2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
selam kızlar;
ayıptır sölemesi ama benim idrarım baya bi kopkoyu sarı turuncu yani su içmemde bi azalmada yok. herhamgi bişiyin göstergesi olabilir mi korktumm

Günaydııınn herkeseee,sabah sağlık ocağından aradılar bi gideyim,hemşire bir ay önce falan bi daha gel de doğumu konuşalım demişti onun için çağırıo herhalde. Bi gidelim konuşalım.Sonra da gelip netten ev bakiim .Bİr de bebişimin kıyafetlerini yıkamak gerek artık:):)

doğumu sağlık ocağındamı yapıcaksın
sağlık ocağındaki ebe doğumun nesini konuşucak acaba çok merak ettim

Ayyyy çok da güzel olmış annesi İnşallah güle güle içinde uyutup buyütmek nasip olsun

Canım öncelikle annene çok geçmiş olsun. Valla ben yatıyorum sağıma da soluma da hatta bazen sırt üstü de. Ya ne yapıyım soluma hep yattım mı uyuşma başlıyor sonra sağıma yatıyorum uyu kalıyorum uyanınca bakıyorum sırt üstü Zaten bebiş içeride rahatsız oldu mu haber veriyor temelerle

canım daha önce iki kez genel anestezi ile operasyon geçirdim. uyanma süreci çok kötü oluyor. ayrıca uyandıktan sonraki 4-5 saat uyur uyanık arası rüyada gibi oluyorsun. bence bebeğinin ilk anlarını kaçırma. epidural ol.

ayy bizim zillide dün akşam 9da bi başladı karnım resmen deniz gibi dalga dalga saniye kesilmedi artık annem o kadar heyecanlandıki gördükçe bu böle giderse kesesini patlatır fln dedi bende hem tedirgin oldum hem hoşuma gidiyo gece 12 ye kadarda durmadı valla artık ben yoruldum uyudum öle fıngır fıngır valla bizde bi tuhafız hareket etse endişeleniyoruz, etmese ayrı telaş
yerinde olsam epidural düşünmem iyiliğinden çok zararından bahsedenleri duydum hep. en kötüsüde dayanılmaz bir başağrısı bırakıyormuş. bide ben o kadar dayanıklı, içli biri değilim. yani beni keserlerken hem o kan kokusunu duyup hem herşeye birebir şahit olmak istemem rabbim hakkında hayırlısını versin. ama ben olsam genel yaptırırım tabi karar senin cici anniş

ooohhhhh :119: ooohhhhh:118:
duruyada annesinede maşallah barekallah
çok sevindim canım inş. hepimiz böle güzel haberler alırız

Çok geçmiş olsun canım. Ya Allahtan ben böyle bi şey yaşamadım ama yaşayanlar bol bol su içmeyi öneriyor

ya kızlar benim bu pazt kontrolüm varya, 39 haftanın ilk günü oluyor o zamana.
eğer o güne kadar bi atraksiyon olmazsa doğum çantamı flnda atıcam arabanın arkasına, nolur nolmaz demi?
bugünde kişisel temizlik yapmayı düşünüyorum kızkardeşim gece kayseriye gidiyor o gitmeden yapıyımda, bana yapamadığım yerde yardımcı olur diyorum

Canım benim seni korkutmak istemem ama okuyunca aklıma doktorun söyledikleri geldi. Bende yüksek tansion problemi var başta gittiğimde doktor '' bebek çok haraketleniyor mu'' diye sormuştı ben yoo normal demiştim. O da yüksek tansion olunca bebek besin alamadığını ve anne rahmini bir yabancı yer gibi görüp rahatsız olduğunu söyledi. Allah korusun hepimizin bebiişlerini ama sen yine de doktoruna danış çünkü bebek gün içinde uyuma saatları baya oluyor ve o saatlarda hareket olmuyor.

:) hiç bilmediğim sitelerde genelde az lımıtlısını kullanıodum ama suan az lımıtlı kartım yetmez oldugu için kapması genişlettim ama dediğim gibi sanal kartta çok pratik ben şimdi amerikadan sanal kartla bebeğimin arabasını alıcam misal

:) hiç bilmediğim sitelerde genelde az lımıtlısını kullanıodum ama suan az lımıtlı kartım yetmez oldugu için kapması genişlettim ama dediğim gibi sanal kartta çok pratik ben şimdi amerikadan sanal kartla bebeğimin arabasını alıcam misal

gunaydn cnm ,

çok güzel olmus , güle güle kullanin

Sağolun, inşallah beşiği dolu görmek de nasip olur.

Sağolun beğenmenize çok sevindim, en uygun yer orasıydı, o nedenle oraya koydum yatağı.

gözünüzaydın

çok güzel olmuş odanızada yakışmışş

Teşekkürler :)

güle güle yatsın zehracık çok cici olmuş annesiii

Sağol teyzesi :)

gunaydin canim cok guzel olmus kizcenin yatagi

Herkes beğenmiş, çok sevindim

çok beğendim..güzel günlerde kullanın inşallah..bende beşiği yatak odama yanma kurdurdum..bende çekeyim bari fotoları becerebilirsem yüklerim..

Merakla bekliyorum :) Eminim çok güzel olmuştur.

çok güzel güle güle kullanın inşallah

Sağolun :)
cok tatlıı bende aynı skeılde odama kurucam senn yern dah genıs benıkkıde goreeeeeeeeeeeee

Kurduğunuzda resmini çekip koyarmısın, merak ettim :)
Ayyyy çok da güzel olmış annesi İnşallah güle güle içinde uyutup buyütmek nasip olsun

Amin inşallah teyzesi :)

ay benim bebeğim baştan beri çok hareketli hadi önceden küçüktü tatlı şirin hareketler geliyordu ama suanda öle sakin sakin dursun istiyorum karnımdan fırlıcak gibi nerdeyse yüzünü dayasa karnıma belli olucak okadar gerildim ki bian önce doğursam die bakar oldum seniçini ferah tut keyfinin yerinde oldugunu düşün canım anneciğinden ayrılacak son turlarını atıyor içerde :)

İnan ben doktora gitmişim gibi çok sevindim. Maşallah bebişine. İnşaallah sonuna kadar böyle anne babasını yüzünü güldürur. Hadi darısı bizim başımıza

evasude sayesinde aklıma bişey geldi.mevlütte gülsuyu sıkacaklar ya bizimkiler gelenlere nu diyorum güzel bir cam şişe alıp süslim şimdiden içinede doldurim gül suyunu birde yanlarınada aynı şişenin ufaklarını alıcam euro florada var reklam gibimi oldu etrafınada onları doldurup koyucam ufakta bi kurdale yapıştırsam tamam işte :) birde ölesine mevlüde gelecekleri yazdım valla sayı 45 sadece 1.yakın akrabalar ona göre sizde bakın b şekerinizi neyinizi ona göre hazırlayın :) bide lohusa şerbetlik bardağı ile birlikte şişesni alıcam hem hastanede dağatmaya hemde mevlütte offff :)

umarım hepiniz iyisinizdir annişler.ne kadarda mayıs annesi olmuş olsamda sizden ayrılmamm:))
geçmişi okuyamadım benim gibi erken doğum yapan arkadaşlarda varmı acaba.
sık sık giremiyorum bebiş gelen giden derken birde gece uykusuzluğu:)))))size tavsiyem canlarım bol bol uyuyun:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…