benım ebe de son dedı wuu deıdm ve dogumun baslangıcı nı anlattı ve 3.gun topuk kanına beklıyorum dedıııGÜnaydınlarrrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkk
Biraz uyuşuk,biraz uykulu yazmaya çalışıyoruzGece sivrisinekle
uğraştım nerden girmiş ki şaşırdım.Yahu onun da ihtiyacı var tamam ama
sessiz sessiz ısır beni canım feda sanaBu bağıra bağıra
böğüre böğüre ısırıyor.Kalktım eşimin kafasında dolanırken yakaladım onu
kaçmaz bendenSonra uyumak dert oldu.Erken de kalktık
sağlık ocağından canım ebem aradı.Son kontrol için dedi.Neyin sonu?nasıl son?
Ben sonları hiç sevmem ki:44::44::44::18::18::18::26::26::26::26:Bu mutlu son
ama ne bileyim bitiyor mu herşey?Neyse tansiyon,kilo,kan derken güzel geçti.
Biraz totomu kaldırdı kilon harika çok güzel kendine baktın benden tüyolar aldı
Kızçesi varmış ebenin adı da DURU'ymuşDURU lar basacak bu gidişle
gezegeniYarın da DURU'mu görmeye gideceğim kendi doktoruma
çok heyecanlıyım çooookkkk:18::18::18:
KIzçemin kalp sesini duydum sağlık ocağında aman ALLAH'ım bildiğin Trakya
düğünlerinde çalan davulcular gibibiz kahvaltımızı da yaptık
şimdi biraz uyuyacağız.Görüşmek üzere kızçeler
Sağolun kızlar:) Biz de buradaki en iyi doktor diye seçmiştik aynı zamanda riskli gbelik uzmanı başka doktorlara da gittim ama kimsenin göremediğini sadece bu adam görüyor. Bütün doktorlar hastalarını 18-20 hafta arasında mutlaka bir kez benim doktoruma da gönderiyor bir de o baksın diyorlar öyle yani. Cihazları burda tek. Şimdiye kadar hep çok güvendim ama biraz da paracı diyebilirim. Sezaryene gelince ben zaten kabul ettim sezaryeni normal yapmicam ki zaten. Ama bebek ters diye erken alındığını duymamıştım. Başka bebeği ters olanlar da vardı topicte. Acaba sizin doktorlarınız da erken alalım dedi mi
aldığın şeyler çok güzel hayırlı güzel günlerde kulanın:) ben de 33. haftadayım eksikler eksikler bitmiyor( daha anne çantası almadım okiedog un sakawa sumo kırmızı modeline bayıldım ama çok pahalı 200 tl gerek var mı bilmiyorum ama kafaya taktım daha perde alıcam çay takımı alıcam bebek minderi, oda için saat tablo vs.. Allahtan odası hazır eşyaları yerleşti k.v sağolsun çok yardımcı oldu odasını çilekten safari modeli aldık perde fonu da çilek in ama tül perde nasıl alıcam kruvaze perde mi keten katlamalı perde mi işin içinden çıkamadım
maşallah canim , baya hafifletmişsin yine :)
ama artik totolari kaldirmak herşeyi hazirlamak lazimyoksa bebişler dogunca totolari açıkta kalcak eksikleri bitmiyo zatenn
resimleri bekliyoruz :))
baban nasil canim iyidir inş ?
yok böyle bir rahatlık
geçen gün yengem sen doğuma gideceksin biz arkandan çanta mı yetiştireceğiz dedi:
kızlar hangisi sizce? karar veremedim bir türlü.
GÜnaydınlarrrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkk
Biraz uyuşuk,biraz uykulu yazmaya çalışıyoruzGece sivrisinekle
uğraştım nerden girmiş ki şaşırdım.Yahu onun da ihtiyacı var tamam ama
sessiz sessiz ısır beni canım feda sanaBu bağıra bağıra
böğüre böğüre ısırıyor.Kalktım eşimin kafasında dolanırken yakaladım onu
kaçmaz bendenSonra uyumak dert oldu.Erken de kalktık
sağlık ocağından canım ebem aradı.Son kontrol için dedi.Neyin sonu?nasıl son?
Ben sonları hiç sevmem ki:44::44::44::18::18::18::26::26::26::26:Bu mutlu son
ama ne bileyim bitiyor mu herşey?Neyse tansiyon,kilo,kan derken güzel geçti.
