- 28 Mart 2012
- 1.034
- 0
- 316
Lyre
canım bu bal şerbeti öle zor bişi değil, sadece içme suyuyla karıştırıyosun soğuk yada ılık nası hoşuna giderse ama tatlandırmak istersen içine karanfil fln atabilirsin ben öle yapıcam birazda limonataya benzemesi için limon sıkıcam çok tatlı olmasın. öle tadını kendin ayarlarsın içebileceğin gibi
hımmm zekicee
ama normal bişey takma kafana geçiçek babbyyy
benimde kontrol pazt. bakalım bana ne dicek dr. çok heyecanlıyım inş. yengeç olur diye dua ediyorum
güle güle yatsın zehracık çok cici olmuş annesiii
ben gece sadece iki kere dönebiiliyorum o yüsden önce solumda uyumaya çalışıyorum, uyuşunca sağıma dönüyorum, sonra yine uyuşunca soluma yatıyorum, çişe kalkarsamda yönümü değiştiriyorum
dr.lar sola yatmak önemli ama annenin rahatı dahada önemli diyorlar o yüsden çok fazla takılma bence, kaliteli uyku uyumak şuan en önemlisi, çünkü bu günlerimizi çok arıycaz
canım bu bal şerbeti öle zor bişi değil, sadece içme suyuyla karıştırıyosun soğuk yada ılık nası hoşuna giderse ama tatlandırmak istersen içine karanfil fln atabilirsin ben öle yapıcam birazda limonataya benzemesi için limon sıkıcam çok tatlı olmasın. öle tadını kendin ayarlarsın içebileceğin gibi
ben nazar boncuğuyla iliştirmeyi düşünüyorumçok tatlı canım hayırlı olsun...bende isim etiketlerini hazırladım ama yapıştırmadım daha...zımba yerine silikonla yapıştırmak daha ii olmazmı ...zımbanın teli görünecek hoş olurmu??
limiti az bir kredi kartı???kızlar hiç endişeetmeyin ben hep kullanıorum karti size iki alternatif söyleyeyim ya kendınıze limiti az bı kredı kartı ediinin ki benim kendı kartıkm ögrencılıkten kalma vardı misal ama ben 50 milyar lımıtlısinide kullandım çoğu sitede tabiki sıkıntı cıkmadı yada kendinize sanal kart alın bankanızla göruserek tek kullanımlık bi hesap gıbıdüşünün bana kalsa hiç ugrasmaya değmez ama internetten alışveriş herzaman daha karlı oluyo
hımmm zekicee
canım benim sadece az bişi boynumda oldu diğer yerlerimde olmadı, ama hamilelikten sonra düzeliyormuş, komşumdada olmuş deli gibi keseler nerdeyse yara yaparmış kirli duruyor diyeacaba benim gibi genital bolgesi koltuk alti ve boynu kararan varmi aynalara bakamaz oldum
gözünaydın şekerimherkese günaydın kızlar :)
gerçi benim daha uyanmaya niyetim yok gözüm uykuda ama :))
dün doktor kontrolümüz güzel geçti çok şükür. herşeyimiz iyi ve normal doğuma uygun inş. ama çatı muayenemizi bu hafta yapmadı doktorumuz ağrın falan yok diye. hatta geceleri ara ara ağrım oluyodu ama bu hafta hiç olmadı ve nst'de hiç ağrı çıkmadı. şu anda bakmayalım haftaya bakalım yada haftaya kadar problem olursa kanama falan o zaman bakalım dedi. eee benim de canıma minnet :)) zaten tırsıyorum :)) hemen tamam olur dedim :))
şimdi 38.haftadayız inşallah. sanırım bizim oğlan miyadını dolduracak :)) 1 temmuza kadar bekleyecek :)) babası gibi yengeç olmak için uğraşıyor :))
Günaydın hanımlar...
Yorucu bir gün geçirdim dün, misafirim vardı yemeğe..
2 gündür uyku sorunu çekiyorum bir de..
Bu sabah kızımın yatağını hazırladım, resimlerini çektim :)
İşte bu da Zehra'mın beşiği :) Şimdilik odamıza kurduk.
güle güle yatsın zehracık
çok geçmiş olsun canım annneciğineGünaydınlar herkeseee mutlu bir güne uyandık dün annem ameliyat olmuştu hemorioidden aklım hep ordaydı gitmek de istemedm onu hasta görmek istemedim zaten başka şehirdeler. Dün çok ağrıları vardı sabah aradım taburcu olmuş ağrıları da azalmış şükürler olsun daha iyi geliyor sesi:)) yıllardır çekiyordu hemoroidden geçende dedim ki bu sende ne zamandan beri var? Ne dese beğenirsiniz "senin doğumundan beri var" :)) benim günüm çok geçmiş suni sancı vermişler doğum öyle başlamış ama çok sancılı geçmiş zorlamaktan da hemoroid olmuş kadıncağız. Benim yüzümden:))) neyse kurtuldu Allah'ın izniyle.
artık geceleri uyku bayağı zorlaştı. Sola yatış önemli diye hep sola yatmaya çalışıyorum ilk solumda uyuyorum ama gece uyanınca inat gibi de sağıma yatmak istiyorum yatsam vicdan azabı çekiyorum yatmasam uyuyamıyorum. Bazen amaaan eskiler sağını solunu mu düşünüyordu diyorum yatıyorum ama benim bebiş de biraz minnoş o yüzden beslenmesi çok önemli.
Siz napıyosunuz bu sağa yatma olayını?
ben gece sadece iki kere dönebiiliyorum o yüsden önce solumda uyumaya çalışıyorum, uyuşunca sağıma dönüyorum, sonra yine uyuşunca soluma yatıyorum, çişe kalkarsamda yönümü değiştiriyorum
dr.lar sola yatmak önemli ama annenin rahatı dahada önemli diyorlar o yüsden çok fazla takılma bence, kaliteli uyku uyumak şuan en önemlisi, çünkü bu günlerimizi çok arıycaz
Son düzenleme: