canım benimde pko vardı hatta 2 yıla yakın ilaç tedavisi gördüm sonra allahım nasip etti yavrumu...ama ben ilaç içtiğim için adetlerimi oluyordum içmediğim zman olmuyordum...bu durumu doktora anlattım ..özellikle sordum benim sölediğim sat net olmayabilir diye...ama bebeğin gelişimi benim sölediğim tarihe uyuyormuş hatta son gittiğimde daha önde bile çıktı...doktor biliyordur dimi bişey olsa net değil derdi heralde ???
gözünaydıınn canımmmerhaba tontişler bugün son iş günüm bitti artıkın ev hanımıyım:2:
bende weewel aldım canım inşallah memnun kalırım. denedim güzel çalışıyorduKızlar bişey sorcam Pinuspinea arkadaşımız e bebekten indirim kuponuyla WEEWELL marka elektrikli göğüs pompası almış..ben bu markayı ilk defa duyuyorum..genelde avent yada medela iyi diye duymuştum.acaba bu markayı bilen varmı iyimidir??fiyatı diğerlerine göre çok uygun da..
ah canımmm ne güzel haberler bunlaarrr.biz geldik güzel teyzeler....
9 ayın en mükemmel kontrolünü yaşadık bugün
önce doktor teyzemizin odasına gittik... varmı şikayetin dedi... bende dedim bu rahim kemiklerim koptu kopucake alış artık miraycım olucak bunlar dedi önce ultrason-sonra tansiyon kilo-sonra çatı muayenesi için hazırlasınlar seni dedi :18::18::18: tabi öyle diyince bi ürktüm... :18::18: sonra doktoruma rüyamı anlattım... sezeryan diyodunuz odanıza bile çıkmadan kaçıp eve gidiyodum dedim...o da dediki; zaten ben sana güvenemiyorum... sanki normal doğum yapamıycaksın gibi hissediyorum acıya da mı dayanamıycaksın acaba falan dedi... çatı muayenesinde herşeyi anlıycaz dedi... neyse ultrasona girdik... maşallah prensesime yaklaşık 2850 gr ve 50 cm civarında kızımızın boyu posu suyu ve bebek eşi gayet sağlıklı... zayıfmı dedim hayır harika dedi... süper gidiyo herşey dedi tabi ağzım kulaklarımda... kalktık ultrasondan kilomuz ve tansiyonumuza bakıldı geçen haftaya göre 400gr vermişim nasıl becerdiysem... tansiyonum da 12/8 yani gayet normal tabiii asıl olan mevzu çatı muayenesi... gittik çatala oturduk asistan abla bizi hazırladı (ama tırsıyorum)... doktorumuz geldi... dedim ki hocam ben bu olaydan korkuyorum... kendini aşağıya doğru biraz daha indir dedi... biraz kaydım... korkma sadece kendinii serbest bırak ve derin nefes al dedi... tam 3 saniye sürdü... :26: bitti dedi :26: canım hiç yanmadı... veeeeeee "gık bile yapmadan doğurucaksın miray" dedi çatın buna çok müsait ve sen gerçekten kendini normal doğuma psikolojik olarak hazırlamışsın dedi... inan çok kolay olucak doğum dedi (inşallah öyle olur)... ne hastalarım var o koltuğa oturdukları anda bağırmaya başlıyolar ve normal doğum istiyolar - ama malesef bu mümkün değil dedi... çıktık ordan da bizi tekrar odasına bile çağırmadı (normalde kilo ve tansiyonumuzu yazardı) gerek yok artık dedi haftaya randevu alıyımmı dedim... al ama haftaya kadar doğurmazsan tabi dedi varmı dedim öyle bi ihtimal... şu an 1 cm açılman var... doğum yakın olabilir tabi dedi... çooook heyecanlandım....kızımıza kavuşucaz inşallah... allah korusun kalp atışları düşmediği sürece normal doğum olucak inşallah sonra halama gittik... o da demezmi karnın aşağıya doğru inmiş diye... aha dedim geliyo bu kız bizden haberler bu kadar... akşam da kuzenimin doğumgünü var oraya gidicez... şimdi geçmişi okumalıyız... öptük kocaman hepiniziii
bizim için bol bol dua edin bebetolarrrr
ay ben hiç anlamıyorum karnım aşağı inmiş mi inmemişmi :18::18: büyümüş gibi gelmiyor banada çevreden söylenenlerle anlıyorumkızlar bu karnın aşağı inme mevzusundan tırstım ben.
