2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
benım ebe de son dedı wuu deıdm ve dogumun baslangıcı nı anlattı ve 3.gun topuk kanına beklıyorum dedıııinşallahhh dedımm allah sneı benzettıgın seye bak heleee

Benim dr 39. hafta dedi canım 36-38 cok erken değilmi ya sen 38+0 dan önce aldırma cok risk yoksa yazık bebeğine bi dr a daha git bence canım..

Teşekkür ederim canım :) Bitmez o eksikler bitmezz ayy canım hakkaten cok pahalı başka bi eksiğini alırsın bak benim aldığım 90 dı sanırım foto paylaşınca beğenrsen bi bak normal canta olarak da kullanlr yani,ben perde olarak acık mavi tül üzerine keçeden süsler dikcem düşüncem o yani safari modeli cok tatlı ben de biara düşünmüştüm güle güle kullansın bebeğin canım,canım tablo fln için acele etme onlar yapılır,tül al derim ben canım acık renk safari modele düz beyaz veya içindeki renklerden yaptr perdesi de figürlü cok karışık durur her tarafta zürafalar fln :) ama sen bilirsin yine tatlım..

Sağol canım benim,ben bi türlü hafifleyemiyorum yaa beynim cok dolu bi oh diyemedim ama buna da şükür yine bu hafta sekillenr artık hersey,ahh ahh o toto hiç inmediki kalksın :) 3 gündür yoruldum kuzum baya ben kadın tutalım dedim kv ben yaparım dedi ama o da yapamadı benim ev zor galiba 3 günde 3+1 ev bitmedi :) banyolar kaldı yani bazı duvarlarda silincek artık kocişin elinden öper yani annemler gelince de odayı yapcam işte öyle yani,babam iyi canım teşekkür edrim ama huy olarak biraz garip annemi cok yoruyo eve sürekli bişeyler almaya kalkıyomuş her dediği anında olcakmş vs vs. ama daha yeni düzelir inşallah yani canımm şimdi de buraya gelcekler babamda bi de kronik bronşit çıktı nefes zor alıyo sıcakta daralırım ben diyip duruyo şimdi annem de cok kötü olursa fazla kalamayız dedi sinir oldum ya 9 ayımı yalnız gecrdim zaten en ihtiyacım olduğu zamanlarda yine yalnız kalmak istemiyorum ama hayırlısı ne diyim..Resimleri koycam akşam canım kociş gelsin de ona devretcem bu görevi bugün biraz toz fln alim kuruyan camasrlar var onlar toplancak vs vs ayy iş bitmiyo yaa saka gibi Sen nasılsın bakimm gecmişe cok gözatamadım ya..

artizler siziiii hıhhhhhhhhhhh

evet ya ben hiçbirini sevmiyorum da bir tek lora nikah şekeri diye bir site vardı orda farklı bebek şekerleri vardı onları çok beğendim de hep tanesi 2-3 liraydı beğendiklerimin.düşündüm gerek yok ne yapcam çoğu kişi öylesine alıyor diye düşündüm.şimdi bunların yanına farklı bir çikolata gibi birşey yaptırırım.hastanede falan dağıtırım bir de ilk gelen yakınlara falan.

patikler de bu kelebekler de çok hoş gerçekten

kızlar bır kac hafta sonra bısdee hazıran topıgı gıbiiiim olcaz bebelerden net nerde kendımızı unutacazzz sımdı onlara bakıyorum onlıne olnlar cok azzz bıımz topık full ee sıra ıle demı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

biter işler inş canim ,
çok yormadan yavas yavas dikkat et kendine .

canim o tur ameliyatlardan sonra malesef oluyor , annemde oldu benim beyina meliyati ,

dedigin gibi zor atlatıyolar o sureci erkekelr daha dirayetsiz , herseyi yenilemek istiyolar ölüm korkusu basliyo , günümü gün edeyim moduna geciyolar , bazende o hastaıktan kortulduklari için herşey anlıkmıs bu illetten kurtuldum yeni bi sayfa acayim hayatima diye herseyi degiştirmk istiyolar , zamanla atlatir inş , psikolojik destek alsin mutlaka ,
Allah yardimcin olsun canim , inş yaninda olurlar dogumda hem senin için hem baban için iyi olur

maşallah canım size benimki de geldi ben sermedim daha ölesine bi resim için serip yıkayıp kaldırdım geri beşiklerimiz aynı zaten resim yüklem,yırum ya beceremedim

yok böyle bir rahatlık
geçen gün yengem sen doğuma gideceksin biz arkandan çanta mı yetiştireceğiz dedi :

kızlar hangisi sizce? karar veremedim bir türlü.

