ayy yaim valla cok acıyorlar ya cokkkkkkkkkkkk oglum kıpırdadıkca cosuyorlar zatıııııı her yerımı sardılar sonradan geldıler her yerı sahıp lendılerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrii geceelr hnm lar bnm kocıs nesle olmus hampusurup duruyor geldıgındenberı sesıde ıdıyorrr ayrımı yatsak ne ama kıyamamkııııı derken ahanda uyudu kaldıı heheh
az once uzun zmandır yapmadıgım seyı yaptım koca bır yarım ekmek arası ve koca bır barkda ayran goturudm mıdemm dop dolu rahatsızım sımıdeeeama ne yapım paşam kg sı artsın dıy eyeıdm vala bakk [yarasın kocumaaaaaaaaaaaaa QUOTE=yarim_;30753283]vazelin sür istersen çatlaklarına...
teyzelerim annemin çantası geldiiii çok beğenmişş sizinlede paylaşmak istedi
Eki Görüntüle 731994 Eki Görüntüle 731993 Eki Görüntüle 731995
Herkese slmm kızlar ben bu bezlerden kullanıcam BabyNEO Yıkanabilir Bez / Sızdırmaz Külot Mavi - e-bebek.com acaba etrafında kullanan kimse varmı? yarında doktor kontrolumuz var bakalım kübramm ne kadar olmuş
günaydın anneler herkes iyi gördüğüm kadarıyla hazırlıklarda nerdeyse tamam ben hala çantamı hazırlamadım bakalım hayırlısı acaba ne zaman hazırlayacağım :))) ndd evlilik yıldönümün kutlu olsun.çok güzel bir sürpriz olmuş valla..Bakalım benide bugün kociş gezmeye götürcekmiş acaba nereye çok ihtiyacım var gezzmeeekkk isttiyorummmm
amanin o neymiş ki akşam geçti üşükür ama hala bi damar yürürken sızlıyor çok hafif temizlik yapmıştım duvar falan sildim kaynanam ondan olabilirdedi bakalım bugün de olacakmı:18::18::18:benım appendektomım var perıtoneal yapısıklık oluyormus o yuzden agrılarım o tarafta fazla oluyormus dedı doktorum o yuzden sordum
yaa bende istiyorumda kuzularınn ne zaman geleceğide belli değil 1 ay sonra tekrar gideceğiz gıcık bi durum 1 kere düğünde gitmiştim ağdacıya oda adetimin son günü kına gecem vardı malum ev kalabalık yapabilecek yer olmadığından gitmiştim pöff ne yapacaaaannn mmecbuuurrrdogru dio ama , o epilatorun ince basligi ile ugras dur hem daha cok acıy-tıyo agdadan .bende gitmedim henüz ama gidicemm herturlu aciyacak en azından kısa sureli çekerim daha iyi.
hoş geldin teyzesi :))
benimde agrilarim basladi işte , o senin bayılarak benim iğrenerek içtiğim ilaç fena gelmedi bana , bende 20 kilo aldimda
anneler ve tospiklerı gunaydın bugunde ıns bebıslerle bırlıkte cok guzel sorunsuz gecer oğle sonu oğlusumuzun kontrolu var cok merak edıyorum kılosu gelısımı nasıl..31 haftalıkkken 1740 dı sımdı 34.haftanın ıcındeyım bakalım ne oldu.
ev işlerin baya hallolmuş sevindim.evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun ne güzel bir süprizle karşılaşmışsınselaamm canlaarr
giremiyorum bikaç gündür.
yeni evimizi temizledik oğlumun bütün eşyalarını topladık götürdük evimize.
perşembede bütün evimizi toplayıp götürücez inşallah.
cuma sabahına yeni evimizde uyanıcaz.
bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü. eşim yeni bir noktaya alınmıştı o yüzden 1 haftadır çok stresli gergin bir yandan da taşınma telaşımız var bişey yapmayız diye düşünmüştüm. evde eşime bir kek yapıcaktım.
yeni ev için biraz alışveriş yapmıştık kardeşimle onları götürdük eve.
sonra eşim aradı ordayken.işten erken çıkmış gelmiş. çook şaşırdım
sonra kapıdan bakıyorum onu bekliyorum bi baktım eşimin elinde kocaamaaan bir çiçekk. inanamadım. harika bişeydi
ben birde annemi çağırmıştım eşya taşıycaz diye o kadar eminim yani bişey yapmıycamızdan.
