KIZLAR KAVANOZLARIM İÇİN
KURDELE OLARAK ;
MAVI PUANLI KURDELE 10 METRE ( 1 ADET ) - birmax
TÜL OLARAK ;
Karlı Simli Hazır Kesilmiş Organze Tül - birmax
BEYAZ
VE TULLERİN KÖŞESİNE
MİNİK UGUR BOCEGI YADA BONCUK
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN MINIK UGUR BOCEGI - birmax
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
BONCUK KENDINDEN YAPISKANLIDA OLABILIR .
İSİM KARTLARİNİ SONRA PAYLASICAM ?
NASILLAR SIZCE OLURMU
bende buradan alacaumm karar verirsem mıknatıs tül lavanta silikon saten kurdela uğur böcüğü ve kelebek toplamda 50 tutuyor
iş çıkışı kardeşimle gezeceğiz bi tane yer var şeker malzeme satan daha hoşuma giden bişi olmazsa bunu sipariş vereceğim gibi (içimdeki ses:çok beklersin elli kere daha fikrin değişir)
bence uğur böceği yerine yapışkanlı nazar boncuğu kullanmak çokdaha çıtır gösterir şekerim... Bu linkteki nazarlıklar plastik ve iğneleri hemen paslanıyo bende var bi paket... Aklında bulunsun...
gayet güzel olur bence tül 18 cm mi alacaksın küçük olmaz demi
kızlar az önce hastaneden aradılar... Pazartesiye randevu almıştım ama onun tarihini 1 hafta sonrasına aktarıcaklarını bildirmek için... şok oldum... Dün doktorum her an doğum bekleniyor demişti nasıl olur da randevu değiştirmek ister asistanlar diye aklım çıktı... Ama hemen açıklama yaptılar... Malumunuz bilen bilir doktorum yardımcı doçent ve doçentlik sınavı var bu ay, henüz tarihi belli değildi... Meğer tarih açıklanmış sınav sebebiyle yok 1 hafta dedi asistanı... Höytt dedim 1 hafta çok uzun bi süreç 15 haziranla-24 haziran arası yok dedi kız bana... Ben dellendim tabi... Tamam dedim yaz 24 hazirana... Kapadım telefonu doktorumu aradım cepten... Meğer sınav 19 haziranda ankaradaymış... Hazırlık için rapor almış meğersem doktorum, ders çalışıcak yani... 18inde istanbuldan ayrılıcam 19 gecesi dönücem dedi... Cuma günü gel nst ye gir bebeğe tekrar bakalım sakın korkma, seni ben takip ediyorum ve 18-19 haziran dışında izindede olsam doğumuna gelicem içini rahat tut strese girme dedi... çok şükür rahatladım... şimdi prensesimle konuşmaya başlıycam 18-19 haziranda gelme meleğim diycemönce ve sonrasında her an gelebilir ayliz'imiz... Doktor teyzemiz de bizi yarı yolda bırakmıycak çok mutluyum...
içimden bir ses diyorki sen dogurunca hastanede hazırlıycan bi yandan yatıp bi yandan da bebek sekerı kurdelesi baglıycan
vaysss doktora bak yaa hiç böle doktorumuz almadı kaç kere doğurduysak artıkkızlar az önce hastaneden aradılar... pazartesiye randevu almıştım ama onun tarihini 1 hafta sonrasına aktarıcaklarını bildirmek için... şok oldum... dün doktorum her an doğum bekleniyor demişti nasıl olur da randevu değiştirmek ister asistanlar diye aklım çıktı... ama hemen açıklama yaptılar... malumunuz bilen bilir doktorum yardımcı doçent ve doçentlik sınavı var bu ay, henüz tarihi belli değildi... meğer tarih açıklanmış sınav sebebiyle yok 1 hafta dedi asistanı... höytt dedim 1 hafta çok uzun bi süreç 15 haziranla-24 haziran arası yok dedi kız bana... ben dellendim tabi... tamam dedim yaz 24 hazirana... kapadım telefonu doktorumu aradım cepten... meğer sınav 19 haziranda ankaradaymış... hazırlık için rapor almış meğersem doktorum, ders çalışıcak yani... 18inde istanbuldan ayrılıcam 19 gecesi dönücem dedi... cuma günü gel nst ye gir bebeğe tekrar bakalım sakın korkma, seni ben takip ediyorum ve 18-19 haziran dışında izindede olsam doğumuna gelicem içini rahat tut strese girme dedi... çok şükür rahatladım... şimdi prensesimle konuşmaya başlıycam 18-19 haziranda gelme meleğim diycemönce ve sonrasında her an gelebilir Ayliz'imiz... doktor teyzemiz de bizi yarı yolda bırakmıycak çok mutluyum...
kızlar az önce hastaneden aradılar... pazartesiye randevu almıştım ama onun tarihini 1 hafta sonrasına aktarıcaklarını bildirmek için... şok oldum... dün doktorum her an doğum bekleniyor demişti nasıl olur da randevu değiştirmek ister asistanlar diye aklım çıktı... ama hemen açıklama yaptılar... malumunuz bilen bilir doktorum yardımcı doçent ve doçentlik sınavı var bu ay, henüz tarihi belli değildi... meğer tarih açıklanmış sınav sebebiyle yok 1 hafta dedi asistanı... höytt dedim 1 hafta çok uzun bi süreç 15 haziranla-24 haziran arası yok dedi kız bana... ben dellendim tabi... tamam dedim yaz 24 hazirana... kapadım telefonu doktorumu aradım cepten... meğer sınav 19 haziranda ankaradaymış... hazırlık için rapor almış meğersem doktorum, ders çalışıcak yani... 18inde istanbuldan ayrılıcam 19 gecesi dönücem dedi... cuma günü gel nst ye gir bebeğe tekrar bakalım sakın korkma, seni ben takip ediyorum ve 18-19 haziran dışında izindede olsam doğumuna gelicem içini rahat tut strese girme dedi... çok şükür rahatladım... şimdi prensesimle konuşmaya başlıycam 18-19 haziranda gelme meleğim diycemönce ve sonrasında her an gelebilir Ayliz'imiz... doktor teyzemiz de bizi yarı yolda bırakmıycak çok mutluyum...
