Amin amin hepimiz inşllh artık bebeklerimzden konuşalım burda ya :)) Bebiş hala terss onun haricinde bi sıkıntı yok canım bana sezeryan yolları görünmekte amaan zaten artk normal derse cok garibime gtcek beynim cok adapte sezeryana:)
farketmemiştim hiç hakkaten haatüyden göründüler bana
amanin dün akşam 1 saati geçik bende yaşadım o sancıyı doktorada gitmedim benim erken sana göre bana noluyosa
Canım seninde artık son zamanların cok uzun sürerse muhakkak dr a git,ara ara olması normalmiş zaten mesela gece de oldu bende ahan da doğum başlıyo dedim neyse gecti sonra :) hep tetikteyim valla ne zor yaa..
Ben de eldivenle yaptım son artık doğuma gtmeden yapılır kuaför de..gecmiş olsun canım:)jilet zor aman dikkat et hem..
Ben de öyleydim beceriksiz değilde dikkatsiziz sanırm alıntı ile cevaplanın yanında bi kutu var ona tıkla cevaplamak istediklerine en son konuya cevap ver de altta tamamdır canım :)) O bilmişlerden herkes de vardır canım sen takılma boşver Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn..Aramıza hoşgeldin buarada :))
ay kızlar deragundan alıntı yapıyo ya onu ben hiç yazmadım ki :) allah allah ben jilet hiç sürmedim ki önceki aşamaları yaptım ek
kahvaltımızı ettik bi size bakalım dedik. sabah baş ağrısıyla uyandım, gece uyuyamadım hem sıcak hem çişim geliyo saat başı,
sabahta ayılamadım bi türlü, daha afyonum patlamadı desem yeridir valla
aa bende sildikten sonra polarlarımı örtücem kız
ama ben artık çamaşır suyu kullanmıyorum 'ASPRİN' diye bi ürün keşfettim mutfakta banyoda çamaşırlarda herşeyde kullanıyorum ve çamaşır suyu gibi çarpmıyor çok güzel tavsiye ederim. lekeleri yağları süper çıkartıyor. renklilerde de ağartmıyor. zaten eldiven kullanıcam ellerim şiş, annemde yardım eder, bakalım bugünde bi komşu gelicem size dedi ama, yarınada sarkabilir silme işi
ayyy çok sevindim canım yaahuzurla mutlu mutlu oturun
inş. burdan çıktığınız kendi eviniz olur, rabbim bütün kiracılara ev versin inşaalllaaahhhh
banada banada
yaw çok güzelmiş, ben kendim yapıyorum ama birazda bu kelebeklerdenmi alsamki bilemedim
tabiki sağdaki
ayy bende heyecanlandım yarın güzel haberlerle gelirsin inşaalllaaaahh
hadi iyi uykular sanaaa sivri avcısı anniş
a101 de var cnmmmiş yaparken gelen misafire gıcık oluyorum.birde iş yaptığını gördüğün halde hala oturup ordan burdan konuşuyorlar.zaten pek misafir seven bir yapım yok nedense ev ziyaretlerini filan hiç sevmem.Asprin nerde satılıyor ben ilk duydum bende alayım.püskürtmeli şeylerdenmi ben mutfakta SIR yağ çözücü kullanıyorum.sıkınca çok genzime kaçıyor zehirlenecem birgün.
kuzum ne misafiri yaa niye çağırdın valla bizim apartman da 7 aylık bebişi olan biri var bugün uğradı bi ihtiyacın varmı diye bana dedi ki yat dinlen elini hiç birşeye sürme tadını çıkar kapı çalarsa da açma dedi ben olsaydım şimdi açmasdım dedibu cuma görümcem ark gelecek klacak sanki kim dedi kal neyse öğrenci artık yapacaz birşeyler sende yorma kendiniii
hava çok sıcak olucağı için o gün taze taze almak daha iyi olur bencekızlar hastanede misafire verilck çikolatayı alıp buz dolabına koysam mı
canım o ağrı 35. haftada bendede vardı ama geçti. dr.um öle yat flnda demedi banaarkadaşlar size bi şey sormak istiyorum,fazla nete giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum genede hazırlıklar bitmiş.benmde bitti tüm hazırlıklarım 36. haftadayım fakat 4 gündür 5-10 dk bile ayakta kalsam karnımın içi özellikle göbek deliğimin çevresi çok sızlıyor adet ağrısı gibi değil sanki yara varmışta üzerine tuz basılıyo gibi bi sızı sürekli yatmam gerekiyor.doktoruma gittim bebek aşağı inmş doğuma hazırlanıyor 10 gün sadece yan yat dedi,birde 10 günden sonra bebek olsa bile korkma artık dedi....sizlerdede böle şeyler oluyomu?yada önceden doğum yapanlarda böle şeyler olmuşmuydu??? cevaplar için şimdiden teşş. arkadaşlar.
