merhabalar bende altıncı ayıma girdim allah nasip ederse inşallah oğlumuz olacak troit hapı kullanıyorum iki hafta önce endokrin dr ma gittim tahlil yaptırdım idrar yollarımda iltihaplanma çıktı ve kansızlık çıktı kadın doğum dr gittiğinde sonuçları göstermemi söyledi benimde randevum bu hafta sonu gidicem ama kasıklarımda ve belimde çok aşırı ağrılar var biraz korkmaya başladım normal hamilelikte kasık ve bel ağrısı yaşayan varmı yoksa idrarımda enfeksiyon çıktı biraz ondan olabilirmi ağrı sırtıma kadar vuruyor ağrı yaşayanınız varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
Kızlar biz geldik...nasılsınız bakalım ???biz ii çok şükür ..geçmişi okuduk erkenden bitirdik ama bi yoğunluk oldu kafamı kaldıramadım anca yazıyorum yaniii..başım döndü kötü oldum ellerim titredi sanırım açlıktan kahvaltımı ii yapamadım bugün canım yemek istemedi oyüzden de erken acıktım sanırım..hemen bişeyler atıştırdım iim biraz şimdi...
canım evet izne çıktığından beri gezmeden tozmadan bize vakit ayıramıyosun hiç...ama evine geçeceğin için inan senin adına çok sevindim...bak evim küçük diye oğluşuna oda yapamıyorum diyodun bak allah nekadar büyük şimdi kendi odasıda olacak inşallah....nice yıllara canım güzel bir gün geçirmişsiniz sanada güzel bir moral olmuştur...canım süt pompasını almışsın bikaçtane daha arkadaş aynı markadan almış..galiba bende alıcam zaten topu topu 5 6 ay kullanıcaz çok para vermek istemiyorum..
evet canım galiba bende bundan alıcam...umarım ii çıkarda kullanırız...birde senin aldığında internneteki modeldenmi e bebekte bi resmi var...2 tane başlığı var galiba
hoş geldin tatlım aramıza
canım aldıklarını güle güle kullan...bizimde eksiklerimiz bitti çok şükür süt pompası alıcam birde çanta lazım ama ii bişey olsun diye bakınıyorum şimdilik acelesi yok yani...
bence ikincisi daha güzel canım
çanta içi düzenleyicisimi????internet dışında nereden alabiliriz acaba...benimde evdeki çoğu çantam büyük onlar için alıp kullanabilirim hem kendimin hem oğlumun eşyalarını koyarım...
hepside çok güzel olur canım...hadi bakalım yavaş yavaş başlıyosun demek ...bende alırım artık bugün yarın...sen başka bi sitedenmi alıcan...çiçekmalzemeleri.com a bakmıştıkya beraber...bu site dahamı uygun?
canım bende daha bugün bi arkadaşımla konuştum bu konuyu...doktoru demişki bebeği kaynatılmış suylamı yıkıyorsun yoksa kombiden gelen suylamı demiş??doğal olarak kombiden gelen suyla demiş olmaz demiş doktor suyu kaynatıp mikrobunu öldüreceksin ve içme suyuyla ılıtıcaksın...yaa ne kadar zor bu işler çokmu kasıyoruz diyorum bazen...hepimiz nasıl büyüyüp bu yaşımıza gelmişiz...annelerimiz bizim yaptığımız şeylerin acaba kaçını yaptı dimi??
bende bu herseyi şimdi cok fazla inceleyen ve cok bilenlere hayret ediyorummmm ,
bu kadar herseyi abartırsak bebeklerimizi faunsta tutmamiz gerekicek ,
benim zamanimda dalin varmiydi hatırlamıyorum bile?????
birazda mikrop vs lazim degilmi beebeklerimize nasil bagisikliklari gelisecek , en ufak seyden nem kapacaklar ,
acizana fikrim , kimse üzerine alinmasin lütfen ama ben cok kiziyorum gercekten.
bende bu herseyi şimdi cok fazla inceleyen ve cok bilenlere hayret ediyorummmm ,
bu kadar herseyi abartırsak bebeklerimizi faunsta tutmamiz gerekicek ,
benim zamanimda dalin varmiydi hatırlamıyorum bile?????
