yatırma yastığı gerekli mi gereksizmi???Çok önceden arakadaşla dalga geçmiştimde o ne öyle daha neler diye:):):)
Şimdi iş başa düşünce gerekli gelio:):)
eveett işte şimdi bende gaza geldim. sanırım bende alıcaaamben de geçen dayanamadım nisan annelerine sordum.bazıları rahat oluyor yazmış.ben de alıcam sanırım.
bende alıcam bende bendeeeeesıyırık hatunlar iş başında
bende her bişeyini aldım... şimdilerde de alışveriş yapasım var ama ne alıcam... gereksiz şeyler alırım ona da ayırıcak bütçemiz yok malesef
bak utandım şimdikızlar onu al bunu al alışverişin sonu yok.annelerimiz bizi yan yatış yastığıyla mı büyütmüş sorun bakalım.benim annem beni yastığıyla bebek şekeriyle bebek arabasıyla vs büyütmedi.biz bence bazı şeyler gerekli ama bazı gereksiz şeyleri fazla düşünüp almaya kalkışıyoruz.çok paranız mı var çöpe atıcak bebek yastıkla eşyayla büyümüyor zaten anne sütü ve ilgisiyle büyür beslenir sizde biliyosunuz.Mübarek üç aylardayız oruçta tutamıyoruz bu kadar harcama yapmak yerine bir fakir bulup ihtiyacını karşılamak dah sevap makbul.
benim çevremde öyle fakir insan var ki.15 -16 yaşında evleniyor 25 yaşında 3 çocuğu var.sorsanız hangi çocuğu için birşey alabilmiş.geçen yıl bir aileye yardım etmiştim.2 çocuğu vardı.kocası muş'tan istanbul a göç etmişti o kadar maddi sıkıntılıydı ki 2. çocuğu bebekti 4 aylık ama iyi bakamıyordu siğorta yok eşinin kazancı az.bebeğin dogru dürüst eşyası yoktu.hep çevreden komşular vermiş.benim komşumda 3 poşet bebek elbisesi vermişti.kızı büyüdüğü için bana onlara vereyim dedi.sonra o aile burada yapamadı köye döndü.çevrenize bir bakın herkes alabiliyor mu bizim gibi.ben çok şey aldım giysi falan.şimdi pişmanım ama ihtiyaç sahibi olunca ilerde hemen vericem saklamıyacağım.2 çocuğa tekrar alırız.fakirin bir duaları yeter.hepinizi düşünmeye ve şu ramazan ayında yardımseverliğe davet ediyorum.
lütfen bizim kilolar göbek değil bebek bi keree
o elbisede sadece göbek :) varmiş gibi duruyo
dogumdan sonra gidicekler inşallahh
şükürler olsun aldım kızımı bu mübarek kandil gününde biraz minnacık ama o benim bıldırcınım:))))
rabbim herkese bu güzel duyguyu zamanında ve hayırlısıyla yaşatsın.
annemdeyim evime geçer geçmez sizlerle doğum hikayemi paylaşıcam.allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizleri
ahhh canım yaaaa bu ne kadar güzel bir habeerr çookk sevindimmm. Mübarek günde almışsın minik meleğini kucağına çok şükür rabbimeşükürler olsun aldım kızımı bu mübarek kandil gününde biraz minnacık ama o benim bıldırcınım:))))
rabbim herkese bu güzel duyguyu zamanında ve hayırlısıyla yaşatsın.
annemdeyim evime geçer geçmez sizlerle doğum hikayemi paylaşıcam.allaha emanet olun kocaman öpüyorum sizleri
sağol tatlımmblgn08 haberlerin çok güzeelllay senin adına çok sevindim ağlarım ben yaaaa
rabbim bizede göstersin o güzel günleri inş.
ndd maşallah gezmelerinde çok birikmiş heraldeolsun tadını çıkar ooohhhh
yavrunun kısmeti ne güzel işte hayırlı rızık kapıları benim eşime açılsın inş.
aceleci minnak seniiiiyerim ben onuuuu
hiiiççç stres yapma şeker, 36. haftada gelişimi güzel oluyor bebeklerin, emer emer annesi güzel düşün güzel olsun inş.
bak bu mübarek günde sanada dua ederiz biz allahım hakkımızda hayırlısını versin inş.
