Günaydııınn herkeseee,sabah sağlık ocağından aradılar bi gideyim,hemşire bir ay önce falan bi daha gel de doğumu konuşalım demişti onun için çağırıo herhalde. Bi gidelim konuşalım.Sonra da gelip netten ev bakiim .Bİr de bebişimin kıyafetlerini yıkamak gerek artık:):)
Günaydın hanımlar...
Yorucu bir gün geçirdim dün, misafirim vardı yemeğe..
2 gündür uyku sorunu çekiyorum bir de..
Bu sabah kızımın yatağını hazırladım, resimlerini çektim :)
İşte bu da Zehra'mın beşiği :) Şimdilik odamıza kurduk.
Eki Görüntüle 733211 Eki Görüntüle 733215 Eki Görüntüle 733217 Eki Görüntüle 733218
Günaydınlar herkeseee mutlu bir güne uyandık dün annem ameliyat olmuştu hemorioidden aklım hep ordaydı gitmek de istemedm onu hasta görmek istemedim zaten başka şehirdeler. Dün çok ağrıları vardı sabah aradım taburcu olmuş ağrıları da azalmış şükürler olsun daha iyi geliyor sesi:)) yıllardır çekiyordu hemoroidden geçende dedim ki bu sende ne zamandan beri var? Ne dese beğenirsiniz "senin doğumundan beri var" :)) benim günüm çok geçmiş suni sancı vermişler doğum öyle başlamış ama çok sancılı geçmiş zorlamaktan da hemoroid olmuş kadıncağız. Benim yüzümden:))) neyse kurtuldu Allah'ın izniyle.
artık geceleri uyku bayağı zorlaştı. Sola yatış önemli diye hep sola yatmaya çalışıyorum ilk solumda uyuyorum ama gece uyanınca inat gibi de sağıma yatmak istiyorum yatsam vicdan azabı çekiyorum yatmasam uyuyamıyorum. Bazen amaaan eskiler sağını solunu mu düşünüyordu diyorum yatıyorum ama benim bebiş de biraz minnoş o yüzden beslenmesi çok önemli.
Siz napıyosunuz bu sağa yatma olayını?
20li sayılara düşmüşüm sezaryen olacak diye 10 günü de çık,10 lu günlere düştüm sayılırım.yaklaştı heyecanlıyım ve hala epidural mi,genel anestezi mi olcam karar veremiyorum.bu cumartesi randevum var o gün doktorla karar veririz artık.büyük ihtimal doğum gününe de karar veririz bakalım hayırlısı artık
çanta çok hoş nerden aldınız acaba?
Kızlar, dün geceden beri bebeğim çok ama çok hareketli. O kadar fazla ki korkutmaya başladı. Hiç durmadan hareket ediyor. Bu haftalarda böyle bir durum yaşayan oldu mu? Hareketsiz olması evet çok tedirgin eden bişey ama geceden beri 1 dakika bile durmadan hareket etmesi de aynı ölçüde korkuttu beni.
ayy bizim zillide dün akşam 9da bi başladı karnım resmen deniz gibi dalga dalgasevgili anneler 7 aylık hamileyken bebeğinin hareketlerini hissetmeyen bir tanıdığın bebeği karnında ölmüş bunu duyunca bebeğimin hareketlerinden şikayet etmeye korkar oldum.
Büyüdüğünden midir nedir darbeleri daha bi sert olmaya başladı sizin durumunuz nasıl?
