2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım ben doğumdan sonraki gelişmelere göre almayı düşünüyorum.Zaten hamilelikte süt gelirse lekelenme gibi damla şeklinde o da çok sık gelmez.Doğum sonrası hormonlar aktifleşir ve süt gelmeye başlar.Normal doğum yapanların daha çabuk geldiğini duymuştum.Bir arkadaşım sezeryandan 10 gün sonra umudunu kaybetmişken çok bol sütü gelmeye başlamış mesela.

:)) canım yaa beni beklersen yandın ,

karar vermem 3 ay , kavanoz almam 3 ay tul almamda bi 3 ay surerse dogumdan sonra bebek 1 aylık olunca gorusuruz

Bende aslında senin gibiyim çaktirmaaaa:)))bu fikri ilk burda okudum o zamandan beri aklımda ama hala bi girişimim soz konusu degil:)ama artık evdeyim bu hafta karar verip siparişleri veririm. Kavanozlar bana 100 fazla gelecek. Bi arkadas paylaşmıştı sanki 50 tane nerden alabiliyorduk??

ne deysunn sennnnn :18::18::18::18:
şu an yıkıldım... anası huysuz... babası epeyce huylu ama anasının genetiği bozuk... nasıl bi çocuk olucak acep

bugn drmuza gttk bebesm 3 kılo olmus kızceler :)) suyumz hersymız normlmıs 37 haftalıkken bakıcaz oğlusma doğma ole karar verıcez bnmkı hala uzunlamasına yatıoda :))) cok keyıfcı bebegmm bnm :)

bıraz gecmısı okudum hepsını okuyamadım valla

şu an yıkıldım... anası huysuz... babası epeyce huylu ama anasının genetiği bozuk... nasıl bi çocuk olucak acep

ayhhhh vallahı bızmkıde kesın huysuz sınırlı olur ana sınırlı baba sınırlı :18::18::18: yandık valla tatlım bız

Bugün nette gezinirken bazı forumlarda bazı annelerin farklı uygulamalarına denk geldim.Mesela bebeğini bir yıl falan hiç şampuanla sabunla yıkamayan anneler var.Birisi küvete doldurduğu suya anne sütü döküp azcık onunla yıkıyomuş sadece.Ve hiç bi deri problemiyle karşılaşmamış:konak,pişik...Aslında mantıklı geldi biraz ama tam da karar veremedim.Bebeklerin zaten tertemiz olduğunu ve ciltlerini koruyan bi salgılarının olduğunu söylüo,biz şampuanla sabunla falan yapısını bozuomuşuz.

Kızlar biz geldik...nasılsınız bakalım ???biz ii çok şükür ..geçmişi okuduk erkenden bitirdik ama bi yoğunluk oldu kafamı kaldıramadım anca yazıyorum yaniii..başım döndü kötü oldum ellerim titredi sanırım açlıktan kahvaltımı ii yapamadım bugün canım yemek istemedi oyüzden de erken acıktım sanırım..hemen bişeyler atıştırdım iim biraz şimdi...

canım evet izne çıktığından beri gezmeden tozmadan bize vakit ayıramıyosun hiç...ama evine geçeceğin için inan senin adına çok sevindim...bak evim küçük diye oğluşuna oda yapamıyorum diyodun bak allah nekadar büyük şimdi kendi odasıda olacak inşallah....nice yıllara canım güzel bir gün geçirmişsiniz sanada güzel bir moral olmuştur...canım süt pompasını almışsın bikaçtane daha arkadaş aynı markadan almış..galiba bende alıcam zaten topu topu 5 6 ay kullanıcaz çok para vermek istemiyorum..
evet canım galiba bende bundan alıcam...umarım ii çıkarda kullanırız...birde senin aldığında internneteki modeldenmi e bebekte bi resmi var...2 tane başlığı var galiba
hoş geldin tatlım aramıza
canım aldıklarını güle güle kullan...bizimde eksiklerimiz bitti çok şükür süt pompası alıcam birde çanta lazım ama ii bişey olsun diye bakınıyorum şimdilik acelesi yok yani...
yok böyle bir rahatlık
geçen gün yengem sen doğuma gideceksin biz arkandan çanta mı yetiştireceğiz dedi :

kızlar hangisi sizce? karar veremedim bir türlü.
bence ikincisi daha güzel canım
çanta içi düzenleyicisimi????internet dışında nereden alabiliriz acaba...benimde evdeki çoğu çantam büyük onlar için alıp kullanabilirim hem kendimin hem oğlumun eşyalarını koyarım...

