2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

İnşallah gelir ,bu süt olayı da bünyeyle ilgili bence,sezeryan normal doğum o da farketmio çevremde gördüklerimden farkettiğim bu, pozitif enerjimi gönderiorum göğüslerime sürekli ,olumsuz düşünmüorum hiç,doğum sonrası bakıcas artık durumlara

Babamız gelcek bız cıkıyoruz mutfaga dogru yol alalım yavasdannnn

bunu bende duydum banada öyle yap dedi bir bayan tanıdık.ben soğandan acayip nefret ederim yemeklere bile kullanmam ama gögüs yarası çekicegime onu denerim.sonuçta acısı daha zor.bir kaçgünü burnumu kaparım.bebegi emzirmek daha önemli..herkes denesin işe yarıyormuş

hoş geldin tatlım aramıza
teşekkur edeim hoşbulduk

ben paylaşmiştim canim :)))) intte satıyolar tek tek , biraz fiyat farkediyo ama , ben 60 tane aldim mevlut için .

ben biraz daha araştırayım o zaman..senden önce yapacam bu gidişle

hoş geldin canim ,

hayırlı haberlerle gelmişsin , gözün aydin ,

benim tosuncukta oyleydi keyifci , sonradan döndü :))

şimdide sabahlari resmen geriniyo yan yatiyo ayaklari sagimdan kolları solumdan ittiriyo acaip canimi acıtıyo artık fırlama oglum benim[/QUOTE]

ıns bnde dner yha 37 haftalıkken bakıcaz ddı dr ama kız lar yha bnm karnma hep dusmus dıolar ama bnm oğlan yan yatıo anlamadm bn bunu

maşallah bebişine canım

tesekkur ederız teysesı

o daha da ıyı o zmn bız 10 gunde bır 30 tl cık verıyoruzdaaa

bızde 25 tlıcık verıoruz sennkde tosun masallah bebslermıze

canım patikle kavanoz dağıtıcan anladığım kadarıyla gayette güzel olur gördüm patikleride çok sevimli...ii bende bakayım o siteye..ödeme şekli kapıda ödeme varmı görebildinmi?
ayyy bu duruya bayılıyorum ben herşeyide çok güzel oldu...tam bir kokoş kız olacak :)))güle güle kullanın canım..seninde eline sağlık harika bir iş çıkartmışsın canım..

suzancım bunu ikinci kez duyuyorum ve yapmakta istiyorum ama sancı anında ya akılımıza gelmezse o can havliyle akıl kalmaz bende

aminn.bende ayetel kürsi okudum..çok zordur mutlaka bende 2 yıl tedavi gördüm..zor günler geçirdim. Allah yardımcıları olsun..şimdi karnımda bebeğimin hareketlerini hissetikçe her an şükrediyorum..ya olmasaydı diyorum..ay yine duygusala bağladımm

kızlar bıse sorucam utanaraktannnn bırazcıkkkk

ilşkı durumunu son ayımıza grdık artk bse kalmdı drmda bna bse demedı ama atrk sakıncalı olablr dıe dusunuorum bn soğudumda gercı

sızde olemısınz acepppp

Son düzenleme:
KIZLAAR SON 30 GÜNÜMÜZ KALMIŞŞ EN FAZLA 30GÜN BEKLİCEZ DEMEK OLUYOR BU:18: SANKİ DAHA ÇOOK VARMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA SEZERYAN DERSE 2 HAFTA SONRA OLABİLİRİM YAA:18:

aynen öyleyiz bizde..ben de soğudum ama bence normal..doğumdan sonra eskisi gibi olacağına eminim..insan korkuyo çünkü bişey olmayacağını bilse bile..bizimki bazen kanka naber filan diye takılıyo ama bence o da korkuyo:)

Su kaynatma olayını ılk 40 gun yapabilirim belki.Tabı annelerden bana fırsat kalırsa.Cunku sterıl ortamdan gelıp dünyaya gecıyor.Alışma surecıdır 40 gun.Sonrası tamam.Herhangi bir problem yaşanmadığı surece normal bır ınsan muamelesı görecek:) ne kadar dıkkat edersek o kadar hasta olacak bu bebekler.

:) tek degılmısım yha :) zaten gecelerı zor uyuyorum allaha cok sukur eşimde cok dusunuo ve korkuyo bebslermız ıcın napalım :)

evet canım bize doktor taaa 6. ayımızda riskli dedi..oysaki ne bende nede bebeğimde riskli hiçbirşey yoktu..sinir doktorum öle diyince kocam korktu tabi zaten korkuyordu...benim zorumla oldu bi süre ama şimdilerde bende uzak duruyorum son ay nede olsa olsada olur olmasada olur...bol bol öpüp koklaşıyoruz buda yeter

ben de burada da soracaktım ya sabah kalktığımdan beri ellerim hafif uyuşuk,biraz hissizlik var garip hissediyorum.benim önceki hamileliğimde kolesterolüm yükselmişti acaba yine mi öyle oldu diyorum.
ben de konyadayım canım.inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.
kızlar hastanede misafire verilck çikolatayı alıp buz dolabına koysam mı

çok hoş olur eminim
neyseki halletmişsiniz canım.hayırlısı olsun.
benim önceki hamileliğimde de hiç süt gelmedi ama maşallah öyle çok sütüm oldu ki anlatamam.onla ilgisi yok merak etme telaşlanma bunun için.
cevap vereniniz yokmu kızlarrrrr.:26:​
canım ağrım biraz olsa da seninkiler farklı olabilir yanlış yönlendirmeyeyim diye cevap yazmamıştım.geçmiş olsun.
bayıldım bayıldım maşallah ne zevklisin canım.

kuran bilmiyorum ama bir ayetel kürsi okudum.inşallah arada bir aklıma geldikçe okurum.

canım bugüne kadar sürdürdüyseniz iyi.biz 1-1buçuk aydır falan bıraktık o işleri.artık pek mümkün olmuyor.

hehehhe :)))) bndan sonra yok bızde ole valla opupp koklasıp sarılıp yatıoruz :))) 2 bucuk ay fılan bole surer heralde 52:

valla ben öle içecekler içmeyi düşünmüyorum rezene fln içebilirim tabi. ama babaannemde dediki doğumdan sonra annen bal şerbeti yapsın bolca ondan iç sütünde bol olur dedi

maşallah tosbakınaaaa gözün aydın canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin

çok şeker olmuşlar yaa hepside çok güzel valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…