Arkadaşlar merhaba. Süt konusu kafamı çok kurcalıyor. doğuma max 4 hafta kaldı. bende süt filan gelmiyor. meme ucu çıkmamasından filan korkuyorum. sizler neler yapıyorsunuz? acaba elektronik gögüs pompası almak gerekiyor mu? yoksa bunları düşünmek için erken mi? yardım edin kızlarr....
Doktorlar dizisini özleyenler varsa pazartesi başlıomuş
yokk valla yaa :)))
hemde annemin babamin yaninda daldi besige yattı :)))
yaa o kocaa adammm beşikte sallandı
:)) canım yaa beni beklersen yandın ,
karar vermem 3 ay , kavanoz almam 3 ay tul almamda bi 3 ay surerse dogumdan sonra bebek 1 aylık olunca gorusuruz
Ben önceden sanıyordumki bebek en çok anneye babaya çeker bana olmasada babasına çeksin o sakindir.Ama son okuduğum şeyler bebeğimiz %50 bize %50 geçmişteki genetik mirasımıza çekiyormuş.Şöyle bir aileyi gözden geçirdim korktumgenetik mirasımda çok sakin olmayanlar var bakalım neler olacak
ne deysunn sennnnn :18::18::18::18:
şu an yıkıldım... anası huysuz... babası epeyce huylu ama anasının genetiği bozuk... nasıl bi çocuk olucak acep
selaamm canlaarr
giremiyorum bikaç gündür.
yeni evimizi temizledik oğlumun bütün eşyalarını topladık götürdük evimize.
perşembede bütün evimizi toplayıp götürücez inşallah.
cuma sabahına yeni evimizde uyanıcaz.
bu arada kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüzdü. eşim yeni bir noktaya alınmıştı o yüzden 1 haftadır çok stresli gergin bir yandan da taşınma telaşımız var bişey yapmayız diye düşünmüştüm. evde eşime bir kek yapıcaktım.
yeni ev için biraz alışveriş yapmıştık kardeşimle onları götürdük eve.
sonra eşim aradı ordayken.işten erken çıkmış gelmiş. çook şaşırdım
sonra kapıdan bakıyorum onu bekliyorum bi baktım eşimin elinde kocaamaaan bir çiçekk. inanamadım. harika bişeydi
ben birde annemi çağırmıştım eşya taşıycaz diye o kadar eminim yani bişey yapmıycamızdan.
sonra eşim yemeğe götürdü güzel bir yere ordan parka gittik gezdik
son zamanlarda yaşadığım en güzel gündü. bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedimm
gözünaydıınn canımm
sende başlarsın ben gibi gezmelere
bende weewel aldım canım inşallah memnun kalırım. denedim güzel çalışıyordu
ah canımmm ne güzel haberler bunlaarrr.
çookk heyecanladım şuaaan.
Demek Ayliz imiz hazırlıklarını tamamlıyor ve artık gelmek istiyor çok güzel yaaaa
Canım inşallah hayırlısıyla normal bir şekilde doğurursun. inşallah bizimde çatı muayenelerimiz böyle stressiz geçer.
çook heyecanlandım yaaa
ay ben hiç anlamıyorum karnım aşağı inmiş mi inmemişmi :18::18: büyümüş gibi gelmiyor banada çevreden söylenenlerle anlıyorum
oohh bitmiş bütün hazırlıklar hadi gözünaydıın.
çokta güzeller aldıkların güzel günlerde kullan inşallah yakışıklı oğlunla birlikte
aahhh ahhhhh kanayan yarama tuz bastınnn
canım evet izne çıktığından beri gezmeden tozmadan bize vakit ayıramıyosun hiç...ama evine geçeceğin için inan senin adına çok sevindim...bak evim küçük diye oğluşuna oda yapamıyorum diyodun bak allah nekadar büyük şimdi kendi odasıda olacak inşallah....nice yıllara canım güzel bir gün geçirmişsiniz sanada güzel bir moral olmuştur...canım süt pompasını almışsın bikaçtane daha arkadaş aynı markadan almış..galiba bende alıcam zaten topu topu 5 6 ay kullanıcaz çok para vermek istemiyorum..iyi geceler hepinize kızlar.
