2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Hahaa:):) evet ya 4 farklı tip bebekten bahsedio kadın,ama bişe diycem arkadaşın bebeği oldu şimdi üç aylık ve o rutinleri uyguladı gerçekten de bebişi hiç daraltmadı onu,çok sakin bişi oldu yerim onu,anneside çok rahat yani gece uykusu falan süper şimdiden gece 5 saat falan uyuyo çocuk karnı tam doyduğu için uyumadan önce.

doktorum 40 küsür yaşında ve tecrübesine de güveniyorum kişiliğine de...

bu şaka dimi

Darısı bizim başımıza o halde :)) rutinler aslında çok mantıklı bakalım inşallah uygulayabilirim.Birde bebeğimin karakteri sakin olsa süper olur

merhabalar bende altıncı ayıma girdim allah nasip ederse inşallah oğlumuz olacak troit hapı kullanıyorum iki hafta önce endokrin dr ma gittim tahlil yaptırdım idrar yollarımda iltihaplanma çıktı ve kansızlık çıktı kadın doğum dr gittiğinde sonuçları göstermemi söyledi benimde randevum bu hafta sonu gidicem ama kasıklarımda ve belimde çok aşırı ağrılar var biraz korkmaya başladım normal hamilelikte kasık ve bel ağrısı yaşayan varmı yoksa idrarımda enfeksiyon çıktı biraz ondan olabilirmi ağrı sırtıma kadar vuruyor ağrı yaşayanınız varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşlar merhaba. Süt konusu kafamı çok kurcalıyor. doğuma max 4 hafta kaldı. bende süt filan gelmiyor. meme ucu çıkmamasından filan korkuyorum. sizler neler yapıyorsunuz? acaba elektronik gögüs pompası almak gerekiyor mu? yoksa bunları düşünmek için erken mi? yardım edin kızlarr....

Asıl süper sensin halı süpürmüşsün geçen sene drykinge verdim memnun kaldım tavsiye ederim.
Ya ben evlendim evleneli oraya veriyorum aslında memnunum ama halılarım açık renk ve bazı yerleri hiç temizlenmio gibi gelio o yüzden normal yıkamaya vercem ilk kez sordum komşularada memnun oldukları biyer varmış vercem bakalım endişeliyim,inş temiz olur

Ben cok beğendim.sizlwr sayesinde öğrendim bu gibi seyleri. Dün itibari ile izne ayrıldım artık evdeyim siz yapında bakayım nasıl olacak bende yapmak istiyorum merakka bekliyorum :)

bence cok güzel olacak canım

ooyhhh...
sakin bebek kulağa çok hoş geliyoooooo
bende istiyorummmmmmmmmmm

Ben önceden sanıyordumki bebek en çok anneye babaya çeker bana olmasada babasına çeksin o sakindir.Ama son okuduğum şeyler bebeğimiz %50 bize %50 geçmişteki genetik mirasımıza çekiyormuş.Şöyle bir aileyi gözden geçirdim korktum genetik mirasımda çok sakin olmayanlar var bakalım neler olacak

Ben cok beğendim.sizlwr sayesinde öğrendim bu gibi seyleri. Dün itibari ile izne ayrıldım artık evdeyim siz yapında bakayım nasıl olacak bende yapmak istiyorum merakka bekliyorum :)

:)) canım yaa beni beklersen yandın ,

karar vermem 3 ay , kavanoz almam 3 ay tul almamda bi 3 ay surerse dogumdan sonra bebek 1 aylık olunca gorusuruz

Slm temmuz anneleri:)))) az kaldı az çok az :)))

Kızlar bısey sorucam aranızda araba koltugu alan varmı? Yada ana kucagı? Magazada bıle bakarken ınsanlar karıstırıoyor ana kucagı dıyorum araba koltugu puset olanlardan gösteriyorlar hangısını ılk almalıyız bılemedım. Sizlerin tercihi ne oldu?

ben de yeni beşimize girecektim kocam engeledi bende de kıskançlık yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…