2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ev işlerin baya hallolmuş sevindim.evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun ne güzel bir süprizle karşılaşmışsın

hoşgeldin canım hangi şehirdensin

günaydın acenucum

Toplu alıntı yapamıyorum beceriksizim galiba:))elazigdayim canim gorev icabı..sen nerdeydin

Bu arada biraz kendimden bahsedeyim. 35haftalik hamileyim. Kızım olacak hayırlısı ile . Osmi de Zeynep Yaren olacak insallah teyzeleri. Aranıza elazığ dan katılıyorum . Memurum. Bebisimin cogu seyi hazır . Ama tabiki eksikler
Bitmiyor. Hergüm bisey buluyorum aaaaa bu da lazım filan diye:) ilk bebeğim olacağı icin hicbiseyde gönlüm kalmasın istiyorum napiyon:)
Size de oluyomu bilmiyorum ama etrafınızda bu herseyin en iyisini bildigini iddia edenler var mı?ben cok sınır oluyorum bu duruma herkeste bi ukalalikkkk herkesin hamileleik süreci farklı bence. Surekli daha bu neki bunlar iyi günlerin laflarından cok sıkıldım..

Son düzenleme:

Bütün stresinden kurtulmuş,kafan rahat bi şekilde bekliorus seni çok yorma kendini ,iyi dileklerin için çok teşekkürlerr....

amin canim aminnn,

biran önce kurtualim ,

sen 36 . haftayi yakalamişsin ,

darisi başima inşallahhh 37 olsada izne cıksamm biran öncee

cnm benim kız 4 gün önden gidiyordu 4 gün öne ç4kmiştim. 34+4 üz 35 in içindeyiz ama takvim aldı başını gidiyor

kızlar ben 30 haftalıkken yıkadım yerleştirdim herşeyi acil şeyleri aldım beşik çanta hep hazır.şimdi asla yapamazdım.benimki çabuk bitti nasıl oldu bende anlamadım bir eksik var sanki bir yerlerde ama bilemiyorum :26:
kapı süsü ve biblo yok onları da takmıyorum kafaya kızım sağ salim gelsin başka birşey umurumda değil şuan

kahvaltımızı ettik bi size bakalım dedik. sabah baş ağrısıyla uyandım, gece uyuyamadım hem sıcak hem çişim geliyo saat başı,
sabahta ayılamadım bi türlü, daha afyonum patlamadı desem yeridir valla

aa bende sildikten sonra polarlarımı örtücem kız
ama ben artık çamaşır suyu kullanmıyorum 'ASPRİN' diye bi ürün keşfettim mutfakta banyoda çamaşırlarda herşeyde kullanıyorum ve çamaşır suyu gibi çarpmıyor çok güzel tavsiye ederim. lekeleri yağları süper çıkartıyor. renklilerde de ağartmıyor. zaten eldiven kullanıcam ellerim şiş, annemde yardım eder, bakalım bugünde bi komşu gelicem size dedi ama, yarınada sarkabilir silme işi

ayyy çok sevindim canım yaa huzurla mutlu mutlu oturun
inş. burdan çıktığınız kendi eviniz olur, rabbim bütün kiracılara ev versin inşaalllaaahhhh
banada banada

yaw çok güzelmiş, ben kendim yapıyorum ama birazda bu kelebeklerdenmi alsamki bilemedim

yok böyle bir rahatlık
geçen gün yengem sen doğuma gideceksin biz arkandan çanta mı yetiştireceğiz dedi :

kızlar hangisi sizce? karar veremedim bir türlü.
tabiki sağdaki

ayy bende heyecanlandım yarın güzel haberlerle gelirsin inşaalllaaaahh
hadi iyi uykular sanaaa sivri avcısı anniş

hayirlisi ile kurtulursun inş canimm :))

bebişin durumunda bi degişiklik varmi ??