Biraz totomu kaldırdı kilon harika çok güzel kendine baktın benden tüyolar aldı
Kızçesi varmış ebenin adı da DURU'ymuşDURU lar basacak bu gidişle
gezegeniYarın da DURU'mu görmeye gideceğim kendi doktoruma
çok heyecanlıyım çooookkkk:18::18::18:
KIzçemin kalp sesini duydum sağlık ocağında aman ALLAH'ım bildiğin Trakya
düğünlerinde çalan davulcular gibibiz kahvaltımızı da yaptık
şimdi biraz uyuyacağız.Görüşmek üzere kızçeler
evet ya ben hiçbirini sevmiyorum da bir tek lora nikah şekeri diye bir site vardı orda farklı bebek şekerleri vardı onları çok beğendim de hep tanesi 2-3 liraydı beğendiklerimin.düşündüm gerek yok ne yapcam çoğu kişi öylesine alıyor diye düşündüm.şimdi bunların yanına farklı bir çikolata gibi birşey yaptırırım.hastanede falan dağıtırım bir de ilk gelen yakınlara falan.çok iyi begendigine sevindim canim ,
o yamuk olanlarin yerine göndermişlerdir 5 tane fazla :)
o biblolulari bende begenmiyorum cok fazla ,çok kalitelileiri pahali , fiyati uygun olanlarinda kaşı gözü yamuk oluyo
güzel güllerde içimize sinerek kullanalim hepsini inş.
ivittt verdimmm ,
dün yapmişlar , bugun kargoluyolar teyzesiii :))
satıcı bayan , çok tatli , çok ilgili ,
bide arastirdim patiklerin teki o fiyata iken bu çifti o fiyata , bakalim gelsin nasilllar inş göründügü gibi güzel olurlar
patikler de bu kelebekler de çok hoş gerçektenhade bakalım gelsinlerde paylaş benimde kelebekler hoşuma gidiyor kavanozlarda NAZAR BONCUKLU KELEBEK BEBEK ŞEKERİ-PEMBE-MAVİ GittiGidiyor'da 63422391 kararsızlık kötü alırsam mevlit içinde yeter çünkü çok kimse yok meevlitde memlekette olacak kaygana ypacak oraya götürürüm kalanını:44::44::44:
Benim dr 39. hafta dedi canım 36-38 cok erken değilmi ya sen 38+0 dan önce aldırma cok risk yoksa yazık bebeğine bi dr a daha git bence canım..
Teşekkür ederim canım :) Bitmez o eksikler bitmezz ayy canım hakkaten cok pahalı başka bi eksiğini alırsın bak benim aldığım 90 dı sanırım foto paylaşınca beğenrsen bi bak normal canta olarak da kullanlr yani,ben perde olarak acık mavi tül üzerine keçeden süsler dikcem düşüncem o yani safari modeli cok tatlı ben de biara düşünmüştüm güle güle kullansın bebeğin canım,canım tablo fln için acele etme onlar yapılır,tül al derim ben canım acık renk safari modele düz beyaz veya içindeki renklerden yaptr perdesi de figürlü cok karışık durur her tarafta zürafalar fln :) ama sen bilirsin yine tatlım..
Sağol canım benim,ben bi türlü hafifleyemiyorum yaa beynim cok dolu bi oh diyemedim ama buna da şükür yine bu hafta sekillenr artık hersey,ahh ahh o toto hiç inmediki kalksın :) 3 gündür yoruldum kuzum baya ben kadın tutalım dedim kv ben yaparım dedi ama o da yapamadı benim ev zor galiba 3 günde 3+1 ev bitmedi :) banyolar kaldı yani bazı duvarlarda silincek artık kocişin elinden öper yani annemler gelince de odayı yapcam işte öyle yani,babam iyi canım teşekkür edrim ama huy olarak biraz garip annemi cok yoruyo eve sürekli bişeyler almaya kalkıyomuşher dediği anında olcakmş vs vs. ama daha yeni düzelir inşallah yani canımm şimdi de buraya gelcekler babamda bi de kronik bronşit çıktı nefes zor alıyo sıcakta daralırım ben diyip duruyo şimdi annem de cok kötü olursa fazla kalamayız dedi sinir oldum ya 9 ayımı yalnız gecrdim zaten en ihtiyacım olduğu zamanlarda yine yalnız kalmak istemiyorum ama hayırlısı ne diyim..Resimleri koycam akşam canım kociş gelsin de ona devretcem bu görevi bugün biraz toz fln alim kuruyan camasrlar var onlar toplancak vs vs ayy iş bitmiyo yaa saka gibi Sen nasılsın bakimm gecmişe cok gözatamadım ya..
ayy dedikodu yapmaktan size neler yaptığımı demedim ben
ECE'min uyku setini yıkadık ütüledik yatağını serdiikkkfotosunuda koyayım şimdi
sonra doğum çantamı tamamladım, bi tek kızıma eczaneden bepanthene alıcam pişikleri olmasın totosunda kuzumun
sonra evde halıları kaldırdım yıkamaya verdim. salonun şeklini değiştirdik annemle
ve evde çekmece namına ne varsa boşalttık düzelttik gereksizleri attık
bi ferahladımki şimdi sormayın
bi tek koltuklarım kaldı silinicek sonra başka işim yok çok şükürannem gelince nasıda kolayca bitti bütün işler demi
birmaksdan alıp yapacağım malzemelerini tabi karar verebilirsem tüy istemiyorum ama
sağdaki
yok böyle bir rahatlık
geçen gün yengem sen doğuma gideceksin biz arkandan çanta mı yetiştireceğiz dedi:
kızlar hangisi sizce? karar veremedim bir türlü.
