2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım günaydın dün akşam ki yazdıklarını okudum da, o ağrı bende de oluyor çok sinir bişey. sanırım aynı ağrı seninkiyle. doğumla alakası yok gibi onu hissediyosun, kasıkta kramp veya damar damar üstüne binmiş gibi bi ağrı dimi? devam etikçe de karnının alt kısımlarına ve bacağına yayılıyo? ben ilkini 1.5 ay önce yaşamıştım, çok araba kullandığım bi gün debriyaja basmaktan oldu sanırım yerimden kıpırdayamadım 1 saat, soğuk soğuk terledim. sonra bikaç kere daha oldu şiddetleri farklı olabiliyor,tekrar olursa tedirgin olma. doktor her seferinde bakıyor oraya da, ama bişey yok orda dedi sadece kasıkta damarlar, sinirler yoğunmuş bebek baskı yapıyor sen de biraz zorladıysan ondandır demişti. hatta bikere ağrı başlayacak gibi olmuştu, dr da yanımdaydı hemen magnorm ve parol iç dedi içtim kesildi gerçekten ilaçlar mı iyi gelmiştir bilmiyorum. ama dikkat et çok ayakta kalma bide otururken falan ağrılığını o tarafa verme, bacak bacak üstüne atma vs... amaann doğuraydık iyiydi

sen verdinmi sipaeriş canım patikili olanlara

amin canim aminnn,

biran önce kurtualim ,

sen 36 . haftayi yakalamişsin ,

darisi başima inşallahhh 37 olsada izne cıksamm biran öncee

sen verdinmi sipaeriş canım patikili olanlara

ivittt verdimmm ,

dün yapmişlar , bugun kargoluyolar teyzesiii :))

satıcı bayan , çok tatli , çok ilgili ,

bide arastirdim patiklerin teki o fiyata iken bu çifti o fiyata , bakalim gelsin nasilllar inş göründügü gibi güzel olurlar

Selam herkesee,3 gündür giremedim foruma temizlik bitmedi bitmiyo arkadaş hala var en önemlisi de oğlumun odası yerleşcek daha poff Annemi bekliyorum haftasonu gelcek inşallah umarım doğurmam ya cuma günü oğluma çok sevimli bi avize aldım gülen yüz müzik dinliyo,nike dan anne cantası aldım aynı zamanda hast. cantası yapcam ten den bi tane gecelik almıştım şimdi de pijama aldım ama lohusa tacı bulamadım güzel bişi bi tül alıp fiyonk yapcam valla artk oğluma kendime bi kaç cici aldım bebek şekeri baktım sanrm onu da burdan halletcem süre az netten zor olcak aslında oraya hast. odasını da süsletmeyi düşünyrm bakalım ikeadan gelen şifonyeri iptal ettim burdan mothercareden alcam sipariş verildi ama cok pahalı kızlar ve bütün eşyalarını sanrm almıycak ama başka da carem kalmadı bebeğimn eşyalarını bi an önce yerleştrmem gerek ya ben cok mu gec kaldım ki gerçi pek eksiği de kalmadı oyuncak fln alıncak oyun minderi de hediye olcak ay su hediyelere bayılıyorum :)) Eee sizler naptınız bakem,biraz göz atim geliyorum geçmişe buarada aldıklarımı biara fotoluyum bakalım beğencek misinzzz..

Tamam
İnternetten buldum.12.45 Merhaba bebeğim.Herkes seyretsin.Kod veriyormuş ve bunu msj olarak gonderdıgımızde ebebek sitesinde indirim kazanıyor muşuz.

ben geçtiğimiz pazar şifre gönderdim 30 tl hediye dedi ama ogün için geçerli ben de ertesi gün aynı şifreyi göderdim bu defa 20 tl indirim dedi ama geçerli mi bilmiyorum. bu her pazar 30 tl indirim mi veriyor yoksa değişiyor mu

aldığın şeyler çok güzel hayırlı güzel günlerde kulanın:) ben de 33. haftadayım eksikler eksikler bitmiyor( daha anne çantası almadım okiedog un sakawa sumo kırmızı modeline bayıldım ama çok pahalı 200 tl gerek var mı bilmiyorum ama kafaya taktım daha perde alıcam çay takımı alıcam bebek minderi, oda için saat tablo vs.. Allahtan odası hazır eşyaları yerleşti k.v sağolsun çok yardımcı oldu odasını çilekten safari modeli aldık perde fonu da çilek in ama tül perde nasıl alıcam kruvaze perde mi keten katlamalı perde mi işin içinden çıkamadım

maşallah canim , baya hafifletmişsin yine :)

ama artik totolari kaldirmak herşeyi hazirlamak lazim yoksa bebişler dogunca totolari açıkta kalcak eksikleri bitmiyo zatenn

resimleri bekliyoruz :))

baban nasil canim iyidir inş ?

