anladımm hade bakalım karar ver sendeben kavanozlarındısına tul yaıcam canım tullerın kosesıne kondurcam boncuk bu gonderdıgın lınktekı boncuklardan
Bak olay çözüldü demekki devamlı burda olsan konu ilerliycekbende aynı malzeme yok..yap işlerini havadis olunca çağırırım seni ...
İndeksten biraz çabayla aradığın konuyu belki bulursun ama bende tracy ablayı şurda eleştirebilirim.Tam bir konuda yeterli bilgi veriyo oooh ne kolaymış ben bunu yaparım o kadarda zor değilmiş diyorsun.Konu sonuna gelince ama her bebeğin karakteri farklıdır sorunları kolay çözemeyebilirsiniz sizinki bir canavar olabilir tavsiyem işe yaramazsa günah benden gitti der gibi oluyor
Bi tanesin
Süpürdüm evi halıları da topladım geldim yıkamaya vercem yarın:):)
yine dinlenme zamanı:)
Canım geçende bir arakadaşa dr undan bahsetmiştin yard doç ..diye görünce sana nasıl bir öğrenciye güvendin diyecektim ama canını sıkmak istemedim.Neyseki düşündüğüm gibi çıkmamış seni takip edecekmiş.Buna çok sevindimUmarım prensesin aceleci olmaz
Pazar günü annemler evlerine beşik almişlar sallanan , bebişe annem bakıcak o yuzden ,
kahvaltıya gitmiştik , beşik geldi , kurulduu ,
ve hoppp benim koca bebek beşiğin içine girdi yattııı
Bu kıskanclık belırtısımı acaba :26::26::26::26::26::26:
Hahaa:):) evet ya 4 farklı tip bebekten bahsedio kadın,ama bişe diycem arkadaşın bebeği oldu şimdi üç aylık ve o rutinleri uyguladı gerçekten de bebişi hiç daraltmadı onu,çok sakin bişi oldu yerim onu,anneside çok rahat yani gece uykusu falan süper şimdiden gece 5 saat falan uyuyo çocuk karnı tam doyduğu için uyumadan önce.
Darısı bizim başımıza o halde :)) rutinler aslında çok mantıklı bakalım inşallah uygulayabilirim.Birde bebeğimin karakteri sakin olsa süper olur
Ya ben evlendim evleneli oraya veriyorum aslında memnunum ama halılarım açık renk ve bazı yerleri hiç temizlenmio gibi gelio o yüzden normal yıkamaya vercem ilk kez sordum komşularada memnun oldukları biyer varmış vercem bakalım endişeliyim,inş temiz olurAsıl süper sensin halı süpürmüşsüngeçen sene drykinge verdim memnun kaldım tavsiye ederim.
KIZLAR KAVANOZLARIM İÇİN
KURDELE OLARAK ;
MAVI PUANLI KURDELE 10 METRE ( 1 ADET ) - birmax
TÜL OLARAK ;
Karlı Simli Hazır Kesilmiş Organze Tül - birmax
BEYAZ
VE TULLERİN KÖŞESİNE
MİNİK UGUR BOCEGI YADA BONCUK
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN MINIK UGUR BOCEGI - birmax
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
BONCUK KENDINDEN YAPISKANLIDA OLABILIR .
İSİM KARTLARİNİ SONRA PAYLASICAM ?
NASILLAR SIZCE OLURMU
KIZLAR KAVANOZLARIM İÇİN
KURDELE OLARAK ;
MAVI PUANLI KURDELE 10 METRE ( 1 ADET ) - birmax
TÜL OLARAK ;
Karlı Simli Hazır Kesilmiş Organze Tül - birmax
BEYAZ
VE TULLERİN KÖŞESİNE
MİNİK UGUR BOCEGI YADA BONCUK
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN MINIK UGUR BOCEGI - birmax
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
BONCUK KENDINDEN YAPISKANLIDA OLABILIR .
İSİM KARTLARİNİ SONRA PAYLASICAM ?
NASILLAR SIZCE OLURMU
bu şaka dimi
ooyhhh...
sakin bebek kulağa çok hoş geliyoooooo
bende istiyorummmmmmmmmmm
Ben cok beğendim.sizlwr sayesinde öğrendim bu gibi seyleri. Dün itibari ile izne ayrıldım artık evdeyim siz yapında bakayım nasıl olacak bende yapmak istiyorum merakka bekliyorum :)
bence cok güzel olacak canım
Pazar günü annemler evlerine beşik almişlar sallanan , bebişe annem bakıcak o yuzden ,
kahvaltıya gitmiştik , beşik geldi , kurulduu ,
ve hoppp benim koca bebek beşiğin içine girdi yattııı
Bu kıskanclık belırtısımı acaba :26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?