birazda mikrop vs lazim degilmi beebeklerimize nasil bagisikliklari gelisecek , en ufak seyden nem kapacaklar ,
acizana fikrim , kimse üzerine alinmasin lütfen ama ben cok kiziyorum gercekten.
canım bende daha bugün bi arkadaşımla konuştum bu konuyu...doktoru demişki bebeği kaynatılmış suylamı yıkıyorsun yoksa kombiden gelen suylamı demiş??doğal olarak kombiden gelen suyla demiş olmaz demiş doktor suyu kaynatıp mikrobunu öldüreceksin ve içme suyuyla ılıtıcaksın...yaa ne kadar zor bu işler çokmu kasıyoruz diyorum bazen...hepimiz nasıl büyüyüp bu yaşımıza gelmişiz...annelerimiz bizim yaptığımız şeylerin acaba kaçını yaptı dimi??
fırlama deme tosunuma... erkenden çıkıp gelmek ister sonra...
Ben de Tracy Hogg okuyorum az kaldı bitmesine bayağı bilgilendirici. Çok beğendim. O dediği rutinleri yapabilirsek çok iyi olur ama mesela emerken uyursa uyuyan bebişi uyandırmaya nasıl kıyarım bilemiyorum. Yani uygulanabilir mi acaba.
Canım çok güzel olur. Bir şeye dikkat etmelisin ben 100 kavanoz yaptım hepsini dün bitirdim:))) ve 70 metreden fazla kurdele kullandım. Yani senin bu alacağın kurdele 10 metre görünüyor birkaç tane alman gerekir. Ben kurdeleyi biraz uzun kullandım ama 50 metre gider kesin. Kaç kavanoz yapacaksın tatlım 50 mi 100 mü
60 adet canım :)) 5 tane almayı dusunuyorum yeter saniyorum yetmezmi .
katılıorum tatlım nekadar abartırsak okadar hasta olıuyo bebekler tabıkı korucaz kollucaz dıkkat edıcez ama abartmamk gerek dıe dusunuorum bnde yha
hangı dalın cnm yha hacu sakır sabun ohh mıs valla bn kendmıze dove kullanıorum gercekten hacısakır sabun gbı kopurmuyo
beni bu konular bayıyo artıkk , ablam hollandada dogum yapti 3 cocuk sahibi , hiç böyle bişey ne duyduk ne uyguladı , avrupa gibi bi yerde bile , evderiniz 18-20 derece arası olsun cok sıcak iyi degil diye uyardı doktoru surekli , bizde bebek dogunca kombi patlayana kadar yakıyoruzher az 300-500 dogalgaz öpüyo elimizden , biraz rahat olmak lazim , nasil alısırsa öyle giderrr yaaa
cevap vereniniz yokmu kızlarrrrr.:26:
Mikrop,hijyen konusunda hemfikirim seninle.Ama bu şampuan sabun yani işte kimyasal olayı mantıklı geldi biraz bana,hani zaten bebişlerin tertemiz olduğunu söylüo kadın. Sadece su yeter dio banyo yaptırırken.İlk etapta denemeyi düşünüyorum bakiim,
Eki Görüntüle 732764 Eki Görüntüle 732765 Eki Görüntüle 732767 Eki Görüntüle 732768
Kızçelerrrr biz geldik yine..Uykumuzu aldık havlularımız da geldi.
Çok şükür rahatladık.Kızçemin kolonyaları...Ve benim yaptığım kapı süsü
Sadece 15 tlye mal olduÇok zevk alarak yaptık....
