Yemeğimizi yedik,ütümüzü yaptık koştuk geldik yanınıza
Eşim bozuluyor ama ne yapayım
Akşam ki sivrisinek yüzünden pencerelere sineklik taktırcakmış
eşim.Nasıl olcak bakalım çünkü bizim pencereler yere kadar
Bari takıp çıkarılabilen sinekliklerden olsa.Artık yarın adam
gelecek ölçü alcak.Kurtulacağım ben öldürmekten bıktım onlar
beni ısırmaktan bıkmadılar
bu bankadan telefna şifre fln gelıomu hanı kartn numarsnı verıoz fln yha bankada bıze telfna sıfremı gnderıo bole bse varmı tatlm
canm o şifre 3d sifresi olmasin ???
canım o 3d guvenlik sifre ,
kredi akrtınla gercekten senmi alısveris yapiyosun diye telefonuna dogrulama sifresi geliyr. istemezsen gelmiyor , 3d secure kullanmak istiyormusun diye soruyor.
canım arkadaşların dediği gibi 3d secure diye birşey var.o seçeneği seçmezsen normal alışveriş yapıyorsun hiç şifre olayı falan olmuyorbu bankadan telefna şifre fln gelıomu hanı kartn numarsnı verıoz fln yha bankada bıze telfna sıfremı gnderıo bole bse varmı tatlm
canım arkadaşların dediği gibi 3d secure diye birşey var.o seçeneği seçmezsen normal alışveriş yapıyorsun hiç şifre olayı falan olmuyor
kızlar bebek şekerlerim,isim etiketlerini sonra zımbalıycamEki Görüntüle 732913 Eki Görüntüle 732914 Eki Görüntüle 732915 Eki Görüntüle 732916 Eki Görüntüle 732917 Eki Görüntüle 732918
her ikisine de bayıldım çok güzeller..:)
ben kavanozları mevlüt için yapıcam..ama hastaneye de az da olsa böyle bişey mi yaptırsam ..mesela patikler bayağı bi hoşuma gitti benim..
ba arada kızlar emzirme atleti alıcam netten..bebefox kroveze almayı düşünüyorum alan yada kullanan varmı bana kullanışlı gibi geldi..sütyen almayı düşünmüyorum zaen. kullanan arkadaşlarım rahat olmadığını söylüyorlar..sizler bu konuda naptınız..bizim çantamız hazır bitek bu eksik..:44:
ben aldım bebefox krovaze modelinin hem atletini hemde sütyenini. lastikleri çok sıkı üst oluyo lastik kısmı sıkıyor. emzirme atleti bi nebze iyi ama sütyen çok kalın lastikli olduğu için kullanışsız birde ben e-bebekten aldım bedeni olmadı değişim yapmıyolarmış iç çamaşırında elimde kaldı 85 bedeni
cevap için teşekkür ederim.bende korkuodum aslında görmeden almıyım o zaman ya..dokunarak almak daha mantıklı..ben normalde 90 kullanıyodum.şimdi 100 bile dar gelir dimi..bi arkadaşım mağazadan papatya marka almış memnunum dedi..bide ona bakayım..alırsam haber veririrm bURDAN
bu arada doğum tarihimiz aynı görünüyo.çok heyecanlandım:..
Bende emzirme sütyeni aldım kendi bedenim 90 ama 100 aldım o bile sıktı hiç rahat edemedim ve çekmecede öle kalıyo değiştirmedimde....ben atlet alıcam yazın sıcak olur diyolar ama zaten askılı badylerle dolaşmıcakmıyız evde onun yerine bu atletlerle gezeriz ne varki olmazmıki???dışarı çıktığımızdada katlanıcaz artık mecburrrr...oyüzden ben farklı renklerde 3 4 tane alayım diyorum
cevap için teşekkür ederim.bende korkuodum aslında görmeden almıyım o zaman ya..dokunarak almak daha mantıklı..ben normalde 90 kullanıyodum.şimdi 100 bile dar gelir dimi..bi arkadaşım mağazadan papatya marka almış memnunum dedi..bide ona bakayım..alırsam haber veririrm bURDAN
ben kavanozları mevlüt için yapıcam..ama hastaneye de az da olsa böyle bişey mi yaptırsam ..mesela patikler bayağı bi hoşuma gitti benim..
ba arada kızlar emzirme atleti alıcam netten..bebefox kroveze almayı düşünüyorum alan yada kullanan varmı bana kullanışlı gibi geldi..sütyen almayı düşünmüyorum zaen. kullanan arkadaşlarım rahat olmadığını söylüyorlar..sizler bu konuda naptınız..bizim çantamız hazır bitek bu eksik..:44:
evet çok tatlıymış ve avantajlı.bu da alınabilir.
evet çok tatlıymış ve avantajlı.bu da alınabilir.
emzirme sütyeni hiç tavsiye etmem.bir işe yaramıyor ama atlet iyi gerçekten.ben de bu haftasonu alıcam.yakından bakarım alırım.öyle şeyleri internetten alamıyorum ben.
canım bende yıkanabılır bebek bezlerinden almayı dusunuyorum daha sağlıklıymıs ama 2 aydan sonra kullnacam ınsallh ılk ıkı ayda bebek kucuk geldıgı ıcın sızdırma yapıyormus dedıler
canım önce bana mantıklı gelmişti ama büyük tuvaletini temzilemek zor olur gibi geldi bana yarın benim de kontrolüm var bakalım iyice dudu mu yoksa tekrar adı mı benim bıdık kiloyu
penye tarzı benimkiler sanki yararmış gibi duruyor :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?