2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizlar mrb nasılsınız ben çoook yorgun misafirlerin var yatılı. Size birşey sormak isterim oğlum bebeğin ismini saruhan koyalım diyor kendisinin adı demirhan biz de deha olsun diyoruz sizce?:)
bence oğlunun sölediği daha güzel kendi adıylada uyumlu..Saruhan....
adıyeff

tatlım kredı kartylmı aldın ben neden alamıorum yha su kredı kartyla puffffffffff

bende bende alamıyorum ((sanki öcüler yiycek beni....okdar güzel şeyler beğeniyorum ama alamıyorum...kapıdan ödemede de kargo parasını dayıyolar güzelce...şuan kkartım dolu ödeyeyim bu ay onu artık cesaret edip yapıcam bikaç alışveriş gözümü kararttım valla

Adiyeff gayet güzeller şekerler yaf.Mıknatıslı mı peki?? Hani öle minik falan da diiller gayet güsel ve şirin görünüolar..Hayrlı olsun canım
mıknatıslı canım arkası,sağol.
adıyeff

tatlım kredı kartylmı aldın ben neden alamıorum yha su kredı kartyla puffffffffff
kredi kartıyla aldım aslında kolay.
güzelmiş canım bunlar büyükde gözüküyo

evet boyutları çok iyi gerçekten memnunum ben yani.

neslihancım senin kredi kartıyla alamama sebebin güvenlik mi?ben hep yaparım alışveriş bir zararını da görmedim.

ben almaya kalktım ama şifre faln ıstedi alamadım yha bnde bu bebek sekerlerınden alıcam ama nası alıcam blmıorum :) gozmuzu karartıcaZZZ

neslihancım senin kredi kartıyla alamama sebebin güvenlik mi?ben hep yaparım alışveriş bir zararını da görmedim.

CANM YHA BAK HERSEYI DOLDURUYORUM en sonnda sıfre ıstıo anlmadm gttı yha ne sıfre kartın sıfresınımı ıstıo offf cahıllık basa bela yha

cnm ben bundan aldım arabamız yok elde taşınabilir ana kucağı piyasada en hafif olanı otokoltuğu olarakta kullanılabiliyormuş alalnlar çok memnun bu linkte yorumları da okuyabilirsin

Sunny Baby LB-321 Vaneo Ana Kucağı / Gri - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Doktorlar dizisini özleyenler varsa pazartesi başlıomuş

yaşasın çok özlemiştim

maşallah subanallah cnm

ayhhhh vallahı bızmkıde kesın huysuz sınırlı olur ana sınırlı baba sınırlı :18::18::18: yandık valla tatlım bız

ben aşırı sakin eşim aşırı sinirli ortaya karışık olucak desene bizimki

çok ilginçmiş.İlk defa duydum.Ama poposunu en azından arada bir şampuanlamalı ya :)

ay benimki hala keyif modunda canım acıo ama dosunum rahat etsin önemli değil

fırlama deme tosunuma... erkenden çıkıp gelmek ister sonra...

evet mevlutte kavanoz dogumda patikk , kapıda ödeme görmedim canm

allah allah hatırlamıyorumki şifresini isteyip istemediğini.gerçi kartın o kadar nosunu falan veriyorsun şifre neki.birşey olmaz al merak etme.alınca da şifreni değiştir.

kızlar hiç endişeetmeyin ben hep kullanıorum karti size iki alternatif söyleyeyim ya kendınıze limiti az bı kredı kartı ediinin ki benim kendı kartıkm ögrencılıkten kalma vardı misal ama ben 50 milyar lımıtlısinide kullandım çoğu sitede tabiki sıkıntı cıkmadı yada kendinize sanal kart alın bankanızla göruserek tek kullanımlık bi hesap gıbıdüşünün bana kalsa hiç ugrasmaya değmez ama internetten alışveriş herzaman daha karlı oluyo

allah allah hatırlamıyorumki şifresini isteyip istemediğini.gerçi kartın o kadar nosunu falan veriyorsun şifre neki.birşey olmaz al merak etme.alınca da şifreni değiştir.

bu bankadan telefna şifre fln gelıomu hanı kartn numarsnı verıoz fln yha bankada bıze telfna sıfremı gnderıo bole bse varmı tatlm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…