2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ayy yaim valla cok acıyorlar ya cokkkkkkkkkkkk oglum kıpırdadıkca cosuyorlar zatıııııı her yerımı sardılar sonradan geldıler her yerı sahıp lendılerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aklıma geldın zaten oglende aha evesude yok deıdmm

bıs ole duvar oldukkı olmadık seye aglıyorum melekler duygularımız karıstıdılar hep yaffffffffffff
ınsl tam ıner ve pıt dıyede dogarr ya benmkıde daha kanala gırmemıstı dr gırer daha vaktısı var dedı ınınce zaten asagı yukarı bellı olurmus dogum gunusu zarrrrrrrrrr

bende az once yedım sımdı mıdem den oluyorum pöffffffffffff

4 mu oldu tv ızlemedıım ıcın 3 du en sonnn

borsacıların düğününde 4 dedi başbakan

günaydın anneler herkes iyi gördüğüm kadarıyla hazırlıklarda nerdeyse tamam ben hala çantamı hazırlamadım bakalım hayırlısı acaba ne zaman hazırlayacağım :))) ndd evlilik yıldönümün kutlu olsun.çok güzel bir sürpriz olmuş valla..Bakalım benide bugün kociş gezmeye götürcekmiş acaba nereye çok ihtiyacım var gezzmeeekkk isttiyorummmm

anneler ve tospiklerı gunaydın bugunde ıns bebıslerle bırlıkte cok guzel sorunsuz gecer oğle sonu oğlusumuzun kontrolu var cok merak edıyorum kılosu gelısımı nasıl..31 haftalıkkken 1740 dı sımdı 34.haftanın ıcındeyım bakalım ne oldu.

günaydn
hg canim

benım appendektomım var perıtoneal yapısıklık oluyormus o yuzden agrılarım o tarafta fazla oluyormus dedı doktorum o yuzden sordum
amanin o neymiş ki akşam geçti üşükür ama hala bi damar yürürken sızlıyor çok hafif temizlik yapmıştım duvar falan sildim kaynanam ondan olabilirdedi bakalım bugün de olacakmı:18::18::18:
yaa bende istiyorumda kuzularınn ne zaman geleceğide belli değil 1 ay sonra tekrar gideceğiz gıcık bi durum 1 kere düğünde gitmiştim ağdacıya oda adetimin son günü kına gecem vardı malum ev kalabalık yapabilecek yer olmadığından gitmiştim pöff ne yapacaaaannn mmecbuuurrr
sabah kahvaltımın üstüne meyve suyumu içtim yine canımm bir idkişte hemde

Son düzenleme:

günaydin canim ,

hayirli haberler inşşş

ev işlerin baya hallolmuş sevindim.evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun ne güzel bir süprizle karşılaşmışsın
hoşgeldin canım hangi şehirdensin
günaydin herkese ,

biz geldik açılışı yaptik ,

geçmişi okuyalim , kahvalti yapalim teyzeleri hadi sizde gelin artık
günaydın acenucum

anammmm

ben şimdi kahv yapıyorum , dün 1 tane içmiştim ,çebilirsem içicem bugunde 1 tane

ben hataya gidicem agdaya :)) duygu ve düşüncelerimi paylaşirim

canım yalnız değilsin bak ben neleri yapmadım daha erde,halı almadım lohusa pijaması, terliğini almadım oğlumun kıyafetlerini yıkamadım çantayı hazırlamadım bebek cantaıda almadım
ama uc haftadır hastalıkla ugrasıyorum grıp ishal bu hafta halledecektım ondada kadın gezmeyı yasakladı suyum azalmıs bakalım umudum bu hafta sonuna olmadı ınternetten begendım hepsini siparısını verıcem gitsin

günaydin canim ,

şekerlerin nasil ?

güzel canım beğendim de bi fotosunu koyamadım.telefon çekiminden daha iyi olur diye foto makinesiyle çekecektim,dün fotoğraf makinasını arabada unutmuş eşim,inip almadı ,tabi ben de inmedim çekemedik.herkesin beklentisi farklı tabi ama ben beğendim.figürler kesinlikle çok güzel ve parlak.hem de baya büyükler.tüller de mavi istemistim.taşlı tüller var ya onlardan yapmışlar.güzel olmuş da ben karlı kalın tüller oluyor ya onları daha çok seviyorum.bir de 2-3 tanesi yamuk olmuş onları çıkarıp bir daha mı yapıştırsam diyorum.75 tane almıştım ben, adamlar 80 tane göndermiş şaşırdım ona da.

bir de şöyle birşey var biblolular daha pahalı falan oluyor ya onları çok sevimsiz buluyorum ben.bunların figürleri baya sevimli bu fiyata çok güzel valla tavsiye ederim.

abooo ,

sen naptin ya , biran önce hazirla bencee , nolur nolmaz canm

çok iyi begendigine sevindim canim ,

o yamuk olanlarin yerine göndermişlerdir 5 tane fazla :)
o biblolulari bende begenmiyorum cok fazla ,çok kalitelileiri pahali , fiyati uygun olanlarinda kaşı gözü yamuk oluyo

güzel güllerde içimize sinerek kullanalim hepsini inş.

merhabalar kızlar
şöyle bir göz attım maşaallah güzel haberler var hep.
ben artık bacak arası ağrımdan 5 dk. bile zor yürüyorum.yalancı sancılar başladı anlayabiliyorum.
adet sancısı gibi içerden küçük bir şakıma gelip geri gidiyor.
şu haftayı bi,r hayırlısıyla atlatsaydık inş.
haftaya babamız geliyor kontrole beraber gideceğiz Rabbim izin verirse 2 ay öyle böyle geçti şükür.
şimdi kızım kilo alıyor mu,38 haftayı bekler mi,yürüyemiyorum nasıl normal doğurucam,bu ağrılar birgün geçer mi diye sorular beynimde dolaşıyor

Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inş.

Çok güzel bir gün olmuş :)) aslında biz ne kadar kolay mutlu oluyoruz dimi bi çiçekle yemekle dünyalar bizim oluyo.
Yeni evinizde de güle güle oturun bebiş gelmeden taşınma işini halletmeniz de çok iyi oldu:)
Ben de kocamla gezmek istiyorummm kocam çok geç geliyo işten o saatte bi de ortalık karışık oluyo. Ben de artık tek başıma yürüyüş yapmaktan tırsıyorum nolur nolmaz diye.
bir de şöyle birşey var biblolular daha pahalı falan oluyor ya onları çok sevimsiz buluyorum ben.bunların figürleri baya sevimli bu fiyata çok güzel valla tavsiye ederim.

O biblolardan bazıları resmen korku filminden fırlamış gibi oluyo. Çok korkunç bakanlar var:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…