Merhaba,,
sormayın neler oldu...
biz kudurduk yine ki ne kudurduk yani...
pazar günü eşimi uğurluyordum izmirden Ankara ya .. Tam 10 günlük iş ziyareti vardı..
benim ufak oğlan da ben De kudurduk veeeeee bi saatin içinde hazırlanıp Ankara ya geldik..
34. Haftamda bi bebekle bi de hamile halimle 9 saatlik yolculuk yaptık..
hem de doktorumuza danışmadan ....!!!!!!
simdi de otel odalarında yasıyoruz .. Bütün gün gezip tozuyoruz..
bir de etraf karışık olmasaydı daha iyi olurdu...
Haftayq 35. Haftalıkken dönüşümüz olucak.. Yine bi 9 saat yolculuk..
inşallah orda burda doğurmadan sağsalim evimize gideriz...
bu arada bizim ücretli izin olayı da gezipark la yandı bitti kül olduuuuuuuu arada unutuldu gittiiiiiii
cümlemize geçmiş olsun...
hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum
arada girip okuyorum...
hayırlı geceler kızlar nısan gelemsı hakknda bılgını zvarmıı??????? bugn ebe dogum ahkında konustu artık son muayenen dedı bısde esımle yuruyusden geldıkk e wc ye gırdım bendee
ebe nısanın geebılrı suyun ,kanaman vs demıstı nısan hakkındada kanlı olur kahfe olur sumuksu olur demıstıı
bende wc de baktım peceeye af edersınzı yesıl sümüksü bırseyler geldii korktum nısan bu mu acabaa cunku akıntım acık kremsı renk oluyor bır aydırrr bu nedır kı acaba hazıran annelerınede sorudm cvp yok henuzz:26::26::26:dusa gırcem cvp almadan gırmek ıstemyıyorum bu eceyı ııı degerlendırmek lazımmm çünkümmmmmmmmmmmm
Benim de ilk suyum gelmişti ilk doğumda canım.. Ama bildigim kadarıyla kirli kan renginde bulaşık avuç içi kadar anca.. Akıntı gibi akıp gitmiyo.. Geliyo ve kilot kirleniyo duruyo.. Suyun gelince baya litre litre akıyo aşağılara .. Baya baya..
yok öle dıl benımkı o kadr cok degıl rengıde öle dıll o zaman bu nısan dılllyardımcı olmak isterdim ama benim ilk önce suyum gelmişti.. onun için bşy diyemicem.sen en iyisi doktorunu ara ...
mantıklı o zaman unutmaz. bende masa hazırladım değişik değişik kırmzı mumlar aldım küçük kalp kutuda kırmızı kağıtlara ...... için seni seviyorum yazdım tam 40 tane mektup yazdım kırmızı badem şekeri koydum içine kırmızı süslü kalp pasta yaptım süslendim falan vestiyerede yine yazılar yazdım tabi bizimki o yazıları görünce aklına gelmiş yıldönümü falan çaktırmadım ama bayaaa bozulmuştumkuzum cdden skandal olmussbende uuzlrdum unutsa esım..
o yuzdn dugun tarıhını kendı dogum gunune almısdı ozellıkle oglede oldu:) smdde yakınıyo benm dogum gunlerım gumburtye gdyo dıye:)
sevindim canım az daha beklesin bebeişlerimizMerhaba,,
sormayın neler oldu...
biz kudurduk yine ki ne kudurduk yani...
pazar günü eşimi uğurluyordum izmirden Ankara ya .. Tam 10 günlük iş ziyareti vardı..
benim ufak oğlan da ben De kudurduk veeeeee bi saatin içinde hazırlanıp Ankara ya geldik..
34. Haftamda bi bebekle bi de hamile halimle 9 saatlik yolculuk yaptık..
hem de doktorumuza danışmadan ....!!!!!!
simdi de otel odalarında yasıyoruz .. Bütün gün gezip tozuyoruz..
bir de etraf karışık olmasaydı daha iyi olurdu...
