umarım hepiniz iyisinizdir annişler.ne kadarda mayıs annesi olmuş olsamda sizden ayrılmamm:))
geçmişi okuyamadım benim gibi erken doğum yapan arkadaşlarda varmı acaba.
sık sık giremiyorum bebiş gelen giden derken birde gece uykusuzluğu:)))))size tavsiyem canlarım bol bol uyuyun:))))
kızlar kavanoz seker yapanlar sekerlerın sticker'larini nerde yaptirmiştiniz ?
Kızceler bugün kontrolum var yarın36haftaya gırıces eğer sancı çıkarsa nts de belkı alır benı sezeryanı
Oğlum beklemiyor dualarınızda ıhtıyacım var
Evasudem aynı hastanede doguruyoruzzzz cok sevındımm kı benn
Bellımı olur odalarımız yan yana olur durucukla rüzgarcık arkadas olurlar doğar doğmazs
Ay ne heyecanlı
Eki Görüntüle 733364 Eki Görüntüle 733365
Oğluşun perdesıdee geldı ve son hazırlıklar bıtııı
Sevgıler hepsinize doğurursam yazarım hastanedenn
bilgi@stickerbaski.com
Gsm : 0 544 S-T-I-C-K-E-R (784 25 37)
şu mail adresi ve telefon numarası çanakkale burdan geldi bana.ama istanbulda flas copyde var onlarda yapıyo.
hg cnaim ,
bebiş nasil ? sen nasilsin ?
resmini bekliyoruz bebisin , merakla
ruzgarın annesi lohusa tacından vazgectim
gecenlerde arkadas taktı doğumda cok kabarık duruyor
bende kendım yaptım
nasıl olmusEki Görüntüle 733371
hoş bulduk canım benim,
iyim ben çok şükür,kızımda iyi şükürler olsun allahıma.erken doğduğu için biraz minnak ama olsun:)insan kucağına bile alırken çok endişe ediyor.
en kısa zamanda ekliycem resim cnm.
doğumu sağlık ocağındamı yapıcaksın
sağlık ocağındaki ebe doğumun nesini konuşucak acaba çok merak ettim
oğluşumun eşyaları yıkanıyor..
bende bı taraftan asıyorum..
eşyalarla konusuyorum
her bi ipliğe her bi süse ayrı anlamlar yüklüyorum..
yatıyorum elim onun ustunde..
uykumdan uyanıyorum ilk ona bakıyorum..
küçücüktü ilk gördugumde telaşlı heyecanlı ürkek kalp atışlarını duymayı beklıyordum..
o kalp büyüdü sesi de kendıde büyüdü..
artık wakit yaklaştı iyice..
takwim yaprakları onu bana yaklaştırdıkça günleri sewer oldum..
yolları sewer oldum onunla
geceleri sabahları..
bu nasıl bi duygu bu nasıl bir his..
içimde nerde gizliymiş bunca duygu.. sewgi ...aşk...
insan sewer mi hastanelri oranın kokusu..
onunla tüm dünyayı sewdim
daha önce hiç bakmadığım gibi baktım başka cocukların gözlerine..
"anne" dedi dun gece rüyamda bana...
Rabbım..
herşeyın sahıbı güzel Allahım kimseyi imtihan etme ewladı ile..
kımsenın kucagını boş bırakma..
bizi bebeklerimize bizi kendimize kawuştur..
kawuştur ki baştan yaradılalım..
amın kere amın..
ne bileyim ya havaleden sonra gönderim işlemlerine başlanacaktır gibi bişi dio bu siteden alan varsa güvenebilirdim aaslındabende yapmadim havale ile ödeme ,
bugun alıcam , guvenmedın mı canım havale odemesıne ?
