aaa başında değilmiydin ki sen???valla tanımadığım birini yalnız bırakmam evimde başında dururum...şimdi sana yazık değilmi bidaha yıkıcan...birde sigara olayına sinir oldum diyemedinmi içme diye..bu ne düşüncesizlik ya..bencede atlet daha mantıklı..zaten ben atletsiz hiç gezemem rahat edemem yani..ay ne kadar zormuş..evlenirken bu kadar zorlanmamıştım:44:
biz çıkıyoruz kızlar..bugün temizlikçi gelmişti evi temizlemeye..şimdi baktık eşimle lavobalar filan berbat durumda yarın bide ben yapıcam tekrardan çok canım sıkıldı..bu insanlar aldıkları parayı nasıl rahat harcıyolar anlamadım..bide akşama kadar sigara içti rahatsız olduğumu bile bile..ne diyim Allaha havale ediyorum..iyi geceler sizlere ve bebişlerinize
canım simdi kullandıgından en az bir beden buyuk al özellıklede beden kısmına dıkkatet a b c sine birde marka olarak aqua yı öneririm ben sütyeni ve emzırme atletını aldım malı cok yumusak seriinnn birde bebefoxtan alayım dedım atletti aldıgım aquaya göre çok sert ve kalın gibi geldi bana organik filan ama bu yaz sıcagında aquayı daha cok kullanacagım kesin
bugun kontrole gittik.. kızım yine geriden geliyor ...Allaha şükür saglık sorunu yok ama insan üzülüyor yinede.... boy 45cm..kilo2600gr.
bende bazı yerler de okudum yorumları baen olumlu bazende olumsuzz... kullanıp görücez inş :)
canım leke tutmuyormuş okuduguma göre akıp gidiyormuşş .hadi bakalım kontrolden gelince yazarsın ...inş kilo almıştır
üzülme canım benim bak sağlığı iimiş çok şükür...olsun minyon bi bebek olsun yeterki sağlığı iyi olsun..bugun kontrole gittik.. kızım yine geriden geliyor ...Allaha şükür saglık sorunu yok ama insan üzülüyor yinede.... boy 45cm..kilo2600gr.
bende bazı yerler de okudum yorumları baen olumlu bazende olumsuzz... kullanıp görücez inş :)
canım leke tutmuyormuş okuduguma göre akıp gidiyormuşş .hadi bakalım kontrolden gelince yazarsın ...inş kilo almıştır
ne bileyim ben sevmedim.yani emzirme sütyeninin kopçasını veya çıtçıtını neyse, açıp göğsü çıkarmaktansa sütyeni direk sıyırıvermek daha kolay oluyor.bir de bebek memeyi sütyenden çıkmış haldeyken rahat kavrayamıyor sanki .serbest durması daha iyi oluyor.ama emzirme atleti çok iyi atleti komple kaldırıp belini açmaktansa üstten sıyırmak iyi oluyor.bir de lohusalıkta hava sıcak da olsa bel filan açılınca insan gazlanıyor.
aaa başında değilmiydin ki sen???valla tanımadığım birini yalnız bırakmam evimde başında dururum...şimdi sana yazık değilmi bidaha yıkıcan...birde sigara olayına sinir oldum diyemedinmi içme diye..bu ne düşüncesizlik ya..
bunların göğüs kısmı tam oturupta belden genişleyenidemi var...alırken ona dikkat edeyimde..
bugun kontrole gittik.. kızım yine geriden geliyor ...Allaha şükür saglık sorunu yok ama insan üzülüyor yinede.... boy 45cm..kilo2600gr.
ne bileyim ben sevmedim.yani emzirme sütyeninin kopçasını veya çıtçıtını neyse, açıp göğsü çıkarmaktansa sütyeni direk sıyırıvermek daha kolay oluyor.bir de bebek memeyi sütyenden çıkmış haldeyken rahat kavrayamıyor sanki .serbest durması daha iyi oluyor.ama emzirme atleti çok iyi atleti komple kaldırıp belini açmaktansa üstten sıyırmak iyi oluyor.bir de lohusalıkta hava sıcak da olsa bel filan açılınca insan gazlanıyor.