yerinde olsam epidural düşünmem iyiliğinden çok zararından bahsedenleri duydum hep. en kötüsüde dayanılmaz bir başağrısı bırakıyormuş. bide ben o kadar dayanıklı, içli biri değilim. yani beni keserlerken hem o kan kokusunu duyup hem herşeye birebir şahit olmak istemem20li sayılara düşmüşüm sezaryen olacak diye 10 günü de çık,10 lu günlere düştüm sayılırım.yaklaştı heyecanlıyım ve hala epidural mi,genel anestezi mi olcam karar veremiyorum.bu cumartesi randevum var o gün doktorla karar veririz artık.büyük ihtimal doğum gününe de karar veririz bakalım hayırlısı artık
Kızlar kızlar kızçelerrr biz geldik kızçemle
Sabah doktor kontrolümüz vardı.Uyuya kalmışız.Apar topar 15 dakika rotarla
vardık.Aslında daha öncede varabildik ama İstanbul'da yağmur yağınca
trafik daha da berbat oluyor.Neyse tansiyon,kilo ölçümü derken
ve sıra kızçemi görmeye geldi...Doktor bayıldı kızçeme maşallah dedi.36 haftalık
ölçümler çıktı.Ve kızçem tam 2900 gr ve 50 cm olmuş
Çok şaşırdım ne kadar çabuk kilo almış.Doktor teyzemiz maşallah dedi.
Doğum pozisyonunu almış,2 hafta sonra çatı muayenesine çağırdı.Erken doğum riski
gözükmüyor şimdilik am ayine belli olmaz.Normal doğum uygun dedi ama o da belli olmaz...
Benim kızçemmmm ne kadar da büyümüş yerim ben onu yer
Anasına kilo aldırmıyor hepsini yiyor maşallahhhhAynı babası gibi
Böyle işte ağzımız açık bir şekilde çıktık odadan.Mega medipolde doğum yapacağım büyük bir ihtimal
Doktorum oraya gelecek bir aksilik olmazsaaaa....
Bu arada günaydınlarrrrrr
günaydın cici topikdaşlarıımmm
bugün önce geçmişi okuduk
ya ben sabah çok zor kalktım, ellerim o kadar şişmişki parmaklarım acaip sızlıyor, totomu bilem zor yıkadım
hala da açılmadı yani yumruğumu fln sıkamyorum kapatamıyorum ellerimi
Tamam canım bugün gelecekler sorarım çok teşekkür ederim
Kızlar, dün geceden beri bebeğim çok ama çok hareketli. O kadar fazla ki korkutmaya başladı. Hiç durmadan hareket ediyor. Bu haftalarda böyle bir durum yaşayan oldu mu? Hareketsiz olması evet çok tedirgin eden bişey ama geceden beri 1 dakika bile durmadan hareket etmesi de aynı ölçüde korkuttu beni.
Lyre
canım bu bal şerbeti öle zor bişi değil, sadece içme suyuyla karıştırıyosun soğuk yada ılık nası hoşuna giderse ama tatlandırmak istersen içine karanfil fln atabilirsin ben öle yapıcam birazda limonataya benzemesi için limon sıkıcam çok tatlı olmasın. öle tadını kendin ayarlarsın içebileceğin gibi
ben nazar boncuğuyla iliştirmeyi düşünüyorum
limiti az bir kredi kartı???
hımmm zekicee
canım benim sadece az bişi boynumda oldu diğer yerlerimde olmadı, ama hamilelikten sonra düzeliyormuş, komşumdada olmuş deli gibi keseler nerdeyse yara yaparmış kirli duruyor diyeama normal bişey takma kafana geçiçek babbyyy
gözünaydın şekerimbenimde kontrol pazt. bakalım bana ne dicek dr. çok heyecanlıyım inş. yengeç olur diye dua ediyorum
güle güle yatsın zehracıkçok cici olmuş annesiii
çok geçmiş olsun canım annneciğine
ben gece sadece iki kere dönebiiliyorum o yüsden önce solumda uyumaya çalışıyorum, uyuşunca sağıma dönüyorum, sonra yine uyuşunca soluma yatıyorum, çişe kalkarsamda yönümü değiştiriyorum
dr.lar sola yatmak önemli ama annenin rahatı dahada önemli diyorlar o yüsden çok fazla takılma bence, kaliteli uyku uyumak şuan en önemlisi, çünkü bu günlerimizi çok arıycaz
Lyre
canım bu bal şerbeti öle zor bişi değil, sadece içme suyuyla karıştırıyosun soğuk yada ılık nası hoşuna giderse ama tatlandırmak istersen içine karanfil fln atabilirsin ben öle yapıcam birazda limonataya benzemesi için limon sıkıcam çok tatlı olmasın. öle tadını kendin ayarlarsın içebileceğin gibi
ben nazar boncuğuyla iliştirmeyi düşünüyorum
limiti az bir kredi kartı???
