çok tatlı canım hayırlı olsun...bende isim etiketlerini hazırladım ama yapıştırmadım daha...zımba yerine silikonla yapıştırmak daha ii olmazmı ...zımbanın teli görünecek hoş olurmu??
kızlar bebek şekerlerim,isim etiketlerini sonra zımbalıycamEki Görüntüle 732913 Eki Görüntüle 732914 Eki Görüntüle 732915 Eki Görüntüle 732916 Eki Görüntüle 732917 Eki Görüntüle 732918
nazar bncuklu çatallı iğne ile de sabtlenebilir...
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
evet olabilir belki ama ben silikonla yapıştırmayı düşünüyorum daha güzel duruyo onunla..
normal yapıstırıcılar bıle tutar kız kagıt sonucta
aaa tutarmıki???tüle yapışacakya düşmesin...dur bitanesinde denerim olmazsa
Slm temmuz anneleri:)))) az kaldı az çok az :)))
Kızlar bısey sorucam aranızda araba koltugu alan varmı? Yada ana kucagı? Magazada bıle bakarken ınsanlar karıstırıoyor ana kucagı dıyorum araba koltugu puset olanlardan gösteriyorlar hangısını ılk almalıyız bılemedım. Sizlerin tercihi ne oldu?
Bugün nette gezinirken bazı forumlarda bazı annelerin farklı uygulamalarına denk geldim.Mesela bebeğini bir yıl falan hiç şampuanla sabunla yıkamayan anneler var.Birisi küvete doldurduğu suya anne sütü döküp azcık onunla yıkıyomuş sadece.Ve hiç bi deri problemiyle karşılaşmamış:konak,pişik...Aslında mantıklı geldi biraz ama tam da karar veremedim.Bebeklerin zaten tertemiz olduğunu ve ciltlerini koruyan bi salgılarının olduğunu söylüo,biz şampuanla sabunla falan yapısını bozuomuşuz.
Eki Görüntüle 732764 Eki Görüntüle 732765 Eki Görüntüle 732767 Eki Görüntüle 732768
Kızçelerrrr biz geldik yine..Uykumuzu aldık havlularımız da geldi.
Çok şükür rahatladık.Kızçemin kolonyaları...Ve benim yaptığım kapı süsü
Sadece 15 tlye mal olduÇok zevk alarak yaptık....
Biraz kokoş oldu ama ne yapayım
Dua eden arkadaslar sımdıden rabbım razı olsunn en etkılı dua mumının mumıne ettıgı dua kı sız tanımadan edıyorsunuz
Yerim ben bunları çok güzeller canım....
Ya ben burdaki tüm bebişleri görmek istiyorum
canım inşallah alalım yavrularımızı kucaklarımıza koyarız onların resmini
ben kendi resmimi böle internet ortamında yayınlamayı istemem nolur nolmaz kötü niyetli okadar çok kişi varki ve bundan dolayı neler oluyo duyuyoruz ben facebook sayfamı bile buyüzden kapattım tatsız bir olay yaşadıkda...ama bebiş resimlerini hiçbirşeyde kullanamazlar...o yüzden bol bol koyarız inşallah...
Doğru söylüyorsun canım herkes iyi niyetli olmuyor:26::26::26::26:
Bir alalım şunları kucağımıza TEMMUZ anneciklerinin melekleri diye
topik açarız.Aslında HAZİRAN_TEMMUZ diye açsakta olur.Bizim kızanlar
biraz sabırsızlar
çok tatlı canım hayırlı olsun...bende isim etiketlerini hazırladım ama yapıştırmadım daha...zımba yerine silikonla yapıştırmak daha ii olmazmı ...zımbanın teli görünecek hoş olurmu??
gerçekten de nazar boncuklu çatal iğne ya da yapıştırmak mantıklı.ben zımbalı gördüm birkaç kişide de oyüzden böyle düşündüm nedense.nazar bncuklu çatallı iğne ile de sabtlenebilir...
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
gittigidiyordan aldım canım.75 tanesi 54 lira. 50 adetlisi de var 35 lira.kız nerden sıparıs bnlar bakım kaca aldn bde
cnm ev tipi anakucağı, ana kucağı(oto koltuğu) bir de ana dizi var
ben ev tipi ana kucağı ve oto koltuğu anakucağı, bir de oyun halısı aldım. arabanız varsa ilk önce otokoltuğu almak mantıklı sanırım. anadizi de evtipi anakucağının büyüğünü düşün sağ-sol sallanabiliyor bir de anakucağına göre daha uzun süre kullanılabiliyor anakucağı almak yerine de anadizi almak mantıklı sanırım...
hımmmm... düşüneyim araştırayım bunu... ama 1 yaş da çok uzun ek gıdaya başladığında üstü başı kafası pislenir dışarda falan gezdirdiğimde keza öyle; şampuansız olmaz ama ilk 4 ay falan şampuan kullanmasam mı....??
Evet cnm mantıklı dediğin ilk basta araba koltugu almak lazım dısarı çıkarken muhakkak olması gerek ana kucagını da evde kullanırız onu da halası alacak zaten :))) bunları da halletsem kafam rahat etse artık bır tek hastane de dağıtılmak ıcın cıkolatalar kalacak oda kolay ıs
hoş geldin tatlım aramıza
teşekkur edeim hoşbulduk
ben paylaşmiştim canim :)))) intte satıyolar tek tek , biraz fiyat farkediyo ama , ben 60 tane aldim mevlut için .
ben biraz daha araştırayım o zaman..senden önce yapacam bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?