2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
aaa başında değilmiydin ki sen???valla tanımadığım birini yalnız bırakmam evimde başında dururum...şimdi sana yazık değilmi bidaha yıkıcan...birde sigara olayına sinir oldum diyemedinmi içme diye..bu ne düşüncesizlik ya..

bunların göğüs kısmı tam oturupta belden genişleyenidemi var...alırken ona dikkat edeyimde..

üzülme canım sağlık sorunu olmadıktan sonra ne olacak.maşallah iyiymiş bebeğin

üzülme canım benim bak sağlığı iimiş çok şükür...olsun minyon bi bebek olsun yeterki sağlığı iyi olsun..

aynen katılıyorum...kullanan bikaç arkadaşımda senin dediklerini sölediler....nede olsa tecrübe dinlemek lazım

yok normal atlet bedenı hamıle atletı gıbı değil ben smal aldım bu gobısle cok rahattı özellıkle aqua

anladım cnm

oznur cnm adiyeff e katılıyorum ki ultr.cok net sonuç vermiyor da prenses iyidir iyi korkma sen

bende endişeliyim bebeğim için en son 34uncu haftada 2000 kgydi boyuda 43cm doktor herhangı bısey demedi ama bana küçük gibi geldi 2 3 gun sonra kontrole gıdıcem umarım gelişimi hızlanmıstır birde garip bi durum var hergun tartılıyorum kilomda oynama olmuyo ya ben kilo verdım yada bebeğim kaldı öyle mınık

anladım cnm

oznur cnm adiyeff e katılıyorum ki ultr.cok net sonuç vermiyor da prenses iyidir iyi korkma sen

çok sagolun kızlar insaan moral buluyor konuşunca. şimdi benim gibi sorunu olan arkadaşlar var onları okuyordum bende .. son ay tam sonuç vermiyomuş ultrason. bebekleri dogdunda boyları fln gayet iyyiiymiş.

İyi geceler kızlar bugünlük bizden bukadar...yarınıda atlatayım sonra 3 gün izin çok ii gelecek inşallah
çok öpüyoruz sizi yarın görüşürüz

cnm inş senin bebeğinde iyidir ki çok fazla fark yok zaten

kızlar goğüs uçları için e vitamini kapsulu kullanamaya başladınız mı kursta hoca üzerine bastıra bastıra sölemişti 1 ay önceden kullanmaya başlayın diye 1 kapsul 2 goğüse yetiyor 8.5 tl içinde 30 tane var
tabii hastanede soğan sürmeyide ihmal etmicem

seansr sana özel msj atmıştım kitap adı sormuştum gelmedi mi acaba burdan yazim bebek bakımı ile ilgili topikte konuştuğunuz ismini arada kaçırdım :26:

iyi geceler canlarım yarın grşrz inş

uyku tutmadı herkes mışıl mışıl uyurken ben oturuyorumm süt içiyorum uykum gelsin diyeee bakalım gelirde bende uyurum kimseciklerde yok topiktee kocişimin kollarına gideyim belki orada gelirr hepinizi

Allahim yatmak kalkmak oturmak uzanmak yurumek hepsi iskence gbi. Ne yapsam rahat olmuyor oturup zir zir aglayasim var (

Allahim yatmak kalkmak oturmak uzanmak yurumek hepsi iskence gbi. Ne yapsam rahat olmuyor oturup zir zir aglayasim var (
gunaydınlar cnm hayılrı sbhlar uykusu kacan bır ben dılımm:26:
aynen sukur sanda yurumek de sıkıntım yokama yatmak kalkmak oturmakk cok sukur bu gunlere ama su son haftalar bır an once gecse cok gusel olucakkkk

günaydınlar hanımceler ve cücükleriii gece esımın nezle olması sebbebı ıl etedırıgnuyudum zatı ama yuruyus sonrası duss cok ıı gelıyor uyku ıcınn uykuya dalmayı kolaylastırıyorrr gece 3- nobetı harıc sukur ıyıydıı dun bu ardaa yuryusden donerken karnımın ıkı yanınada öle br agrı gırdıı ne nefes alabıldım cok zorladınm nede kalcamı oynatabldım aha dedım bu daha degısık bır agrııhayılrısı bakalımm
yokluyor canım artk
hayılrısııl e gelsınpaşam benımmm
sımdı kocısı yolladım uykum yok henus paspasları balkona attmm eltım gelcek oglende cam kapı sılcez kanepe altlarıda o ceker ben sılerımohh aksama evım mıss gıbım olucak ınsallahhhhhhhhhhhhh öle işteee

aynennnn

ıns bnde dner yha 37 haftalıkken bakıcaz ddı dr ama kız lar yha bnm karnma hep dusmus dıolar ama bnm oğlan yan yatıo anlamadm bn bunu

tesekkur ederız teysesı

bızde 25 tlıcık verıoruz sennkde tosun masallah bebslermıze[/QUOTE]ohh cok sukur saglıkları ıı olsund agerısı bosss

evet cnm evde sancın az cok baslar zaten aksı halde sunı sancı durumu fılan olursa zaten sezercık gıbı hazırlıklı gıdersın o zamnda ben ılk yapılacak lıstesı yapcamm yanımdakıler(eltım-kocıs belkı kv )bısın dıye okudugum hurmaları-soganı fılan yazıcam unutmasınlar dıye ılk bebege zemzem-hurma vermlerı fılan hepıcını yazım kı unutmasınlarrrrrrrrrrr:26::26:
allah kabul etsın cnm benım nsll ceken bılır zaten bende 4,5 senden sonra kavustum paşama ınsll
bıse dr 3 hafta once artık yasak!!dedıı o ka bısde yasaga uyuyorusss
KIZLAAR SON 30 GÜNÜMÜZ KALMIŞŞ EN FAZLA 30GÜN BEKLİCEZ DEMEK OLUYOR BU:18: SANKİ DAHA ÇOOK VARMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM AMA SEZERYAN DERSE 2 HAFTA SONRA OLABİLİRİM YAA:18:
tebrıkler cnm az kaldıı hemde cokk az ınslll
eheh yanı op koklas o kaaa

cok tatalılar cnm gule gule dagıtın ınslll
ben de okudum kuzum ALLAH'ım kabul etsin(amin)
amın kuzucukk annesı sagolsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…