yarın internetim olmıycak büyük ihtimalle. zaten perşembeye kadar taşınma hazırlıkları hızla devam edicek. iyi kardeşim vaarrr. benim iznim başladığından beri bizde kalıyor. herşeyime yardım ediyor Allah razı olsun
yarın eğer fırsat bulabilirsek oğlumun odasına dolap şifonyer perde halı bakıcaz.
perşembede artık yeni evimizde olucaz inşallah.
Forumdaki canım arkadaşlarımn ikiziz ve aklıma gelmeyen diğer ev arayan arkadaşlarım. darısı başınıza inşallah.
o kadar sevinçliyimki hiç zor gelmiyor ev taşımak. biraz yoruyor evet ama sonuç çok keyifli
hepinize tatlı uykular.biraz zor biliyorum ama
iyi geceleerrr
evet canım galiba bende bundan alıcam...umarım ii çıkarda kullanırız...birde senin aldığında internneteki modeldenmi e bebekte bi resmi var...2 tane başlığı var galibacanım bende o gün baktım işte; diğerleri 200 tl civarında çok pahalı geldi bana;bunuda sorduk görevli çocuk fransız markası hiç de şikayet almadık bugüne kadar deyince bizde alıverdik,weewel süt pompamızı,sonra ben eve gelince araştırdık herkes gayet memnunmuş,şikayet edeni görmedim ..inşallah bende memnun kalırım cnm; hatta denedik güzel çekiyo walla :)))
tabi henüz tam kullanmadan bilemem ;
indirim kuponuyla haftaya al derim,memnun bile kalmazsan en azından çok zarar etmezsin))
hoş geldin tatlım aramızaHerkese selam. Uzun zamandır takip ediyordum sizi yazmak bugüne kismetmissss.bende Temmuz annesi olacağım insallah. Tabi kızım erken gelmezse. Hepinizin yavrularına saglık diliyorum. İnsallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz. Biraz geç geldim ama umarım beni de aranıza alırsınız:)
canım aldıklarını güle güle kullan...bizimde eksiklerimiz bitti çok şükür süt pompası alıcam birde çanta lazım ama ii bişey olsun diye bakınıyorum şimdilik acelesi yok yani...Selam herkesee,3 gündür giremedim foruma temizlik bitmedi bitmiyo arkadaş hala var en önemlisi de oğlumun odası yerleşcek daha poffAnnemi bekliyorum haftasonu gelcek inşallah umarım doğurmam ya cuma günü oğluma çok sevimli bi avize aldım gülen yüz müzik dinliyo,nike dan anne cantası aldım aynı zamanda hast. cantası yapcam ten den bi tane gecelik almıştım şimdi de pijama aldım ama lohusa tacı bulamadım güzel bişi bi tül alıp fiyonk yapcam valla artk oğluma kendime bi kaç cici aldım bebek şekeri baktım sanrm onu da burdan halletcem süre az netten zor olcak aslında oraya hast. odasını da süsletmeyi düşünyrm bakalım ikeadan gelen şifonyeri iptal ettim burdan mothercareden alcam sipariş verildi ama cok pahalı kızlar ve bütün eşyalarını sanrm almıycak ama başka da carem kalmadı bebeğimn eşyalarını bi an önce yerleştrmem gerek ya ben cok mu gec kaldım ki gerçi pek eksiği de kalmadı oyuncak fln alıncak oyun minderi de hediye olcak ay su hediyelere bayılıyorum :)) Eee sizler naptınız bakem,biraz göz atim geliyorum geçmişe buarada aldıklarımı biara fotoluyum bakalım beğencek misinzzz..
bence ikincisi daha güzel canımyok böyle bir rahatlık
geçen gün yengem sen doğuma gideceksin biz arkandan çanta mı yetiştireceğiz dedi:
kızlar hangisi sizce? karar veremedim bir türlü.