her hafta fotomu çekiyor eşim,geçen hafta biraz bu hafta biraz daha inmiş aşağıya karnım .:18::18::18:
fotoğraftan anlaşılan o.tırstım şimdi ama
oohh bitmiş bütün hazırlıklar hadi gözünaydıın.dun arabazı aldık e_bebekten
oto koltuklarında %40 ınd vardı
araba mamas papas sola
oto koltuğu maxi cossi
terlıklerım
ruzgarımın kurabıyelerı son olarakta
doğabılırsın artık oğlum :)
aahhh ahhhhh kanayan yarama tuz bastınnnalkol yasasını hemen onayladılar bizim altı ay gene rafa kalktı herhalde
4 çoçuk demeyi biliyorlar ama
sağol suziimmcok sevındım senn adına canım benımm allah daımm etsın ınsl seneye paşan la kutlarsınız ınslll dua ıle
ii gcelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi geceler tatlım bu ara bende pek takip edemiyorum topicimizi. şu taşınma işi bir bitse rahatlıcam inş.nddd cnm ne mutlu sana
paradoks gözün aydın cnm ayliz prensesin ayak seslerimi onlar
ay bugun burdaydım hep ama geriden takip ettim şimdi de yatmaya gidiyorum iyi geceler
nasıl bişeyki canım o ben hiç görmedim böyle bişey :44::44:Herkese slmm kızlar ben bu bezlerden kullanıcam BabyNEO Yıkanabilir Bez / Sızdırmaz Külot Mavi - e-bebek.com acaba etrafında kullanan kimse varmı? yarında doktor kontrolumuz var bakalım kübramm ne kadar olmuş
biz geldik güzel teyzeler....
9 ayın en mükemmel kontrolünü yaşadık bugün
önce doktor teyzemizin odasına gittik... varmı şikayetin dedi... bende dedim bu rahim kemiklerim koptu kopucake alış artık miraycım olucak bunlar dedi önce ultrason-sonra tansiyon kilo-sonra çatı muayenesi için hazırlasınlar seni dedi :18::18::18: tabi öyle diyince bi ürktüm... :18::18: sonra doktoruma rüyamı anlattım... sezeryan diyodunuz odanıza bile çıkmadan kaçıp eve gidiyodum dedim...o da dediki; zaten ben sana güvenemiyorum... sanki normal doğum yapamıycaksın gibi hissediyorum acıya da mı dayanamıycaksın acaba falan dedi... çatı muayenesinde herşeyi anlıycaz dedi... neyse ultrasona girdik... maşallah prensesime yaklaşık 2850 gr ve 50 cm civarında kızımızın boyu posu suyu ve bebek eşi gayet sağlıklı... zayıfmı dedim hayır harika dedi... süper gidiyo herşey dedi tabi ağzım kulaklarımda... kalktık ultrasondan kilomuz ve tansiyonumuza bakıldı geçen haftaya göre 400gr vermişim nasıl becerdiysem... tansiyonum da 12/8 yani gayet normal tabiii asıl olan mevzu çatı muayenesi... gittik çatala oturduk asistan abla bizi hazırladı (ama tırsıyorum)... doktorumuz geldi... dedim ki hocam ben bu olaydan korkuyorum... kendini aşağıya doğru biraz daha indir dedi... biraz kaydım... korkma sadece kendinii serbest bırak ve derin nefes al dedi... tam 3 saniye sürdü... :26: bitti dedi :26: canım hiç yanmadı... veeeeeee "gık bile yapmadan doğurucaksın miray" dedi çatın buna çok müsait ve sen gerçekten kendini