2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

biz cıktık paşamla markete dogru yurucez ınsl gorusmek uzereee

iş yaparken gelen misafire gıcık oluyorum.birde iş yaptığını gördüğün halde hala oturup ordan burdan konuşuyorlar.zaten pek misafir seven bir yapım yok nedense ev ziyaretlerini filan hiç sevmem.Asprin nerde satılıyor ben ilk duydum bende alayım.püskürtmeli şeylerdenmi ben mutfakta SIR yağ çözücü kullanıyorum.sıkınca çok genzime kaçıyor zehirlenecem birgün.

a101 de var cnmmm

ay kızlar dun yoruldm baya anca kalkabıldım neysekı son mısafrlerımın de ustesnden geldm anlımın akıyla.
ama bı totosumun ustne oturmıyormkı yarın dugunumuz var buugn son alısverıs ıcın carsya gtcem ay su yarında gecsın bı dınlenmek ıstyorum artık.

YARIM canım dun okdum guzel haberlernı yalnız yazma fırstam olmadı. cok sevıdndım ve ben hep sen normal dogum yaprmıssın gıbıme gelyordu olede olcak ınsallah hersey boyle devam etsın. darıısı basımıza

ay cnm yoruldm valla yalan degil. ama saolsnlr yardm ettler baya. bulasklarmı flan halltler cay servsnde kaldrmadlar cok yemek servsnde de kv yaptı. sende cok yorma kendnı yatılıysa kendı evı gıbı yapsın ısını cnm yormasn senı

kızlar hastanede misafire verilck çikolatayı alıp buz dolabına koysam mı
hava çok sıcak olucağı için o gün taze taze almak daha iyi olur bence

canım o ağrı 35. haftada bendede vardı ama geçti. dr.um öle yat flnda demedi bana

evet canım püskürtmeli ama ben bütün markaların asprinlerini denedim en iyisi fildişi nilem.
test ettim onaylıyorum öle kokusu fln yok bende çok etkilendiğimden dikkat etmem gerekiyor.

Kızlar kimyasallarla falan çok muhatap olmayın bence dikkat edin gözünüzü seveyim:18::18:

haklısın canım zaten misafir gece bile doğum olsa gündüz gelir ee antalya sıcağı malum hastane yarım saat doğunca alır birisi

:)) sen bebek dogunca giyecegi ve senin hast kullancakalrini hazirla yeter canim ,

yoksa bizim bavullari göndercez sana

ıyı fıkır canım ben bu usengeclıkle ıkı ayagım bı pabuca gırer ama ısten eve gıdıyorum pılım bıtmıs oluyo:44::44::44::44: erkendende uyuyorum saat 10da

kızlar hastanede misafire verilck çikolatayı alıp buz dolabına koysam mı

Ayyy ne güzel herşeyi bitirdin bir bu kaldı demekki Bence çikolata bozulur dolapta.Unuturum diye endişe ediyorsan biryere not al zamanı gelince en yakın pastaneye senin yerine birinin uğraması yeterli canım

Ayyy ne güzel herşeyi bitirdin bir bu kaldı demekki Bence çikolata bozulur dolapta.Unuturum diye endişe ediyorsan biryere not al zamanı gelince en yakın pastaneye senin yerine birinin uğraması yeterli canım

ay canım sorma bebişim kilo almazsa erken alabilirler hem benim günüm zaten normalde de az kaldı şu kendi temziliğimi ve hstaneye gidecekleri bugün bi ayarlasam gerisi öneml,i değil ev tamiziğini yavaş yavaş bitircem inşallah her gün bi oda şekl,inde eşimle beraber

iyi fikir canım:) ama tülü kruvaze model yapsam o fona gider mi camın önü açık olsun istiyorum oraya da çiçek çerçeve oyuncak tarzı bişeyler koyucam:)

Merhaba anneler eksikleriniz bitti mi benim çoğunlukla bitti sadece bebek çantası daha almadım aslında koca bi çantam var oldukça şık içine çanta içi düzenleyici alsamda bebek çantası mı yapsam diye düşünüyorum... Ha bi de hastane çantamı hazırlamadım.

Anneler bebeğim içimde çok dolanıyor artık büyüdüğü için mi tekmeleri daha bi kuvvetli ayaktayken vurunca başım döndü bi seferinde herkes normal normal diyor da haftaya doktora gidicez sorucam. Doktor nst ye başlayacakmışım gittiğimde...

Gebeliğimin ilk 3 ayında çok fazla gaz problemim oluyordu içim dışıma çıkıyordu tam düzeldim derken son 1 haftadır yine aynı durumdayım bu hamilelik nasıl bişeymiş bu kadar fazla değişik artık takip edemiyorum ya..

çok akıllıca... bende bebek çantalarını normalde kullanamam... bunun için büyük iki tane çanta aldım çok da şık... içine de çanta düzenleyici aldım... bezi biberonu her türlü sığar... ben normalde cüzdan ve telefon atarm çantama o kadar...

çantalarınız çok güzelmiş çantaiçi düzenleyiciyi nerden nasıl bişey aldınız?

Son düzenleme:
çantalarınız çok güzelmiş çantaiçi düzenleyiciyi nerden nasıl bişey aldınız?

http://urun.gittigidiyor.com/diger-hersey/canta-ici-duzenleyici-2-boy-bir-den-86599387

bunu aldım... fiyatı da oldukça uygun 2 boy ürün çıkıyor içinden... bu düzenleyiciler olmadan bile kullanılabilir aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…