- 2 Mart 2009
- 1.269
- 1.559
- 133
- 39
ev işlerin baya hallolmuş sevindim.evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun ne güzel bir süprizle karşılaşmışsın
hoşgeldin canım hangi şehirdensin
günaydın acenucum
iyi geceler hepinize kızlar.
yarın internetim olmıycak büyük ihtimalle. zaten perşembeye kadar taşınma hazırlıkları hızla devam edicek. iyi kardeşim vaarrr. benim iznim başladığından beri bizde kalıyor. herşeyime yardım ediyor Allah razı olsun
yarın eğer fırsat bulabilirsek oğlumun odasına dolap şifonyer perde halı bakıcaz.
perşembede artık yeni evimizde olucaz inşallah.
Forumdaki canım arkadaşlarımn ikiziz ve aklıma gelmeyen diğer ev arayan arkadaşlarım. darısı başınıza inşallah.
o kadar sevinçliyimki hiç zor gelmiyor ev taşımak. biraz yoruyor evet ama sonuç çok keyifli
hepinize tatlı uykular.biraz zor biliyorum ama
iyi geceleerrr
amin canim aminnn,
biran önce kurtualim ,
sen 36 . haftayi yakalamişsin ,
darisi başima inşallahhh 37 olsada izne cıksamm biran öncee
farketmemiştim hiç hakkaten haatüyden göründüler bana
amanin dün akşam 1 saati geçik bende yaşadım o sancıyı doktorada gitmedim benim erken sana göre bana noluyosa
yaa geçen ay aynayla eldivenle yaptım aynada bişi yok gibi gözüküyo ama elimi gezdirince yine var. siniroldum jiletle doktora gitmeden üst taraflarını alayım dedim elli yerimi kestimcesaret edeemem tekrar yaeşim yapacak ya ağdacı
özele bakarmisin cnm
cnm benim kız 4 gün önden gidiyordu 4 gün öne ç4kmiştim. 34+4 üz 35 in içindeyiz ama takvim aldı başını gidiyor
aa bende sildikten sonra polarlarımı örtücem kızCanım sağlıcakla yatsın inşallah kızın.Çok güzel olmuş yatağı.
bende perşembe günü koltuklarımı sildim üzerlerinede polar örtü aldım krem rengi onları örttüm bıktım koltuk silmekten.en azından örtüleri yıkarım.resmen koltuğumun kadifesi yıprandı.bu arada ellerimçamaşır suyundan şişti ama Allahtan geçti şimdi.sende silerken dikkat et ellerin şişmesin.
ayyy çok sevindim canım yaaselaamm canlaarr
giremiyorum bikaç gündür.
yeni evimizi temizledik oğlumun bütün eşyalarını topladık götürdük evimize.
perşembede bütün evimizi toplayıp götürücez inşallah.
cuma sabahına yeni evimizde uyanıcaz.
bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü. eşim yeni bir noktaya alınmıştı o yüzden 1 haftadır çok stresli gergin bir yandan da taşınma telaşımız var bişey yapmayız diye düşünmüştüm. evde eşime bir kek yapıcaktım.
yeni ev için biraz alışveriş yapmıştık kardeşimle onları götürdük eve.
sonra eşim aradı ordayken.işten erken çıkmış gelmiş. çook şaşırdım
sonra kapıdan bakıyorum onu bekliyorum bi baktım eşimin elinde kocaamaaan bir çiçekk. inanamadım. harika bişeydi
ben birde annemi çağırmıştım eşya taşıycaz diye o kadar eminim yani bişey yapmıycamızdan.
sonra eşim yemeğe götürdü güzel bir yere ordan parka gittik gezdik
son zamanlarda yaşadığım en güzel gündü. bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedimm
yaw çok güzelmiş, ben kendim yapıyorum ama birazda bu kelebeklerdenmi alsamki bilemedimgüzel bunlar canim, alabilirsin aslina. çok bekletme bence
ne kadar tanesi ??
bak benim aldigim bayanin yaptiklari ;
KÜÇÜK KELEBEK BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 85248994
YUSUFCUK BEBEK ŞEKERİ* kargosuz GittiGidiyor'da 85248997
tabiki sağdakiyok böyle bir rahatlık
geçen gün yengem sen doğuma gideceksin biz arkandan çanta mı yetiştireceğiz dedi:
kızlar hangisi sizce? karar veremedim bir türlü.
ayy bende heyecanlandım yarın güzel haberlerle gelirsin inşaalllaaaahhGÜnaydınlarrrrr kızçelerrrrr biz geldikkkkk
Biraz uyuşuk,biraz uykulu yazmaya çalışıyoruzGece sivrisinekle
uğraştım nerden girmiş ki şaşırdım.Yahu onun da ihtiyacı var tamam ama
sessiz sessiz ısır beni canım feda sanaBu bağıra bağıra
böğüre böğüre ısırıyor.Kalktım eşimin kafasında dolanırken yakaladım onu
kaçmaz bendenSonra uyumak dert oldu.Erken de kalktık
sağlık ocağından canım ebem aradı.Son kontrol için dedi.Neyin sonu?nasıl son?