bi sıkıntı yok dimi artık eskisi gibi

Amin amin hepimiz inşllh artık bebeklerimzden konuşalım burda ya :)) Bebiş hala terss onun haricinde bi sıkıntı yok canım bana sezeryan yolları görünmekte amaan zaten artk normal derse cok garibime gtcek beynim cok adapte sezeryana:)

arkadaşlar size bi şey sormak istiyorum,fazla nete giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum genede hazırlıklar bitmiş.benmde bitti tüm hazırlıklarım 36. haftadayım fakat 4 gündür 5-10 dk bile ayakta kalsam karnımın içi özellikle göbek deliğimin çevresi çok sızlıyor adet ağrısı gibi değil sanki yara varmışta üzerine tuz basılıyo gibi bi sızı sürekli yatmam gerekiyor.doktoruma gittim bebek aşağı inmş doğuma hazırlanıyor 10 gün sadece yan yat dedi,birde 10 günden sonra bebek olsa bile korkma artık dedi....sizlerdede böle şeyler oluyomu?yada önceden doğum yapanlarda böle şeyler olmuşmuydu??? cevaplar için şimdiden teşş. arkadaşlar.

Selam kizlar.gecmisi okuyamiyorum.ara ara girebiliyorum anca.dogum tarihimiz buyuk ihtimalle 17 temmuz.doguran felan var mi burada :) safak 36 korkuyorummm

maşallah size.
bende durum tam tersi.doğumda verilecekler hazırlanıyor ama en önemli şeyler yok ortada.hastane çantaları.
vardır bunda da bir hayır.
işin özü elim de gitmiyor çantaya falan.
normalde hiç bu kadar rahat değilimdir,kendimi tanıyamaz oldum.yediğim içtiğim kafa yapıyor herhalde bende

1-2 defa bende de oldu canım cok yordun mu kendini belki ondandr yat dinlen dr dediği gibi..

benimde ayakta cok kalinca göbek deligim ve cevresnde sertleşme oluyo , ve uyusuk gibi oluyo , banada doktorum bebegin durusundan dedi , poposu yada sırtını dayıyo kerata tam göbek deligime , bide magnezyum verdi ,

ütümü de yaptım oh misssssssssssss

herkeslere günaydın diyeceğim ama saat 11 buçuğu geçti:)))nasıl keyifler bakalım.biz iyiyiz şükür....

tatlım ebe elleriyle karnımı muayene ediyor.zaten bu haftalarda bebeğin aşağı inmesi normalmiş.ama karnım aşağıda değil henüz.
ama karnımın çok sertleştiği, gerildiği oluyor.hayırlısıyla Rabbimin izniyle zamanında doğursam......[/QUOTE]

kızlar hastanede misafire verilck çikolatayı alıp buz dolabına koysam mı
ebebn bılgılymıs bızım kı pek anlamadı o konuyu hehe hayırlısı ınsll

canım yırtılıyordur ondandır cunku bedede 10 gudnur var ve suan gun yusune cıktılar nasıl anladım bende kartımı hafıf topladımm gergın oldugu ıcn yırtıklar bellı olmuyorr baktımkı harıtaya donmusum bızm oglan gızlıden gızlıye ınsaat aanı yapmıs gobısımın her yerını sende dene bırr bence yırtıkların acıyordur cızz cızz gıdıyorr her dkk her yanım cok yananrak acıyorrr
Selam kizlar.gecmisi okuyamiyorum.ara ara girebiliyorum anca.dogum tarihimiz buyuk ihtimalle 17 temmuz.doguran felan var mi burada :) safak 36 korkuyorummm
nıe korkuyorsun cnm melkelerımıze kavusacagız ınsl sende gec sahıp oldun degılmı yanlısmı hatırlıyorum yoksaa

ben hastanede cikolata yerine lokumm ve gül suyu ıkram etmeyi dusunuyorum ınsll o gunlerı gosterırse YARADAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…