merhaba kızlar bebeğemin gelişimi durmamış şükür minik bi bebek ama kilosunu almış o yüzden gününü bekliyecez
gunaydın kızlar dun kontrolumuz vardı kılomuz 2200 kg boyumuz 47.67 cıktı hersey normal ama bel cevresı bır hafta gerıden gelıyo dedı kotu degıl ama dedı dr teyzemız vıtamın verdı..benım gıbı olan varmı aranızda?????
kızlar ya pazar günleri şu şifreli bebek programı hangisiydi :))
Kızceler bugün kontrolum var yarın36haftaya gırıces eğer sancı çıkarsa nts de belkı alır benı sezeryanı
Oğlum beklemiyor dualarınızda ıhtıyacım var
Evasudem aynı hastanede doguruyoruzzzz cok sevındımm kı benn
Bellımı olur odalarımız yan yana olur durucukla rüzgarcık arkadas olurlar doğar doğmazs
Ay ne heyecanlı
Eki Görüntüle 733364 Eki Görüntüle 733365
Oğluşun perdesıdee geldı ve son hazırlıklar bıtııı
Sevgıler hepsinize doğurursam yazarım hastanedenn
temamm ne zaman vericen siparişi birmaksdan demio zaman sen bekle canim ,
ben alayim benima lacaklarim cok bişey tutmuyo zaten gelmezsede onemi yok
sag saglim gelirse bana sende alirsin
merhaba kızlar bebeğemin gelişimi durmamış şükür minik bi bebek ama kilosunu almış o yüzden gününü bekliyecez
iyi günler kızlar dün hemşirenin aramasıyla bugünde sağlık ocağına gittik kilo idrar kalp sesi dinledik bebişimin 2 ayda 7 kilo almışımmmmsonra doğumdan sonra yapacaklarımı anlattı bide aile hekimine uğradım kan ilacımı yazdırmak için bana ilaç değilde tüp olarak yazdı bunu lohusalık dönemindede içeceksindedi günde 1 defa bide bugün bebimin hareketleri diğer günlere göre çokk az
canım iyi almış maşallahı var takma sen ben doktora bu gerilik neye göre dedim organlarla ilgisi mi var dedim yok sadece boyutuyla ilgili dedi o yüzden seninki iyi bence 3 doğar benimki 36da bile 2100 dü
gunaydın kızlar dun kontrolumuz vardı kılomuz 2200 kg boyumuz 47.67 cıktı hersey normal ama bel cevresı bır hafta gerıden gelıyo dedı kotu degıl ama dedı dr teyzemız vıtamın verdı..benım gıbı olan varmı aranızda?????
herkese günaydın kızlar :)
gerçi benim daha uyanmaya niyetim yok gözüm uykuda ama :))
dün doktor kontrolümüz güzel geçti çok şükür. herşeyimiz iyi ve normal doğuma uygun inş. ama çatı muayenemizi bu hafta yapmadı doktorumuz ağrın falan yok diye. hatta geceleri ara ara ağrım oluyodu ama bu hafta hiç olmadı ve nst'de hiç ağrı çıkmadı. şu anda bakmayalım haftaya bakalım yada haftaya kadar problem olursa kanama falan o zaman bakalım dedi. eee benim de canıma minnet :)) zaten tırsıyorum :)) hemen tamam olur dedim :))
şimdi 38.haftadayız inşallah. sanırım bizim oğlan miyadını dolduracak :)) 1 temmuza kadar bekleyecek :)) babası gibi yengeç olmak için uğraşıyor :))
Günaydın hanımlar...
Yorucu bir gün geçirdim dün, misafirim vardı yemeğe..
2 gündür uyku sorunu çekiyorum bir de..
Bu sabah kızımın yatağını hazırladım, resimlerini çektim :)
İşte bu da Zehra'mın beşiği :) Şimdilik odamıza kurduk.
