kızlar bebek şekerlerim,isim etiketlerini sonra zımbalıycamEki Görüntüle 732913 Eki Görüntüle 732914 Eki Görüntüle 732915 Eki Görüntüle 732916 Eki Görüntüle 732917 Eki Görüntüle 732918
bence oğlunun sölediği daha güzel kendi adıylada uyumlu..Saruhan....Kizlar mrb nasılsınız ben çoook yorgun misafirlerin var yatılı. Size birşey sormak isterim oğlum bebeğin ismini saruhan koyalım diyor kendisinin adı demirhan biz de deha olsun diyoruz sizce?:)
adıyeff
tatlım kredı kartylmı aldın ben neden alamıorum yha su kredı kartyla puffffffffff
mıknatıslı canım arkası,sağol.Adiyeff gayet güzeller şekerler yaf.Mıknatıslı mı peki?? Hani öle minik falan da diiller gayet güsel ve şirin görünüolar..Hayrlı olsun canım
kredi kartıyla aldım aslında kolay.adıyeff
tatlım kredı kartylmı aldın ben neden alamıorum yha su kredı kartyla puffffffffff
güzelmiş canım bunlar büyükde gözüküyo
bende bende alamıyorum((sanki öcüler yiycek beni....okdar güzel şeyler beğeniyorum ama alamıyorum...kapıdan ödemede de kargo parasını dayıyolar güzelce...şuan kkartım dolu ödeyeyim bu ay onu artık cesaret edip yapıcam bikaç alışveriş gözümü kararttım valla
neslihancım senin kredi kartıyla alamama sebebin güvenlik mi?ben hep yaparım alışveriş bir zararını da görmedim.
KIZLAAR SON 30 GÜNÜMÜZ KALMIŞŞ EN FAZLA 30GÜN BEKLİCEZ DEMEK OLUYOR BU:18:SANKİ DAHA ÇOOK VARMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA SEZERYAN DERSE 2 HAFTA SONRA OLABİLİRİM YAA:18:
nazar bncuklu çatallı iğne ile de sabtlenebilir...
NIKAH VE BEBEK SEKERI ICIN KALP NAZAR BONCUGU - birmax
kızlar bebek şekerlerim,isim etiketlerini sonra zımbalıycamEki Görüntüle 732913 Eki Görüntüle 732914 Eki Görüntüle 732915 Eki Görüntüle 732916 Eki Görüntüle 732917 Eki Görüntüle 732918
Slm temmuz anneleri:)))) az kaldı az çok az :)))
Kızlar bısey sorucam aranızda araba koltugu alan varmı? Yada ana kucagı? Magazada bıle bakarken ınsanlar karıstırıoyor ana kucagı dıyorum araba koltugu puset olanlardan gösteriyorlar hangısını ılk almalıyız bılemedım. Sizlerin tercihi ne oldu?
Doktorlar dizisini özleyenler varsa pazartesi başlıomuş
bugn drmuza gttk bebesm 3 kılo olmus kızceler :)) suyumz hersymız normlmıs 37 haftalıkken bakıcaz oğlusma doğma ole karar verıcez bnmkı hala uzunlamasına yatıoda :))) cok keyıfcı bebegmm bnm :)
bıraz gecmısı okudum hepsını okuyamadım valla
ayhhhh vallahı bızmkıde kesın huysuz sınırlı olur ana sınırlı baba sınırlı :18::18::18: yandık valla tatlım bız
çok ilginçmiş.İlk defa duydum.Ama poposunu en azından arada bir şampuanlamalı ya :)
ben paylaşmiştim canim :)))) intte satıyolar tek tek , biraz fiyat farkediyo ama , ben 60 tane aldim mevlut için .
yarim kuzey'in babasini dusunerek benim oglusum babasina cekersede fena anasina cekersede fena napcaz ki
hoş geldin canim ,
hayırlı haberlerle gelmişsin , gözün aydin ,
benim tosuncukta oyleydi keyifci , sonradan döndü :))
şimdide sabahlari resmen geriniyo yan yatiyo ayaklari sagimdan kolları solumdan ittiriyo acaip canimi acıtıyo artık fırlama oglum benim
fırlama deme tosunuma... erkenden çıkıp gelmek ister sonra...
