2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Tamam canım bugün gelecekler sorarım çok teşekkür ederim

günaydin canim,

ne güzel haberlerle gelmişsin ,

maşallah bebişine

12 günümüz kaldi bizimde kontrole , bi gdip görebilseydik kuzumu

kızlar ya bende daha göbek çizgisi oluşmadı öyle oğlumun tekmeleri acıtmayada başlamadı sanırım kayıyo benimki hala :)) birde tersti bebişim sanırım hala ters göbeğimde kafası oluyo çünkü bu sabah bişy farkettim göbeğim yukarda normade yine yukarda fakat kasığım az üstü şişmişmi ne böyle bi şişlik var normamikli acaba

Kuzuma cok güzeller
Bu kolonyaları nasıl yaptın sıselerı stıckerlarıı nerden buldun bayuldımm

Kuzummm pembebutik adlı siteden yaptırdım tanesi 2.5 tlydi.
Sen sadece bebişinin adını söylüyorsun onlar hazır bir şekilde
gönderiyorlar çok tatlıydı ilgilenen kişi.1 hafta bile sürmedi göndermeleri
ki ben geç gönderin dedimgezmekten evde bulamazlar diye

günaydin canim,

ne güzel haberlerle gelmişsin ,

maşallah bebişine

12 günümüz kaldi bizimde kontrole , bi gdip görebilseydik kuzumu

Allah'ım herkese güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin
ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
Ben çıkığ bir güzel evi temzileyeyimmnm

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım.
Şuan Melek programında dondurma yapılıyor dediki Melek hamile olan varmı ben nasıl bağırıyorum parmak kaldırmışım ben varım bana verin diye.Hahahha.

Son düzenleme:
Günaydııın Nasılsınız bakalııım Her zamanki gibi günümüz geçmişi okuyarak başlıyor :)

Maşallah

Anaaam ne tatlı bunlar Canım çok zevklisin maşallah. İnşallah güle güle kullanmak nasip olsun

Canım YARIMa 100/100 katılıyorum tam yazacaktım yarım güzelce bi de misallarla anlatmış. Çok abartmıyalım ya önemlisi Allah korusun.
Şimdi bebekler çocukları konuşuyoruz ama bi şey söylicem belki tam yeri değil ama benim eşim de doğal yaşamcıdır bu iyi de ama bazen o kadar da değil çünkü istediğin şeyi yiyamiyorsun yok o zararlı yok bu zararlı ya çıldırıyorum rasmen. Zaten çok abur çubur seven birisi değilim ama arada insanı canı çekiyor ya. En sonunda ne dedim eşime '' canım isteyor yiyecem sana ne ben yiyorum, yok o kötü yok bu kötu kanserojan, ya böyle giderse su bile içemem be yerim içerim. Yok kanser olmıyım diye istediğimi yiyemeyip de bir gün Allah korusun dışarı çıktığımda araba çarpar bu kadar kendimi korurkan ÖLER giderim'' dedim.
Doğru bebişlerimiz canımızdır biz elimizden gelene kadar koruruz onları ama bence de çok abartmıyalım önemlisi ALLAH korusun

ben epudiral diyorum baska bişey demiyorum
artık karar versen

yada ikisindende al
yaa bak karar vermiştim birmaksdan sipariş için yazdım hatta ama havale istiyor hiç yapmadım önceden hep kredi kartıyla almıştım
birmaksdan alışveriş yapan varmı birde kargo parası ne kadar tutuyor bilen

maşallah anasına ve kızına kocaman oluyorlar yaff

canım benim de öyle, hatta hani 33-34. haftadan sonra hareketleri azalır diyolar ya, benimki farkedilir derecede arttı. hatta geçenlerde 18 saat hiç durmadan canımı acıtarak hareket etti, doktorumu aradım zaten her gittiğimde de soruyorum çok hareketli rahatsız mı acaba falan diye, dr da gülüyor sevin işte ne güzel rahat stressiz demek diyor. umarım öyledir

acaba benim gibi genital bolgesi koltuk alti ve boynu kararan varmi aynalara bakamaz oldum

bennnnnnnn...
geçen bende farkettim ve inanılmaz iğrenç görünüyo... hemen internete baktım nasıl geçer diye... ama şimdilerde yapmam imkansız... doğum sonrasında aşağıdakileri uygulamayı düşünüyorum...