Eki Görüntüle 733211 Eki Görüntüle 733215 Eki Görüntüle 733217 Eki Görüntüle 733218
Günaydınlar herkeseee mutlu bir güne uyandık dün annem ameliyat olmuştu hemorioidden aklım hep ordaydı gitmek de istemedm onu hasta görmek istemedim zaten başka şehirdeler. Dün çok ağrıları vardı sabah aradım taburcu olmuş ağrıları da azalmış şükürler olsun daha iyi geliyor sesi:)) yıllardır çekiyordu hemoroidden geçende dedim ki bu sende ne zamandan beri var? Ne dese beğenirsiniz "senin doğumundan beri var" :)) benim günüm çok geçmiş suni sancı vermişler doğum öyle başlamış ama çok sancılı geçmiş zorlamaktan da hemoroid olmuş kadıncağız. Benim yüzümden:))) neyse kurtuldu Allah'ın izniyle.
artık geceleri uyku bayağı zorlaştı. Sola yatış önemli diye hep sola yatmaya çalışıyorum ilk solumda uyuyorum ama gece uyanınca inat gibi de sağıma yatmak istiyorum yatsam vicdan azabı çekiyorum yatmasam uyuyamıyorum. Bazen amaaan eskiler sağını solunu mu düşünüyordu diyorum yatıyorum ama benim bebiş de biraz minnoş o yüzden beslenmesi çok önemli.
Siz napıyosunuz bu sağa yatma olayını?
20li sayılara düşmüşüm sezaryen olacak diye 10 günü de çık,10 lu günlere düştüm sayılırım.yaklaştı heyecanlıyım ve hala epidural mi,genel anestezi mi olcam karar veremiyorum.bu cumartesi randevum var o gün doktorla karar veririz artık.büyük ihtimal doğum gününe de karar veririz bakalım hayırlısı artık
Kızlar kızlar kızçelerrr biz geldik kızçemle
Sabah doktor kontrolümüz vardı.Uyuya kalmışız.Apar topar 15 dakika rotarla
vardık.Aslında daha öncede varabildik ama İstanbul'da yağmur yağınca
trafik daha da berbat oluyor.Neyse tansiyon,kilo ölçümü derken
ve sıra kızçemi görmeye geldi...Doktor bayıldı kızçeme maşallah dedi.36 haftalık
ölçümler çıktı.Ve kızçem tam 2900 gr ve 50 cm olmuş
Çok şaşırdım ne kadar çabuk kilo almış.Doktor teyzemiz maşallah dedi.
Doğum pozisyonunu almış,2 hafta sonra çatı muayenesine çağırdı.Erken doğum riski
gözükmüyor şimdilik am ayine belli olmaz.Normal doğum uygun dedi ama o da belli olmaz...
Benim kızçemmmm ne kadar da büyümüş yerim ben onu yer
Anasına kilo aldırmıyor hepsini yiyor maşallahhhhAynı babası gibi
Böyle işte ağzımız açık bir şekilde çıktık odadan.Mega medipolde doğum yapacağım büyük bir ihtimal
Doktorum oraya gelecek bir aksilik olmazsaaaa....
Bu arada günaydınlarrrrrr
selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım.
Şuan Melek programında dondurma yapılıyor dediki Melek hamile olan varmı ben nasıl bağırıyorum parmak kaldırmışım ben varım bana verin diye.Hahahha.
canım benim de öyle, hatta hani 33-34. haftadan sonra hareketleri azalır diyolar ya, benimki farkedilir derecede arttı. hatta geçenlerde 18 saat hiç durmadan canımı acıtarak hareket etti, doktorumu aradım zaten her gittiğimde de soruyorum çok hareketli rahatsız mı acaba falan diye, dr da gülüyor sevin işte ne güzel rahat stressiz demek diyor. umarım öyledir
kızlar az once tel geldıı esımın halasının gelını kız bebek beklıyorduamabende 10 gun fılan soraydıı sbha karsı karnısı agrımıs dayanamızlar ılceye dr gıtmıslerrr ebeb demıs dogum baslamısss dogru nersehıreee sımdı sbh dan berı sunı sancı ıle artıs yapıyrlamıs du a edelımde kolayından kurtulsun ama sulalede 4 kısıydıkk en son bıs kaldık doguracaka olann hayılrısı tabıkıdeeeeeeeeeeee dua ıle ınsl
Günaydııınn herkeseee,sabah sağlık ocağından aradılar bi gideyim,hemşire bir ay önce falan bi daha gel de doğumu konuşalım demişti onun için çağırıo herhalde. Bi gidelim konuşalım.Sonra da gelip netten ev bakiim .Bİr de bebişimin kıyafetlerini yıkamak gerek artık:):)
ya kızlar benim bu pazt kontrolüm varya, 39 haftanın ilk günü oluyor o zamana.
eğer o güne kadar bi atraksiyon olmazsa doğum çantamı flnda atıcam arabanın arkasına, nolur nolmaz demi?
