Slm güzel anneler nasılsınız bakalım??bugün haftasonu kimseler uğramaz buraya...ben herzamanki gibi işteyim yine ...nddd olurdu eskiden oda izne çıkınca kaldım bi başıma ...olsun benimde çok az kaldı inşallah bitecek bu eziyet..
dün 1 gün iznim vardı okadar yoğun çalışmanın sonunda uzanıp yatmam grekirken tahnin edin ben naptım?? sanki çok lazımmış gibi temizlik yaptım( şuan belim tutulmuş halde yürüyemiyorum ağrı giriyor sürekli offff ne çektim ben yaaa ((
hepsi çok güzel güle güle kullanın canım
canım benim yapacak kesin 37.haftada( tabi ozamana kadar doğurmassam
ben oda yaptım ama en az 1 yaşına kadar yanımda yatırıcam park yatak aldık..
bence çokk ii olur loğusalık dönemini iyi bir şekilde atlatırsın..bende hemen yazlığa gidicem annemle..eşiminde izni eylülde oda katılacak sonra bize...harika olacak inşallahhh
oyyy maşallah sana çok tatlısınız canım...göbüşünede bayıldım
canım aynen yaa banada hamur işi tatlı falan yeme dedi dikkat et daha çok kilo alırsa normal doğumun zor olur dedi..yani sezeryan olur diye bişey demedi hiç..bende 10 kilo aldım şuana kadar...ne yediysem paşama yaramış..ohhh sefası olsun yarasın canım oğluma...napıym yani diyetmi yaptırayım oğluşuma
çok güzel bir isim...
aman otur boş boş bırak evi ne götürürse götürsün...ben bi gün iznim vardı bi enerji geldi kalktım temizlik çamaşır ütü yemek ne varsa yaptım akşamına belim tutuldu resmen şuan hala penguenler gibi yürüyorum...bidahamı töbe yapmam
gözün aydın canım bak okadar üzülüyodun gördünmü düzelmiş yediklerin yaramış maşallah
haklısın canım ben geçen hastanede bi hemşireyle konuştum tatlı bi kızdı...bana diyoki ii hoş diyosun ama o anlar ya bebeğinle ilgili bi sorun olursa bunu sen anlayamazsın beklersin evde hastaneye geldiğinde ya çok geç olursa dedi...tırstım bayaaaa...aman yaaa hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ..ben çok kasmıyorum valla nasıl olursa olsun yeterki bebeğim ve benim sağlığım ii olsunda...
hastane ortamında duş almam ben hertürlü enfeksiyon kapma ihtimalimiz var...nekadar temiz olsada bilemeyiz evimiz gibi olmaz bence...
canım allah yardımcın olsun...inşallah biraz daha bekler...doktorlar bekletmek için bişey yapmadılarmı???
günaydın canım...ahhh ben evde olsamda uyusam şimdi...zorla biraz yinede yatamazmısın...ben kafayı yastığa koyar koymaz uyurum maşallahım var bu konuda ...
yaaa deli oluyorum yaaaa bu uykuyaaa tatil ya tatilllllllllllll biyere yetişmeyeceğimm ama uyuyamıyorum sabah her zamanki mesai saatinde uyanıyorum sonrası yokk kafayı yiyeceğim.
bugün yatakodasını temizleyeceğiz kızkardeşimle sonrada pazara gideceğiz enerjimiz kalırsa tabiperdeleride yıkayabilirsek yarında mutfak dolapları falan filan kalanını pazartesi kendi yapacak artık ee teyze olmak kolaydeğill
değişikmş önceden görmedim hiç kolonya
biz geldik kızçemleeee
dün giremedim, annemi hastaneye götürdük bazı sorunları vardı menopozla alakalı, dedim anne heran herşey olabilir benim durumum belli değil, hiç değilse seni çıkaralım aradanordanda kuaförüme götürdüm, kardeşiminde anneminde saçlarını kestirdik moral olsun onlara biraz dedim akşamada kv. ye uğradık yemek yeyip eve geldik
evdeki pc de çöktü, kardeşimin laptopundan bağlanıyorum size
ECE'min bebekşekerini çok beğenmişsiniz çok mutlu oldum
bi 40 sayfa devirmişsiniz yine
kahvaltı edeyimde okuyım bakıyım şekerler
bende anlamadım ya.suyu ben en iyisi damacana alıp onla yıkanıp onla bulaşığı çamaşırı yıkayım bu ne ya m3 küp fiyatı 3,,50tl ben ayda 5 damacana su kullanıyorum 19 ltlik.o bile bu kadar pahalı degil şaşırdım, istanbulda şehir suyuyla zaten hiç su içmiyorum yeme bile yapmıyorum offff.faturaları ödemekten bıktım.kimin cebine fazla paramız giriyorsa haram olsun yiyemesin.yanlış okuyorlarmış bazen o şüphede var.
