ohh cok sukur saglıkları ıı olsund agerısı bosssgünaydınlar hanımceler ve cücükleriii gece esımın nezle olması sebbebı ıl etedırıgnuyudum zatı ama yuruyus sonrası duss cok ıı gelıyor uyku ıcınn uykuya dalmayı kolaylastırıyorrr gece 3- nobetı harıc sukur ıyıydıı dun bu ardaa yuryusden donerken karnımın ıkı yanınada öle br agrı gırdıı ne nefes alabıldım cok zorladınm nede kalcamı oynatabldım aha dedım bu daha degısık bır agrııhayılrısı bakalımm
yokluyor canım artk
hayılrısııl e gelsınpaşam benımmm
sımdı kocısı yolladım uykum yok henus paspasları balkona attmm eltım gelcek oglende cam kapı sılcez kanepe altlarıda o ceker ben sılerımohh aksama evım mıss gıbım olucak ınsallahhhhhhhhhhhhh öle işteee
aynennnn
ıns bnde dner yha 37 haftalıkken bakıcaz ddı dr ama kız lar yha bnm karnma hep dusmus dıolar ama bnm oğlan yan yatıo anlamadm bn bunu
tesekkur ederız teysesı
bızde 25 tlıcık verıoruzsennkde tosun masallah bebslermıze
ohh cok sukur saglıkları ıı olsund agerısı bosss
evet cnm evde sancın az cok baslar zaten aksı halde sunı sancı durumu fılan olursa zaten sezercık gıbı hazırlıklı gıdersın o zamnda ben ılk yapılacak lıstesı yapcamm yanımdakıler(eltım-kocıs belkı kv )bısın dıye okudugum hurmaları-soganı fılan yazıcam unutmasınlar dıye ılk bebege zemzem-hurma vermlerı fılan hepıcını yazım kı unutmasınlarrrrrrrrrrr:26::26:
allah kabul etsın cnm benım nsll ceken bılır zaten bende 4,5 senden sonra kavustum paşama ınsll
bıse dr 3 hafta once artık yasak!!dedıı o ka bısde yasaga uyuyorusss
tebrıkler cnm az kaldıı hemde cokk az ınslll
eheh yanı op koklas o kaaa
cok tatalılar cnm gule gule dagıtın ınslll
amın kuzucukk annesı sagolsınnn
cok tatlı gule gule dagıtın ınsll
eczaneye sordum gosterdı tanıdık geldı onlar bana evıcap ısmı ıle dr esıme vermıstı bebıs ısteıdıgmız de vıtamın olsunıdyee
ayy cnaım benım gececek ınslll
bugun kontrole gittik.. kızım yine geriden geliyor ...Allaha şükür saglık sorunu yok ama insan üzülüyor yinede.... boy 45cm..kilo2600gr.
bende bazı yerler de okudum yorumları baen olumlu bazende olumsuzz... kullanıp görücez inş :)
canım leke tutmuyormuş okuduguma göre akıp gidiyormuşş .hadi bakalım kontrolden gelince yazarsın ...inş kilo almıştır
en son 1 ay önceydi galibakızlar bıse sorucam utanaraktannnn bırazcıkkkk
ilşkı durumunu son ayımıza grdık artk bse kalmdı drmda bna bse demedı ama atrk sakıncalı olablr dıe dusunuorum bn soğudumda gercı
sızde olemısınz acepppp
kızlar bebek şekerlerim,isim etiketlerini sonra zımbalıycamEki Görüntüle 732913 Eki Görüntüle 732914 Eki Görüntüle 732915 Eki Görüntüle 732916 Eki Görüntüle 732917 Eki Görüntüle 732918
nasılsınız.. biz geldik yine işimizee geçmişide okuduk
en son 1 ay önceydi galibaunuttuk biiiz öle şeyleri kardeş olduk biz diyorum eşime
çok güzeller
yaa kelebekten vazgeçip bendemi bu ahşaplardan sipariş versem
acenu duymasın
höytttttttttttt
yaa boynum benimde karardııı 1 ayı geçti nerdeyse koltuk altında yok bişi galiba ama genital bölge nasıl gören yok
günaydın canım. geçmiş olsun. senin bebişin varmış aslında 2 bebeiş birden zor olacak gibi
herkese günaydın kızlar :)
gerçi benim daha uyanmaya niyetim yok gözüm uykuda ama :))
dün doktor kontrolümüz güzel geçti çok şükür. herşeyimiz iyi ve normal doğuma uygun inş. ama çatı muayenemizi bu hafta yapmadı doktorumuz ağrın falan yok diye. hatta geceleri ara ara ağrım oluyodu ama bu hafta hiç olmadı ve nst'de hiç ağrı çıkmadı. şu anda bakmayalım haftaya bakalım yada haftaya kadar problem olursa kanama falan o zaman bakalım dedi. eee benim de canıma minnet :)) zaten tırsıyorum :)) hemen tamam olur dedim :))
şimdi 38.haftadayız inşallah. sanırım bizim oğlan miyadını dolduracak :)) 1 temmuza kadar bekleyecek :)) babası gibi yengeç olmak için uğraşıyor :))
Günaydın hanımlar...
Yorucu bir gün geçirdim dün, misafirim vardı yemeğe..
2 gündür uyku sorunu çekiyorum bir de..