bugünde kişisel temizlik yapmayı düşünüyorum kızkardeşim gece kayseriye gidiyor o gitmeden yapıyımda, bana yapamadığım yerde yardımcı olur diyorum
umarım hepiniz iyisinizdir annişler.ne kadarda mayıs annesi olmuş olsamda sizden ayrılmamm:))
geçmişi okuyamadım benim gibi erken doğum yapan arkadaşlarda varmı acaba.
sık sık giremiyorum bebiş gelen giden derken birde gece uykusuzluğu:)))))size tavsiyem canlarım bol bol uyuyun:))))
ruzgarın annesi lohusa tacından vazgectim
gecenlerde arkadas taktı doğumda cok kabarık duruyor
bende kendım yaptım
nasıl olmusEki Görüntüle 733371
Canım demekki bebeğin tombiş oldu yeri daraldı artık daha az hareketlerini hissetmemiz normal sıkma canını2 ayda 7 kilo bebeğin sağlıklıysa hiç sorun değil biraz azimle doğumdan sonra verirsin kiloları
bugun misafirim geldi onunda bebği temmuz dogumlu haftalarımız aynı yani....onun bebegi daha 1,500kg 10 gün önce baktırmış...ayy onu duyunca kendime şükrettim..nankörlük yapıyorum diye de kendime kızdım .....
yok canım benim de fl si ve kilosu geriden geliyor..
ayy canım çok şükür ...mAŞallah inş saglıklı olsunda biz onlara kilo aldırırıız
temamm ne zaman vericen siparişi birmaksdan demi
birmaks canim ,
gözün aydın canım bekleyelim bakalım hepsi sağlıklı şekilde gününde gelirler inşallahh
bu hafta vericem :) dürtün beni , biran once alayim
hanımlar herkezlerden çok buyuk rıcam var lutfen okuyunuz cok onemlı ınsalahkı pozıtıfle sonucalır hayırlısı ileee
komsumun görumcesı 7 yıllık evli bu ay tüp bebek yaptırıyorlar geçimleride dar(ne zorlukla yaptırdıkları ıcn dıyorum),psıkolojık olarak cok ıhtıyacıda var(eş ailesi kendı aılesı )hayırlısı ıle yumurtaları toplandı 3 de 2 si canlanmıs yarında esınden alıp dollenme ıcın tranfer yapacaklar ben dedım dım sızlere guvenerekdenn tranfer olacagı zaman ara dua ısterım dıyekı ınsl.da hayırlısı ıse olurr oda kavusur hasretınee lütfen KUR AN bılenlerınızz
dua edebılır
meryen suresi(sayfa-306-313)
ayetel kürsi(Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.)
okuyabılırmı??
kişi nin adı hacer...
okuyan kısıler beyenırse anlarım sımıden sagolunuz
RABBIM KIMSEYI EVLAT HASRETI ILE SINAMASIN INSLLL
Bugün doktor teyzemize gittik.çatı konrolunden geçtik.1 cm açıklığımız var.hazır ol artık dedi her an doğumun olabilir dedi.Çatı kontrolunden sakın korkmayın ağrı falan olmadı ben hissetmedim bile.Ama sancım falan çıkmadı nts de sadece belim ağrıyor ara sıra.Kızlar ben hala kızıma yorgan,yastık almadım yaptırmadım da.Sizler aldınız mı yoksa yünden mi yaptırdınız.Nevresim olarak nasıl birşey yaptınız varsa aranızda yaptıran örnek olarak resim ekleyebilir mi?Benim bir an önce yaptırmam lazım.
Bugün doktor teyzemize gittik.çatı konrolunden geçtik.1 cm açıklığımız var.hazır ol artık dedi her an doğumun olabilir dedi.Çatı kontrolunden sakın korkmayın ağrı falan olmadı ben hissetmedim bile.Ama sancım falan çıkmadı nts de sadece belim ağrıyor ara sıra.Kızlar ben hala kızıma yorgan,yastık almadım yaptırmadım da.Sizler aldınız mı yoksa yünden mi yaptırdınız.Nevresim olarak nasıl birşey yaptınız varsa aranızda yaptıran örnek olarak resim ekleyebilir mi?Benim bir an önce yaptırmam lazım.
benim hep karaydı zatenacaba benim gibi genital bolgesi koltuk alti ve boynu kararan varmi aynalara bakamaz oldum
yaa bu adamlara noluyo bizimkide geceden beri burnunu sile sile bir hal olsu sabahta hapşırdı..bende kovdum odadan bana bulaştıracaksın gidermişin dedimgünaydin kızlar ve minikleri ,
işimize geldik , şafak 21 gün
kahvaltimizi yaptik , babamizi evde bıraktık hasta yatıyo , grip olmuş , hem çok nazli hem hasta hiç çekilmiyorrr kaçtik bizde evden
bugun sekerlerimiz gelicek bekliyoruz sabirsizlikle ,
geçmişi okuyalim
çok güzel olmuş odası annesi iyi günlerde sağlıla büyüsün içindeGünaydın hanımlar...
