kızlar slm 32 +5 günlük hamileyim açılmam başlamış erken dopum riskim varmış tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorumm
kızlarrr paşama az oncee semız otu salatası yaptım yedırdımm maaslalh kıpır kıpırr modda suanda druma kbılmıyor yarım st dırrr heheh
bu arada pogocaları pısırdımm bıle sogsun hopp buzlugaaaaaaaaaaaaaa
ohhh darısı başımıza artık kardeşim geldi ama bugün misafirlere yemek falan derken bi iş yapamadık. artık yarın biraz yaparız en azından yatakodasını baza gardrop falan silebilsek yeterİyi akşamlar kızçelerrrr yine biz bıkmayın bizden
Bu arada geçmişe bakmadım ama belki yazmışsınızdır.Karınca yağı ne işe yarıyor?
Hiç bir bilgim yok aydınlatır mısınız beni?
Geçmişe bakayım ben 10 sayfa filan var zaten
Öptük sizleriiii
ohhh darısı başımıza artık kardeşim geldi ama bugün misafirlere yemek falan derken bi iş yapamadık. artık yarın biraz yaparız en azından yatakodasını baza gardrop falan silebilsek yeter
karınca yumurtası yağı kıl tüy için sanırım sürünce malum yerlere hiç kıl tüy çıkmazmış rivayetlere göre
İyi akşamlar kızçelerrrr yine biz bıkmayın bizden
Tv karşısında vakit geçireli dedik ama dizi filan izleyemiyorum ben...
Hemen sıkılıyorum annemi yolcu ettim.Aşkım eve bıraktı annemi oradan spora
gitcek.Çok iş yaptık bugün annemle.Kapılar silindi,banyolar parladı
Ben o arada poğaça yaptım buzluğa attım...Bİraz kendime biraz anneme verdim
babam ,ile kardeşime götürsün diye.Hastane çantalarımızı hazırladık çok tuhaf oldum
dank etti birşey kafama artık ciddi diye:26::26::26:
Şaka değil doğuma gircez kızlarrrrrr :18::18::18:
Ama hastane çantası hazırlarken çok ağlamaklıydım
Duygusala bağladım neyse atlattık hemen.Yarın da anneme gideceğim.Eşim ve babam
Tekirdağ'a gidecekler düğün için cumartesi pazar düğün var.Beni de almıyorlar artık
Trakyalılar için düğün mevsimi aralıksız başlamıştır
Ben de annemler de kalacağım ve ALLAH'ım izin verirse gezeceğiz
Öptük sizleriiii
İyi akşamlar kızçelerrrr yine biz bıkmayın bizden
Tv karşısında vakit geçireli dedik ama dizi filan izleyemiyorum ben...
Hemen sıkılıyorum annemi yolcu ettim.Aşkım eve bıraktı annemi oradan spora
gitcek.Çok iş yaptık bugün annemle.Kapılar silindi,banyolar parladı
Ben o arada poğaça yaptım buzluğa attım...Bİraz kendime biraz anneme verdim
babam ,ile kardeşime götürsün diye.Hastane çantalarımızı hazırladık çok tuhaf oldum
dank etti birşey kafama artık ciddi diye:26::26::26:
Şaka değil doğuma gircez kızlarrrrrr :18::18::18:
Ama hastane çantası hazırlarken çok ağlamaklıydım
Duygusala bağladım neyse atlattık hemen.Yarın da anneme gideceğim.Eşim ve babam
Tekirdağ'a gidecekler düğün için cumartesi pazar düğün var.Beni de almıyorlar artık
Trakyalılar için düğün mevsimi aralıksız başlamıştır
Ben de annemler de kalacağım ve ALLAH'ım izin verirse gezeceğiz
Öptük sizleriiii
inşallah birkaç hafta daha dayanır bebişin.doktor hiç önlem olarak birşey yapmadımı?kızlar slm 32 +5 günlük hamileyim açılmam başlamış erken dopum riskim varmış tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorumm
Mrb bugun dr kontrolumuz vardı gelısımımız iii çok şükür ama ntsde sancımız cıktı dr hmn serum taktırdı sonra tkrar ntsye grdım sancılar azalmıştı ama vardı gene kafamız oraya tkıldı geldk ewımıze uzanıp dınlenıorz bu arada bı sızlere bkalım ddk
Kıl tuy problmı yasamasın dıe canım ılk 40 gun suruluomus kırk gunden sonrada banyodan sonra arada bır bebekken annesı yapmış suanda cok rahat olnlar var tek bı tane bıle cıkmamış bı ara bnde denemiştm agdadan sonra 4-5 gun uyguluosn azalna kadar her ay bn duzenlı yapmadm ona ragmn etkısını grdum bayagı azaltıo
Mrb bugun dr kontrolumuz vardı gelısımımız iii çok şükür ama ntsde sancımız cıktı dr hmn serum taktırdı sonra tkrar ntsye grdım sancılar azalmıştı ama vardı gene kafamız oraya tkıldı geldk ewımıze uzanıp dınlenıorz bu arada bı sızlere bkalım ddk
