2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ohh cok sukur saglıkları ıı olsund agerısı bosss

evet cnm evde sancın az cok baslar zaten aksı halde sunı sancı durumu fılan olursa zaten sezercık gıbı hazırlıklı gıdersın o zamnda ben ılk yapılacak lıstesı yapcamm yanımdakıler(eltım-kocıs belkı kv )bısın dıye okudugum hurmaları-soganı fılan yazıcam unutmasınlar dıye ılk bebege zemzem-hurma vermlerı fılan hepıcını yazım kı unutmasınlarrrrrrrrrrr:26::26:

allah kabul etsın cnm benım nsll ceken bılır zaten bende 4,5 senden sonra kavustum paşama ınsll

bıse dr 3 hafta once artık yasak!!dedıı o ka bısde yasaga uyuyorusss

tebrıkler cnm az kaldıı hemde cokk az ınslll
eheh yanı op koklas o kaaa

cok tatalılar cnm gule gule dagıtın ınslll
amın kuzucukk annesı sagolsınnn

cok tatlı gule gule dagıtın ınsll

eczaneye sordum gosterdı tanıdık geldı onlar bana evıcap ısmı ıle dr esıme vermıstı bebıs ısteıdıgmız de vıtamın olsunıdyee

ayy cnaım benım gececek ınslll[/QUOTE]

ay insallh canim benim kuzucuklarimiza kavussak bir an once

ay insallh canim benim kuzucuklarimiza kavussak bir an once [/QUOTE]
ınsl saglıcala cennet kokularını duymak nasıp olur

ben gıdıp az daha uyuyummm oglenede eltım gelır ıs guc malummmmmmmmm

günaydin kızlar ve minikleri ,

işimize geldik , şafak 21 gün
kahvaltimizi yaptik , babamizi evde bıraktık hasta yatıyo , grip olmuş , hem çok nazli hem hasta hiç çekilmiyorrr kaçtik bizde evden

bugun sekerlerimiz gelicek bekliyoruz sabirsizlikle ,

geçmişi okuyalim

canım iyi almış maşallahı var takma sen ben doktora bu gerilik neye göre dedim organlarla ilgisi mi var dedim yok sadece boyutuyla ilgili dedi o yüzden seninki iyi bence 3 doğar benimki 36da bile 2100 dü

nasılsınız.. biz geldik yine işimizee geçmişide okuduk
en son 1 ay önceydi galibaunuttuk biiiz öle şeyleri kardeş olduk biz diyorum eşime

herkese günaydın kızlar :)
gerçi benim daha uyanmaya niyetim yok gözüm uykuda ama :))
dün doktor kontrolümüz güzel geçti çok şükür. herşeyimiz iyi ve normal doğuma uygun inş. ama çatı muayenemizi bu hafta yapmadı doktorumuz ağrın falan yok diye. hatta geceleri ara ara ağrım oluyodu ama bu hafta hiç olmadı ve nst'de hiç ağrı çıkmadı. şu anda bakmayalım haftaya bakalım yada haftaya kadar problem olursa kanama falan o zaman bakalım dedi. eee benim de canıma minnet :)) zaten tırsıyorum :)) hemen tamam olur dedim :))
şimdi 38.haftadayız inşallah. sanırım bizim oğlan miyadını dolduracak :)) 1 temmuza kadar bekleyecek :)) babası gibi yengeç olmak için uğraşıyor :))

günaydn canim ,

evet cok fena ya , resmen kaçtim evden aman amannn

günaydin hosgeldik canim ,

güzel haberlerle gelmişsin sevindim , darısı basimiza inş.

Günaydın hanımlar...
Yorucu bir gün geçirdim dün, misafirim vardı yemeğe..
2 gündür uyku sorunu çekiyorum bir de..
Bu sabah kızımın yatağını hazırladım, resimlerini çektim :)
İşte bu da Zehra'mın beşiği :) Şimdilik odamıza kurduk.

Günaydınlar herkeseee mutlu bir güne uyandık dün annem ameliyat olmuştu hemorioidden aklım hep ordaydı gitmek de istemedm onu hasta görmek istemedim zaten başka şehirdeler. Dün çok ağrıları vardı sabah aradım taburcu olmuş ağrıları da azalmış şükürler olsun daha iyi geliyor sesi:)) yıllardır çekiyordu hemoroidden geçende dedim ki bu sende ne zamandan beri var? Ne dese beğenirsiniz "senin doğumundan beri var" :)) benim günüm çok geçmiş suni sancı vermişler doğum öyle başlamış ama çok sancılı geçmiş zorlamaktan da hemoroid olmuş kadıncağız. Benim yüzümden:))) neyse kurtuldu Allah'ın izniyle.
artık geceleri uyku bayağı zorlaştı. Sola yatış önemli diye hep sola yatmaya çalışıyorum ilk solumda uyuyorum ama gece uyanınca inat gibi de sağıma yatmak istiyorum yatsam vicdan azabı çekiyorum yatmasam uyuyamıyorum. Bazen amaaan eskiler sağını solunu mu düşünüyordu diyorum yatıyorum ama benim bebiş de biraz minnoş o yüzden beslenmesi çok önemli.
Siz napıyosunuz bu sağa yatma olayını?

Günaydın canım ee şekerlerin artık resimlerini koyarsın bizde bakarız :))

günaydın canım bana doktorum sürekli sola yat demedi sadece arada solunada yatmayı unutma dedi.Zaten benim bebişim sadece sağ tarafta ee öyle olunca sağımda yatınca daha rahat ediyorum gece solumda yatıyorum sabah sağımda kalkıyorum

gözünüzaydın

çok güzel olmuş odanızada yakışmışş

Günaydın canım ee şekerlerin artık resimlerini koyarsın bizde bakarız :))

gndyn canim , tabiki eklerim akşam evegittigimde gelmiş olurlar sanirim :))

gnydn canim ,

annene cok geçmiş olsun , çabucak toparlar inş. ,

ben yattıgımda sola yatıyorum , normal insan standartlarında ama sabah uyandigimda yastıgım bi yerde ben bi yerde sag sol sırt ustu karma karısık :)) bebegin beslenmesi mutlaka cok onemli ama dedigin gibi eskiler bebegin cinsiyetini bile evde dogum yapinca ogrenmislerr ,

Kizlar mrb nasılsınız ben çoook yorgun misafirlerin var yatılı. Size birşey sormak isterim oğlum bebeğin ismini saruhan koyalım diyor kendisinin adı demirhan biz de deha olsun diyoruz sizce?:)

Bence deha güzel bir isim.saruhanda güzel ama demesi zor.

gunaydın kızlar dun kontrolumuz vardı kılomuz 2200 kg boyumuz 47.67 cıktı hersey normal ama bel cevresı bır hafta gerıden gelıyo dedı kotu degıl ama dedı dr teyzemız vıtamın verdı..benım gıbı olan varmı aranızda?????

banada doktorum 2 hafta geri dedi.bel falanda diil kafa ölçümü dedi bende üzüldüm internette araştırdım ordan biliyrum bel çevresinin geri olması birşey diil geçen cumartesi gittim doktora o gerilik gitmiş tamamen düzelmiş yani sıkma kendini hiçççç inan bi sonraki gittiğinde ileri bile çıkar çok değişken ayları çünkü.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…