Bugun benım patıkler gelıyor ,
ıst ıcı tas catlasın 10 tl tutar dıye dusunuyorum.
ayy ne güzel yaaa kızına kavuşalı 1 ay oldu bile hayırlısından hayırlı zamanlarda bizede nasip olur inşallahumarım hepiniz iyisinizdir annişler.ne kadarda mayıs annesi olmuş olsamda sizden ayrılmamm:))
sık sık giremiyorum bebiş gelen giden derken birde gece uykusuzluğu:)))))size tavsiyem canlarım bol bol uyuyun:))))
Kızceler bugün kontrolum var yarın36haftaya gırıces eğer sancı çıkarsa nts de belkı alır benı sezeryanı
Oğlum beklemiyor dualarınızda ıhtıyacım var
Evasudem aynı hastanede doguruyoruzzzz cok sevındımm kı benn
Bellımı olur odalarımız yan yana olur durucukla rüzgarcık arkadas olurlar doğar doğmazs
Ay ne heyecanlı
Eki Görüntüle 733364 Eki Görüntüle 733365
Oğluşun perdesıdee geldı ve son hazırlıklar bıtııı
Sevgıler hepsinize doğurursam yazarım hastanedenn
oğluşunun herbişeyi çok tatlı olmuş hayırlı günlerde kullanın inşallahhruzgarın annesi lohusa tacından vazgectim
gecenlerde arkadas taktı doğumda cok kabarık duruyor
bende kendım yaptım
nasıl olmusEki Görüntüle 733371
acaba benim gibi genital bolgesi koltuk alti ve boynu kararan varmi aynalara bakamaz oldum
canım hoşgeldiiinn.umarım hepiniz iyisinizdir annişler.ne kadarda mayıs annesi olmuş olsamda sizden ayrılmamm:))
ne bileyim ya havaleden sonra gönderim işlemlerine başlanacaktır gibi bişi dio bu siteden alan varsa güvenebilirdim aaslında
ayy ne güzel yaaa kızına kavuşalı 1 ay oldu bile hayırlısından hayırlı zamanlarda bizede nasip olur inşallah
bolbol uyuyun diyo herkes ahh uyku deposu gibi bişi olsada uyusak faydası olsa ama yok başa gelen çekilecek mecbuurrr
oğluşunun herbişeyi çok tatlı olmuş hayırlı günlerde kullanın inşallahh
Günaydın hanımlar...
Yorucu bir gün geçirdim dün, misafirim vardı yemeğe..
2 gündür uyku sorunu çekiyorum bir de..
Bu sabah kızımın yatağını hazırladım, resimlerini çektim :)
İşte bu da Zehra'mın beşiği :) Şimdilik odamıza kurduk.
Eki Görüntüle 733211 Eki Görüntüle 733215 Eki Görüntüle 733217 Eki Görüntüle 733218
Günaydınlar herkeseee mutlu bir güne uyandık dün annem ameliyat olmuştu hemorioidden aklım hep ordaydı gitmek de istemedm onu hasta görmek istemedim zaten başka şehirdeler. Dün çok ağrıları vardı sabah aradım taburcu olmuş ağrıları da azalmış şükürler olsun daha iyi geliyor sesi:)) yıllardır çekiyordu hemoroidden geçende dedim ki bu sende ne zamandan beri var? Ne dese beğenirsiniz "senin doğumundan beri var" :)) benim günüm çok geçmiş suni sancı vermişler doğum öyle başlamış ama çok sancılı geçmiş zorlamaktan da hemoroid olmuş kadıncağız. Benim yüzümden:))) neyse kurtuldu Allah'ın izniyle.
artık geceleri uyku bayağı zorlaştı. Sola yatış önemli diye hep sola yatmaya çalışıyorum ilk solumda uyuyorum ama gece uyanınca inat gibi de sağıma yatmak istiyorum yatsam vicdan azabı çekiyorum yatmasam uyuyamıyorum. Bazen amaaan eskiler sağını solunu mu düşünüyordu diyorum yatıyorum ama benim bebiş de biraz minnoş o yüzden beslenmesi çok önemli.
Siz napıyosunuz bu sağa yatma olayını?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?