Bende kara kara düşünüyorum,kendim göremiyorum artık görsem de eğilemiyorum,ağdacıya da gitmek istemiyorum çok acıreşim olmaz utanırım.Epilasyon aletinin traş makinesi gibi olan başlığı var onu düşünüyorum,jiletle de kendimi keserim falan ,,,,:18::18::18:
canım ayna dene
evet super oluyor ben 3 tur denıyorum artık ıce uzman oldummm tabı her zmn daha buyumus oluyor göbısımmcanım ayna dene
abooo ,
sen naptin ya , biran önce hazirla bencee , nolur nolmaz canm
ben tv de haberler de görmüştüm ..daha çok yurt dışında kullanılıyormuşş ...bakalım alıp denicem inş beğenirim....
biter işler inş canim ,
çok yormadan yavas yavas dikkat et kendine .
canim o tur ameliyatlardan sonra malesef oluyor , annemde oldu benim beyina meliyati ,
dedigin gibi zor atlatıyolar o sureci erkekelr daha dirayetsiz , herseyi yenilemek istiyolar ölüm korkusu basliyo , günümü gün edeyim moduna geciyolar , bazende o hastaıktan kortulduklari için herşey anlıkmıs bu illetten kurtuldum yeni bi sayfa acayim hayatima diye herseyi degiştirmk istiyolar , zamanla atlatir inş , psikolojik destek alsin mutlaka ,
Allah yardimcin olsun canim , inş yaninda olurlar dogumda hem senin için hem baban için iyi olur
hoşgeldinnn..:13::13::13::13:
perde halı ısını cok onemsemedım de evden tasınacaz zaten mecburen yenı eve gore dıktırtcem lohusa işlerimi halledeydım ıyıydı :))
ayy yaim valla cok acıyorlar ya cokkkkkkkkkkkk oglum kıpırdadıkca cosuyorlar zatıııııı her yerımı sardılar sonradan geldıler her yerı sahıp lendılerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrii geceelr hnm lar bnm kocıs nesle olmus hampusurup duruyor geldıgındenberı sesıde ıdıyorrr ayrımı yatsak ne ama kıyamamkııııı derken ahanda uyudu kaldıı heheh
az once uzun zmandır yapmadıgım seyı yaptım koca bır yarım ekmek arası ve koca bır barkda ayran goturudm mıdemm dop dolu rahatsızım sımıdeeeama ne yapım paşam kg sı artsın dıy eyeıdm vala bakk [yarasın kocumaaaaaaaaaaaaa QUOTE=yarim_;30753283]vazelin sür istersen çatlaklarına...
İnş. tatlım , biliyorum canım biliyorum ama Allah anneme de sabır versin ama onda da kalp,seker var cok yoruluyo buraya gelince torun onlara moral olcak bence gidemezler zaten onu görünce :)) Ya bi hayırlısıyla doğursak 20 gün kaldıııı saka gibi benm gidip gün almam lazım artık..
farketmemiştim hiç hakkaten haasen bu ara tüylere taktin sanki
bi an once al canim , yapmak hiç kolay olmuyo sanki , bende bugun kavanoz için malz sipariş edicem :)
amanin dün akşam 1 saati geçik bende yaşadım o sancıyı doktorada gitmedim benim erken sana göre bana noluyosaTatlım 2 si de aynı değil mi ya :)) Ben ayrım yapamadım ama cok güzellermiş ben bulamadımiçime sinen bişey bi kırmızı alcam bi su yeşili ama bulamadım tül alıp fiyonk yapmayı düşünüyorum :))
Buarada kızlar benim parmaklarım cok acıyo elimde güçsüzlük var parmaklarım bazen kasılıyo acaba kalsiyum yetersiz mi geliyo sizde de oluyo mu?Buarada artık sık sık adet sancısı yaşıyorum sanırım bebeğim geliyorum diyo :18:
yaa geçen ay aynayla eldivenle yaptım aynada bişi yok gibi gözüküyo ama elimi gezdirince yine var. siniroldum jiletle doktora gitmeden üst taraflarını alayım dedim elli yerimi kestimcanım ayna denecesaret edeemem tekrar yaeşim yapacak ya ağdacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?