sonra eşim yemeğe götürdü güzel bir yere ordan parka gittik gezdik
son zamanlarda yaşadığım en güzel gündü. bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedimm
hoşgeldin canım hangi şehirdensinHerkese selam. Uzun zamandır takip ediyordum sizi yazmak bugüne kismetmissss.bende Temmuz annesi olacağım insallah. Tabi kızım erken gelmezse. Hepinizin yavrularına saglık diliyorum. İnsallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. Biraz geç geldim ama umarım beni de aranıza alırsınız:)
günaydın acenucumgünaydin herkese ,
biz geldik açılışı yaptik ,
geçmişi okuyalim , kahvalti yapalim teyzeleri hadi sizde gelin artık
amanin o neymiş ki akşam geçti üşükür ama hala bi damar yürürken sızlıyor çok hafif temizlik yapmıştım duvar falan sildim kaynanam ondan olabilirdedi bakalım bugün de olacakmı:18::18::18:
yaa bende istiyorumda kuzularınn ne zaman geleceğide belli değil 1 ay sonra tekrar gideceğiz gıcık bi durum 1 kere düğünde gitmiştim ağdacıya oda adetimin son günü kına gecem vardı malum ev kalabalık yapabilecek yer olmadığından gitmiştim pöff ne yapacaaaannn mmecbuuurrr
sabah kahvaltımın üstüne meyve suyumu içtim yine canımmbir idkişte hemde
ev işlerin baya hallolmuş sevindim.evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun ne güzel bir süprizle karşılaşmışsın
hoşgeldin canım hangi şehirdensin
günaydın acenucum
günaydın anneler herkes iyi gördüğüm kadarıyla hazırlıklarda nerdeyse tamam ben hala çantamı hazırlamadım bakalım hayırlısı acaba ne zaman hazırlayacağım :))) ndd evlilik yıldönümün kutlu olsun.çok güzel bir sürpriz olmuş valla..Bakalım benide bugün kociş gezmeye götürcekmiş acaba nereye çok ihtiyacım var gezzmeeekkk isttiyorummmm
günaydin canim ,
şekerlerin nasil ?
ben yazana kadar bir sürü kişi gelmiş.herkese günaydınn
canım yalnız değilsin bak ben neleri yapmadım dahaerde,halı almadım lohusa pijaması, terliğini almadım oğlumun kıyafetlerini yıkamadım çantayı hazırlamadım bebek cantaıda almadım
ama uc haftadır hastalıkla ugrasıyorum grıp ishal bu hafta halledecektım ondada kadın gezmeyı yasakladı suyum azalmıs bakalım umudum bu hafta sonuna olmadı ınternetten begendım hepsini siparısını verıcem gitsin
güzel canım beğendim de bi fotosunu koyamadım.telefon çekiminden daha iyi olur diye foto makinesiyle çekecektim,dün fotoğraf makinasını arabada unutmuş eşim,inip almadı ,tabi ben de inmedim çekemedik.herkesin beklentisi farklı tabi ama ben beğendim.figürler kesinlikle çok güzel ve parlak.hem de baya büyükler.tüller de mavi istemistim.taşlı tüller var ya onlardan yapmışlar.güzel olmuş da ben karlı kalın tüller oluyor ya onları daha çok seviyorum.bir de 2-3 tanesi yamuk olmuş onları çıkarıp bir daha mı yapıştırsam diyorum.75 tane almıştım ben, adamlar 80 tane göndermiş şaşırdım ona da.
Çok güzel bir gün olmuş :)) aslında biz ne kadar kolay mutlu oluyoruz dimi bi çiçekle yemekle dünyalar bizim oluyo.selaamm canlaarr
giremiyorum bikaç gündür.
yeni evimizi temizledik oğlumun bütün eşyalarını topladık götürdük evimize.
perşembede bütün evimizi toplayıp götürücez inşallah.
cuma sabahına yeni evimizde uyanıcaz.
bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü. eşim yeni bir noktaya alınmıştı o yüzden 1 haftadır çok stresli gergin bir yandan da taşınma telaşımız var bişey yapmayız diye düşünmüştüm. evde eşime bir kek yapıcaktım.
yeni ev için biraz alışveriş yapmıştık kardeşimle onları götürdük eve.
sonra eşim aradı ordayken.işten erken çıkmış gelmiş. çook şaşırdım
sonra kapıdan bakıyorum onu bekliyorum bi baktım eşimin elinde kocaamaaan bir çiçekk. inanamadım. harika bişeydi
ben birde annemi çağırmıştım eşya taşıycaz diye o kadar eminim yani bişey yapmıycamızdan.
sonra eşim yemeğe götürdü güzel bir yere ordan parka gittik gezdik
son zamanlarda yaşadığım en güzel gündü. bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedimm
Ben de kocamla gezmek istiyorummm kocam çok geç geliyo işten o saatte bi de ortalık karışık oluyo. Ben de artık tek başıma yürüyüş yapmaktan tırsıyorum nolur nolmaz diye.günaydın anneler herkes iyi gördüğüm kadarıyla hazırlıklarda nerdeyse tamam ben hala çantamı hazırlamadım bakalım hayırlısı acaba ne zaman hazırlayacağım :))) ndd evlilik yıldönümün kutlu olsun.çok güzel bir sürpriz olmuş valla..Bakalım benide bugün kociş gezmeye götürcekmiş acaba nereye çok ihtiyacım var gezzmeeekkk isttiyorummmm
bir de şöyle birşey var biblolular daha pahalı falan oluyor ya onları çok sevimsiz buluyorum ben.bunların figürleri baya sevimli bu fiyata çok güzel valla tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?