hımmm zekicee
canım benim sadece az bişi boynumda oldu diğer yerlerimde olmadı, ama hamilelikten sonra düzeliyormuş, komşumdada olmuş deli gibi keseler nerdeyse yara yaparmış kirli duruyor diyeama normal bişey takma kafana geçiçek babbyyy
gözünaydın şekerimbenimde kontrol pazt. bakalım bana ne dicek dr. çok heyecanlıyım inş. yengeç olur diye dua ediyorum
çok geçmiş olsun canım annneciğine
ben gece sadece iki kere dönebiiliyorum o yüsden önce solumda uyumaya çalışıyorum, uyuşunca sağıma dönüyorum, sonra yine uyuşunca soluma yatıyorum, çişe kalkarsamda yönümü değiştiriyorum
dr.lar sola yatmak önemli ama annenin rahatı dahada önemli diyorlar o yüsden çok fazla takılma bence, kaliteli uyku uyumak şuan en önemlisi, çünkü bu günlerimizi çok arıycaz
gunaydn cnm ,
çok güzel olmus , güle güle kullanin
Günaydınnnn çok güzel olmuş yatağı gerçekten zevkle döşenmiş yatak odasının cam kısmına bilerekmi koyuyorsunuz yatağı yoksa orasımı müsait diye .bende yatak odasına koyacağım fakat cam kısmında benim yatağım var bende kapı tarafına koyacağım.
gözünüzaydın
çok güzel olmuş odanızada yakışmışş
gunaydin canim cok guzel olmus kizcenin yatagi
çok beğendim..güzel günlerde kullanın inşallah..bende beşiği yatak odama yanma kurdurdum..bende çekeyim bari fotoları becerebilirsem yüklerim..
çok güzel güle güle kullanın inşallah
cok tatlıı bende aynı skeılde odama kurucam senn yern dah genıs benıkkıde goreeeeeeeeeeeee
Ayyyy çok da güzel olmış annesiİnşallah güle güle içinde uyutup buyütmek nasip olsun
Kızlar kızlar kızçelerrr biz geldik kızçemle
Sabah doktor kontrolümüz vardı.Uyuya kalmışız.Apar topar 15 dakika rotarla
vardık.Aslında daha öncede varabildik ama İstanbul'da yağmur yağınca
trafik daha da berbat oluyor.Neyse tansiyon,kilo ölçümü derken
ve sıra kızçemi görmeye geldi...Doktor bayıldı kızçeme maşallah dedi.36 haftalık
ölçümler çıktı.Ve kızçem tam 2900 gr ve 50 cm olmuş
Çok şaşırdım ne kadar çabuk kilo almış.Doktor teyzemiz maşallah dedi.
Doğum pozisyonunu almış,2 hafta sonra çatı muayenesine çağırdı.Erken doğum riski
gözükmüyor şimdilik am ayine belli olmaz.Normal doğum uygun dedi ama o da belli olmaz...
Benim kızçemmmm ne kadar da büyümüş yerim ben onu yer
Anasına kilo aldırmıyor hepsini yiyor maşallahhhhAynı babası gibi
Böyle işte ağzımız açık bir şekilde çıktık odadan.Mega medipolde doğum yapacağım büyük bir ihtimal
Doktorum oraya gelecek bir aksilik olmazsaaaa....
Bu arada günaydınlarrrrrr
acaba benim gibi genital bolgesi koltuk alti ve boynu kararan varmi aynalara bakamaz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?