Mikrop,hijyen konusunda hemfikirim seninle.Ama bu şampuan sabun yani işte kimyasal olayı mantıklı geldi biraz bana,hani zaten bebişlerin tertemiz olduğunu söylüo kadın. Sadece su yeter dio banyo yaptırırken.İlk etapta denemeyi düşünüyorum bakiim,
yok çeşme suyud aolmaz damacana su alıp kaynatın öle yıkayın , kuzenim öle yaptiii öğğğ daha neler yaaaaaaaaaaaaaa...................
gelmesin aman teyzesii
Ben de Tracy Hogg okuyorum az kaldı bitmesine bayağı bilgilendirici. Çok beğendim. O dediği rutinleri yapabilirsek çok iyi olur ama mesela emerken uyursa uyuyan bebişi uyandırmaya nasıl kıyarım bilemiyorum. Yani uygulanabilir mi acaba.
Canım çok güzel olur. Bir şeye dikkat etmelisin ben 100 kavanoz yaptım hepsini dün bitirdim:))) ve 70 metreden fazla kurdele kullandım. Yani senin bu alacağın kurdele 10 metre görünüyor birkaç tane alman gerekir. Ben kurdeleyi biraz uzun kullandım ama 50 metre gider kesin. Kaç kavanoz yapacaksın tatlım 50 mi 100 mü
60 adet canım :)) 5 tane almayı dusunuyorum yeter saniyorum yetmezmi .
beni bu konular bayıyo artıkk , ablam hollandada dogum yapti 3 cocuk sahibi , hiç böyle bişey ne duyduk ne uyguladı , avrupa gibi bi yerde bile , evderiniz 18-20 derece arası olsun cok sıcak iyi degil diye uyardı doktoru surekli , bizde bebek dogunca kombi patlayana kadar yakıyoruzher az 300-500 dogalgaz öpüyo elimizden , biraz rahat olmak lazim , nasil alısırsa öyle giderrr yaaa
aynn katılıyorum genelde prematüre bebelere kayanatılmış su ve içme suyu diyorlar
Eki Görüntüle 732764 Eki Görüntüle 732765 Eki Görüntüle 732767 Eki Görüntüle 732768
Kızçelerrrr biz geldik yine..Uykumuzu aldık havlularımız da geldi.
Çok şükür rahatladık.Kızçemin kolonyaları...Ve benim yaptığım kapı süsü
Sadece 15 tlye mal olduÇok zevk alarak yaptık....
Biraz kokoş oldu ama ne yapayım
ay kapı süsüne bayıldımoğluşum olucak kendimemi yapsam acaba
aslında tam da yazmak üzere olduğum konunun üzerine yazmış arkadaşımız...
gerçekten bazen çok kasıyoruz kızlar... ben neler neler aldım... ne organik süngeri kaldı ne organik çeşit çeşit sabunu şampuanı pişik kremi... abartıyoruz bazen... hemen burnumun dibindeki iki örnekte bahsediyim size... ablamın 5 aylık bi bebeği var... ve ilk zamanlarda annem yıkadı ve bildiğiniz dalin ve Johnson`s Baby ürünleri kullandılar... ama bu anneannelerimizin babaannelerimizin ördüğü lifler varya onunla yıkadı HEMDE BAŞINI bile... bi dünya carladım... yazık dedim el kadar bebenin başına bu lif sürülürmü diye... konak oluşumunu engeller dedi... biraz da bozuldu ben çok karışıyorum diye... neyse kapadım çenemi... benim bebeğim değil diye sustum... zaten bizim kızımızla ilgili eminim pek bişeye karışmak istemiycek ama Allahtan ben ablamın yeni doğum yaptığı zamana şahit oldum da pek acemilik hissetmiycem inşallah... neyse o dönemde sık sık gittim bursaya poposuna ıslak mendil hiç sürdürmüyo annem... onlarca penye bez yapmış onu çeşmede ılık suyla yıkayıp öyle siliyolar totosunu... ıslak mendil kullanmak zorunda kaldıklarında onu da yıkamadan sürmüyo... aradan 2 hafta geçti burdaki kuzenim doğum yaptı... tabi bunun büyümesine de şahit oluyorum... çocuğa yurt dışından organik diye birsürü şampuanlar getirttiler... ve hazır su (damacana) ile banyosunu yaptırdılar... hemde bu hazır suyu kaynatarak... vücuduna asla bişey sürmediler sünger lif vs... başına da sabun şampuan hiçbişi kullanmadılar uzun bi süre... sonuç; şu an 4,5 aylık... vücudu pıtır pıtır kabaryor... alerjik bi çocuk... ve başında konak oluştu geçen hafta gördüğümde hala konakları bitmemişti... poposu deseniz pişik pişik... hemde ne kremler kullandılar... şimdilerde zeytinyağı kullanıyor ve bebek oldukça rahat... ablamın bebesine yapılanlara bakın bi gr konak olmadı çocukta... bi de kuzenimin bebeğine...