Ben sonları hiç sevmem ki:44::44::44::18::18::18::26::26::26::26:Bu mutlu son
ama ne bileyim bitiyor mu herşey?Neyse tansiyon,kilo,kan derken güzel geçti.
Biraz totomu kaldırdı kilon harika çok güzel kendine baktın benden tüyolar aldı
Kızçesi varmış ebenin adı da DURU'ymuşDURU lar basacak bu gidişle
gezegeniYarın da DURU'mu görmeye gideceğim kendi doktoruma
çok heyecanlıyım çooookkkk:18::18::18:
KIzçemin kalp sesini duydum sağlık ocağında aman ALLAH'ım bildiğin Trakya
düğünlerinde çalan davulcular gibibiz kahvaltımızı da yaptık
şimdi biraz uyuyacağız.Görüşmek üzere kızçeler
benimde öle 33 hafta normalde 1 hafta önden gdio
az önce benimde aklıma geldi aynısıkızlar hastanede misafire verilck çikolatayı alıp buz dolabına koysam mı
hayirlisi ile kurtulursun inş canimm :))
bebişin durumunda bi degişiklik varmi ??
bi sıkıntı yok dimi artık eskisi gibi
farketmemiştim hiç hakkaten haatüyden göründüler bana
amanin dün akşam 1 saati geçik bende yaşadım o sancıyı doktorada gitmedim benim erken sana göre bana noluyosa
yaa geçen ay aynayla eldivenle yaptım aynada bişi yok gibi gözüküyo ama elimi gezdirince yine var. siniroldum jiletle doktora gitmeden üst taraflarını alayım dedim elli yerimi kestimcesaret edeemem tekrar yaeşim yapacak ya ağdacı
Canım seninde artık son zamanların cok uzun sürerse muhakkak dr a git,ara ara olması normalmiş zaten mesela gece de oldu bende ahan da doğum başlıyo dedim neyse gecti sonra :) hep tetikteyim valla ne zor yaa..
Ben de eldivenle yaptım son artık doğuma gtmeden yapılır kuaför de..gecmiş olsun canım:)jilet zor aman dikkat et hem..
Toplu alıntı yapamıyorum beceriksizim galiba:))elazigdayim canim gorev icabı..sen nerdeydin
Bu arada biraz kendimden bahsedeyim. 35haftalik hamileyim. Kızım olacak hayırlısı ile . Osmi de Zeynep Yaren olacak insallah teyzeleri. Aranıza elazığ dan katılıyorum . Memurum. Bebisimin cogu seyi hazır . Ama tabiki eksikler
Bitmiyor. Hergüm bisey buluyorum aaaaa bu da lazım filan diye:) ilk bebeğim olacağı icin hicbiseyde gönlüm kalmasın istiyorum napiyon:)
Size de oluyomu bilmiyorum ama etrafınızda bu herseyin en iyisini bildigini iddia edenler var mı?ben cok sınır oluyorum bu duruma herkeste bi ukalalikkkk herkesin hamileleik süreci farklı bence. Surekli daha bu neki bunlar iyi günlerin laflarından cok sıkıldım..
Ben de öyleydim beceriksiz değilde dikkatsiziz sanırm alıntı ile cevaplanın yanında bi kutu var ona tıkla cevaplamak istediklerine en son konuya cevap ver de altta tamamdır canım :)) O bilmişlerden herkes de vardır canım sen takılma boşver Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn..Aramıza hoşgeldin buarada :))
kızlar ben 30 haftalıkken yıkadım yerleştirdim herşeyi acil şeyleri aldım beşik çanta hep hazır.şimdi asla yapamazdım.benimki çabuk bitti nasıl oldu bende anlamadımbir eksik var sanki bir yerlerde ama bilemiyorum :26:
kapı süsü ve biblo yok onları da takmıyorum kafaya kızım sağ salim gelsin başka birşey umurumda değil şuan
kızlar hastanede misafire verilck çikolatayı alıp buz dolabına koysam mı
arkadaşlar size bi şey sormak istiyorum,fazla nete giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum genede hazırlıklar bitmiş.benmde bitti tüm hazırlıklarım 36. haftadayım fakat 4 gündür 5-10 dk bile ayakta kalsam karnımın içi özellikle göbek deliğimin çevresi çok sızlıyor adet ağrısı gibi değil sanki yara varmışta üzerine tuz basılıyo gibi bi sızı sürekli yatmam gerekiyor.doktoruma gittim bebek aşağı inmş doğuma hazırlanıyor 10 gün sadece yan yat dedi,birde 10 günden sonra bebek olsa bile korkma artık dedi....sizlerdede böle şeyler oluyomu?yada önceden doğum yapanlarda böle şeyler olmuşmuydu??? cevaplar için şimdiden teşş. arkadaşlar.