22 lık alcam canım
eet büsürüüüü
ahşap olanlarla karşılaştırınca büyük simli kebelekler daha güzel demi
EVET CNM DAHA GUZEL AMA BİRMAXTA DAHA UCUZMUŞ
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN BUYUK BOY MAVI KELEBEK - birmax
KIZLAR KAVANOZLARIM İÇİN
KURDELE OLARAK ;
MAVI PUANLI KURDELE 10 METRE ( 1 ADET ) - birmax
TÜL OLARAK ;
Karlı Simli Hazır Kesilmiş Organze Tül - birmax
BEYAZ
VE TULLERİN KÖŞESİNE
MİNİK UGUR BOCEGI YADA BONCUK
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN MINIK UGUR BOCEGI - birmax
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
BONCUK KENDINDEN YAPISKANLIDA OLABILIR .
İSİM KARTLARİNİ SONRA PAYLASICAM ?
NASILLAR SIZCE OLURMU
bence uğur böceği yerine yapışkanlı nazar boncuğu kullanmak çokdaha çıtır gösterir şekerim... bu linkteki nazarlıklar plastik ve iğneleri hemen paslanıyo bende var bi paket... aklında bulunsun...
kızlar dün bir hemşire tanıdığımdan "vitamalt" adında bir içecek duydum.süt artıcı bir içecekmiş.büyük marketlerde satılıyor mu bilmiyorum.internette var.almaya gerek var mıdır; nasıl bişeydir bilmiyorum....
içimden bir ses diyorki sen dogurunca hastanede hazırlıycan bi yandan yatıp bi yandan da bebek sekerı kurdelesi baglıycan
arkadaslar uzun arastırmalarım sonucu britax römer b mobile bebek arabası aldık ayhan çocukdan haşim işcan hanının altındaki eğer almamıs olan varsa cok tavsiye ederim hafifliği kalitesi kullanım acısından cok güzel artı alman malı fiyatı oto kolt ile 1.100 tuttu ama oto koltugu yani anakucagıda cokgüzel..
Pazar günü annemler evlerine beşik almişlar sallanan , bebişe annem bakıcak o yuzden ,
kahvaltıya gitmiştik , beşik geldi , kurulduu ,
ve hoppp benim koca bebek beşiğin içine girdi yattııı
Bu kıskanclık belırtısımı acaba :26::26::26::26::26::26:
temamdırr ama bence böcük tatlı olur ben yapacağım eğer kelebeğe karar verirsem
kızlar nerdeyse 1 ayımız bazılarımızın 1 aydan daha az zamanı var.peki süt arttırmak için bebeğimizi rahatça emzirmek için şimdiden bişeyler gerekiyormu acaba bi arkadaşım doğumdan 1 ay önce humana süt arttırıcı çay içmeye başlamış doğudan önce bile sütleri varmış ne yaprakki acaba bide rezene çayı ile papatya şimdiden içmeye başlasak acaba bebişimiz için erkenmiki :26:
kızlar nerdeyse 1 ayımız bazılarımızın 1 aydan daha az zamanı var.peki süt arttırmak için bebeğimizi rahatça emzirmek için şimdiden bişeyler gerekiyormu acaba bi arkadaşım doğumdan 1 ay önce humana süt arttırıcı çay içmeye başlamış doğudan önce bile sütleri varmış ne yaprakki acaba bide rezene çayı ile papatya şimdiden içmeye başlasak acaba bebişimiz için erkenmiki :26:
Pazar günü annemler evlerine beşik almişlar sallanan , bebişe annem bakıcak o yuzden ,
kahvaltıya gitmiştik , beşik geldi , kurulduu ,
ve hoppp benim koca bebek beşiğin içine girdi yattııı
Bu kıskanclık belırtısımı acaba :26::26::26::26::26::26:
ekstra bişi içmiyorum ama 2 aydır süt akıyor bendende bişiler içmekle ilgisi varmı acaba bende yok dakızlar nerdeyse 1 ayımız bazılarımızın 1 aydan daha az zamanı var.peki süt arttırmak için bebeğimizi rahatça emzirmek için şimdiden bişeyler gerekiyormu acaba bi arkadaşım doğumdan 1 ay önce humana süt arttırıcı çay içmeye başlamış doğudan önce bile sütleri varmış ne yaprakki acaba bide rezene çayı ile papatya şimdiden içmeye başlasak acaba bebişimiz için erkenmiki :26:
Kesinlikleeee beşikde baya sağlammış test etmişiniz işte
mini kavanozda bebek ekeri bak burda nazar boncuklusu var cam olanından alıp yapıştırabilirsin bence
ekstra bişi içmiyorum ama 2 aydır süt akıyor bendende bişiler içmekle ilgisi varmı acaba bende yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?