2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar eğer ımkanınız varsa göğüs uclarınıza şimdiden işlenmemiş hakiki zeytinyağı surmeye basyayın.doğumdan sonra emzirirken cok rahat edersiniz.şimdiye kadar tüm arkdslarıyaptı göğislerinde yara falan olmadı.bir arkadasıma da dırek doktoru tavsıye etmiş o kadar krem alacağınıza zeytinyag surun organik doğal en ıyı yontem demiş. Allah kısmet ederse ben bebişime de her banyodan sonra vucuduna sureceğim

hg cnaim ,

bebiş nasil ? sen nasilsin ?

resmini bekliyoruz bebisin , merakla

Kızceler bugün kontrolum var yarın36haftaya gırıces eğer sancı çıkarsa nts de belkı alır benı sezeryanı
Oğlum beklemiyor dualarınızda ıhtıyacım var
Evasudem aynı hastanede doguruyoruzzzz cok sevındımm kı benn
Bellımı olur odalarımız yan yana olur durucukla rüzgarcık arkadas olurlar doğar doğmazs
Ay ne heyecanlı

Oğluşun perdesıdee geldı ve son hazırlıklar bıtııı
Sevgıler hepsinize doğurursam yazarım hastanedenn

ruzgarın annesi lohusa tacından vazgectim
gecenlerde arkadas taktı doğumda cok kabarık duruyor
bende kendım yaptım
nasıl olmus

çok güzel,

güle güle kullan canim ,

hayırlı haberler inş .

hg cnaim ,

bebiş nasil ? sen nasilsin ?

resmini bekliyoruz bebisin , merakla

hoş bulduk canım benim,
iyim ben çok şükür,kızımda iyi şükürler olsun allahıma.erken doğduğu için biraz minnak ama olsun:)insan kucağına bile alırken çok endişe ediyor.
en kısa zamanda ekliycem resim cnm.

ayyy kıyamam ya , minnak olsun annesi saglikli olsunda gerisi onemli degil :) Allah bagislasin ins.

ins b izde aliriz kucagimiza saglikli bir sekilde

doğumu sağlık ocağındamı yapıcaksın
sağlık ocağındaki ebe doğumun nesini konuşucak acaba çok merak ettim

Ne biliim kız,doğumun detaylarından bahsedicek olabilir.Onun doğum yaptığı doktorla benimki de aynıya:)Neyse zaten boşuna gitmişim kadın yoktu,telefonu açmayıp kafana göre yorum yapıp gidersen böle olur işte

bende yapmadim havale ile ödeme ,

bugun alıcam , guvenmedın mı canım havale odemesıne ?

Bugun benım patıkler gelıyor ,

ıst ıcı tas catlasın 10 tl tutar dıye dusunuyorum.
ne bileyim ya havaleden sonra gönderim işlemlerine başlanacaktır gibi bişi dio bu siteden alan varsa güvenebilirdim aaslında
ayy ne güzel yaaa kızına kavuşalı 1 ay oldu bile hayırlısından hayırlı zamanlarda bizede nasip olur inşallah
bolbol uyuyun diyo herkes ahh uyku deposu gibi bişi olsada uyusak faydası olsa ama yok başa gelen çekilecek mecbuurrr

ruzgarın annesi lohusa tacından vazgectim
gecenlerde arkadas taktı doğumda cok kabarık duruyor
bende kendım yaptım
nasıl olmusEki Görüntüle 733371
oğluşunun herbişeyi çok tatlı olmuş hayırlı günlerde kullanın inşallahh

acaba benim gibi genital bolgesi koltuk alti ve boynu kararan varmi aynalara bakamaz oldum
koltuk atlarım ondanmııı karardııı benimmm bende lazeri bıraktım jılet yapıyorum diye oldu sandım hatta koltuk altı beyazlatıcı siparişi verdim neyse neyse inş öledirde bebemden sonra düzelir

canım hoşgeldiiinn.
nasılsın görüşmeyeli. minik kızın nasılll.
artık evinizdesiniz ne kadar güzel.
canım bol bol uyumak istiyorum bende ama gece uyumak o kadar zor ki sürekli uyanıyorum her yerim ağrıyor.oğlum uykusuz gecelere hazırlıyor beni galiba

o zaman sen bekle canim ,

ben alayim benima lacaklarim cok bişey tutmuyo zaten gelmezsede onemi yok

sag saglim gelirse bana sende alirsin

merhaba kızlar bebeğemin gelişimi durmamış şükür minik bi bebek ama kilosunu almış o yüzden gününü bekliyecez

Merhaba kızlar
Daha önce isim etiketlerini nasıl tutturacağız diyen arkadaşlar olmuştu.Silikon ya da yapıştırıcı olabilir.Onun dışında minik mandallar var onlarıda kullanabilirsiniz ya da çatal iğne.Bir de çift taraflı bantlar var.Bir tarafını etikete diğer tarafını tüle tutturabilirsiniz.

sola dikkat ediyorum olmayıonca da sağa döndüğüm de oluyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…