2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Lyre
canım bu bal şerbeti öle zor bişi değil, sadece içme suyuyla karıştırıyosun soğuk yada ılık nası hoşuna giderse ama tatlandırmak istersen içine karanfil fln atabilirsin ben öle yapıcam birazda limonataya benzemesi için limon sıkıcam çok tatlı olmasın. öle tadını kendin ayarlarsın içebileceğin gibi

çok tatlı canım hayırlı olsun...bende isim etiketlerini hazırladım ama yapıştırmadım daha...zımba yerine silikonla yapıştırmak daha ii olmazmı ...zımbanın teli görünecek hoş olurmu??
ben nazar boncuğuyla iliştirmeyi düşünüyorum

limiti az bir kredi kartı???
hımmm zekicee

acaba benim gibi genital bolgesi koltuk alti ve boynu kararan varmi aynalara bakamaz oldum
canım benim sadece az bişi boynumda oldu diğer yerlerimde olmadı, ama hamilelikten sonra düzeliyormuş, komşumdada olmuş deli gibi keseler nerdeyse yara yaparmış kirli duruyor diye ama normal bişey takma kafana geçiçek babbyyy

gözünaydın şekerim benimde kontrol pazt. bakalım bana ne dicek dr. çok heyecanlıyım inş. yengeç olur diye dua ediyorum

güle güle yatsın zehracık çok cici olmuş annesiii

çok geçmiş olsun canım annneciğine
ben gece sadece iki kere dönebiiliyorum o yüsden önce solumda uyumaya çalışıyorum, uyuşunca sağıma dönüyorum, sonra yine uyuşunca soluma yatıyorum, çişe kalkarsamda yönümü değiştiriyorum
dr.lar sola yatmak önemli ama annenin rahatı dahada önemli diyorlar o yüsden çok fazla takılma bence, kaliteli uyku uyumak şuan en önemlisi, çünkü bu günlerimizi çok arıycaz

Son düzenleme:
günaydın cici topikdaşlarıımmm
bugün önce geçmişi okuduk
ya ben sabah çok zor kalktım, ellerim o kadar şişmişki parmaklarım acaip sızlıyor, totomu bilem zor yıkadım
hala da açılmadı yani yumruğumu fln sıkamyorum kapatamıyorum ellerimi

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar sağa yatma konusunda da içimi rahatlattınız sağolun :)))

Kızlar, dün geceden beri bebeğim çok ama çok hareketli. O kadar fazla ki korkutmaya başladı. Hiç durmadan hareket ediyor. Bu haftalarda böyle bir durum yaşayan oldu mu? Hareketsiz olması evet çok tedirgin eden bişey ama geceden beri 1 dakika bile durmadan hareket etmesi de aynı ölçüde korkuttu beni.

sevgili anneler 7 aylık hamileyken bebeğinin hareketlerini hissetmeyen bir tanıdığın bebeği karnında ölmüş bunu duyunca bebeğimin hareketlerinden şikayet etmeye korkar oldum.

Büyüdüğünden midir nedir darbeleri daha bi sert olmaya başladı sizin durumunuz nasıl?

geçmiş olsun canım allah şifa versin en kısa zamanda iyileşir inşallah.
ya ben solumda hiç rahat edemiyorum gece yattım mesela ya karnıma bişiler batıya gibi oldu döndüm sağıma yattım ohh hemen uyumuşum. uyanıncada genelde sırtüstü yatıyor buluyorum kendimi sağımda solumda yastıklar tabi
1 hafta geri veya ileri çıkabiliyormuş usgler ölçümden kaynaklı olabilir bence takma bidahaki kontrole düzelir inşalah
benimde oluo bazen 1 gün öncesinden çok yürüdüğümde veya yorulduğumda oluyo genelde

,

Allah korusun ya
benimde bu aralar daha siddetli oluyo , canımı yakıyo , buyudugu icin yeri dar geliyo sanirim ondan bu kadar yogun hissediyoruz.

günaydınlar..biz geldik kızımla...uzun zamandır ilk defa evdeyim ben hafta içi işte olmaya o kadar alışmışım ki bi tuhaf oldum..sabah kalkıp hazırlanıyodum nerdeyse..:))güzelmiş ama sıkılmam inşallah..

sütyenden tamamen vazgeçtim bende..

ya canım ben bu konularda nasıl diyim biraz safım galiba..kadın rahat edemez diye arkasında dolanmıyım dedim..bide çok acındırdı kendini ilk başta..işte durumumuz ii değil filan diyerek..sigaraa olayı hele deli etti beni..ben uzun yıllardır içerken kızımın haberini aldığım anda bıraktım..ama kadın iş yaprken sigara içio..balkonda iç dedim ama bu seferde işi aksattı..bidaha temizlikçi filan çağırmam zaten..en iisi kendim yaparım..

acaba benim gibi genital bolgesi koltuk alti ve boynu kararan varmi aynalara bakamaz oldum
yalnız değilsin..hatta ben 2 gün önce ağdacıma gitiim..o da acı gerçeği söyledi,,aynı şekilde boynum, koltuk altım ve genital bölgem karardı..zaten esmerdim..inşallah geçer doğumdan sonra..

