2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

günaydin ,

ben varim canim yaa aşkolsun

beline çok kötü olmuş , ialçta kullanamazsin şimdi napicaksin ? aferim sana yani , doktoruna bi sorsan ne yapabilirsin ? o geçmezde hemen

gunydn canim :)

bizde tatil gunleri sabah 6.30 hortluyoruz maleseff

bu tombalak oglumda hemen uyanıyo bi sag bi soll uyutmuyo annesini ,

çok yormayin kendinizi dikkat edinn .

aman ne güzel yapmişsin degişiklik olmus ,

annen iyidir şimdi umarim ? kv yide ihmal etmemişsin bakıyorumda kullanmaya devam heralde

canım biz istanbuldayız siz gibi 2 kısı yasıyoruz oyle akraba felanda yok sureklı gelen olmuyor hiiiiç az fatura odemedim babamgıl mersınde gelenın gıdenın hesabı yok 20-30 oderler ben en az50 tl artık normal algılıyor beynım

günaydın canlar evde ki ilk günüm izne ayrıldım nasıl vakit gececek bilmiyorum artık sürekli buralardayım :)

dün benimde faturam gelmiş , ozellikle baktim 45 tl 3.50 birim fyt

ama bana gore normal , hergun dus alınıyo , haftada 3-4 makine camasir , bulasik vs ,

ayrica camasiri ben 2 defa durulatip durularken su eklerim , o yuzden normal geldi bana

bence coook iyi olmus canım bizde dusunuyoruz eylul ekım gıbı hem toparlanmıs olur ama ben annemgılle gitmeyi dusunuyorum bu sefer bebege bakarız hepberaber hem yuzerız tatılımızı yaparız

bende varım sabah sabah geldim işyerine çalışmaya.çalışanlar belli oluyo zatiiii :) kahvaltı yaptım okudum geçmişi kolonya olayıda çok güzelmiş.çok hoşuma gitti acaba ondandamı yapsam bugün euro floraya gidicem hastane için lohusa şerbet takımı alıcam.süslerim birde minik kavanozlarımın etiketleri gelicek son hali şöle 2 çeşit yaptırdım.öpüorum hepinizi bugün babam ameliyat oluyo gözünden şekeri var az görüyodu gözü bakalım 1 saatlik ameliyat inş.açılır

günaydin canim ,

etiketleirn cok sevimli olmuş ,

babanada acil şifalar , hayirlisi ile güzel sonuçlar alirsiniz inş.

günaydinnn kızlarr ,

biz işimize geldik , kahvaltimizi yaptik , kahvemizi içip keyif yapicaz biraz

sizler napiyosunuz :) herkes uykuda sanirimmm :44::44::44::44::44::44::44:

günaydin ,

ben varim canim yaa aşkolsun

beline çok kötü olmuş , ialçta kullanamazsin şimdi napicaksin ? aferim sana yani , doktoruna bi sorsan ne yapabilirsin ? o geçmezde hemen

günaydın canım evet kuzum unuttum kusura bakma artık seninlyiz izne çıkana kadar ilaç içemem evet ama doktora söledim zaten bu şikayetimi oda magnezyum verdi ama onunda bi etkisini görmüyorum..burda bi arkadaşada vermiş ama hemen geçti falan yazmış acaba farklı ilaçlarmı anlamadım( çok ağrım var şuan offff

bana osteocare verdi canim ,

oda calsium magnezium cinko ve vitamin d , bana iyi geliyo , karnımda cok sertleşme ve kasılma oluyodu o yuzden verdi ,

ama senin dinlenmen lazim uzanman lazim , ole sandalyede hiç olmazki , çokmu mesain bugun

Hooooppp hanımlar ve onların tosibikleri biz geldikkk... Hepinize günaydınlar.. Çok güzel haberlerim var sizlere. Doğum tarihimiz belli oldu, normal doğum kesinlikle olamayacak buna karar verildi. O yüzden epidural sezeryan ile 26 haziran günü minik prensesimi kucağıma alacağım. Ha tabi 26 hazirandan önce bizim cimcime ben geliyorum demezse bu tarih. Ancak doktorum hiçbir riskimin kalmadığını kızımın çok rahat olduğunu ve benim hastalığımı minimuma indirdiğini söyledi. 36. haftadan sonra riskler ortadan kalkarmış genelde. nst ye bağlandık sancımız ağrımız çıkmadı şükürler olsun. Önümüzdeki hafta tekrar çağırdı son tetkikler yapılacak kan, idrar falan. Kızımızı gördük ultrasondan kıpır kıpır maşallah 2740 gr yaklaşık 50 cm civarında. Ben de tam 13 kilo almışım toplamda. Çok yazdım yeter bu kadar geçmişi okumam lazım maşallahınız var Hepinize keyifli hafta sonlarııı..

ben hiç anlamadım bunlar ne olacak :) şu aralar bende bebek şekeri iiçin hazırlık yapııyorum da

bu arada geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

canım uzanıp kalktığımda daha feci ağrı oluyo ayakta kaldığımda okadar değil...neyse dinlenicez artık bol bol...zaten kalça kemiği ağrısı vardı 1 haftadır bide iş yapınca onunda ağrısı eklendi allahım inşallah geçer bi an önce...canım öğlen 2 de bitcek eve gdip hemen uyurum kendime gelirim umarım

aslında su da eritilen magnezyum kalsiyum çok etkili oluyor bende de içtim mi kramplar hemen kesiliyor ama 2 gün içmesem yine oluyor belki de belinde ki ağrı farklıddır canım yaa bende de var çünkü ağırlaştıkça oluyor diye tahmin ediyorum

Canım banada ilça verdi magnezyum ama çok yakın bi doktor tanıdığım hergün 3 bardak süt iç bir dakta maden suyu bişeyin kalmaz dedi gerçekten 2 gün yaptım ertesi gün ve hala maşallah diim :) hiçbişeyim yok ilaç içseydim bide kesin derdim ilaçlardan geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…