yani demem o ki; her bebek farklılık gösterir... atalarımız boşuna dememiş SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR diye... herbirimiz sağlıklı huzurlu bireyler yetiştirmek istiyoruz amenna... ama suyunu çıkarmamak lazım diye düşünüyorum... mesela anneme keşke öyle tepkili davranmasaydım da bana da yardımcı olurdu ama şimdi yardımını istemeden asla hiçbişeyime karışmaz... ama demişsin ya; annelerimiz bizi böyle mi yetiştirmiş...
benim aklımın bastığı bir nokta var ki; o da şu; çok kirli bi dünyada yaşıyoruz... organiğin "o"sunu bulmak inanılmaz derecede zorlaştığı bir zamandayız... bebeklerimizi sadece bebekken koruyabiliriz bu zararlı şeylerden... peki ya sonra?... büyüdükçe herşeyden nem kapan insanlar olucaklar... hayatları boyunca herşeyden etkilenip alerjik bünyelere sahip olucaklar... dış dünyayla ne kadar erken tanışırlarsa o kadar iyi...
TABİ BÜTÜN BUNLAR ŞAHSİ FİKRİM KIZLAR
imza;Lyre
KIZLAAR SON 30 GÜNÜMÜZ KALMIŞŞ EN FAZLA 30GÜN BEKLİCEZ DEMEK OLUYOR BU:18:SANKİ DAHA ÇOOK VARMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA SEZERYAN DERSE 2 HAFTA SONRA OLABİLİRİM YAA:18:
:18:
valla ben öle içecekler içmeyi düşünmüyorum rezene fln içebilirim tabi. ama babaannemde dediki doğumdan sonra annen bal şerbeti yapsın bolca ondan iç sütünde bol olur dedi
maşallah tosbakınaaaagözün aydın canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin
çok şeker olmuşlar yaahepside çok güzel valla
hanım hanım ver bakalım şu bal şerbetinin tarifini
çok tatlı canım hayırlı olsun...bende isim etiketlerini hazırladım ama yapıştırmadım daha...zımba yerine silikonla yapıştırmak daha ii olmazmı ...zımbanın teli görünecek hoş olurmu??
adiyefçim süsler çok güzel admene katılıyorum bence de yapıştır
evet haklısın canım mesela ben bu iki hafta içinde en az 3 4 doğum olur diyorum ayyy allahım hayırlısıyla olsunlarda bizde güzel haberler alalım tüm arkadaşlardan...
haydin ben yemeğe gidiyorum...tosun çok sert vuruyo acıktı galiba...şimdiden ne istediklerini anlıyoruz bu analık içgüdüsü fana bişeymiş yahu
:18:
Kizlar mrb nasılsınız ben çoook yorgun misafirlerin var yatılı. Size birşey sormak isterim oğlum bebeğin ismini saruhan koyalım diyor kendisinin adı demirhan biz de deha olsun diyoruz sizce?:)
deha bence cnm
canım patikle kavanoz dağıtıcan anladığım kadarıyla gayette güzel olur gördüm patikleride çok sevimli...ii bende bakayım o siteye..ödeme şekli kapıda ödeme varmı görebildinmi?
ayyy bu duruya bayılıyorum ben herşeyide çok güzel oldu...tam bir kokoş kız olacak :)))güle güle kullanın canım..seninde eline sağlık harika bir iş çıkartmışsın canım..
suzancım bunu ikinci kez duyuyorum ve yapmakta istiyorum ama sancı anında ya akılımıza gelmezse o can havliyle akıl kalmaz bende
bence oğlunun sölediği daha güzel kendi adıylada uyumlu..Saruhan....
bende bende alamıyorum((sanki öcüler yiycek beni....okdar güzel şeyler beğeniyorum ama alamıyorum...kapıdan ödemede de kargo parasını dayıyolar güzelce...şuan kkartım dolu ödeyeyim bu ay onu artık cesaret edip yapıcam bikaç alışveriş gözümü kararttım valla
ben almaya kalktım ama şifre faln ıstedi alamadım yha bnde bu bebek sekerlerınden alıcam ama nası alıcam blmıorum :) gozmuzu karartıcaZZZ
ben almaya kalktım ama şifre faln ıstedi alamadım yha bnde bu bebek sekerlerınden alıcam ama nası alıcam blmıorum :) gozmuzu karartıcaZZZ
allah allah hatırlamıyorumki şifresini isteyip istemediğini.gerçi kartın o kadar nosunu falan veriyorsun şifre neki.birşey olmaz al merak etme.alınca da şifreni değiştir.
şifre derken bizdende istiyo tlf geliyo mesaj ordaki şifreyi griyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?