2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar dün bir hemşire tanıdığımdan "vitamalt" adında bir içecek duydum.süt artıcı bir içecekmiş.büyük marketlerde satılıyor mu bilmiyorum.internette var.almaya gerek var mıdır; nasıl bişeydir bilmiyorum....

gayet güzel olur bence tül 18 cm mi alacaksın küçük olmaz demi

içimden bir ses diyorki sen dogurunca hastanede hazırlıycan bi yandan yatıp bi yandan da bebek sekerı kurdelesi baglıycan

arkadaslar uzun arastırmalarım sonucu britax römer b mobile bebek arabası aldık ayhan çocukdan haşim işcan hanının altındaki eğer almamıs olan varsa cok tavsiye ederim hafifliği kalitesi kullanım acısından cok güzel artı alman malı fiyatı oto kolt ile 1.100 tuttu ama oto koltugu yani anakucagıda cokgüzel..

kızlar az önce hastaneden aradılar... pazartesiye randevu almıştım ama onun tarihini 1 hafta sonrasına aktarıcaklarını bildirmek için... şok oldum... dün doktorum her an doğum bekleniyor demişti nasıl olur da randevu değiştirmek ister asistanlar diye aklım çıktı... ama hemen açıklama yaptılar... malumunuz bilen bilir doktorum yardımcı doçent ve doçentlik sınavı var bu ay, henüz tarihi belli değildi... meğer tarih açıklanmış sınav sebebiyle yok 1 hafta dedi asistanı... höytt dedim 1 hafta çok uzun bi süreç 15 haziranla-24 haziran arası yok dedi kız bana... ben dellendim tabi... tamam dedim yaz 24 hazirana... kapadım telefonu doktorumu aradım cepten... meğer sınav 19 haziranda ankaradaymış... hazırlık için rapor almış meğersem doktorum, ders çalışıcak yani... 18inde istanbuldan ayrılıcam 19 gecesi dönücem dedi... cuma günü gel nst ye gir bebeğe tekrar bakalım sakın korkma, seni ben takip ediyorum ve 18-19 haziran dışında izindede olsam doğumuna gelicem içini rahat tut strese girme dedi... çok şükür rahatladım... şimdi prensesimle konuşmaya başlıycam 18-19 haziranda gelme meleğim diycem önce ve sonrasında her an gelebilir Ayliz'imiz... doktor teyzemiz de bizi yarı yolda bırakmıycak çok mutluyum...

bence uğur böceği yerine yapışkanlı nazar boncuğu kullanmak çokdaha çıtır gösterir şekerim... Bu linkteki nazarlıklar plastik ve iğneleri hemen paslanıyo bende var bi paket... Aklında bulunsun...

hımmm.. O zaman almayım ben ,

tül ve kurdele okeyse boncuk cok önemli degil teferruat :)

ayy kız varya ılk okumaya basladım eyvah dedım :))) nasıl olcak napıcak dıye , sonrası rahatladım ben bıle heycanlandım heeee yapma bölee

içimden bir ses diyorki sen dogurunca hastanede hazırlıycan bi yandan yatıp bi yandan da bebek sekerı kurdelesi baglıycan

vaysss doktora bak yaa hiç böle doktorumuz almadı kaç kere doğurduysak artık sevindim senin adına valla çok şanslısın

Canım geçende bir arakadaşa dr undan bahsetmiştin yard doç ..diye görünce sana nasıl bir öğrenciye güvendin diyecektim ama canını sıkmak istemedim.Neyseki düşündüğüm gibi çıkmamış seni takip edecekmiş.Buna çok sevindim Umarım prensesin aceleci olmaz

eet büsürüüüü
ahşap olanlarla karşılaştırınca büyük simli kebelekler daha güzel demi

kızım olaydı kesin kelebek alıcaktım çok hoşuma gidiyorlar

bence uğur böceği yerine yapışkanlı nazar boncuğu kullanmak çokdaha çıtır gösterir şekerim... bu linkteki nazarlıklar plastik ve iğneleri hemen paslanıyo bende var bi paket... aklında bulunsun...

cnm arkidişe katılıyorum nazar boncuğuna gerek yok

sütü en çok arttıran emzirmek içicek ise sudur gerek yok bence siz bilirsiniz

güle güle kullan cnm

Pazar günü annemler evlerine beşik almişlar sallanan , bebişe annem bakıcak o yuzden ,

kahvaltıya gitmiştik , beşik geldi , kurulduu ,

ve hoppp benim koca bebek beşiğin içine girdi yattııı

Bu kıskanclık belırtısımı acaba :26::26::26::26::26::26:

eğer kıskançlık belirtisiyse koca bebekle çok işin var

Son düzenleme:
kızlar nerdeyse 1 ayımız bazılarımızın 1 aydan daha az zamanı var.peki süt arttırmak için bebeğimizi rahatça emzirmek için şimdiden bişeyler gerekiyormu acaba bi arkadaşım doğumdan 1 ay önce humana süt arttırıcı çay içmeye başlamış doğudan önce bile sütleri varmış ne yaprakki acaba bide rezene çayı ile papatya şimdiden içmeye başlasak acaba bebişimiz için erkenmiki :26:

Aslında dr a sormakta fayda var çünkü hamilelik tamamlanmadan bitki çayı içmek ne kadar doğru bilemedim.Belki destek ürünler olabilir.Eğer 2 haftadan önce dra gidecek arkadaşlar olursa benden önce sorsunlar

ya ben bu tur seylere pek ınanmıyorum sımdılık en azından , tabılı faydası oluyodur sutun fazla olmasına ama ,

sonucta dogum esnasında beyın algılıyo emzırme yetısının kazanılmasını kadınlarda , oncesınde bıseylerın yapılması cok katkı saglıyormus gıbı gelmıyor bana . Sezeryanlardada sut gecıkmesı dogum algılamasının gerceklesmedıgı ıcın oldugu dusunuyorum ben , ama tabı yasayan bılır , dogum sonrası mutlaka tuketmek gerektıgını bılıyorum sıvı , kompostu vs vs.

kesinlikleeee beşikde baya sağlammış test etmişiniz işte
Mini Kavanozda Bebek ekeri bak burda nazar boncuklusu var cam olanından alıp yapıştırabilirsin bence http://........../p356598-dis-bugdayi-sekeri.html buda böcüklüsü renk uygun olunca hoş duruo sanki
ekstra bişi içmiyorum ama 2 aydır süt akıyor bendende bişiler içmekle ilgisi varmı acaba bende yok da

Son düzenleme:

ben kavanozlarındısına tul yaıcam canım tullerın kosesıne kondurcam boncuk bu gonderdıgın lınktekı boncuklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…