çok beğendim..güzel günlerde kullanın inşallah..bende beşiği yatak odama yanma kurdurdum..bende çekeyim bari fotoları becerebilirsem yüklerim..

benimkide baya hareketli özellikle ben oturunca başlıyor eskisine nazaran daha sert ve resmen dalgalanma gibi karnım inip inip kalkıyor eşim bile çok şaşırıyor ben korkmuyorum ama çok hoşuma gidiyor bazen de canımı acıtmıyor değil. özellikle sağ kaburgamı
insallah gecer canim bende ova ova derisini yuzecem nerdeyse boynumun komple sivilcelenmeside cabasi krem falan hicbisey kar etmiyor bende biraktim artik dogum sonrasi dedigin gibi duzelir insallh
ben kapalı olunca çok takmıyorum açıkçacı ama hoş bi görüntü değil gerçekten geçer inşallah doğumdan sonra

hergün almayı unutuyorum aklımda yazını okuduğumdan beri.

ohh cok sukur saglıkları ıı olsund agerısı bosss

evet cnm evde sancın az cok baslar zaten aksı halde sunı sancı durumu fılan olursa zaten sezercık gıbı hazırlıklı gıdersın o zamnda ben ılk yapılacak lıstesı yapcamm yanımdakıler(eltım-kocıs belkı kv )bısın dıye okudugum hurmaları-soganı fılan yazıcam unutmasınlar dıye ılk bebege zemzem-hurma vermlerı fılan hepıcını yazım kı unutmasınlarrrrrrrrrrr:26::26:

allah kabul etsın cnm benım nsll ceken bılır zaten bende 4,5 senden sonra kavustum paşama ınsll

bıse dr 3 hafta once artık yasak!!dedıı o ka bısde yasaga uyuyorusss

tebrıkler cnm az kaldıı hemde cokk az ınslll
eheh yanı op koklas o kaaa

cok tatalılar cnm gule gule dagıtın ınslll
amın kuzucukk annesı sagolsınnn

cok tatlı gule gule dagıtın ınsll

eczaneye sordum gosterdı tanıdık geldı onlar bana evıcap ısmı ıle dr esıme vermıstı bebıs ısteıdıgmız de vıtamın olsunıdyee

ayy cnaım benım gececek ınslll[/QUOTE] çok sağol canım.

kelebekler de güzel ama....senin bebiş erkekmiydi kızmıydı?kızsa kelebek daha çok yakışır.erkekse de bunlar daha güzel.gerçi ahşapların pembeleri de çok tatlı.

gözünaydın canım sağlığı iyi ya ne zaman doğarsa doğsun.
çok güzel güle güle kullanın inşallah
annene geçmiş olsun canım.ben bir sağıma bir soluma yatıyorum.
bana da geçen baş çevresi 2 hafta ilerden gidiyor demişti,çok korktum.ayrıntılı ultrasona gönderdi birşey çıkmadı.bu bir iki haftalık gerilikler ilerilikler sorun olmuyor sanırım.kafana hiç takma bence.

benimkide aynen cok aktif canim gece gunduz durmuyor doguncada boyle olursa vay halimize icin rahat etmiyorsa dr ara yada saglik ocagina git istersen

bu sıralar benimde canımı çok acıtıyoer..özellikle ayaktayken aşağıya doğru vurduğunda bi tuhaf oluyo ..ama olmasa da kendimi yer dururdum herhalde..niye hareket etmiyo diye..hem ben doktora sordum çok hareketli olması iyi bişeymiş gelişimleri açısından..

20li sayılara düşmüşüm sezaryen olacak diye 10 günü de çık,10 lu günlere düştüm sayılırım.yaklaştı heyecanlıyım ve hala epidural mi,genel anestezi mi olcam karar veremiyorum.bu cumartesi randevum var o gün doktorla karar veririz artık.büyük ihtimal doğum gününe de karar veririz bakalım hayırlısı artık

kız ikiside tatlı da ben kararsızım sorun bende

bakarak al canım evet. hatta dene.

beenn inş geçer kızlar ya ağda bölgeleri bide göbek kısmım çizgi şeklinde karardı

günaydınn annişleerrrr 36. haftamızı doldurmuş bulunuyoruz bugünn dün gece benim oğluşda çok hareketliydi babamız bu çocuk artık çıkmak istiyo belli dedi yarın dr kontrolümüz var işlerini ayarlarsa benle gelecek inş gelebilir..

gobek cizgisi linea nigra diyorsan o olan bisey zaten herkeste var daha sonra geciyor ama diger bolgeler gecermi gecmezmi bilmiyorum insallah gecer

ben epudiral diyorum baska bişey demiyorum

kız ikiside tatlı da ben kararsızım sorun bende

artık karar versen

yada ikisindende al

Kızlar kızlar kızçelerrr biz geldik kızçemle
Sabah doktor kontrolümüz vardı.Uyuya kalmışız.Apar topar 15 dakika rotarla
vardık.Aslında daha öncede varabildik ama İstanbul'da yağmur yağınca
trafik daha da berbat oluyor.Neyse tansiyon,kilo ölçümü derken
ve sıra kızçemi görmeye geldi...Doktor bayıldı kızçeme maşallah dedi.36 haftalık
ölçümler çıktı.Ve kızçem tam 2900 gr ve 50 cm olmuş
Çok şaşırdım ne kadar çabuk kilo almış.Doktor teyzemiz maşallah dedi.
Doğum pozisyonunu almış,2 hafta sonra çatı muayenesine çağırdı.Erken doğum riski
gözükmüyor şimdilik am ayine belli olmaz.Normal doğum uygun dedi ama o da belli olmaz...
Benim kızçemmmm ne kadar da büyümüş yerim ben onu yer
Anasına kilo aldırmıyor hepsini yiyor maşallahhhh Aynı babası gibi
Böyle işte ağzımız açık bir şekilde çıktık odadan.Mega medipolde doğum yapacağım büyük bir ihtimal
Doktorum oraya gelecek bir aksilik olmazsaaaa....
Bu arada günaydınlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…