üzülme canım sağlık sorunu olmadıktan sonra ne olacak.maşallah iyiymiş bebeğin
bende endişeliyim bebeğim için en son 34uncu haftada 2000 kgydi boyuda 43cm doktor herhangı bısey demedi ama bana küçük gibi geldi 2 3 gun sonra kontrole gıdıcem umarım gelişimi hızlanmıstır birde garip bi durum var hergun tartılıyorum kilomda oynama olmuyo ya ben kilo verdım yada bebeğim kaldı öyle mınık
üzülme canım sağlık sorunu olmadıktan sonra ne olacak.maşallah iyiymiş bebeğin
üzülme canım benim bak sağlığı iimiş çok şükür...olsun minyon bi bebek olsun yeterki sağlığı iyi olsun..
aynen katılıyorum...kullanan bikaç arkadaşımda senin dediklerini sölediler....nede olsa tecrübe dinlemek lazım
anladım cnm
oznur cnm adiyeff e katılıyorum ki ultr.cok net sonuç vermiyor da prenses iyidir iyi korkma sen
neyse kızlar görüşürüz inşallah yarın öptüm hepinizi
İyi geceler kızlar bugünlük bizden bukadar...yarınıda atlatayım sonra 3 gün izin çok ii gelecek inşallah
çok öpüyoruz sizi yarın görüşürüz
evet canım galiba bende bundan alıcam...umarım ii çıkarda kullanırız...birde senin aldığında internneteki modeldenmi e bebekte bi resmi var...2 tane başlığı var galiba
bende endişeliyim bebeğim için en son 34uncu haftada 2000 kgydi boyuda 43cm doktor herhangı bısey demedi ama bana küçük gibi geldi 2 3 gun sonra kontrole gıdıcem umarım gelişimi hızlanmıstır birde garip bi durum var hergun tartılıyorum kilomda oynama olmuyo ya ben kilo verdım yada bebeğim kaldı öyle mınık
Eki Görüntüle 732764 Eki Görüntüle 732765 Eki Görüntüle 732767 Eki Görüntüle 732768
Kızçelerrrr biz geldik yine..Uykumuzu aldık havlularımız da geldi.
Çok şükür rahatladık.Kızçemin kolonyaları...Ve benim yaptığım kapı süsü
Sadece 15 tlye mal olduÇok zevk alarak yaptık....
Biraz kokoş oldu ama ne yapayım
gunaydınlar cnm hayılrı sbhlar uykusu kacan bır ben dılımmAllahim yatmak kalkmak oturmak uzanmak yurumek hepsi iskence gbi. Ne yapsam rahat olmuyor oturup zir zir aglayasim var(
Allahim yatmak kalkmak oturmak uzanmak yurumek hepsi iskence gbi. Ne yapsam rahat olmuyor oturup zir zir aglayasim var(
aynennnnbunu bende duydum banada öyle yap dedi bir bayan tanıdık.ben soğandan acayip nefret ederim yemeklere bile kullanmam ama gögüs yarası çekicegime onu denerim.sonuçta acısı daha zor.bir kaçgünü burnumu kaparım.bebegi emzirmek daha önemli..herkes denesin işe yarıyormuş
hoş geldin canim ,
hayırlı haberlerle gelmişsin , gözün aydin ,
benim tosuncukta oyleydi keyifci , sonradan döndü :))
şimdide sabahlari resmen geriniyo yan yatiyo ayaklari sagimdan kolları solumdan ittiriyo acaip canimi acıtıyo artık fırlama oglum benim
evet cnm evde sancın az cok baslar zaten aksı halde sunı sancı durumu fılan olursa zaten sezercık gıbı hazırlıklı gıdersın o zamnda ben ılk yapılacak lıstesı yapcamm yanımdakıler(eltım-kocıs belkı kv )bısın dıye okudugum hurmaları-soganı fılan yazıcam unutmasınlar dıye ılk bebege zemzem-hurma vermlerı fılan hepıcını yazım kı unutmasınlarrrrrrrrrrr:26::26:canım patikle kavanoz dağıtıcan anladığım kadarıyla gayette güzel olur gördüm patikleride çok sevimli...ii bende bakayım o siteye..ödeme şekli kapıda ödeme varmı görebildinmi?
