2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar bu göğüs ucu silikonlarını almak şartmı birde eczanedemi satılıyor hangi marka alırsak eğer.

cnm ben bunlardan alıcam bu hafta sonu inş. en başından beri göğüslerim çok hassas yara olsun istemiyorum

Philips Avent %0 BPA Göğüs Koruyucu Kalkan 2`li - e-bebek.com

Philips Avent %0 BPA Göğüs Koruyucu Kelebek 2`li Standart - e-bebek.com

yok böyle bir rahatlık
geçen gün yengem sen doğuma gideceksin biz arkandan çanta mı yetiştireceğiz dedi :

kızlar hangisi sizce? karar veremedim bir türlü.

sağdaki bence cnm

bugün onlara yarın bize :18:

ben hastanede cikolata yerine lokumm ve gül suyu ıkram etmeyi dusunuyorum ınsll o gunlerı gosterırse YARADAN

amin cnm inş.

ay ne güzel bende alim ama önce çanta alim

ben hamilelik ve sonrası bebek bakımı ile ilgili kitap almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı canlar:)

ben hamilelik ve sonrası bebek bakımı ile ilgili kitap almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı canlar:)

Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler
(Uyku, Beslenme, Davranış, Tuvalet Eğitimi)
Orjinal isim: Baby Whisperer Solves All Your Problems
Melinda Blau, Tracy Hogg
Gün Yayıncılık / Hobi-Sağlık-Rehber Dizisi

Ben bunu tavsiye ederim Ayşe Öner inkinide okudum ama bu daha tatmin edici bilgilendiriyor.Ayşe Öneri eleştirmemin sebebi kitabın yarısı reklam kokuyor.Ama bulursan yinede faydası olabilir..

Havadis yok mu ver malzeme bak gör çeneyi

Yokkii yeni bişey yada yeni bi konu,kafamda bisürü iş var sadece.bişi yapıorum geliorum yarım saat dinleniorum sonra kalkıorum başka bişe yapıorum yarım saat gelip oturuorum,sabahtan beri bu şekilde, her gelişimde bakıorum hiç konularınız ilerlemio sıkılıorumolmazki bööle:):)

Tül kurdele ve nazar boncuğu konsepti çok şık olur harika seçim yapmışsın.Ama uğur böceğini nereye yapıştıracağını anlayamadım canım?Mavilerin arasında sırıtmaz mı bilemedim?

tracy hogg un kitabının da şöyle bi eksiği var bence,derli toplu değil,yani okuyorum mesela aklımda bişiler kalıoda,detaylar var şu an okuyup unuttuğum ve bebek olduğunda karşılaşabileceğim şeyler.Bi sorun olduğunda açıp kitabı kolayca bulabilmeyi isterdim ama öle olmuycak aramak gerekicek baya bi.Ve ben çıldırcam bu konu vardı kitapta ama nerdeee nerdeeeee dieeeeOkudum da sonları kaldı inşallah bebeiş doğmadan bitirebilirim

ben de ayşe öner in kitabını araştırıyordum ama yetersiz diyenler de var o kitaba bakayım o zaman teşekkürler:))

bende buradan alacaumm karar verirsem mıknatıs tül lavanta silikon saten kurdela uğur böcüğü ve kelebek toplamda 50 tutuyor
iş çıkışı kardeşimle gezeceğiz bi tane yer var şeker malzeme satan daha hoşuma giden bişi olmazsa bunu sipariş vereceğim gibi (içimdeki ses: çok beklersin elli kere daha fikrin değişir)

Bak olay çözüldü demekki devamlı burda olsan konu ilerliycek bende aynı malzeme yok..yap işlerini havadis olunca çağırırım seni ...

bence uğur böceği yerine yapışkanlı nazar boncuğu kullanmak çokdaha çıtır gösterir şekerim... bu linkteki nazarlıklar plastik ve iğneleri hemen paslanıyo bende var bi paket... aklında bulunsun...

İndeksten biraz çabayla aradığın konuyu belki bulursun ama bende tracy ablayı şurda eleştirebilirim.Tam bir konuda yeterli bilgi veriyo oooh ne kolaymış ben bunu yaparım o kadarda zor değilmiş diyorsun.Konu sonuna gelince ama her bebeğin karakteri farklıdır sorunları kolay çözemeyebilirsiniz sizinki bir canavar olabilir tavsiyem işe yaramazsa günah benden gitti der gibi oluyor

tül kurdele ve nazar boncuğu konsepti çok şık olur harika seçim yapmışsın.ama uğur böceğini nereye yapıştıracağını anlayamadım canım?mavilerin arasında sırıtmaz mı bilemedim?

nazar boncugu yerıne böcük düşündüm tülün köşesine ya boncuk ya böcük , böcüklerinde beyaz ve acık mavı secenekleri var Ama boncuk daha cazip gelsi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…