Koltuk altı kararmasının en büyük nedeni koltuk altlarının havasız kalmasıdır. Diğer nedenler ise aşırı sıcak ağda yapılması, tıraşlama ve cilde zarar veren deodorantların kullanılması koltuk altlarında kararmalara neden olur. Günümüzde kozmetik sanayi, koltuk altı kararmalarına iyi gelen kremler, pudralar ve deodorant benzeri bakım ürünlerini çıkartıyorlar ve kadınların bu sorunlarına çözüm buluyorlar. Koltuk altı kararmalar için doğal tedavi yöntemleri de mevcut. Koltuk altlarında meydana gelen bu kararmayı önlemek için evde yapacağınız karışımlarla çözüm bulmanız mümkün. Koltuk altı karamasını geçirmek için öncelikle kese yaparak ölü deriyi atmalısınız. Keseden sonra yapılması gereken doğal yöntemler şunlardır:
Koltuk altı kararması için doğal maske tarifleri
1. Yöntem
Malzemeler: 1 çay kaşığı vazelin, 1 çay kaşığı elma suyu,1 çay kaşığı limon suyu.
Uygulama: Malzemelerin tamamını karıştırdıktan sonra koltuk altına sürün ve kurumasını bekleyin. Kuruduktan sonra yıkayıp bebek pudrası sürün. Koltuk altındaki kararmalar zamanla geçecektir.
2.Yöntem
Malzemeler: 1 Tatlı kaşığı pirinç unu, 1 yemek kaşığı yoğurt,1 tatlı kaşığı sirke.
Uygulama: Tüm malzemeleri bir kap içerisinde iyice karıştırarak kararmanın olduğu bölgeye sürün ve 15 dakika bekleyin. 15 dakika sonra hafifçe ovalayarak ılık suyla durulayın. Limon suyu ile bölgeyi temizlemeniz yeterli olacaktır. Eğer daha etkili bir sonuç elde etmek istiyorsanız bebek pudrası kullanabilirsiniz. Bu işlemi haftada iki kere yapmanız yeterlidir.
3. Yöntem
Limon suyu, bal ve yoğurdun bir araya gelmesiyle oluşturduğu karışım mucizevi etki yaratıyor. Karışım sürüldükten sonra 20 dakika kadar beklenip sonra sürülen bölge iyice durulanıyor. Koltuk altında bulunan ve kötü kokular oluşmasına neden olan bakterileri yok ederek bir nevi doğal deodorant görevi görüyor. Aynı zamanda kararan derinin beyazlamasında etkili olan bu kürü istediğiniz zaman uygulayabilirsiniz.
Bacak arası kararması deniz sezonu başlaması ile beraber hanımların kabusu haline gelir. Ağda ya da epilasyon uygulamaları sonucunda bacak arası bölgesi kararır. Bazı kadınlar bacak araları karardığı için mayo giyemez. Aslında bunların çaresi bu lekeler oluşmadan önlemekten geçer. Fazla kilo alınmazsa sürtünme olmayacağı için bacak arası kararmaz. Ağda ya da epilasyon sonu kararan bacak arası, havasız kaldığından ya da çok sıcak ağdadan deri yanarak koyu renk alır. Bu deriden kurtulmak için kese yaparak ölü deriyi atabilirsiniz. Keseden sonra taze siyah üzüm suyunu sürüp kuruyana kadar kalmasını bekleyin. Bacak arası kararmalarından kurtulmak için limon suyu sürülmesi de önerilir. Banyodan sonra düzenli olarak bebe pudrası sürülmesi öneriler arasındadır. Bu uygulamalarla rengin zamanla açıldığını görülmüştür.