Bu sabah kızımın yatağını hazırladım, resimlerini çektim :)
İşte bu da Zehra'mın beşiği :) Şimdilik odamıza kurduk.
Eki Görüntüle 733211 Eki Görüntüle 733215 Eki Görüntüle 733217 Eki Görüntüle 733218
Günaydın hanımlar...
Günaydınnnn çok güzel olmuş yatağı gerçekten zevkle döşenmiş yatak odasının cam kısmına bilerekmi koyuyorsunuz yatağı yoksa orasımı müsait diye .bende yatak odasına koyacağım fakat cam kısmında benim yatağım var bende kapı tarafına koyacağım.
günaydin kızlar ve minikleri ,
işimize geldik , şafak 21 gün
kahvaltimizi yaptik , babamizi evde bıraktık hasta yatıyo , grip olmuş , hem çok nazli hem hasta hiç çekilmiyorrr kaçtik bizde evden
bugun sekerlerimiz gelicek bekliyoruz sabirsizlikle ,
geçmişi okuyalim
Günaydınlar herkeseee mutlu bir güne uyandık dün annem ameliyat olmuştu hemorioidden aklım hep ordaydı gitmek de istemedm onu hasta görmek istemedim zaten başka şehirdeler. Dün çok ağrıları vardı sabah aradım taburcu olmuş ağrıları da azalmış şükürler olsun daha iyi geliyor sesi:)) yıllardır çekiyordu hemoroidden geçende dedim ki bu sende ne zamandan beri var? Ne dese beğenirsiniz "senin doğumundan beri var" :)) benim günüm çok geçmiş suni sancı vermişler doğum öyle başlamış ama çok sancılı geçmiş zorlamaktan da hemoroid olmuş kadıncağız. Benim yüzümden:))) neyse kurtuldu Allah'ın izniyle.
artık geceleri uyku bayağı zorlaştı. Sola yatış önemli diye hep sola yatmaya çalışıyorum ilk solumda uyuyorum ama gece uyanınca inat gibi de sağıma yatmak istiyorum yatsam vicdan azabı çekiyorum yatmasam uyuyamıyorum. Bazen amaaan eskiler sağını solunu mu düşünüyordu diyorum yatıyorum ama benim bebiş de biraz minnoş o yüzden beslenmesi çok önemli.
Siz napıyosunuz bu sağa yatma olayını?
herkese günaydın kızlar :)
gerçi benim daha uyanmaya niyetim yok gözüm uykuda ama :))
dün doktor kontrolümüz güzel geçti çok şükür. herşeyimiz iyi ve normal doğuma uygun inş. ama çatı muayenemizi bu hafta yapmadı doktorumuz ağrın falan yok diye. hatta geceleri ara ara ağrım oluyodu ama bu hafta hiç olmadı ve nst'de hiç ağrı çıkmadı. şu anda bakmayalım haftaya bakalım yada haftaya kadar problem olursa kanama falan o zaman bakalım dedi. eee benim de canıma minnet :)) zaten tırsıyorum :)) hemen tamam olur dedim :))
şimdi 38.haftadayız inşallah. sanırım bizim oğlan miyadını dolduracak :)) 1 temmuza kadar bekleyecek :)) babası gibi yengeç olmak için uğraşıyor :))
Günaydın hanımlar...
Eki Görüntüle 733211 Eki Görüntüle 733215 Eki Görüntüle 733217 Eki Görüntüle 733218
Günaydın canım ee şekerlerin artık resimlerini koyarsın bizde bakarız :))
Günaydınlar herkeseee mutlu bir güne uyandık dün annem ameliyat olmuştu hemorioidden aklım hep ordaydı gitmek de istemedm onu hasta görmek istemedim zaten başka şehirdeler. Dün çok ağrıları vardı sabah aradım taburcu olmuş ağrıları da azalmış şükürler olsun daha iyi geliyor sesi:)) yıllardır çekiyordu hemoroidden geçende dedim ki bu sende ne zamandan beri var? Ne dese beğenirsiniz "senin doğumundan beri var" :)) benim günüm çok geçmiş suni sancı vermişler doğum öyle başlamış ama çok sancılı geçmiş zorlamaktan da hemoroid olmuş kadıncağız. Benim yüzümden:))) neyse kurtuldu Allah'ın izniyle.
artık geceleri uyku bayağı zorlaştı. Sola yatış önemli diye hep sola yatmaya çalışıyorum ilk solumda uyuyorum ama gece uyanınca inat gibi de sağıma yatmak istiyorum yatsam vicdan azabı çekiyorum yatmasam uyuyamıyorum. Bazen amaaan eskiler sağını solunu mu düşünüyordu diyorum yatıyorum ama benim bebiş de biraz minnoş o yüzden beslenmesi çok önemli.
Siz napıyosunuz bu sağa yatma olayını?
Kizlar mrb nasılsınız ben çoook yorgun misafirlerin var yatılı. Size birşey sormak isterim oğlum bebeğin ismini saruhan koyalım diyor kendisinin adı demirhan biz de deha olsun diyoruz sizce?:)
gunaydın kızlar dun kontrolumuz vardı kılomuz 2200 kg boyumuz 47.67 cıktı hersey normal ama bel cevresı bır hafta gerıden gelıyo dedı kotu degıl ama dedı dr teyzemız vıtamın verdı..benım gıbı olan varmı aranızda?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?