günaydınlar anne adayları ve cücükleriii güsel bır gun dılıyorum hep cazlarımız ııcn ınsllll
herkes agrılardan bahsetmıskıı benım kalcamın agrısı cok fecii bgn sbh a kdr dune gore daha ı uyudum enn son esımın nesle olması sebebeı ıle rahat edemedım yan odaya kv nın yatagına gectım yastıgımıda alıp kocsı gece baktım dıye suzan yok ula baktım yastık yok heh dedm dıyo bır yere kıvılmıstır o
ıı burnu hıc durmuyor paşamın bıse gecmesın dıyede dıkkat edıyor bakalımm

o kalca agrısına gelınce 1 aydır agrıyr dr sormayıda unutyrum hep cuma sorayım ınsll suan otururkene bıle rahat edemyrmm pöff esım halımı gorunce az kaldı dayann dıye tesellı edıy:26rrrrrrrrr
:26:

ayy sorma yaa ınsl bıse ole olucaz sabret en fasla bır ay kaldııı

haydı ınsl gusel haberlerle donersın yuvana cnm

gozun aydın sımıden cnm benım

hade bakalım gelsinlerde paylaş benimde kelebekler hoşuma gidiyor kavanozlarda NAZAR BONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ-PEMBE-MAVİ GittiGidiyor'da 63422391 kararsızlık kötü alırsam mevlit içinde yeter çünkü çok kimse yok meevlitde memlekette olacak kaygana ypacak oraya götürürüm kalanını:44::44::44:

gunaydn cnm

benim eşimde aynı,

hapşırık, burun akıntısı bide nazli aman aman ..

işe geldim ben o evde yatıyo , çocuklar duymasindaki Haluk gibi ayni

geçmiş olosun sizede.

günaydın herkese,

günlerdir geçmeyen ,uyaınca azan baş ağrısınden gına geldi artık bana.
uyku desen hak getire.
vallahi bebek doğmadan zombi gibi oldum
doğunca nasıl olacak bakalım.

bu ara göğüs uçlarında tuhaf bir acı var .sizde de var mı böyle bir acı.kremi de daha sürmek istemiyorum,doğumu tetiklememek için.

epilasyon makinesinin traş başlığını sevmiyorum ben.her makine aynı değil ama benimkinden hiç hoşlanmıyorum.gillette nin bayanlar için venüs model jileti var.tek geçerim vallahi.çok memnun kalırsın bir dene bence.tek hareketle şip şak ve pürüzsüz.ertesi gün de ne hikmetse bu jiletteki pırtlamıyo tüyler.
abooo ,

sen naptin ya , biran önce hazirla bencee , nolur nolmaz canm

ben de hazırlamadım daha hiç birşey ,bu neyin kafası diyorum kendime

Son düzenleme:

güzel bunlar canim, alabilirsin aslina. çok bekletme bence

ne kadar tanesi ??

bak benim aldigim bayanin yaptiklari ;

KÜÇÜK KELEBEK BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 85248994

YUSUFCUK BEBEK ŞEKERİ* kargosuz GittiGidiyor'da 85248997

Kızlar bu göğüs ucu silikonlarını almak şartmı birde eczanedemi satılıyor hangi marka alırsak eğer.

he bu neyin kafasi annem ??? ne kullaniyonuz sizzzz

ben yag vaselin suruyorum her aksam goguslerime cok bastirmadan ve fazla dagıtmadan , sürüp bırakıyorum emiliyo zaten nemledirsinyeter o .
yok böyle bir rahatlık
geçen gün yengem sen doğuma gideceksin biz arkandan çanta mı yetiştireceğiz dedi :

kızlar hangisi sizce? karar veremedim bir türlü.

Eklentiler

• $1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $2.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 24
GÜnaydınlarrrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkk
Biraz uyuşuk,biraz uykulu yazmaya çalışıyoruz Gece sivrisinekle
uğraştım nerden girmiş ki şaşırdım.Yahu onun da ihtiyacı var tamam ama
sessiz sessiz ısır beni canım feda sanaBu bağıra bağıra
böğüre böğüre ısırıyor.Kalktım eşimin kafasında dolanırken yakaladım onu
kaçmaz bendenSonra uyumak dert oldu.Erken de kalktık
sağlık ocağından canım ebem aradı.Son kontrol için dedi.Neyin sonu?nasıl son?
Ben sonları hiç sevmem ki:44::44::44::18::18::18::26::26::26::26:Bu mutlu son
ama ne bileyim bitiyor mu herşey?Neyse tansiyon,kilo,kan derken güzel geçti.
Biraz totomu kaldırdı kilon harika çok güzel kendine baktın benden tüyolar aldı
Kızçesi varmış ebenin adı da DURU'ymuşDURU lar basacak bu gidişle
gezegeniYarın da DURU'mu görmeye gideceğim kendi doktoruma
çok heyecanlıyım çooookkkk:18::18::18:
KIzçemin kalp sesini duydum sağlık ocağında aman ALLAH'ım bildiğin Trakya
düğünlerinde çalan davulcular gibibiz kahvaltımızı da yaptık
şimdi biraz uyuyacağız.Görüşmek üzere kızçeler

gunaydn cnm

benim eşimde aynı,

hapşırık, burun akıntısı bide nazli aman aman ..

işe geldim ben o evde yatıyo , çocuklar duymasindaki Haluk gibi ayni

geçmiş olosun sizede.
ayy hapsurup hepp hehee

yok bısde ole acı sımdılık ama
Kızlar bu göğüs ucu silikonlarını almak şartmı birde eczanedemi satılıyor hangi marka alırsak eğer.
ben gerekırse aldırcam eczane dımı zatenn sımdılık gerek yok almayaa bencee
yok böyle bir rahatlık
geçen gün yengem sen doğuma gideceksin biz arkandan çanta mı yetiştireceğiz dedi :

yandan olan daha guse geldı bana sagdakı yanııhazırla cantanı kıs sendee

birmaksdan alıp yapacağım malzemelerini tabi karar verebilirsem tüy istemiyorum ama
yok böyle bir rahatlık

sağdaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…