hepside çok güzel olur canım...hadi bakalım yavaş yavaş başlıyosun demek ...bende alırım artık bugün yarın...sen başka bi sitedenmi alıcan...çiçekmalzemeleri.com a bakmıştıkya beraber...bu site dahamı uygun?

çok ilginçmiş.İlk defa duydum.Ama poposunu en azından arada bir şampuanlamalı ya :)

ben paylaşmiştim canim :)))) intte satıyolar tek tek , biraz fiyat farkediyo ama , ben 60 tane aldim mevlut için .

bu Kuzey'in babası beni korkutmaya başladı hee

yarim kuzey'in babasini dusunerek benim oglusum babasina cekersede fena anasina cekersede fena napcaz ki

ayhhhh vallahı bızmkıde kesın huysuz sınırlı olur ana sınırlı baba sınırlı :18::18::18: yandık valla tatlım bız

hoş geldin canim ,

hayırlı haberlerle gelmişsin , gözün aydin ,

benim tosuncukta oyleydi keyifci , sonradan döndü :))

şimdide sabahlari resmen geriniyo yan yatiyo ayaklari sagimdan kolları solumdan ittiriyo acaip canimi acıtıyo artık fırlama oglum benim

maşallah bebişine canım

canım bende daha bugün bi arkadaşımla konuştum bu konuyu...doktoru demişki bebeği kaynatılmış suylamı yıkıyorsun yoksa kombiden gelen suylamı demiş??doğal olarak kombiden gelen suyla demiş olmaz demiş doktor suyu kaynatıp mikrobunu öldüreceksin ve içme suyuyla ılıtıcaksın...yaa ne kadar zor bu işler çokmu kasıyoruz diyorum bazen...hepimiz nasıl büyüyüp bu yaşımıza gelmişiz...annelerimiz bizim yaptığımız şeylerin acaba kaçını yaptı dimi??

fırlama deme tosunuma... erkenden çıkıp gelmek ister sonra...

ben hamilelik ve sonrası bebek bakımı ile ilgili kitap almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mı canlar:)

Ben de Tracy Hogg okuyorum az kaldı bitmesine bayağı bilgilendirici. Çok beğendim. O dediği rutinleri yapabilirsek çok iyi olur ama mesela emerken uyursa uyuyan bebişi uyandırmaya nasıl kıyarım bilemiyorum. Yani uygulanabilir mi acaba.
Canım çok güzel olur. Bir şeye dikkat etmelisin ben 100 kavanoz yaptım hepsini dün bitirdim:))) ve 70 metreden fazla kurdele kullandım. Yani senin bu alacağın kurdele 10 metre görünüyor birkaç tane alman gerekir. Ben kurdeleyi biraz uzun kullandım ama 50 metre gider kesin. Kaç kavanoz yapacaksın tatlım 50 mi 100 mü
Doktorlar dizisini özleyenler varsa pazartesi başlıomuş
Hayıııııııııır yeter ya tıp okumuş kadar olduk birkaç yıl daha izlersek uzmanlık sertifikası da vermeleri gerekir valla:))

bende bu herseyi şimdi cok fazla inceleyen ve cok bilenlere hayret ediyorummmm ,

bu kadar herseyi abartırsak bebeklerimizi faunsta tutmamiz gerekicek ,

benim zamanimda dalin varmiydi hatırlamıyorum bile?????

birazda mikrop vs lazim degilmi beebeklerimize nasil bagisikliklari gelisecek , en ufak seyden nem kapacaklar ,

acizana fikrim , kimse üzerine alinmasin lütfen ama ben cok kiziyorum gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…