kızlar az once tel geldıı esımın halasının gelını kız bebek beklıyorduamabende 10 gun fılan soraydıı sbha karsı karnısı agrımıs dayanamızlar ılceye dr gıtmıslerrr ebeb demıs dogum baslamısss dogru nersehıreee sımdı sbh dan berı sunı sancı ıle artıs yapıyrlamıs du a edelımde kolayından kurtulsun ama sulalede 4 kısıydıkk en son bıs kaldık doguracaka olann hayılrısı tabıkıdeeeeeeeeeeee dua ıle ınsl

annene kocaman geçmişler olsun... bu yatma olayına gelince, ben sağ veya sol tarafıma yatıyorum... sırtüstü yatmamaya çalışıyorum... çok kasmıyorum illa soluma yatıcam diye... doktorum söylemişti sırtüstü yatma sağ sol çok önemli değil demişti...

oğluşumun eşyaları yıkanıyor..
bende bı taraftan asıyorum..
eşyalarla konusuyorum
her bi ipliğe her bi süse ayrı anlamlar yüklüyorum..
yatıyorum elim onun ustunde..
uykumdan uyanıyorum ilk ona bakıyorum..
küçücüktü ilk gördugumde telaşlı heyecanlı ürkek kalp atışlarını duymayı beklıyordum..
o kalp büyüdü sesi de kendıde büyüdü..
artık wakit yaklaştı iyice..
takwim yaprakları onu bana yaklaştırdıkça günleri sewer oldum..
yolları sewer oldum onunla
geceleri sabahları..
bu nasıl bi duygu bu nasıl bir his..
içimde nerde gizliymiş bunca duygu.. sewgi ...aşk...
insan sewer mi hastanelri oranın kokusu..
onunla tüm dünyayı sewdim
daha önce hiç bakmadığım gibi baktım başka cocukların gözlerine..
"anne" dedi dun gece rüyamda bana...
Rabbım..
herşeyın sahıbı güzel Allahım kimseyi imtihan etme ewladı ile..
kımsenın kucagını boş bırakma..
bizi bebeklerimize bizi kendimize kawuştur..
kawuştur ki baştan yaradılalım..
amın kere amın..

benim kızımın da bel çevresi geriden geliyodu bi süre... protein ağırlıklı beslendim biraz ilerleme kaydetti ama yine de geride... ama bu gerilik gelişim geriliği değil... zayıf bi bebek olduğunun işareti sadece...

Normal doğumda hemoroit çok oluo yaaa,,geçmiş olsun annene,kurtulur inşallah..Bu sağa sola yatma olayını ben bayadır bıraktım ya inşallah yanlış yapmıyorumdur,çünkü sadece sola yatıcam derken rahat edemiorum uyuyamıorum,uykuya daha çok ihitiyacımın olduğunu düşünüorum artık.Sağa yatmanın sakıncası bebeğe değil bize zaten.Doktor böbreğimin konumunu gösterdi,sağdakiyle soldaki biraz farklı yükseklikte,o yüzden dedi sağa yatmamaya dikkat et.Kendimi feda ediorum

bende yapmadim havale ile ödeme ,

bugun alıcam , guvenmedın mı canım havale odemesıne ?

Bugun benım patıkler gelıyor ,

ıst ıcı tas catlasın 10 tl tutar dıye dusunuyorum.

istanbulda yagmur var , hava kapali , psıkopata baglamıs durumdayım , bıde bu yazıyı okuyuncaa

hemen bır bakım dedım dua ıle ınsl oglum kalktıgımızdan berı sola cekıyorrrr heheh eltım gemek uzere bıs cıkıyorum temıslık bısı beklerrrrrrrrrrr

cok tatlıı bende aynı skeılde odama kurucam senn yern dah genıs benıkkıde goreeeeeeeeeeeee

gecmıs lsun tatalımmm
ellerını yukarda tutuole gecıyor benımde sısıyor he yataren fılan yukarda klmasını saglıyorum yoksa full sısıyor ozellıkle sol kolum
aynı skeılde kemıklendıklerı ıcn tatlımm

gosunuz aydın olsun cnm benım dua ıle ınsl

ya cok duygusala bagladım ben artık..
bıde ultrasonda göruyoruz ya
artık cok özlüyorummm )):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…