onun minik oğluda var ya fırsat bulamamıştır girmeye belki. doğurmamıştır heralde daha yaa :44::44::18:yaa bu arada happymother nerelerde diş hekimimiz doğurmuş olmasın:18::18::18:
elbise beğenebildin mi canım sen kendine ?kızlar bugun oglen bı gırdım bıdaha gremedım esım damladı hemen pcde ısı oluyo benm kendı ozel pcmıde kardesme verdm donem odevı ıcın bende bakakalıyom ole:)
temlizk yaptm bende verdım kendımı temizlige.. bırazdan da dualarımızı okcez:)
yarın oglumu gorcem 1.45 ranevum var esımde ııznlı yarın baya bı para bayılcaz abıye takım elbse takı.. ıslerını halltcez o yuzden cnm hıc dsarı cıkmak ıstmıyo para gtcek dıye:))))))
hehehhehhunutmaz heralde cnm , unutsada takılma böle seylere boşver , bu aralar hepimiz eşleriyle bozuk nieyse antrapozamı girdi bunlar komple acaba
bende çok seviyorum kirazı hiç dayanamıyorum. gerçekten şimdi tam mevsimi. bikaç hafta sonra kötüleşmeye başlıcak. az az yiyelim bariyok abartmam bundna sonra ben cok sverım krazı smdilik diri diri olyor 1 aya kalmak kurtlancakalr dıye yyım bol bol dyodm ama yok almam daha:)))
ah canım yaa iyi cesaret gitmişsin o kadar yolu:18::18:Merhaba,,
sormayın neler oldu...
biz kudurduk yine ki ne kudurduk yani...
pazar günü eşimi uğurluyordum izmirden Ankara ya .. Tam 10 günlük iş ziyareti vardı..
benim ufak oğlan da ben De kudurduk veeeeee bi saatin içinde hazırlanıp Ankara ya geldik..
34. Haftamda bi bebekle bi de hamile halimle 9 saatlik yolculuk yaptık..
hem de doktorumuza danışmadan ....!!!!!!
simdi de otel odalarında yasıyoruz .. Bütün gün gezip tozuyoruz..
bir de etraf karışık olmasaydı daha iyi olurdu...
Haftayq 35. Haftalıkken dönüşümüz olucak.. Yine bi 9 saat yolculuk..
inşallah orda burda doğurmadan sağsalim evimize gideriz...
bu arada bizim ücretli izin olayı da gezipark la yandı bitti kül olduuuuuuuu arada unutuldu gittiiiiiii
cümlemize geçmiş olsun...
hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum
arada girip okuyorum...
Araabayla geldik arabayla dönücez hayatım..ah canım yaa iyi cesaret gitmişsin o kadar yolu:18::18:
aman dikkat et kendine bebeğine ve oğluna. otobüslemi dönüceksiniz peki geri ? dönüşte eşin olucak mı yanında?
Canım doktorunu arar mmısınız pis sümüksü koyu bulaşık bi kan..nişan olabilir.. Hadi bakalım hayırlısı .. Miktarı az olucak lekelenme gibihayırlı geceler kızlar nısan gelemsı hakknda bılgını zvarmıı??????? bugn ebe dogum ahkında konustu artık son muayenen dedı bısde esımle yuruyusden geldıkk e wc ye gırdım bendee
ebe nısanın geebılrı suyun ,kanaman vs demıstı nısan hakkındada kanlı olur kahfe olur sumuksu olur demıstıı
bende wc de baktım peceeye af edersınzı yesıl sümüksü bırseyler geldii korktum nısan bu mu acabaa cunku akıntım acık kremsı renk oluyor bır aydırrr bu nedır kı acaba hazıran annelerınede sorudm cvp yok henuzz:26::26::26:dusa gırcem cvp almadan gırmek ıstemyıyorum bu eceyı ııı degerlendırmek lazımmm çünkümmmmmmmmmmmm
önceki gezdiklerin neysede canım şimdi dikkat et aman :18::18:sonra ufaklıkta korkmasın anneciğine bişey oldu diye.Araabayla geldik arabayla dönücez hayatım..