ayyy bu duruya bayılıyorum ben herşeyide çok güzel oldu...tam bir kokoş kız olacak :)))güle güle kullanın canım..seninde eline sağlık harika bir iş çıkartmışsın canım..
suzancım bunu ikinci kez duyuyorum ve yapmakta istiyorum ama sancı anında ya akılımıza gelmezse o can havliyle akıl kalmaz bende
allah kabul etsın cnm benım nsll ceken bılır zaten bende 4,5 senden sonra kavustum paşama ınsllaminn.bende ayetel kürsi okudum..çok zordur mutlaka bende 2 yıl tedavi gördüm..zor günler geçirdim. Allah yardımcıları olsun..şimdi karnımda bebeğimin hareketlerini hissetikçe her an şükrediyorum..ya olmasaydı diyorum..ay yine duygusala bağladımm
bıse dr 3 hafta once artık yasak!!dedıı o ka bısde yasaga uyuyorussskızlar bıse sorucam utanaraktannnn bırazcıkkkk
ilşkı durumunu son ayımıza grdık artk bse kalmdı drmda bna bse demedı ama atrk sakıncalı olablr dıe dusunuorum bn soğudumda gercı
sızde olemısınz acepppp
tebrıkler cnm az kaldıı hemde cokk az ınslllKIZLAAR SON 30 GÜNÜMÜZ KALMIŞŞ EN FAZLA 30GÜN BEKLİCEZ DEMEK OLUYOR BU:18:SANKİ DAHA ÇOOK VARMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA SEZERYAN DERSE 2 HAFTA SONRA OLABİLİRİM YAA:18:
eheh yanı op koklas o kaaaevet canım bize doktor taaa 6. ayımızda riskli dedi..oysaki ne bende nede bebeğimde riskli hiçbirşey yoktu..sinir doktorum öle diyince kocam korktu tabi zaten korkuyordu...benim zorumla oldu bi süre ama şimdilerde bende uzak duruyorum son ay nede olsa olsada olur olmasada olur...bol bol öpüp koklaşıyoruz buda yeter
ben de burada da soracaktım ya sabah kalktığımdan beri ellerim hafif uyuşuk,biraz hissizlik var garip hissediyorum.benim önceki hamileliğimde kolesterolüm yükselmişti acaba yine mi öyle oldu diyorum.
ben de konyadayım canım.inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.
çok hoş olur eminim
neyseki halletmişsiniz canım.hayırlısı olsun.
benim önceki hamileliğimde de hiç süt gelmedi ama maşallah öyle çok sütüm oldu ki anlatamam.onla ilgisi yok merak etme telaşlanma bunun için.
canım ağrım biraz olsa da seninkiler farklı olabilir yanlış yönlendirmeyeyim diye cevap yazmamıştım.geçmiş olsun.
bayıldım bayıldım maşallah ne zevklisin canım.
kuran bilmiyorum ama bir ayetel kürsi okudum.inşallah arada bir aklıma geldikçe okurum.
canım bugüne kadar sürdürdüyseniz iyi.biz 1-1buçuk aydır falan bıraktık o işleri.artık pek mümkün olmuyor.
cok tatalılar cnm gule gule dagıtın ınslllkızlar bebek şekerlerim,isim etiketlerini sonra zımbalıycamEki Görüntüle 732913 Eki Görüntüle 732914 Eki Görüntüle 732915 Eki Görüntüle 732916 Eki Görüntüle 732917 Eki Görüntüle 732918
amın kuzucukk annesı sagolsınnnben de okudum kuzum ALLAH'ım kabul etsin(amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?