2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Son düzenleme:
aaa tutarmıki???tüle yapışacakya düşmesin...dur bitanesinde denerim olmazsa

bak tatlım pelıgom dıe yapıstırıcı var herseyı yapıstırıo cok guzel bn cam kavonozumun kenarını kırdım bı parca onu ble yapıstırdı yapıstrr yanı m.etme ucuz hemde

cnm ev tipi anakucağı, ana kucağı(oto koltuğu) bir de ana dizi var
ben ev tipi ana kucağı ve oto koltuğu anakucağı, bir de oyun halısı aldım. arabanız varsa ilk önce otokoltuğu almak mantıklı sanırım. anadizi de evtipi anakucağının büyüğünü düşün sağ-sol sallanabiliyor bir de anakucağına göre daha uzun süre kullanılabiliyor anakucağı almak yerine de anadizi almak mantıklı sanırım...

hımmmm... düşüneyim araştırayım bunu... ama 1 yaş da çok uzun ek gıdaya başladığında üstü başı kafası pislenir dışarda falan gezdirdiğimde keza öyle; şampuansız olmaz ama ilk 4 ay falan şampuan kullanmasam mı....??

kokoş siziiiiiiiiiii
kapı süsün de şahaneeeee eline sağlık

Yemeğimizi yedik,ütümüzü yaptık koştuk geldik yanınıza
Eşim bozuluyor ama ne yapayım
Akşam ki sivrisinek yüzünden pencerelere sineklik taktırcakmış
eşim.Nasıl olcak bakalım çünkü bizim pencereler yere kadar
Bari takıp çıkarılabilen sinekliklerden olsa.Artık yarın adam
gelecek ölçü alcak.Kurtulacağım ben öldürmekten bıktım onlar
beni ısırmaktan bıkmadılar

Yerim ben bunları çok güzeller canım....
Ya ben burdaki tüm bebişleri görmek istiyorum

canım inşallah alalım yavrularımızı kucaklarımıza koyarız onların resmini
ben kendi resmimi böle internet ortamında yayınlamayı istemem nolur nolmaz kötü niyetli okadar çok kişi varki ve bundan dolayı neler oluyo duyuyoruz ben facebook sayfamı bile buyüzden kapattım tatsız bir olay yaşadıkda...ama bebiş resimlerini hiçbirşeyde kullanamazlar...o yüzden bol bol koyarız inşallah...

Doğru söylüyorsun canım herkes iyi niyetli olmuyor:26::26::26::26:
Bir alalım şunları kucağımıza TEMMUZ anneciklerinin melekleri diye
topik açarız.Aslında HAZİRAN_TEMMUZ diye açsakta olur.Bizim kızanlar
biraz sabırsızlar

evet haklısın canım mesela ben bu iki hafta içinde en az 3 4 doğum olur diyorum ayyy allahım hayırlısıyla olsunlarda bizde güzel haberler alalım tüm arkadaşlardan...
haydin ben yemeğe gidiyorum...tosun çok sert vuruyo acıktı galiba...şimdiden ne istediklerini anlıyoruz bu analık içgüdüsü fana bişeymiş yahu

Kizlar mrb nasılsınız ben çoook yorgun misafirlerin var yatılı. Size birşey sormak isterim oğlum bebeğin ismini saruhan koyalım diyor kendisinin adı demirhan biz de deha olsun diyoruz sizce?:)

çok tatlı canım hayırlı olsun...bende isim etiketlerini hazırladım ama yapıştırmadım daha...zımba yerine silikonla yapıştırmak daha ii olmazmı ...zımbanın teli görünecek hoş olurmu??

nazar bncuklu çatallı iğne ile de sabtlenebilir...
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
gerçekten de nazar boncuklu çatal iğne ya da yapıştırmak mantıklı.ben zımbalı gördüm birkaç kişide de oyüzden böyle düşündüm nedense.
kız nerden sıparıs bnlar bakım kaca aldn bde
gittigidiyordan aldım canım.75 tanesi 54 lira. 50 adetlisi de var 35 lira.

Adiyeff gayet güzeller şekerler yaf.Mıknatıslı mı peki?? Hani öle minik falan da diiller gayet güsel ve şirin görünüolar..Hayrlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…