canım biz istanbuldayız siz gibi 2 kısı yasıyoruz oyle akraba felanda yok sureklı gelen olmuyor hiiiiç az fatura odemedim babamgıl mersınde gelenın gıdenın hesabı yok 20-30 oderler ben en az50 tl artık normal algılıyor beynım
selam kızlar nasılsnız gecmıse bır goz ettım sıze yazayım dedım.benımde artık karnımın alt tarafında agrılar basladı ama kendımı hafıf hıssedıyorum.kocişe bıraz aklım takıldı.tatıl ayarlamıs bıze eylul ayı ıcın.antalyada. bende zaten fethıyedyım 1.5 saatte ordayız ama cocukla nasıl olur bılmem. bır de dıorum tatıle ıhtıyacmzda vardı.kızımızla yaparız guzel guzel ılk tatılımızı dıorum.bılemedım yanı
Dünkü kınadaki kıyafetim kızlaarrr ve benim kocaman göbüşüm
bu arada kv nin evindeyim
Eki Görüntüle 730079
günaydın canlar evde ki ilk günüm izne ayrıldım nasıl vakit gececek bilmiyorum artık sürekli buralardayım :)
GünaydııınNasılsınız bakalım. Bir geçmişe göz atıyım geliyorum
Ay kııız elbise de hamilelik de çok yakışmış.Maşallah
bende varım sabah sabah geldim işyerine çalışmaya.çalışanlar belli oluyo zatiiii :) kahvaltı yaptım okudum geçmişi kolonya olayıda çok güzelmiş.çok hoşuma gitti acaba ondandamı yapsam bugün euro floraya gidicem hastane için lohusa şerbet takımı alıcam.süslerim birde minik kavanozlarımın etiketleri gelicek son hali şöle 2 çeşit yaptırdım.öpüorum hepinizi bugün babam ameliyat oluyo gözünden şekeri var az görüyodu gözü bakalım 1 saatlik ameliyat inş.açılır
Eki Görüntüle 730709
günaydinnn kızlarr ,
biz işimize geldik , kahvaltimizi yaptik , kahvemizi içip keyif yapicaz biraz
sizler napiyosunuz :) herkes uykuda sanirimmm :44::44::44::44::44::44::44:
günaydin ,
ben varim canim yaa aşkolsun
beline çok kötü olmuş , ialçta kullanamazsin şimdi napicaksin ? aferim sana yani , doktoruna bi sorsan ne yapabilirsin ? o geçmezde hemen
günaydın canım evet kuzum unuttum kusura bakma artık seninlyiz izne çıkana kadarilaç içemem evet ama doktora söledim zaten bu şikayetimi oda magnezyum verdi ama onunda bi etkisini görmüyorum..burda bi arkadaşada vermiş ama hemen geçti falan yazmış acaba farklı ilaçlarmı anlamadım ( çok ağrım var şuan offff
günaydin canim ,
darısı basimaa insallahhhh ,
bende varım sabah sabah geldim işyerine çalışmaya.çalışanlar belli oluyo zatiiii :) kahvaltı yaptım okudum geçmişi kolonya olayıda çok güzelmiş.çok hoşuma gitti acaba ondandamı yapsam bugün euro floraya gidicem hastane için lohusa şerbet takımı alıcam.süslerim birde minik kavanozlarımın etiketleri gelicek son hali şöle 2 çeşit yaptırdım.öpüorum hepinizi bugün babam ameliyat oluyo gözünden şekeri var az görüyodu gözü bakalım 1 saatlik ameliyat inş.açılır
Eki Görüntüle 730709
bana osteocare verdi canim ,
oda calsium magnezium cinko ve vitamin d , bana iyi geliyo , karnımda cok sertleşme ve kasılma oluyodu o yuzden verdi ,
ama senin dinlenmen lazim uzanman lazim , ole sandalyede hiç olmazki , çokmu mesain bugun
günaydın canım evet kuzum unuttum kusura bakma artık seninlyiz izne çıkana kadarilaç içemem evet ama doktora söledim zaten bu şikayetimi oda magnezyum verdi ama onunda bi etkisini görmüyorum..burda bi arkadaşada vermiş ama hemen geçti falan yazmış acaba farklı ilaçlarmı anlamadım ( çok ağrım var şuan offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?