Teşekkür ederim kuzum yan etkisi yoktur o zaman
cnm hakkınızda hayırlısı olsun inş vaktiyle gelir kuzucuk
cnm hakikisini bulabilirsen kullan ayrıca önce minicik kolunun iç kısmına sürüp bi 20 dk bekle bir reaksiyon olmazsa sür he hakkisini bulursanız banada söleyin bende alim
Şekerlerini nerden ve ne kadara aldın öğrenebilir miyim? Bayıldım valla
Kuzum ben bu durumu anlamadımbirincisi süper görünüyosun maşallahhhhiç de öyle 1 çocuk annesi halin yok 43 kere maşallahh ikincisi şu suni sancı açılma yapmaz olayını ben yazmıştım.... şöyleki; eğer doğum normal başlıyorsa suni sancı bu süreci kısaltmak için faydalı birşey... NORMAL şartlarda başlayan doğumlarda suni sancı evet açılma sağlar... ama NORMAL başlamayan doğumlarda (ki 40. haftada bunu hemen yapıyolar) anneye suni sancı vererek normal doğum yaptırmaya çalışıyolar... bunun sonucu yine SEZERYAN olucaktır %98 ihtimalle... yani işin türkçesi şu(benim anlatmak istediğim); SUNİ YOLLARLA (ZARURİ) BAŞLATILMAYA ÇALIŞILAN NORMAL DOĞUM ASLA NORMAL DOĞUMLA SONUÇLANMAZ... ŞARTLAR NORMAL OLARAK BAŞLARSA SUNİ SANCIYLA DOĞUM HIZLANDIRILIR...
bunu anlatmak istemiştimsende de durum tam da böyle olmuş aslında 4 cm açılmadan sonra suni sancı verilmiş... bu mantıklı olan zaten ama doktorlarımız nedense bazen çarpıtıyolar...
http://www.tasarimbutigi.com/wp-content/uploads/fiyonk_konseptli_1_yas_kolonya.jpg
işte bunlar da benim hoşgeldin bebek kolonyalarım... Seker brnim için drmode oldu.. İlk bebekte yapmıştı .. Bunlarla bi de çikolata ikram etcem
hepsi çok güzel güle güle kullanın canımEki Görüntüle 729783 Eki Görüntüle 729784 Eki Görüntüle 729787 Eki Görüntüle 729788 Eki Görüntüle 729789 Eki Görüntüle 729790 Eki Görüntüle 729791
Canlarım rüzgarımın sekerlerıı sepetlerıı olgusa bardağımız kapı süsümüze alt açmamız
Nasıılarr
canım benim yapacak kesin 37.haftadaya bazi doktorlar yapmiyomus cati muayenesi ?? kesin yapacakmiymiş bişi dedimi senin doktor ?
bana demedi bişey 24 haz gidicem 36 hafta oluyo sanırım o zaman süprizle karşılaşmayayım yaa
,
günaydin canim ,
benimki sezeryanin s ' sini agzina almiyor , korkuyorum artık bişey olsa sezeryana almiycak beni dieeee
o zaman bu gittigimde soyleyecek banada
ben oda yaptım ama en az 1 yaşına kadar yanımda yatırıcam park yatak aldık..kızlar bebeğe oda yaptınız mı yanınıza mı alacaksınız ben oda yaptım ama nasıl kıyacam tek başına uyusun diye yanıma sepet beşiklerden alsam mı telsiz yeterli olur mu o da içime hiç sinmiyor
bence çokk ii olur loğusalık dönemini iyi bir şekilde atlatırsın..bende hemen yazlığa gidicem annemle..eşiminde izni eylülde oda katılacak sonra bize...harika olacak inşallahhhselam kızlar nasılsnız gecmıse bır goz ettım sıze yazayım dedım.benımde artık karnımın alt tarafında agrılar basladı ama kendımı hafıf hıssedıyorum.kocişe bıraz aklım takıldı.tatıl ayarlamıs bıze eylul ayı ıcın.antalyada. bende zaten fethıyedyım 1.5 saatte ordayız ama cocukla nasıl olur bılmem. bır de dıorum tatıle ıhtıyacmzda vardı.kızımızla yaparız guzel guzel ılk tatılımızı dıorum.bılemedım yanı
oyyy maşallah sana çok tatlısınız canım...göbüşünede bayıldımDünkü kınadaki kıyafetim kızlaarrr ve benim kocaman göbüşüm
bu arada kv nin evindeyim
Eki Görüntüle 730079
canım aynen yaa banada hamur işi tatlı falan yeme dedi dikkat et daha çok kilo alırsa normal doğumun zor olur dedi..yani sezeryan olur diye bişey demedi hiç..bende 10 kilo aldım şuana kadar...ne yediysem paşama yaramış..ohhh sefası olsun yarasın canım oğluma...napıym yani diyetmi yaptırayım oğluşumabugün doktor kontrolüm vardı arkadaşlar. doktor ultrasonda bakınca şok geçirdi. bebeğim 3 haftaya yakın önden gidiyor. ben de şok oldum. kilosu 3500 boy 49 cm. et hamurişi yeme ded. ben zaten kendime çok kilo almadım.ama bebeğim alıp duruyor. benimle benzer durumda olanlar var mı
çok güzel bir isim...Merhaba annecikler,
Arada girip okuyorum ama cevap yazamamıştım..