Valla bu içimdeki kız nasıl bi kız olucak anlamadım..
bu hamileliğimde ne istanbul u be ankarası ne Antalya'sı ne maldiv i ne orası ne burası.. Yapmadığım manyaklık kalmadı..
kucağıma nasıl bi şey alıcam nasıl bi dogum olucak cok merak ediyorum ..
kızımın sınırlarını cok zorladım yaaaa...
hakkımızda hayırlısı artık...
canım doktorunu ara bi sor bencede. belki çağırır kontrol ederhayırlı geceler kızlar nısan gelemsı hakknda bılgını zvarmıı??????? bugn ebe dogum ahkında konustu artık son muayenen dedı bısde esımle yuruyusden geldıkk e wc ye gırdım bendee
ebe nısanın geebılrı suyun ,kanaman vs demıstı nısan hakkındada kanlı olur kahfe olur sumuksu olur demıstıı
bende wc de baktım peceeye af edersınzı yesıl sümüksü bırseyler geldii korktum nısan bu mu acabaa cunku akıntım acık kremsı renk oluyor bır aydırrr bu nedır kı acaba hazıran annelerınede sorudm cvp yok henuzz:26::26::26:dusa gırcem cvp almadan gırmek ıstemyıyorum bu eceyı ııı degerlendırmek lazımmm çünkümmmmmmmmmmmm
Oğluşum 18 aylık daha ablası... Dua et bizlere de bu akşam..önceki gezdiklerin neysede canım şimdi dikkat et aman :18::18:sonra ufaklıkta korkmasın anneciğine bişey oldu diye.
ben annemin doğuma gittiğini sabah okula gitmek için kalktığımda komşumdan öğrenmiştim. çok erken gittiklerinden beni kaldırmamışlar. çok korkmultum anneme bişey olucak diye. şimdi bu aklıma geldi. senin oğlun küçük birde dimi. korkmasın yazıkama iyi gezmişsin ohh iyi olmuuşş
amın ınsl cnmçok güzel olmuş ,
güle güle kullan inşallah
ınsl cnm sagolasınn ınslçok güzel olmuşş güle güle kullansın alperencikk
hayırlı yolculuklar.. sağ salim bebeişini kucağına alırsın inşallahh
ohh izne ayrıl kardeşide bul unut bizibenimde gelecek yarın kardeşim seni kıskandım bende çağırdım doğuma yakın yapacaktım temizliği kaynan gelince ama düşündüm ramazana gelecek şimdiden yapayım dedim. sadecehalıları yıkamaya vermeyeceğim doğumdan az öncede camlar için tekrar bi temizlikçi çağırırım belki malum havalar belli olmuyor cumada 1 günlük izin alabilirsem alacağım perde falan ne varsa girişeceğiz inşallahh yaşasın kız kardeşlerrrrrr
wuu kucuck ama buyumus hemde tap tatlıııııııevet aldığımız hiçbişey olmaz öyle doğarlarsa
aa sıkılmayın kızlar.
size kuzenimin bebişinin fotosunu göstereyim.v 2400 civarında doğmuştu. ilkn doğduğu andaki fotosu bu.
şuanda karnımızdaki bebişlerde yaklaşık bu kadar işteee.
inanılmazz bişey dimiii
Eki Görüntüle 728860
bendede aynısı cnm ama dr normal dedı gonderdı benı sımdıde belımde varrr pöffffffffffffffffsenn cıktımı bu arada sancınn cnm
Canım aslında tuhaf olanda bu bnmde canım yanıo ama ntsde bişe yok aslında sancı öle dayanılmıycşak bi sancı değil sureklı adet sancısı gıbı bı sancı var arada da sağ bacagıma ve belıme çok agrı gırıo vajınamda sureklı bıcak batması gıbı bışe hssedıorm bunları dr anlatınca acıl ntsye gnderıo ama cıkmıo bıse nese daha zamanı var zaten hayırlısıyla gelsın ama meraq edıorum
sagolasın cnm benımçok güzel dilekler ,amin.yalnız başımızda böyleleri olduktan sonra hiç umudum yok benim. neyse ağzımı açmayım bu konuda diyorum açmayım.
güle güle kullanın inşallah,çok hoş olmuş.