Tatlım 2 si de aynı değil mi ya :)) Ben ayrım yapamadım ama cok güzellermiş ben bulamadımiçime sinen bişey bi kırmızı alcam bi su yeşili ama bulamadım tül alıp fiyonk yapmayı düşünüyorum :))

Buarada kızlar benim parmaklarım cok acıyo elimde güçsüzlük var parmaklarım bazen kasılıyo acaba kalsiyum yetersiz mi geliyo sizde de oluyo mu?Buarada artık sık sık adet sancısı yaşıyorum sanırım bebeğim geliyorum diyo :18:

ben tv de haberler de görmüştüm ..daha çok yurt dışında kullanılıyormuşş ...bakalım alıp denicem inş beğenirim....

canım önce bana mantıklı gelmişti ama büyük tuvaletini temzilemek zor olur gibi geldi bana yarın benim de kontrolüm var bakalım iyice dudu mu yoksa tekrar adı mı benim bıdık kiloyu

İnş. tatlım , biliyorum canım biliyorum ama Allah anneme de sabır versin ama onda da kalp,seker var cok yoruluyo buraya gelince torun onlara moral olcak bence gidemezler zaten onu görünce :)) Ya bi hayırlısıyla doğursak 20 gün kaldıııı saka gibi benm gidip gün almam lazım artık..

Son düzenleme:
perde halı ısını cok onemsemedım de evden tasınacaz zaten mecburen yenı eve gore dıktırtcem lohusa işlerimi halledeydım ıyıydı :))

:)) sen bebek dogunca giyecegi ve senin hast kullancakalrini hazirla yeter canim ,

yoksa bizim bavullari göndercez sana

ayy yaim valla cok acıyorlar ya cokkkkkkkkkkkk oglum kıpırdadıkca cosuyorlar zatıııııı her yerımı sardılar sonradan geldıler her yerı sahıp lendılerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aklıma geldın zaten oglende aha evesude yok deıdmm

bıs ole duvar oldukkı olmadık seye aglıyorum melekler duygularımız karıstıdılar hep yaffffffffffff
ınsl tam ıner ve pıt dıyede dogarr ya benmkıde daha kanala gırmemıstı dr gırer daha vaktısı var dedı ınınce zaten asagı yukarı bellı olurmus dogum gunusu zarrrrrrrrrr

bende az once yedım sımdı mıdem den oluyorum pöffffffffffff

4 mu oldu tv ızlemedıım ıcın 3 du en sonnn

oh annenın gelmesı harb yaradı sana heeeeeeeeeeeeeeee

ayy super olur delıksız bır uykuuuuuuuuuuuuuuu:26:

eben nerden bılıyor ındııgını yaa bnmkı o ka bılmyrdu[/QUOTE]

herkeslere günaydın diyeceğim ama saat 11 buçuğu geçti:)))nasıl keyifler bakalım.biz iyiyiz şükür....

tatlım ebe elleriyle karnımı muayene ediyor.zaten bu haftalarda bebeğin aşağı inmesi normalmiş.ama karnım aşağıda değil henüz.
ama karnımın çok sertleştiği, gerildiği oluyor.hayırlısıyla Rabbimin izniyle zamanında doğursam......

hayirlisi ile kurtulursun inş canimm :))

bebişin durumunda bi degişiklik varmi ??

bi sıkıntı yok dimi artık eskisi gibi

sen bu ara tüylere taktin sanki

bi an once al canim , yapmak hiç kolay olmuyo sanki , bende bugun kavanoz için malz sipariş edicem :)
farketmemiştim hiç hakkaten haatüyden göründüler bana
amanin dün akşam 1 saati geçik bende yaşadım o sancıyı doktorada gitmedim benim erken sana göre bana noluyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…