2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ya sorma gümbürtüde kaynamasa bari doğum izni..

canım benim önce suyum gelmişti sonra nişan ama bence sendeki nişan değil çünkü biraz kanlı olması gerek diye biliyorum..

yardımcı olmak isterdim ama benim ilk önce suyum gelmişti.. onun için bşy diyemicem.sen en iyisi doktorunu ara ...
yok öle dıl benımkı o kadr cok degıl rengıde öle dıll o zaman bu nısan dılll akıntı hehe ıltıhap sokucu yu dr baosunamı verdı canımm rengıde kırmızı kahfe fıland ıl bıldıgın yesıle benzıyorr:44:hayırlıı bakalımm bıse musade o vakıtt yaalım bıss paşamla once dusumuzu alalım gecede namaza kalkıcaz ınslll ıı gecer ll dua ıel ınsll happy mother ıı cesaret canım yaptıgın bısım haftaaya nısan var koca akrabalar gıtcekler ank.ama benım cesart yok ustelık esım fılan da gelcek ama rısk alamammhayd ıı hayılrıgecelerrrrrrrr

:93: ii geceler suzancım inş nisan falan değildir bizede dua et ben yatsıya camide kıldım orda bol bol dua ettim hepimize

Gunaydin kizlar bugun acilis benden olsun bakalim,
Buaralar sabahlari mide bulantisiyla kalkiyorum walla o ilk aylardaki gbi cok kotu bir his (
Sabah6.30dan beri ayaktayim walla (
Varmi bnm gbi olan kizlar ???

Buarada gunumuz bebislerin tepikleriyle guzel gecsin insallah :))

nasılsınız bakalımm.. biz işimize geldik her zamanki gibi
kuzum cdden skandal olmuss bende uuzlrdum unutsa esım..
o yuzdn dugun tarıhını kendı dogum gunune almısdı ozellıkle oglede oldu:) smdde yakınıyo benm dogum gunlerım gumburtye gdyo dıye:)
mantıklı o zaman unutmaz. bende masa hazırladım değişik değişik kırmzı mumlar aldım küçük kalp kutuda kırmızı kağıtlara ...... için seni seviyorum yazdım tam 40 tane mektup yazdım kırmızı badem şekeri koydum içine kırmızı süslü kalp pasta yaptım süslendim falan vestiyerede yine yazılar yazdım tabi bizimki o yazıları görünce aklına gelmiş yıldönümü falan çaktırmadım ama bayaaa bozulmuştum
sevindim canım az daha beklesin bebeişlerimiz kendi arabanız olunca dinlene dinlene dönersiniz çok iiyapmışınız evde olsa sıkılırdın işte

günaydın canım
off çok kötü yaff ilk zamanlarda kullandığımız bulantı ilaçlarından alsan ii gelmezmiki

günaydn canim ,

bende senin gibiyim nerdeyse 2 haftadir başa döndüm , halsizlik ve migde bulantilarim geri döndü

Günaydin kızlar ve kuzulari ,

biz işe geldik ,

2 gundur uyanmakta zorlaniyoruz , bi iş yaptigimizda yok ama nieyse işe zor yetişiyoruz

sizler naislisniz ?

günaydın canım
off çok kötü yaff ilk zamanlarda kullandığımız bulantı ilaçlarından alsan ii gelmezmiki

benim doktorum tavsiye etmiyor o ilaçlari canim ,

belki bana etmemiştir ilk 4 ay serum igne dusuk tehlikem oldugu için .

sabah 1 saatte zor cıkıyorum evden

herkese günaydın kızlar birşey soracam sizlere karnımda anıden olup butun karnımı tutan ağrılar oluyo sabahtan berı mıdem bulanıyor kustumda zaten ama oğlum hareketli sizce bu nedir işteyım simdi ağrı gelince hiç birşey yapamıyorum
ama gece ishaldim tekrarda cıkmadım sata gore 33 usg ye gore 35 haftalığım

geçmiş olsun, migde bulantin kusman belki ishalinle ilgilidir , benimde bastaki bulantilarim geri dondu bazi gebelikte son ayalrda yine bulanti olabiliyomus .
kasılmalar erken dogum sancisi vs olabilir belki bilmiyorumki (

sen en iyisi bi doktorunu arasan canim ?

Günaydın güzel anneler ve onların tosibikleri.. Biz saat 6 dan beri ayaktayız. Belim ve sırtım inanılmaz ağrıdı sabaha karşı yatak dövüyordu resmen beni, tabi benim kız da maşallah bir o kadar hareketli. o da rahat bırakmadı zati. kalktık kahvaltımızı yaptık bulaşıklarımızı yıkadık birazdan ütü yapacağız sonra da yemek yapma faslı. Akşam da yolculuk var antalyaya gideceğiz yarın sabah da kızımızı göreceğiz. Bu arada e-bebek den aldığım malzemeler geldi kargodan, insan nasıl heyecanlanıyor koliden çıkarırken ya Artık eksiğimiz tamamen bitti sadece kızımın odasının süsleri kaldı, ha bir de şekerimiz kaldı Neyse ben de bugün inanılmaz çene var sustum. :26::26::26: ha unutmadan dua eden herkesten Allah razı olsun ve Allah kabul etsin. Gece ben de namazdan sonra tüm topik arkadaşlar adına dua ettim Allah kabul etsin inş...

Canım ihmale gelmez acenu nun dediği gibi doktoruna bir sor..

kzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo

normalde 36 giyyorumda Eki Görüntüle 729160

Ay çok kokoş bunlar.. Çok güzeller canım.

geçmiş olsun canim , bu zamanlarda artık böyleyiz , heryerimiz agriyor

dualarin icinde Allah razi olsun canim , hepimizin dualari kabul olsun inş.

hayirlisi ile az kaldi cabuk gecer inş. ne guzel yarin bebisini goruceksin biz daha 24 hazirani bekliycez pöff

terliklerim kokus aynı ben gibi

Son düzenleme:

Ağrı hiç önemli olmuyor canım ya minikler sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyoruz zaten. evet yarın meleğimi görcem.. 24 haziran mı?? ben o zaman kesin doğuruyo olcam artık yarın belli olacak doğum tarihi. hayırlısı bakalım..

günaydın kızlar.. ya benim genital bölgeme yakın kilodun lastiğin geldiği yerde kocaman çiban çıktı yürüyemiyorumm bile çok acıyor. bugun doktora gitmem lazım dı gidemiyorum bilee ilaç ta kullanamıyorrum.. yeni sünnet olmuş çocuklar gibi yürüyorum.böyle nasıl hastaneye gidicemmm bennnn ((çok acıyorrr çookkkk !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…