evet canım püskürtmeli ama ben bütün markaların asprinlerini denedim en iyisi fildişi nilem.iş yaparken gelen misafire gıcık oluyorum.birde iş yaptığını gördüğün halde hala oturup ordan burdan konuşuyorlar.zaten pek misafir seven bir yapım yok nedense ev ziyaretlerini filan hiç sevmem.Asprin nerde satılıyor ben ilk duydum bende alayım.püskürtmeli şeylerdenmi ben mutfakta SIR yağ çözücü kullanıyorum.sıkınca çok genzime kaçıyor zehirlenecem birgün.
hava çok sıcak olucağı için o gün taze taze almak daha iyi olur bence
canım o ağrı 35. haftada bendede vardı ama geçti. dr.um öle yat flnda demedi bana
evet canım püskürtmeli ama ben bütün markaların asprinlerini denedim en iyisi fildişi nilem.
test ettim onaylıyorumöle kokusu fln yok bende çok etkilendiğimden dikkat etmem gerekiyor.
günaydın herkese,
günlerdir geçmeyen ,uyaınca azan baş ağrısınden gına geldi artık bana.
uyku desen hak getire.
vallahi bebek doğmadan zombi gibi oldum
doğunca nasıl olacak bakalım.
bu ara göğüs uçlarında tuhaf bir acı var .sizde de var mı böyle bir acı.kremi de daha sürmek istemiyorum,doğumu tetiklememek için.
he bu neyin kafasi annem ??? ne kullaniyonuz sizzzz
ben yag vaselin suruyorum her aksam goguslerime cok bastirmadan ve fazla dagıtmadan , sürüp bırakıyorum emiliyo zaten nemledirsinyeter o .
ben lierac suruyorm heryerıme ama maalesef catladımazıcık ama tam gobegımın altından
:)) sen bebek dogunca giyecegi ve senin hast kullancakalrini hazirla yeter canim ,
yoksa bizim bavullari göndercez sana
kızlar hastanede misafire verilck çikolatayı alıp buz dolabına koysam mı
Ayyy ne güzel herşeyi bitirdin bir bu kaldı demekkiBence çikolata bozulur dolapta.Unuturum diye endişe ediyorsan biryere not al zamanı gelince en yakın pastaneye senin yerine birinin uğraması yeterli canım
Amin amin hepimiz inşllh artık bebeklerimzden konuşalım burda ya :)) Bebiş hala terss onun haricinde bi sıkıntı yok canım bana sezeryan yolları görünmekte amaan zaten artk normal derse cok garibime gtcek beynim cok adapte sezeryana:)
farketmemiştim hiç hakkaten haatüyden göründüler bana
amanin dün akşam 1 saati geçik bende yaşadım o sancıyı doktorada gitmedim benim erken sana göre bana noluyosa
Canım seninde artık son zamanların cok uzun sürerse muhakkak dr a git,ara ara olması normalmiş zaten mesela gece de oldu bende ahan da doğum başlıyo dedim neyse gecti sonra :) hep tetikteyim valla ne zor yaa..
Ben de eldivenle yaptım son artık doğuma gtmeden yapılır kuaför de..gecmiş olsun canım:)jilet zor aman dikkat et hem..
Ben de öyleydim beceriksiz değilde dikkatsiziz sanırm alıntı ile cevaplanın yanında bi kutu var ona tıkla cevaplamak istediklerine en son konuya cevap ver de altta tamamdır canım :)) O bilmişlerden herkes de vardır canım sen takılma boşver Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsinn..Aramıza hoşgeldin buarada :))
Teşekkür ederim bilgi icin :)bu arada hoş bulduk
Benim dr 39. hafta dedi canım 36-38 cok erken değilmi ya sen 38+0 dan önce aldırma cok risk yoksa yazık bebeğine bi dr a daha git bence canım..