Az bir zaman kaldı doğumlarımıza.
Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Amin.
Ben kızım için Zehra ismini düşünüyorum.. Başka hiçbir isim sıcak gelmiyor.
Sizce Zehra nasıl?
aman otur boş boş bırak evi ne götürürse götürsün...ben bi gün iznim vardı bi enerji geldi kalktım temizlik çamaşır ütü yemek ne varsa yaptım akşamına belim tutuldu resmen şuan hala penguenler gibi yürüyorum...bidahamı töbe yapmamNddd cook guzelsin canım maşalah bnm göbüş de seninki gibi azcık büyükçe7.ayımdan beri doğum yakın sanıyorlar şimdi de doğumyakın ve ikiz sanıyorlar yaa ben buaralar biraz depresif gibiyim kızlar neden ki cnm hiçbişi yapmak istemiyo boş boş oturuyorum evi .ok götürüyo afedersiniz bi sürü ş var ama bnde tık yok doktoruma söyledim bgn diyoki doğum yaklaşınca her hastamda gözlemliyorum bebekten ayrılma vakti yaklaştı diye bence öyle oluyo dedi :) siz kadınlar garipsiniz hem doğurmak istiosunuz hem de göbek kordonunuz kesilmesin istiyosunuz dedi
gözün aydın canım bak okadar üzülüyodun gördünmü düzelmiş yediklerin yaramış maşallahHastaneden geldim kızlar oğlum 33+5 GÜNLÜK kilosu 2.060 gram boyu 43 cm çok şükür gerileme falanda yok sadece 3 gün geriden gidiyo dedi herşeyi normal bide aşağıda inmemiş ama daha çok erken dedi.hayırısı bakalım :))
haklısın canım ben geçen hastanede bi hemşireyle konuştum tatlı bi kızdı...bana diyoki ii hoş diyosun ama o anlar ya bebeğinle ilgili bi sorun olursa bunu sen anlayamazsın beklersin evde hastaneye geldiğinde ya çok geç olursa dedi...tırstım bayaaaa...aman yaaa hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ..ben çok kasmıyorum valla nasıl olursa olsun yeterki bebeğim ve benim sağlığım ii olsunda...ya benim korkum da ne biliyomusun?... o sancıyı nasıl nereye kadar evde çekiceksin ki?... sonuçta ilk tecrübemiz olucak... nasıl olucak?...hangi aşamada yapmamız gereken ne bunları bilmiyoruz ki... nereye kadar evde beklenebilir yani?... bende buraya takılıyorum aslında...
hastane ortamında duş almam ben hertürlü enfeksiyon kapma ihtimalimiz var...nekadar temiz olsada bilemeyiz evimiz gibi olmaz bence...ben hemen gitmeyi düşünüyorum... duşumu da hastanede alırım diye çantama havlularımı bile koydum... evde çekemem sanırım... her an bi aksilik olma korkusuyla...
canım allah yardımcın olsun...inşallah biraz daha bekler...doktorlar bekletmek için bişey yapmadılarmı???kızlar slm 32 +5 günlük hamileyim açılmam başlamış erken dopum riskim varmış tecrübeli anneler yardımlarınızı bekliyorumm
yaaa deli oluyorum yaaaa bu uykuyaaa tatil ya tatilllllllllllll biyere yetişmeyeceğimm ama uyuyamıyorum sabah her zamanki mesai saatinde uyanıyorum sonrası yokk kafayı yiyeceğim.
bugün yatakodasını temizleyeceğiz kızkardeşimle sonrada pazara gideceğiz enerjimiz kalırsa tabiperdeleride yıkayabilirsek yarında mutfak dolapları falan filan kalanını pazartesi kendi yapacak artık ee teyze olmak kolaydeğill
değişikmş önceden görmedim hiç kolonya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?