Kızlar bu göğüs ucu silikonlarını almak şartmı birde eczanedemi satılıyor hangi marka alırsak eğer.
yok böyle bir rahatlık
geçen gün yengem sen doğuma gideceksin biz arkandan çanta mı yetiştireceğiz dedi:
kızlar hangisi sizce? karar veremedim bir türlü.
kızlar bır kac hafta sonra bısdee hazıran topıgı gıbiiiim olcaz bebelerden net nerde kendımızı unutacazzz sımdı onlara bakıyorum onlıne olnlar cok azzz bıımz topık full ee sıra ıle demı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ben hastanede cikolata yerine lokumm ve gül suyu ıkram etmeyi dusunuyorum ınsll o gunlerı gosterırse YARADAN
http://urun.gittigidiyor.com/diger-hersey/canta-ici-duzenleyici-2-boy-bir-den-86599387
bunu aldım... fiyatı da oldukça uygun 2 boy ürün çıkıyor içinden... bu düzenleyiciler olmadan bile kullanılabilir aslında...
bugün nerden kaynaklandı bilmiyorum ama alıntılar baya bi çorba olduAmin amin hepimiz inşllh artık bebeklerimzden konuşalım burda ya :)) Bebiş hala terss onun haricinde bi sıkıntı yok canım bana sezeryan yolları görünmekte amaan zaten artk normal derse cok garibime gtcek beynim cok adapte sezeryana:)
ay kızlar deragundan alıntı yapıyo ya onu ben hiç yazmadım ki :) allah allah ben jilet hiç sürmedim ki önceki aşamaları yaptım ek
bugün nerden kaynaklandı bilmiyorum ama alıntılar baya bi çorba oldu
CANİM SUNLARA Bİ BAK İSTERSEN KEPELEK VAR Bİ SÜRÜ :))
Kelebek
eet büsürüüüü
bugün çok suskunsunuz,canımı sıkıyosunuz
Bugün çok suskunsunuz,canımı sıkıyosunuz
eet büsürüüüü
ahşap olanlarla karşılaştırınca büyük simli kebelekler daha güzel demi
ben hamilelik ve sonrası bebek bakımı ile ilgili kitap almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı canlar:)
Havadis yok mu ver malzeme bak gör çeneyi
KIZLAR KAVANOZLARIM İÇİN
KURDELE OLARAK ;
MAVI PUANLI KURDELE 10 METRE ( 1 ADET ) - birmax
TÜL OLARAK ;
Karlı Simli Hazır Kesilmiş Organze Tül - birmax
BEYAZ
VE TULLERİN KÖŞESİNE
MİNİK UGUR BOCEGI YADA BONCUK
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN MINIK UGUR BOCEGI - birmax
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
BONCUK KENDINDEN YAPISKANLIDA OLABILIR .
İSİM KARTLARİNİ SONRA PAYLASICAM ?
NASILLAR SIZCE OLURMU
Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler
(Uyku, Beslenme, Davranış, Tuvalet Eğitimi)
Orjinal isim: Baby Whisperer Solves All Your Problems
Melinda Blau, Tracy Hogg
Gün Yayıncılık / Hobi-Sağlık-Rehber Dizisi
Ben bunu tavsiye ederim Ayşe Öner inkinide okudum ama bu daha tatmin edici bilgilendiriyor.Ayşe Öneri eleştirmemin sebebi kitabın yarısı reklam kokuyor.Ama bulursan yinede faydası olabilir..
bende buradan alacaumm karar verirsem mıknatıs tül lavanta silikon saten kurdela uğur böcüğü ve kelebek toplamda 50 tutuyorEVET CNM DAHA GUZEL AMA BİRMAXTA DAHA UCUZMUŞ
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN BUYUK BOY MAVI KELEBEK - birmax
Yokkii yeni bişey yada yeni bi konu,kafamda bisürü iş var sadece.bişi yapıorum geliorum yarım saat dinleniorum sonra kalkıorum başka bişe yapıorum yarım saat gelip oturuorum,sabahtan beri bu şekilde, her gelişimde bakıorum hiç konularınız ilerlemio sıkılıorumolmazki bööle:):)
bence uğur böceği yerine yapışkanlı nazar boncuğu kullanmak çokdaha çıtır gösterir şekerim... bu linkteki nazarlıklar plastik ve iğneleri hemen paslanıyo bende var bi paket... aklında bulunsun...KIZLAR KAVANOZLARIM İÇİN
KURDELE OLARAK ;
MAVI PUANLI KURDELE 10 METRE ( 1 ADET ) - birmax
TÜL OLARAK ;
Karlı Simli Hazır Kesilmiş Organze Tül - birmax
BEYAZ
VE TULLERİN KÖŞESİNE
MİNİK UGUR BOCEGI YADA BONCUK
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN MINIK UGUR BOCEGI - birmax
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
BONCUK KENDINDEN YAPISKANLIDA OLABILIR .
İSİM KARTLARİNİ SONRA PAYLASICAM ?
NASILLAR SIZCE OLURMU
tracy hogg un kitabının da şöyle bi eksiği var bence,derli toplu değil,yani okuyorum mesela aklımda bişiler kalıoda,detaylar var şu an okuyup unuttuğum ve bebek olduğunda karşılaşabileceğim şeyler.Bi sorun olduğunda açıp kitabı kolayca bulabilmeyi isterdim ama öle olmuycak aramak gerekicek baya bi.Ve ben çıldırcam bu konu vardı kitapta ama nerdeee nerdeeeee dieeeeOkudum da sonları kaldı inşallah bebeiş doğmadan bitirebilirim
tül kurdele ve nazar boncuğu konsepti çok şık olur harika seçim yapmışsın.ama uğur böceğini nereye yapıştıracağını anlayamadım canım?mavilerin arasında sırıtmaz mı bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?