Teşekkür ederim canım :) Bitmez o eksikler bitmezz ayy canım hakkaten cok pahalı başka bi eksiğini alırsın bak benim aldığım 90 dı sanırım foto paylaşınca beğenrsen bi bak normal canta olarak da kullanlr yani,ben perde olarak acık mavi tül üzerine keçeden süsler dikcem düşüncem o yani safari modeli cok tatlı ben de biara düşünmüştüm güle güle kullansın bebeğin canım,canım tablo fln için acele etme onlar yapılır,tül al derim ben canım acık renk safari modele düz beyaz veya içindeki renklerden yaptr perdesi de figürlü cok karışık durur her tarafta zürafalar fln :) ama sen bilirsin yine tatlım..
Sağol canım benim,ben bi türlü hafifleyemiyorum yaa beynim cok dolu bi oh diyemedim ama buna da şükür yine bu hafta sekillenr artık hersey,ahh ahh o toto hiç inmediki kalksın :) 3 gündür yoruldum kuzum baya ben kadın tutalım dedim kv ben yaparım dedi ama o da yapamadı benim ev zor galiba 3 günde 3+1 ev bitmedi :) banyolar kaldı yani bazı duvarlarda silincek artık kocişin elinden öper yani annemler gelince de odayı yapcam işte öyle yani,babam iyi canım teşekkür edrim ama huy olarak biraz garip annemi cok yoruyo eve sürekli bişeyler almaya kalkıyomuşher dediği anında olcakmş vs vs. ama daha yeni düzelir inşallah yani canımm şimdi de buraya gelcekler babamda bi de kronik bronşit çıktı nefes zor alıyo sıcakta daralırım ben diyip duruyo şimdi annem de cok kötü olursa fazla kalamayız dedi sinir oldum ya 9 ayımı yalnız gecrdim zaten en ihtiyacım olduğu zamanlarda yine yalnız kalmak istemiyorum ama hayırlısı ne diyim..Resimleri koycam akşam canım kociş gelsin de ona devretcem bu görevi bugün biraz toz fln alim kuruyan camasrlar var onlar toplancak vs vs ayy iş bitmiyo yaa saka gibi Sen nasılsın bakimm gecmişe cok gözatamadım ya..
Selam kizlar.gecmisi okuyamiyorum.ara ara girebiliyorum anca.dogum tarihimiz buyuk ihtimalle 17 temmuz.doguran felan var mi burada :) safak 36 korkuyorummm
Merhaba anneler eksikleriniz bitti mi benim çoğunlukla bitti sadece bebek çantası daha almadım aslında koca bi çantam var oldukça şık içine çanta içi düzenleyici alsamda bebek çantası mı yapsam diye düşünüyorum... Ha bi de hastane çantamı hazırlamadım.
Anneler bebeğim içimde çok dolanıyor artık büyüdüğü için mi tekmeleri daha bi kuvvetli ayaktayken vurunca başım döndü bi seferinde herkes normal normal diyor da haftaya doktora gidicez sorucam. Doktor nst ye başlayacakmışım gittiğimde...
Gebeliğimin ilk 3 ayında çok fazla gaz problemim oluyordu içim dışıma çıkıyordu tam düzeldim derken son 1 haftadır yine aynı durumdayım bu hamilelik nasıl bişeymiş bu kadar fazla değişik artık takip edemiyorum ya..
çok akıllıca... bende bebek çantalarını normalde kullanamam... bunun için büyük iki tane çanta aldım çok da şık... içine de çanta düzenleyici aldım... bezi biberonu her türlü sığar... ben normalde cüzdan ve telefon atarm çantama o kadar...
çantalarınız çok güzelmiş çantaiçi düzenleyiciyi nerden nasıl bişey aldınız?
http://urun.gittigidiyor.com/diger-hersey/canta-ici-duzenleyici-2-boy-bir-den-86599387
bunu aldım... fiyatı da oldukça uygun 2 boy ürün çıkıyor içinden... bu düzenleyiciler olmadan bile kullanılabilir aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?