dun arabazı aldık e_bebekten
oto koltuklarında %40 ınd vardı
araba mamas papas sola
oto koltuğu maxi cossi
terlıklerım
ruzgarımın kurabıyelerı son olarakta
doğabılırsın artık oğlum :)Eki Görüntüle 731902 Eki Görüntüle 731903 Eki Görüntüle 731904
benimde aynı.geçen hafta arkadaşım doğum yaptı.normal doğum; sütü günler sonra geldi.neden öyle oldu bilmiyorum.
bi taraftan göğüs uçlarını çıkarmaya uğraş;bi taraftan süt gelmezse diye korku başladı.dün eczacı süt için çay verdi.dursun elinin altında diye.inşaallah gelir.
atalarımız boşuna dememiş SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR diye... herbirimiz sağlıklı huzurlu bireyler yetiştirmek istiyoruz amenna... ama suyunu çıkarmamak lazım diye düşünüyorum... mesela anneme keşke öyle tepkili davranmasaydım da bana da yardımcı olurdu ama şimdi yardımını istemeden asla hiçbişeyime karışmaz... ama demişsin ya; annelerimiz bizi böyle mi yetiştirmiş...
benim aklımın bastığı bir nokta var ki; o da şu; çok kirli bi dünyada yaşıyoruz... organiğin "o"sunu bulmak inanılmaz derecede zorlaştığı bir zamandayız... bebeklerimizi sadece bebekken koruyabiliriz bu zararlı şeylerden... peki ya sonra?... büyüdükçe herşeyden nem kapan insanlar olucaklar... hayatları boyunca herşeyden etkilenip alerjik bünyelere sahip olucaklar... dış dünyayla ne kadar erken tanışırlarsa o kadar iyi...
sana bende katılıyorum ben bebek ürünlerini sebamed alıcaktım aplam bana kızdı.çevremdede kimse zaten onu kullanmamış.maşallah
bebeklerde sağlıklı.aplam 3 çocuk büyüttü benim kadar telaşlanmamış.sadece bezine dikkat et diyor.bakıcam hangi bez bebege uyarsa pişik yapmazsa onu kulanıcam.bakım ürünüde dalin yada johonsbaby alıcam daha alamadım.pek alışverişe çıkamıyorum.bu aralar bel agrısından kıvranıyorum.pazar günü acile bile gittim birşey çıkmadı herhalde büyüyen bebek agırlığı belime vuruyor.idrarımda enfeksiyon çıktı.bir türlü bu illet hastalıktan kurtulamadım.bol bol su iç dedi.ve ilaç yazdı daha almadım.bol bol su için ayağınızdan çorabı eksik etmeyin.sonra benim gibi çekersiniz sonra...
Kızlar gogus yarası ıcın daha oncede dedım sancı anındaa kuru soganı gogus ucunuza surun elınızden geldıgınce sonra yıkayınn ara ara yapınn sonra ne yara olucaktır neden sut gelmemeslıgıı yaslı bır bayan dedı bunu bana bıs gecen haftalarda dogum yapan ark.uyguladık cok dua ettı halende edıyorr cok etkısı olmus benden demesııııı
ben paylaşmiştim canim :)))) intte satıyolar tek tek , biraz fiyat farkediyo ama , ben 60 tane aldim mevlut için .
ben biraz daha araştırayım o zaman..senden önce yapacam bu gidişle
maşallah bebişine canım
o daha da ıyı o zmn bız 10 gunde bır 30 tl cık verıyoruzdaaa
canım patikle kavanoz dağıtıcan anladığım kadarıyla gayette güzel olur gördüm patikleride çok sevimli...ii bende bakayım o siteye..ödeme şekli kapıda ödeme varmı görebildinmi?bu site daha uygun canim ,
ben karsılastırdım baktim her ikisinede, sende bi bak istersen canim ,
aksam esimede göstereyim siparis vericem artık bitsinler ,
patik seker aldim onlarda kargolanmiş bugun , yarin gelcek heralde bekliyorum :)
ayyy bu duruya bayılıyorum ben herşeyide çok güzel oldu...tam bir kokoş kız olacak :)))güle güle kullanın canım..seninde eline sağlık harika bir iş çıkartmışsın canım..Eki Görüntüle 732764 Eki Görüntüle 732765 Eki Görüntüle 732767 Eki Görüntüle 732768
Kızçelerrrr biz geldik yine..Uykumuzu aldık havlularımız da geldi.