arkadaşlar size bi şey sormak istiyorum,fazla nete giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum genede hazırlıklar bitmiş.benmde bitti tüm hazırlıklarım 36. haftadayım fakat 4 gündür 5-10 dk bile ayakta kalsam karnımın içi özellikle göbek deliğimin çevresi çok sızlıyor adet ağrısı gibi değil sanki yara varmışta üzerine tuz basılıyo gibi bi sızı sürekli yatmam gerekiyor.doktoruma gittim bebek aşağı inmş doğuma hazırlanıyor 10 gün sadece yan yat dedi,birde 10 günden sonra bebek olsa bile korkma artık dedi....sizlerdede böle şeyler oluyomu?yada önceden doğum yapanlarda böle şeyler olmuşmuydu??? cevaplar için şimdiden teşş. arkadaşlar.
ayy yaim valla cok acıyorlar ya cokkkkkkkkkkkk oglum kıpırdadıkca cosuyorlar zatıııııı her yerımı sardılar sonradan geldıler her yerı sahıp lendılerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aklıma geldın zaten oglende aha evesude yok deıdmm
bıs ole duvar oldukkı olmadık seye aglıyorum melekler duygularımız karıstıdılar hep yaffffffffffff
ınsl tam ıner ve pıt dıyede dogarr ya benmkıde daha kanala gırmemıstı dr gırer daha vaktısı var dedı ınınce zaten asagı yukarı bellı olurmus dogum gunusu zarrrrrrrrrr
bende az once yedım sımdı mıdem den oluyorum pöffffffffffff
4 mu oldu tv ızlemedıım ıcın 3 du en sonnn
oh annenın gelmesı harb yaradı sana heeeeeeeeeeeeeeee
ayy super olur delıksız bır uykuuuuuuuuuuuuuuu:26:
eben nerden bılıyor ındııgını yaa bnmkı o ka bılmyrdu
ebebn bılgılymıs bızım kı pek anlamadı o konuyu hehe hayırlısı ınsllkızlar hastanede misafire verilck çikolatayı alıp buz dolabına koysam mı
canım yırtılıyordur ondandır cunku bedede 10 gudnur var ve suan gun yusune cıktılar nasıl anladım bende kartımı hafıf topladımm gergın oldugu ıcn yırtıklar bellı olmuyorr baktımkı harıtaya donmusum bızm oglan gızlıden gızlıye ınsaat aanı yapmıs gobısımın her yerını sende dene bırr bence yırtıkların acıyordur cızz cızz gıdıyorr her dkk her yanım cok yananrak acıyorrrarkadaşlar size bi şey sormak istiyorum,fazla nete giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum genede hazırlıklar bitmiş.benmde bitti tüm hazırlıklarım 36. haftadayım fakat 4 gündür 5-10 dk bile ayakta kalsam karnımın içi özellikle göbek deliğimin çevresi çok sızlıyor adet ağrısı gibi değil sanki yara varmışta üzerine tuz basılıyo gibi bi sızı sürekli yatmam gerekiyor.doktoruma gittim bebek aşağı inmş doğuma hazırlanıyor 10 gün sadece yan yat dedi,birde 10 günden sonra bebek olsa bile korkma artık dedi....sizlerdede böle şeyler oluyomu?yada önceden doğum yapanlarda böle şeyler olmuşmuydu??? cevaplar için şimdiden teşş. arkadaşlar.
nıe korkuyorsun cnm melkelerımıze kavusacagız ınsl sende gec sahıp oldun degılmı yanlısmı hatırlıyorum yoksaaSelam kizlar.gecmisi okuyamiyorum.ara ara girebiliyorum anca.dogum tarihimiz buyuk ihtimalle 17 temmuz.doguran felan var mi burada :) safak 36 korkuyorummm
yok böyle bir rahatlık
geçen gün yengem sen doğuma gideceksin biz arkandan çanta mı yetiştireceğiz dedi:
kızlar hangisi sizce? karar veremedim bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?