2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ayy sinekler aynı sıkıntı bizdede var yere kadar bizim evin camlarıda yerden bı arkadasın evınde görduk altı raylıydı kullanıslı gibi geldi bana bide yerınden cıkartabılırsek süper olur camcı geldıgınde istersen bi sor canım bu sineklıkler cabuk bozuluo cunku raylıda sıkıntı olmaz dıe dusunuorum

bu bankadan telefna şifre fln gelıomu hanı kartn numarsnı verıoz fln yha bankada bıze telfna sıfremı gnderıo bole bse varmı tatlm

canım o 3d guvenlik sifre ,

kredi akrtınla gercekten senmi alısveris yapiyosun diye telefonuna dogrulama sifresi geliyr. istemezsen gelmiyor , 3d secure kullanmak istiyormusun diye soruyor.

canım o 3d guvenlik sifre ,

kredi akrtınla gercekten senmi alısveris yapiyosun diye telefonuna dogrulama sifresi geliyr. istemezsen gelmiyor , 3d secure kullanmak istiyormusun diye soruyor.

hmm m bakım esım gelsındee bakım bdaa coookk tesekkurler cnm yha nettn alışveriş yapıorumda kapıda odeme ıle yapıodum

bu bankadan telefna şifre fln gelıomu hanı kartn numarsnı verıoz fln yha bankada bıze telfna sıfremı gnderıo bole bse varmı tatlm
canım arkadaşların dediği gibi 3d secure diye birşey var.o seçeneği seçmezsen normal alışveriş yapıyorsun hiç şifre olayı falan olmuyor

Son düzenleme:

ben aldım bebefox krovaze modelinin hem atletini hemde sütyenini. lastikleri çok sıkı üst oluyo lastik kısmı sıkıyor. emzirme atleti bi nebze iyi ama sütyen çok kalın lastikli olduğu için kullanışsız birde ben e-bebekten aldım bedeni olmadı değişim yapmıyolarmış iç çamaşırında elimde kaldı 85 bedeni

cevap için teşekkür ederim.bende korkuodum aslında görmeden almıyım o zaman ya..dokunarak almak daha mantıklı..ben normalde 90 kullanıyodum.şimdi 100 bile dar gelir dimi..bi arkadaşım mağazadan papatya marka almış memnunum dedi..bide ona bakayım..alırsam haber veririrm bURDAN

bu arada doğum tarihimiz aynı görünüyo.çok heyecanlandım:..

Son düzenleme:

Bende emzirme sütyeni aldım kendi bedenim 90 ama 100 aldım o bile sıktı hiç rahat edemedim ve çekmecede öle kalıyo değiştirmedimde....ben atlet alıcam yazın sıcak olur diyolar ama zaten askılı badylerle dolaşmıcakmıyız evde onun yerine bu atletlerle gezeriz ne varki olmazmıki???dışarı çıktığımızdada katlanıcaz artık mecburrrr...oyüzden ben farklı renklerde 3 4 tane alayım diyorum

bencede atlet daha mantıklı..zaten ben atletsiz hiç gezemem rahat edemem yani..ay ne kadar zormuş..evlenirken bu kadar zorlanmamıştım:44:

biz çıkıyoruz kızlar..bugün temizlikçi gelmişti evi temizlemeye..şimdi baktık eşimle lavobalar filan berbat durumda yarın bide ben yapıcam tekrardan çok canım sıkıldı..bu insanlar aldıkları parayı nasıl rahat harcıyolar anlamadım..bide akşama kadar sigara içti rahatsız olduğumu bile bile..ne diyim Allaha havale ediyorum..iyi geceler sizlere ve bebişlerinize

Son düzenleme:

ben emzirme sütyenide aldım ayrı emzirme boby si aldım atlet yerıne ben giyemiyorum atlette oyüzden

canım simdi kullandıgından en az bir beden buyuk al özellıklede beden kısmına dıkkatet a b c sine birde marka olarak aqua yı öneririm ben sütyeni ve emzırme atletını aldım malı cok yumusak seriinnn birde bebefoxtan alayım dedım atletti aldıgım aquaya göre çok sert ve kalın gibi geldi bana organik filan ama bu yaz sıcagında aquayı daha cok kullanacagım kesin

güzelmiş cnm

ben iki şer tane emzirme sütyeni ve atleti aldım krem-beyaz elimle dokunarak deneyerek aldım kadıköyden int ten alamıyorum sonra olmaz falan uraşamam braa sütyen almıştım bir beden büyük oldu değiştirmedim azcınan bol

evet çok tatlıymış ve avantajlı.bu da alınabilir.

emzirme sütyeni hiç tavsiye etmem.bir işe yaramıyor ama atlet iyi gerçekten.ben de bu haftasonu alıcam.yakından bakarım alırım.öyle şeyleri internetten alamıyorum ben.

penye tarzı benimkiler sanki yararmış gibi duruyor :26:

bugun kontrole gittik.. kızım yine geriden geliyor ...Allaha şükür saglık sorunu yok ama insan üzülüyor yinede.... boy 45cm..kilo2600gr.

canım bende yıkanabılır bebek bezlerinden almayı dusunuyorum daha sağlıklıymıs ama 2 aydan sonra kullnacam ınsallh ılk ıkı ayda bebek kucuk geldıgı ıcın sızdırma yapıyormus dedıler

bende bazı yerler de okudum yorumları baen olumlu bazende olumsuzz... kullanıp görücez inş :)

canım önce bana mantıklı gelmişti ama büyük tuvaletini temzilemek zor olur gibi geldi bana yarın benim de kontrolüm var bakalım iyice dudu mu yoksa tekrar adı mı benim bıdık kiloyu

canım leke tutmuyormuş okuduguma göre akıp gidiyormuşş .hadi bakalım kontrolden gelince yazarsın ...inş kilo almıştır

penye tarzı benimkiler sanki yararmış gibi duruyor :26:

ne bileyim ben sevmedim.yani emzirme sütyeninin kopçasını veya çıtçıtını neyse, açıp göğsü çıkarmaktansa sütyeni direk sıyırıvermek daha kolay oluyor.bir de bebek memeyi sütyenden çıkmış haldeyken rahat kavrayamıyor sanki .serbest durması daha iyi oluyor.ama emzirme atleti çok iyi atleti komple kaldırıp belini açmaktansa üstten sıyırmak iyi oluyor.bir de lohusalıkta hava sıcak da olsa bel filan açılınca insan gazlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…