Haftayq 35. Haftalıkken dönüşümüz olucak.. Yine bi 9 saat yolculuk..
inşallah orda burda doğurmadan sağsalim evimize gideriz...
bu arada bizim ücretli izin olayı da gezipark la yandı bitti kül olduuuuuuuu arada unutuldu gittiiiiiii
cümlemize geçmiş olsun...
hepinizi öpüyorum, kucaklıyorum
arada girip okuyorum...
günaydın canımGunaydin kizlar bugun acilis benden olsun bakalim,
Buaralar sabahlari mide bulantisiyla kalkiyorum walla o ilk aylardaki gbi cok kotu bir his(
Sabah6.30dan beri ayaktayim walla(
Varmi bnm gbi olan kizlar ???
Buarada gunumuz bebislerin tepikleriyle guzel gecsin insallah :))
Gunaydin kizlar bugun acilis benden olsun bakalim,
Buaralar sabahlari mide bulantisiyla kalkiyorum walla o ilk aylardaki gbi cok kotu bir his(
Sabah6.30dan beri ayaktayim walla(
Varmi bnm gbi olan kizlar ???
Buarada gunumuz bebislerin tepikleriyle guzel gecsin insallah :))
günaydın canım
off çok kötü yaff ilk zamanlarda kullandığımız bulantı ilaçlarından alsan ii gelmezmiki
herkese günaydın kızlar birşey soracam sizlere karnımda anıden olup butun karnımı tutan ağrılar oluyo sabahtan berı mıdem bulanıyor kustumda zatenama oğlum hareketli sizce bu nedir işteyım simdi ağrı gelince hiç birşey yapamıyorum
ama gece ishaldim tekrarda cıkmadımsata gore 33 usg ye gore 35 haftalığım
herkese günaydın kızlar birşey soracam sizlere karnımda anıden olup butun karnımı tutan ağrılar oluyo sabahtan berı mıdem bulanıyor kustumda zatenama oğlum hareketli sizce bu nedir işteyım simdi ağrı gelince hiç birşey yapamıyorum
ama gece ishaldim tekrarda cıkmadımsata gore 33 usg ye gore 35 haftalığım
kzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo
normalde 36 giyyorumdaEki Görüntüle 729160
Günaydın güzel anneler ve onların tosibikleri..Biz saat 6 dan beri ayaktayız. Belim ve sırtım inanılmaz ağrıdı sabaha karşı yatak dövüyordu resmen beni, tabi benim kız da maşallah bir o kadar hareketli. o da rahat bırakmadı zati. kalktık kahvaltımızı yaptık bulaşıklarımızı yıkadık birazdan ütü yapacağız sonra da yemek yapma faslı. Akşam da yolculuk var antalyaya gideceğiz yarın sabah da kızımızı göreceğiz. Bu arada e-bebek den aldığım malzemeler geldi kargodan, insan nasıl heyecanlanıyor koliden çıkarırken ya Artık eksiğimiz tamamen bitti sadece kızımın odasının süsleri kaldı, ha bir de şekerimiz kaldı Neyse ben de bugün inanılmaz çene var sustum. :26::26::26: ha unutmadan dua eden herkesten Allah razı olsun ve Allah kabul etsin. Gece ben de namazdan sonra tüm topik arkadaşlar adına dua ettim Allah kabul etsin inş...
geçmiş olsun canim , bu zamanlarda artık böyleyiz , heryerimiz agriyor
dualarin icinde Allah razi olsun canim , hepimizin dualari kabul olsun inş.
hayirlisi ile az kaldi cabuk gecer inş. ne guzel yarin bebisini goruceksin biz daha 24 hazirani bekliycez pöff
terliklerim kokus aynı ben gibi
kzıalr hastane için bu terlikleri aldim :)) 38 numeroooo
normalde 36 giyyorumdaEki Görüntüle 729160
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?