çanta içi düzenleyicisimi????internet dışında nereden alabiliriz acaba...benimde evdeki çoğu çantam büyük onlar için alıp kullanabilirim hem kendimin hem oğlumun eşyalarını koyarım...Merhaba anneler eksikleriniz bitti mi benim çoğunlukla bitti sadece bebek çantası daha almadım aslında koca bi çantam var oldukça şık içine çanta içi düzenleyici alsamda bebek çantası mı yapsam diye düşünüyorum... Ha bi de hastane çantamı hazırlamadım.
Anneler bebeğim içimde çok dolanıyor artık büyüdüğü için mi tekmeleri daha bi kuvvetli ayaktayken vurunca başım döndü bi seferinde herkes normal normal diyor da haftaya doktora gidicez sorucam. Doktor nst ye başlayacakmışım gittiğimde...
Gebeliğimin ilk 3 ayında çok fazla gaz problemim oluyordu içim dışıma çıkıyordu tam düzeldim derken son 1 haftadır yine aynı durumdayım bu hamilelik nasıl bişeymiş bu kadar fazla değişik artık takip edemiyorum ya..
KIZLAR KAVANOZLARIM İÇİN
KURDELE OLARAK ;
MAVI PUANLI KURDELE 10 METRE ( 1 ADET ) - birmax
TÜL OLARAK ;
Karlı Simli Hazır Kesilmiş Organze Tül - birmax
BEYAZ
VE TULLERİN KÖŞESİNE
MİNİK UGUR BOCEGI YADA BONCUK
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN MINIK UGUR BOCEGI - birmax
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
BONCUK KENDINDEN YAPISKANLIDA OLABILIR .
İSİM KARTLARİNİ SONRA PAYLASICAM ?
NASILLAR SIZCE OLURMU
ayhhhh vallahı bızmkıde kesın huysuz sınırlı olur ana sınırlı baba sınırlı :18::18::18: yandık valla tatlım bız
Bugün nette gezinirken bazı forumlarda bazı annelerin farklı uygulamalarına denk geldim.Mesela bebeğini bir yıl falan hiç şampuanla sabunla yıkamayan anneler var.Birisi küvete doldurduğu suya anne sütü döküp azcık onunla yıkıyomuş sadece.Ve hiç bi deri problemiyle karşılaşmamış:konak,pişik...Aslında mantıklı geldi biraz ama tam da karar veremedim.Bebeklerin zaten tertemiz olduğunu ve ciltlerini koruyan bi salgılarının olduğunu söylüo,biz şampuanla sabunla falan yapısını bozuomuşuz.
Bende aslında senin gibiyim çaktirmaaaa:)))bu fikri ilk burda okudum o zamandan beri aklımda ama hala bi girişimim soz konusu degil:)ama artık evdeyim bu hafta karar verip siparişleri veririm. Kavanozlar bana 100 fazla gelecek. Bi arkadas paylaşmıştı sanki 50 tane nerden alabiliyorduk??
bu Kuzey'in babası beni korkutmaya başladı hee
ne deysunn sennnnn :18::18::18::18:
şu an yıkıldım... anası huysuz... babası epeyce huylu ama anasının genetiği bozuk... nasıl bi çocuk olucak acep
bugn drmuza gttk bebesm 3 kılo olmus kızceler :)) suyumz hersymız normlmıs 37 haftalıkken bakıcaz oğlusma doğma ole karar verıcez bnmkı hala uzunlamasına yatıoda :))) cok keyıfcı bebegmm bnm :)
bıraz gecmısı okudum hepsını okuyamadım valla
ayhhhh vallahı bızmkıde kesın huysuz sınırlı olur ana sınırlı baba sınırlı :18::18::18: yandık valla tatlım bız
bugn drmuza gttk bebesm 3 kılo olmus kızceler :)) suyumz hersymız normlmıs 37 haftalıkken bakıcaz oğlusma doğma ole karar verıcez bnmkı hala uzunlamasına yatıoda :))) cok keyıfcı bebegmm bnm :)
bıraz gecmısı okudum hepsını okuyamadım valla
Bugün nette gezinirken bazı forumlarda bazı annelerin farklı uygulamalarına denk geldim.Mesela bebeğini bir yıl falan hiç şampuanla sabunla yıkamayan anneler var.Birisi küvete doldurduğu suya anne sütü döküp azcık onunla yıkıyomuş sadece.Ve hiç bi deri problemiyle karşılaşmamış:konak,pişik...Aslında mantıklı geldi biraz ama tam da karar veremedim.Bebeklerin zaten tertemiz olduğunu ve ciltlerini koruyan bi salgılarının olduğunu söylüo,biz şampuanla sabunla falan yapısını bozuomuşuz.