ben de önceki doğumumda başka bir şehirdeydik ve annemler de kayınvaldemler de konyadaydı.doğumu konya da yaptım eşim bir doğuma geldi,sonra da 1 ay sonra gelebildi.aslında mantıklısı bu oluyor.onları oraya getirtmek zor oluyor sen gidince daha mantıklı.ama işte lohusalıkta eşinin olmaması baya zor birşey.şimdi de konyanın bir ilçesindeyiz ben yine konyada doğum yapcam.yine annemlerde kayınvaldemlerde olcam.bir evimde doğum yapamadım yani.yine doğumdan biraz sonra eve geliriz diyoruz da burda da küçücük ilçede ne yapcaz. bu durum sıkıyor aslında biraz beni.bakalım nasıl olcak.
gözünaydın canım
inşallah sorun yaşamadan doğumu atlatırsın geçmiş olsun canım
aynen hergün böyleyim yaa bende.
maşallah ya bebek görünce bir tuhaf oluyorum bu aralar.
az daha dursun paşanız da sonra gelebılırCanlar hepinizin Bu mübarek Miraç kandili mübarek olsun....Bebişlerimize rabbim sağlık sıhhat versin..
pazartesi kontrolüm vardı. 35+3 te... nst de sacılarım çıktı ve hissediyordum da o sancıları hatta kafamı kaldırıp baktım o anlarda değer yükseliyordu ordan tahmin ettim kesin doktor sancın var diyecek dedim . eşim de kızdı bana evham yapma diye .iddaya girdik :) sıramız geldi doktor sonuca baktı ..plstgc sancın var canım benim üstelik düzenli mızmız ama düzenli sancıalr bi alttan muayne edelim açıkklık başlamış olabilir dedi tabi biz şok ilk açıklık muaynem o kadar korkutmuşlar ki bizi aman dayanamadm vs. diye. "hiç hoşuma gitmedi bu muayne. plstgc hazırlıklarını yap çantan vs. hazır olsun canım .yine rabbim bilir ama sen hazırlığını yap bana bu tosun fazla beklemicek gibi geliyor. rahim yumuşamış.birde bebeğin kafası yerleşmiş aşağı inmiş. açıklık yok ama rahim yumuşadıysa zaten artık 36. haftadasın açıklık da başlar" dedi. bizi aldı telaş.pazartesi tekrar çağırdı o gün kesin birşey söyleyecek. herşeyimiz hazır allahtan.
geceleri ara sıra aşırı sancıdan uyanıyorum. düzenli değil ama dayanılmaz sancılar. nsip bakalım. oğlumuz ne zaman teşrif ewdecek dünyamıza:) bu arada 2900 gr ve 50 cm olmuş kuzum ..
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.hersey normal ıcın ınsl kı normalınden kolayca gelırrrrrrrrrrrrrr
merhaba temmuz anneleri
annecikleri bebecikleri
biz doktor teyzeden geldik
tansiyonumuz hiç iyi değil
testlerimizde... pazartesi için sezaryen günü verdi doktor
kızçem daha çok minik dua edin inşallah emebilir ve küveze girmez
36. haftamızı yeni bitiriyoruz:18::18:
abowwwwwwww maaslalah sıze cok sukurkı 36 haftanıs bıtıyor bu neden le kuvese gımenıse gerek yok gıbı ınsl kı de gırmess cnm benım
Canım doktorunu arar mmısınız pis sümüksü koyu bulaşık bi kan..nişan olabilir.. Hadi bakalım hayırlısı .. Miktarı az olucak lekelenme gibi
hastaneyı arıcam eebeler bakıcak gerek gorurlerse dr arıcaklarr ama gerek yok gıbı sancım belımde vardı sımdı yokcanım doktorunu ara bi sor bencede. belki çağırır kontrol eder
hayırlı geceler kızlar nısan gelemsı hakknda bılgını zvarmıı??????? bugn ebe dogum ahkında konustu artık son muayenen dedı bısde esımle yuruyusden geldıkk e wc ye gırdım bendee
Benim de ilk suyum gelmişti ilk doğumda canım.. Ama bildigim kadarıyla kirli kan renginde bulaşık avuç içi kadar anca.. Akıntı gibi akıp gitmiyo.. Geliyo ve kilot kirleniyo duruyo.. Suyun gelince baya litre litre akıyo aşağılara .. Baya baya..hastaneyı arıcam eebeler bakıcak gerek gorurlerse dr arıcaklarr ama gerek yok gıbı sancım belımde vardı sımdı yokyesıl sumuksu canımm hapymother senn ıkıncı olucakya ınsll anlarsın yesıl sumuk bıldıgın akıntı m gıbı degıl yanııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?