Çok şükür rahatladık.Kızçemin kolonyaları...Ve benim yaptığım kapı süsü
Sadece 15 tlye mal olduÇok zevk alarak yaptık....
Biraz kokoş oldu ama ne yapayım
Kızlar gogus yarası ıcın daha oncede dedım sancı anındaa kuru soganı gogus ucunuza surun elınızden geldıgınce sonra yıkayınn ara ara yapınn sonra ne yara olucaktır neden sut gelmemeslıgıı yaslı bır bayan dedı bunu bana bıs gecen haftalarda dogum yapan ark.uyguladık cok dua ettı halende edıyorr cok etkısı olmus benden demesııııı
hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)
ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...
okuyan kısıler beyenırse anlarım sımıden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL
kızlar bıse sorucam utanaraktannnn bırazcıkkkk
ilşkı durumunu son ayımıza grdık artk bse kalmdı drmda bna bse demedı ama atrk sakıncalı olablr dıe dusunuorum bn soğudumda gercı
sızde olemısınz acepppp
aynen öyleyiz bizde..ben de soğudum ama bence normal..doğumdan sonra eskisi gibi olacağına eminim..insan korkuyo çünkü bişey olmayacağını bilse bile..bizimki bazen kanka naber filan diye takılıyo ama bence o da korkuyo:)
kızlar bıse sorucam utanaraktannnn bırazcıkkkk
ilşkı durumunu son ayımıza grdık artk bse kalmdı drmda bna bse demedı ama atrk sakıncalı olablr dıe dusunuorum bn soğudumda gercı
sızde olemısınz acepppp
ben de burada da soracaktım ya sabah kalktığımdan beri ellerim hafif uyuşuk,biraz hissizlik var garip hissediyorum.benim önceki hamileliğimde kolesterolüm yükselmişti acaba yine mi öyle oldu diyorum.Tatlım 2 si de aynı değil mi ya :)) Ben ayrım yapamadım ama cok güzellermiş ben bulamadımiçime sinen bişey bi kırmızı alcam bi su yeşili ama bulamadım tül alıp fiyonk yapmayı düşünüyorum :))
Buarada kızlar benim parmaklarım cok acıyo elimde güçsüzlük var parmaklarım bazen kasılıyo acaba kalsiyum yetersiz mi geliyo sizde de oluyo mu?Buarada artık sık sık adet sancısı yaşıyorum sanırım bebeğim geliyorum diyo :18:
ben de konyadayım canım.inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.Toplu alıntı yapamıyorum beceriksizim galiba:))elazigdayim canim gorev icabı..sen nerdeydin
Bu arada biraz kendimden bahsedeyim. 35haftalik hamileyim. Kızım olacak hayırlısı ile . Osmi de Zeynep Yaren olacak insallah teyzeleri. Aranıza elazığ dan katılıyorum . Memurum. Bebisimin cogu seyi hazır . Ama tabiki eksikler
Bitmiyor. Hergüm bisey buluyorum aaaaa bu da lazım filan diye:) ilk bebeğim olacağı icin hicbiseyde gönlüm kalmasın istiyorum napiyon:)
Size de oluyomu bilmiyorum ama etrafınızda bu herseyin en iyisini bildigini iddia edenler var mı?ben cok sınır oluyorum bu duruma herkeste bi ukalalikkkk herkesin hamileleik süreci farklı bence. Surekli daha bu neki bunlar iyi günlerin laflarından cok sıkıldım..
kızlar hastanede misafire verilck çikolatayı alıp buz dolabına koysam mı
çok hoş olur eminimKIZLAR KAVANOZLARIM İÇİN
KURDELE OLARAK ;
MAVI PUANLI KURDELE 10 METRE ( 1 ADET ) - birmax
TÜL OLARAK ;
Karlı Simli Hazır Kesilmiş Organze Tül - birmax
BEYAZ
VE TULLERİN KÖŞESİNE
MİNİK UGUR BOCEGI YADA BONCUK
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN MINIK UGUR BOCEGI - birmax
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
BONCUK KENDINDEN YAPISKANLIDA OLABILIR .
İSİM KARTLARİNİ SONRA PAYLASICAM ?