fırlama deme tosunuma... erkenden çıkıp gelmek ister sonra...ben paylaşmiştim canim :)))) intte satıyolar tek tek , biraz fiyat farkediyo ama , ben 60 tane aldim mevlut için .
yarim kuzey'in babasini dusunerek benim oglusum babasina cekersede fena anasina cekersede fena napcaz ki
hoş geldin canim ,
hayırlı haberlerle gelmişsin , gözün aydin ,
benim tosuncukta oyleydi keyifci , sonradan döndü :))
şimdide sabahlari resmen geriniyo yan yatiyo ayaklari sagimdan kolları solumdan ittiriyo acaip canimi acıtıyo artık fırlama oglum benim
ben hamilelik ve sonrası bebek bakımı ile ilgili kitap almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı canlar:)
Ben de Tracy Hogg okuyorum az kaldı bitmesine bayağı bilgilendirici. Çok beğendim. O dediği rutinleri yapabilirsek çok iyi olur ama mesela emerken uyursa uyuyan bebişi uyandırmaya nasıl kıyarım bilemiyorum. Yani uygulanabilir mi acaba.Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler
(Uyku, Beslenme, Davranış, Tuvalet Eğitimi)
Orjinal isim: Baby Whisperer Solves All Your Problems
Melinda Blau, Tracy Hogg
Gün Yayıncılık / Hobi-Sağlık-Rehber Dizisi
Ben bunu tavsiye ederim Ayşe Öner inkinide okudum ama bu daha tatmin edici bilgilendiriyor.Ayşe Öneri eleştirmemin sebebi kitabın yarısı reklam kokuyor.Ama bulursan yinede faydası olabilir..
Canım çok güzel olur. Bir şeye dikkat etmelisin ben 100 kavanoz yaptım hepsini dün bitirdim:))) ve 70 metreden fazla kurdele kullandım. Yani senin bu alacağın kurdele 10 metre görünüyor birkaç tane alman gerekir. Ben kurdeleyi biraz uzun kullandım ama 50 metre gider kesin. Kaç kavanoz yapacaksın tatlım 50 mi 100 müKIZLAR KAVANOZLARIM İÇİN
KURDELE OLARAK ;
MAVI PUANLI KURDELE 10 METRE ( 1 ADET ) - birmax
TÜL OLARAK ;
Karlı Simli Hazır Kesilmiş Organze Tül - birmax
BEYAZ
VE TULLERİN KÖŞESİNE
MİNİK UGUR BOCEGI YADA BONCUK
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN MINIK UGUR BOCEGI - birmax
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
BONCUK KENDINDEN YAPISKANLIDA OLABILIR .
İSİM KARTLARİNİ SONRA PAYLASICAM ?
NASILLAR SIZCE OLURMU
Hayıııııııııır yeter ya tıp okumuş kadar olduk birkaç yıl daha izlersek uzmanlık sertifikası da vermeleri gerekir valla:))Doktorlar dizisini özleyenler varsa pazartesi başlıomuş
çok ilginçmiş.İlk defa duydum.Ama poposunu en azından arada bir şampuanlamalı ya :)
pozitif düşnelim öyle olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?