normal doğuma psikolojik olarak hazırlamışsın dedi... inan çok kolay olucak doğum dedi (inşallah öyle olur)... ne hastalarım var o koltuğa oturdukları anda bağırmaya başlıyolar ve normal doğum istiyolar - ama malesef bu mümkün değil dedi... çıktık ordan da bizi tekrar odasına bile çağırmadı (normalde kilo ve tansiyonumuzu yazardı) gerek yok artık dedi haftaya randevu alıyımmı dedim... al ama haftaya kadar doğurmazsan tabi dedi varmı dedim öyle bi ihtimal... şu an 1 cm açılman var... doğum yakın olabilir tabi dedi... çooook heyecanlandım....kızımıza kavuşucaz inşallah... allah korusun kalp atışları düşmediği sürece normal doğum olucak inşallah sonra halama gittik... o da demezmi karnın aşağıya doğru inmiş diye... aha dedim geliyo bu kız bizden haberler bu kadar... akşam da kuzenimin doğumgünü var oraya gidicez... şimdi geçmişi okumalıyız... öptük kocaman hepiniziii
bizim için bol bol dua edin bebetolarrrr
çok sağol canım inşallah öyle olurnddd canım ne güzell kutlamışsınız adına sevindim seneye alikaanla kutlarsınız inş
nasıl bişeyki canım o ben hiç görmedim böyle bişey :44::44:
iyi geceler hepinize kızlar.
yarın internetim olmıycak büyük ihtimalle. zaten perşembeye kadar taşınma hazırlıkları hızla devam edicek. iyi kardeşim vaarrr. benim iznim başladığından beri bizde kalıyor. herşeyime yardım ediyor Allah razı olsun
yarın eğer fırsat bulabilirsek oğlumun odasına dolap şifonyer perde halı bakıcaz.
perşembede artık yeni evimizde olucaz inşallah.
Forumdaki canım arkadaşlarımn ikiziz ve aklıma gelmeyen diğer ev arayan arkadaşlarım. darısı başınıza inşallah.
o kadar sevinçliyimki hiç zor gelmiyor ev taşımak. biraz yoruyor evet ama sonuç çok keyifli
hepinize tatlı uykular.biraz zor biliyorum ama
iyi geceleerrr
ayy dedikodu yapmaktan size neler yaptığımı demedim ben
ECE'min uyku setini yıkadık ütüledik yatağını serdiikkkfotosunuda koyayım şimdi
sonra doğum çantamı tamamladım, bi tek kızıma eczaneden bepanthene alıcam pişikleri olmasın totosunda kuzumun
sonra evde halıları kaldırdım yıkamaya verdim. salonun şeklini değiştirdik annemle
ve evde çekmece namına ne varsa boşalttık düzelttik gereksizleri attık
bi ferahladımki şimdi sormayın
bi tek koltuklarım kaldı silinicek sonra başka işim yok çok şükürannem gelince nasıda kolayca bitti bütün işler demi
.HEEEEYYYY AVATARIIMA BAAAKIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
sonunda yaptııımmmm:119::119::118::118:
hadi gözün ayddın kolaylıklar diliyorum pazar kadar yeni evinin oğlunun yeni odasının fotolarını görürüz artıkselaamm canlaarr
giremiyorum bikaç gündür.
yeni evimizi temizledik oğlumun bütün eşyalarını topladık götürdük evimize.
perşembede bütün evimizi toplayıp götürücez inşallah.
cuma sabahına yeni evimizde uyanıcaz.
bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü. eşim yeni bir noktaya alınmıştı o yüzden 1 haftadır çok stresli gergin bir yandan da taşınma telaşımız var bişey yapmayız diye düşünmüştüm. evde eşime bir kek yapıcaktım.
yeni ev için biraz alışveriş yapmıştık kardeşimle onları götürdük eve.
sonra eşim aradı ordayken.işten erken çıkmış gelmiş. çook şaşırdım
sonra kapıdan bakıyorum onu bekliyorum bi baktım eşimin elinde kocaamaaan bir çiçekk. inanamadım. harika bişeydi
ben birde annemi çağırmıştım eşya taşıycaz diye o kadar eminim yani bişey yapmıycamızdan.
sonra eşim yemeğe götürdü güzel bir yere ordan parka gittik gezdik
son zamanlarda yaşadığım en güzel gündü. bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedimm
günaydıın canımmm geldik bileegünaydin herkese ,
biz geldik açılışı yaptik ,
geçmişi okuyalim , kahvalti yapalim teyzeleri hadi sizde gelin artık
Herkese selam. Uzun zamandır takip ediyordum sizi yazmak bugüne kismetmissss.bende Temmuz annesi olacağım insallah. Tabi kızım erken gelmezse. Hepinizin yavrularına saglık diliyorum. İnsallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. Biraz geç geldim ama umarım beni de aranıza alırsınız:)
yok canım olmadım hiç
şimdi hafiledi ama geçmedi yaasadece sağda doktorum gel dersede hiç uygun değilim aslında cesaret edemiyoorum ağdacıda olmaz bu saatte
.HEEEEYYYY AVATARIIMA BAAAKIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN
sonunda yaptııımmmm:119::119::118::118:
tamam apla kısssmaaa
dogru dio ama , o epilatorun ince basligi ile ugras dur hem daha cok acıy-tıyo agdadan .bende gitmedim henüz ama gidicemm herturlu aciyacak en azından kısa sureli çekerim daha iyi.
hele kuzenime göre iki hafta sonra doğumum var.taş çatlasın 15 günün var diyor.sinir oluyorum valla
herkes doktor herkes müneccim olmuş herkesten iyi biliyorlar maşallahh
selaamm canlaarr
giremiyorum bikaç gündür.
yeni evimizi temizledik oğlumun bütün eşyalarını topladık götürdük evimize.
perşembede bütün evimizi toplayıp götürücez inşallah.
cuma sabahına yeni evimizde uyanıcaz.
bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü. eşim yeni bir noktaya alınmıştı o yüzden 1 haftadır çok stresli gergin bir yandan da taşınma telaşımız var bişey yapmayız diye düşünmüştüm. evde eşime bir kek yapıcaktım.
yeni ev için biraz alışveriş yapmıştık kardeşimle onları götürdük eve.
sonra eşim aradı ordayken.işten erken çıkmış gelmiş. çook şaşırdım
sonra kapıdan bakıyorum onu bekliyorum bi baktım eşimin elinde kocaamaaan bir çiçekk. inanamadım. harika bişeydi
ben birde annemi çağırmıştım eşya taşıycaz diye o kadar eminim yani bişey yapmıycamızdan.
sonra eşim yemeğe götürdü güzel bir yere ordan parka gittik gezdik
son zamanlarda yaşadığım en güzel gündü. bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedimm
canim ,
çok sevindimm , yeni ev yeni bebiş , Allah tamamnina erdirsin inş. Eşinde gözüme girdi aferim hep böle olsun
nasılsınız bakalım.
biz bubün daha iiyiyiz dünki kasık ağrısından sonra... bacaklarım sızlıyor şimdide nedense ağırlıkmı çok geliyor artık nedir.15 kilocuk aldım aslında
günaydıın canımmm geldik bilee
hoş geldin teyzesi :))
benimde agrilarim basladi işte , o senin bayılarak benim iğrenerek içtiğim ilaç fena gelmedi bana , bende 20 kilo aldimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?