NASILLAR SIZCE OLURMU
neyseki halletmişsiniz canım.hayırlısı olsun.kızlar az önce hastaneden aradılar... pazartesiye randevu almıştım ama onun tarihini 1 hafta sonrasına aktarıcaklarını bildirmek için... şok oldum... dün doktorum her an doğum bekleniyor demişti nasıl olur da randevu değiştirmek ister asistanlar diye aklım çıktı... ama hemen açıklama yaptılar... malumunuz bilen bilir doktorum yardımcı doçent ve doçentlik sınavı var bu ay, henüz tarihi belli değildi... meğer tarih açıklanmış sınav sebebiyle yok 1 hafta dedi asistanı... höytt dedim 1 hafta çok uzun bi süreç 15 haziranla-24 haziran arası yok dedi kız bana... ben dellendim tabi... tamam dedim yaz 24 hazirana... kapadım telefonu doktorumu aradım cepten... meğer sınav 19 haziranda ankaradaymış... hazırlık için rapor almış meğersem doktorum, ders çalışıcak yani... 18inde istanbuldan ayrılıcam 19 gecesi dönücem dedi... cuma günü gel nst ye gir bebeğe tekrar bakalım sakın korkma, seni ben takip ediyorum ve 18-19 haziran dışında izindede olsam doğumuna gelicem içini rahat tut strese girme dedi... çok şükür rahatladım... şimdi prensesimle konuşmaya başlıycam 18-19 haziranda gelme meleğim diycemönce ve sonrasında her an gelebilir Ayliz'imiz... doktor teyzemiz de bizi yarı yolda bırakmıycak çok mutluyum...
benim önceki hamileliğimde de hiç süt gelmedi ama maşallah öyle çok sütüm oldu ki anlatamam.onla ilgisi yok merak etme telaşlanma bunun için.Arkadaşlar merhaba. Süt konusu kafamı çok kurcalıyor. doğuma max 4 hafta kaldı. bende süt filan gelmiyor. meme ucu çıkmamasından filan korkuyorum. sizler neler yapıyorsunuz? acaba elektronik gögüs pompası almak gerekiyor mu? yoksa bunları düşünmek için erken mi? yardım edin kızlarr....
canım ağrım biraz olsa da seninkiler farklı olabilir yanlış yönlendirmeyeyim diye cevap yazmamıştım.geçmiş olsun.cevap vereniniz yokmu kızlarrrrr.:26:
bayıldım bayıldım maşallah ne zevklisin canım.Eki Görüntüle 732764 Eki Görüntüle 732765 Eki Görüntüle 732767 Eki Görüntüle 732768
Biraz kokoş oldu ama ne yapayım
kuran bilmiyorum ama bir ayetel kürsi okudum.inşallah arada bir aklıma geldikçe okurum.hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)
ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...
okuyan kısıler beyenırse anlarım sımıden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL
canım bugüne kadar sürdürdüyseniz iyi.biz 1-1buçuk aydır falan bıraktık o işleri.artık pek mümkün olmuyor.kızlar bıse sorucam utanaraktannnn bırazcıkkkk
sızde olemısınz acepppp
evet canım bize doktor taaa 6. ayımızda riskli dedi..oysaki ne bende nede bebeğimde riskli hiçbirşey yoktu..sinir doktorum öle diyince kocam korktu tabi zaten korkuyordu...benim zorumla oldu bi süre ama şimdilerde bende uzak duruyorum son ay nede olsa olsada olur olmasada olur...bol bol öpüp koklaşıyoruz buda yeter
valla ben öle içecekler içmeyi düşünmüyorum rezene fln içebilirim tabi. ama babaannemde dediki doğumdan sonra annen bal şerbeti yapsın bolca ondan iç sütünde bol olur dedikızlar dün bir hemşire tanıdığımdan "vitamalt" adında bir içecek duydum.süt artıcı bir içecekmiş.büyük marketlerde satılıyor mu bilmiyorum.internette var.almaya gerek var mıdır; nasıl bişeydir bilmiyorum....
maşallah tosbakınaaaabugn drmuza gttk bebesm 3 kılo olmus kızceler :)) suyumz hersymız normlmıs 37 haftalıkken bakıcaz oğlusma doğma ole karar verıcez bnmkı hala uzunlamasına yatıoda :))) cok keyıfcı bebegmm bnm :)
bıraz gecmısı okudum hepsını okuyamadım valla
Biraz kokoş oldu ama ne yapayım[/COLOR]
kızlar bebek şekerlerim,isim etiketlerini sonra zımbalıycamEki Görüntüle 732913 Eki Görüntüle 732914 Eki Görüntüle 732915 Eki Görüntüle 732916 Eki Görüntüle 732917 Eki Görüntüle 732918
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?