Biraz kokoş oldu ama ne yapayım
Eki Görüntüle 732764 Eki Görüntüle 732765 Eki Görüntüle 732767 Eki Görüntüle 732768
aslında tam da yazmak üzere olduğum konunun üzerine yazmış arkadaşımız...
gerçekten bazen çok kasıyoruz kızlar... ben neler neler aldım... ne organik süngeri kaldı ne organik çeşit çeşit sabunu şampuanı pişik kremi... abartıyoruz bazen... hemen burnumun dibindeki iki örnekte bahsediyim size... ablamın 5 aylık bi bebeği var... ve ilk zamanlarda annem yıkadı ve bildiğiniz dalin ve Johnson`s Baby ürünleri kullandılar... ama bu anneannelerimizin babaannelerimizin ördüğü lifler varya onunla yıkadı HEMDE BAŞINI bile... bi dünya carladım... yazık dedim el kadar bebenin başına bu lif sürülürmü diye... konak oluşumunu engeller dedi... biraz da bozuldu ben çok karışıyorum diye... neyse kapadım çenemi... benim bebeğim değil diye sustum... zaten bizim kızımızla ilgili eminim pek bişeye karışmak istemiycek ama Allahtan ben ablamın yeni doğum yaptığı zamana şahit oldum da pek acemilik hissetmiycem inşallah... neyse o dönemde sık sık gittim bursaya poposuna ıslak mendil hiç sürdürmüyo annem... onlarca penye bez yapmış onu çeşmede ılık suyla yıkayıp öyle siliyolar totosunu... ıslak mendil kullanmak zorunda kaldıklarında onu da yıkamadan sürmüyo... aradan 2 hafta geçti burdaki kuzenim doğum yaptı... tabi bunun büyümesine de şahit oluyorum... çocuğa yurt dışından organik diye birsürü şampuanlar getirttiler... ve hazır su (damacana) ile banyosunu yaptırdılar... hemde bu hazır suyu kaynatarak... vücuduna asla bişey sürmediler sünger lif vs... başına da sabun şampuan hiçbişi kullanmadılar uzun bi süre... sonuç; şu an 4,5 aylık... vücudu pıtır pıtır kabaryor... alerjik bi çocuk... ve başında konak oluştu geçen hafta gördüğümde hala konakları bitmemişti... poposu deseniz pişik pişik... hemde ne kremler kullandılar... şimdilerde zeytinyağı kullanıyor ve bebek oldukça rahat... ablamın bebesine yapılanlara bakın bi gr konak olmadı çocukta... bi de kuzenimin bebeğine...
yani demem o ki; her bebek farklılık gösterir... atalarımız boşuna dememiş SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR diye... herbirimiz sağlıklı huzurlu bireyler yetiştirmek istiyoruz amenna... ama suyunu çıkarmamak lazım diye düşünüyorum... mesela anneme keşke öyle tepkili davranmasaydım da bana da yardımcı olurdu ama şimdi yardımını istemeden asla hiçbişeyime karışmaz... ama demişsin ya; annelerimiz bizi böyle mi yetiştirmiş...
benim aklımın bastığı bir nokta var ki; o da şu; çok kirli bi dünyada yaşıyoruz... organiğin "o"sunu bulmak inanılmaz derecede zorlaştığı bir zamandayız... bebeklerimizi sadece bebekken koruyabiliriz bu zararlı şeylerden... peki ya sonra?... büyüdükçe herşeyden nem kapan insanlar olucaklar... hayatları boyunca herşeyden etkilenip alerjik bünyelere sahip olucaklar... dış dünyayla ne kadar erken tanışırlarsa o kadar iyi...
TABİ BÜTÜN BUNLAR ŞAHSİ FİKRİM KIZLAR
Şimdiye kadar gördüğüm eeeeeennnn güzel kapı süsü bayıldımmm
Diğer her şeyi de çok tatlılar güle güle kullanın. Duru yazısını görünce içim bir tuhaf oluyor zaten:)))
hepsi çok güzeller kapı süsün ayrı bi kokoşşşEki Görüntüle 732764 Eki Görüntüle 732765 Eki Görüntüle 732767 Eki Görüntüle 732768
çok hoş hepsi.güle güle kullansın kuzucuk.
benim havlular da yolda.bakalım nasıl birşey gelecek.
kolonyalardan da vazgeçtim mevlüte kısmetse ,çok fazla şey oldu verecek.
görmemişin oğlu olmuş diyecekler diyorum eşime.evet görmedik yalan mı diyor:1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?