2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ne güzel bebişin önde bile gidiyormuş ki 1 hafta önde ya da geride olması olağalmış zaman zaman ama benimki 6.aydan sonra hep fire vererek devam etti neredeyse önce korktum tabi gelişim geriliği vs mi diye ama dr umuz alakası olmadığına ikna etti beni.ben pko yüzünden 1,5 yıl ilaç kullandım ama bebek öncesi son 3 ay hiç bir ilaç kullanmayıp ara vermiştim 3 ay adet olmamıştım derken bebek kocaman bir sürpriz oldu o 3 ayın üstüne:)

merhaba tontişler bugün son iş günüm bitti artıkın ev hanımıyım :2:
gözünaydıınn canımm
sende başlarsın ben gibi gezmelere
bende weewel aldım canım inşallah memnun kalırım. denedim güzel çalışıyordu
ah canımmm ne güzel haberler bunlaarrr.
çookk heyecanladım şuaaan.
Demek Ayliz imiz hazırlıklarını tamamlıyor ve artık gelmek istiyor çok güzel yaaaa
Canım inşallah hayırlısıyla normal bir şekilde doğurursun. inşallah bizimde çatı muayenelerimiz böyle stressiz geçer.
çook heyecanlandım yaaa
ay ben hiç anlamıyorum karnım aşağı inmiş mi inmemişmi :18::18: büyümüş gibi gelmiyor banada çevreden söylenenlerle anlıyorum
dun arabazı aldık e_bebekten
oto koltuklarında %40 ınd vardı
araba mamas papas sola
oto koltuğu maxi cossi
terlıklerım
ruzgarımın kurabıyelerı son olarakta
doğabılırsın artık oğlum :)
oohh bitmiş bütün hazırlıklar hadi gözünaydıın.
çokta güzeller aldıkların güzel günlerde kullan inşallah yakışıklı oğlunla birlikte
alkol yasasını hemen onayladılar bizim altı ay gene rafa kalktı herhalde
4 çoçuk demeyi biliyorlar ama
aahhh ahhhhh kanayan yarama tuz bastınnn

cok sevındım senn adına canım benımm allah daımm etsın ınsl seneye paşan la kutlarsınız ınslll dua ıle

ii gcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sağol suziimm
gittiğimiz yerdeki çoğu kişi çocuklu ailelerdi o kadar özendim ki anlatamam. inşallah seneye oğlumda olur aramızda.
nddd cnm ne mutlu sana

paradoks gözün aydın cnm ayliz prensesin ayak seslerimi onlar

ay bugun burdaydım hep ama geriden takip ettim şimdi de yatmaya gidiyorum iyi geceler
iyi geceler tatlım bu ara bende pek takip edemiyorum topicimizi. şu taşınma işi bir bitse rahatlıcam inş.
yarında telefon internet diğer eve aktarıcaz. bikaç gün internet yok yani

öncelikle bebişine maşşalahh yavaş yavaş mutlu sona geliyosun demek ki Allah bi avaz da dogurmayı nasip etsin inş... yazını okurken heycanlandın valla

iyi geceler hepinize kızlar.
yarın internetim olmıycak büyük ihtimalle. zaten perşembeye kadar taşınma hazırlıkları hızla devam edicek. iyi kardeşim vaarrr. benim iznim başladığından beri bizde kalıyor. herşeyime yardım ediyor Allah razı olsun
yarın eğer fırsat bulabilirsek oğlumun odasına dolap şifonyer perde halı bakıcaz.
perşembede artık yeni evimizde olucaz inşallah.
Forumdaki canım arkadaşlarımn ikiziz ve aklıma gelmeyen diğer ev arayan arkadaşlarım. darısı başınıza inşallah.
o kadar sevinçliyimki hiç zor gelmiyor ev taşımak. biraz yoruyor evet ama sonuç çok keyifli
hepinize tatlı uykular.biraz zor biliyorum ama
iyi geceleerrr

canım yeni eviniz size huzur saglık mutluluk getirsin inş... sana kolay gelsin o zaman iyi geceler

canım bende o gün baktım işte; diğerleri 200 tl civarında çok pahalı geldi bana;bunuda sorduk görevli çocuk fransız markası hiç de şikayet almadık bugüne kadar deyince bizde alıverdik,weewel süt pompamızı,sonra ben eve gelince araştırdık herkes gayet memnunmuş,şikayet edeni görmedim ..inşallah bende memnun kalırım cnm; hatta denedik güzel çekiyo walla :)))
tabi henüz tam kullanmadan bilemem ;
indirim kuponuyla haftaya al derim,memnun bile kalmazsan en azından çok zarar etmezsin ))

günaydin herkese ,

biz geldik açılışı yaptik ,

geçmişi okuyalim , kahvalti yapalim teyzeleri hadi sizde gelin artık

Herkese selam. Uzun zamandır takip ediyordum sizi yazmak bugüne kismetmissss.bende Temmuz annesi olacağım insallah. Tabi kızım erken gelmezse. Hepinizin yavrularına saglık diliyorum. İnsallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. Biraz geç geldim ama umarım beni de aranıza alırsınız:)

.HEEEEYYYY AVATARIIMA BAAAKIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
sonunda yaptııımmmm:119::119::118::118:

çok tatli bi kız buu yaaa - bizim oglumuzda cok yakisiklidir teyzesi

yatagida çok güzel olmuş , güle güle kullanin canimmm

nasılsınız bakalım.
biz bubün daha iiyiyiz dünki kasık ağrısından sonra... bacaklarım sızlıyor şimdide nedense ağırlıkmı çok geliyor artık nedir. 15 kilocuk aldım aslında
hadi gözün ayddın kolaylıklar diliyorum pazar kadar yeni evinin oğlunun yeni odasının fotolarını görürüz artık
sürprizde çok hoş olmuşdarısı göremeyenlere (ben gibilere yani)
günaydin herkese ,

biz geldik açılışı yaptik ,

geçmişi okuyalim , kahvalti yapalim teyzeleri hadi sizde gelin artık
günaydıın canımmm geldik bilee

hoşgeldinnn..:13::13::13::13:

yok canım olmadım hiç

şimdi hafiledi ama geçmedi yaasadece sağda doktorum gel dersede hiç uygun değilim aslında cesaret edemiyoorum ağdacıda olmaz bu saatte

benım appendektomım var perıtoneal yapısıklık oluyormus o yuzden agrılarım o tarafta fazla oluyormus dedı doktorum o yuzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…