Eki Görüntüle 733211 Eki Görüntüle 733215 Eki Görüntüle 733217 Eki Görüntüle 733218
Günaydın hanımlar...
Günaydınnnn çok güzel olmuş yatağı gerçekten zevkle döşenmiş yatak odasının cam kısmına bilerekmi koyuyorsunuz yatağı yoksa orasımı müsait diye .bende yatak odasına koyacağım fakat cam kısmında benim yatağım var bende kapı tarafına koyacağım.
canım bende ille sola yatıcam diye aylarca uyuyamamışım meğer...bak şuan hiç takmıyorum hangi tarafta rahatsam orada yatıyorum ve mışıl mışıl uyuyorum...tavsiye ederim..Günaydınlar herkeseee mutlu bir güne uyandık dün annem ameliyat olmuştu hemorioidden aklım hep ordaydı gitmek de istemedm onu hasta görmek istemedim zaten başka şehirdeler. Dün çok ağrıları vardı sabah aradım taburcu olmuş ağrıları da azalmış şükürler olsun daha iyi geliyor sesi:)) yıllardır çekiyordu hemoroidden geçende dedim ki bu sende ne zamandan beri var? Ne dese beğenirsiniz "senin doğumundan beri var" :)) benim günüm çok geçmiş suni sancı vermişler doğum öyle başlamış ama çok sancılı geçmiş zorlamaktan da hemoroid olmuş kadıncağız. Benim yüzümden:))) neyse kurtuldu Allah'ın izniyle.
artık geceleri uyku bayağı zorlaştı. Sola yatış önemli diye hep sola yatmaya çalışıyorum ilk solumda uyuyorum ama gece uyanınca inat gibi de sağıma yatmak istiyorum yatsam vicdan azabı çekiyorum yatmasam uyuyamıyorum. Bazen amaaan eskiler sağını solunu mu düşünüyordu diyorum yatıyorum ama benim bebiş de biraz minnoş o yüzden beslenmesi çok önemli.
Siz napıyosunuz bu sağa yatma olayını?tabi dinlenirken falan sola yatıyorum özellikle oğluşuma güzel oksijen gitsin diye ama yatarken hiç farketmiyo sağ sol...
ayyy allah korusun yaa...kimseye göstermesin böle bi acı...evet benimde son zamanlar çok sert vurmaya başladı hatta babasına şikayet bile ettimsevgili anneler 7 aylık hamileyken bebeğinin hareketlerini hissetmeyen bir tanıdığın bebeği karnında ölmüş bunu duyunca bebeğimin hareketlerinden şikayet etmeye korkar oldum.
Büyüdüğünden midir nedir darbeleri daha bi sert olmaya başladı sizin durumunuz nasıl?canım oğlum benimmmm
ayyy allah yardımcın olsun canımm...epidural bencede..20li sayılara düşmüşüm sezaryen olacak diye 10 günü de çık,10 lu günlere düştüm sayılırım.yaklaştı heyecanlıyım ve hala epidural mi,genel anestezi mi olcam karar veremiyorum.bu cumartesi randevum var o gün doktorla karar veririz artık.büyük ihtimal doğum gününe de karar veririz bakalım hayırlısı artık
allah iyiliğini versin hehehehhhselam kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım.
Şuan Melek programında dondurma yapılıyor dediki Melek hamile olan varmı ben nasıl bağırıyorum parmak kaldırmışım ben varım bana verin diye.Hahahha.
ahhh kuzum hoş geldin...iyi olmanıza çok sevindim..büyüyecek kızın annesi sen bol bol emzir...resminide bekliyoruzumarım hepiniz iyisinizdir annişler.ne kadarda mayıs annesi olmuş olsamda sizden ayrılmamm:))
geçmişi okuyamadım benim gibi erken doğum yapan arkadaşlarda varmı acaba.
sık sık giremiyorum bebiş gelen giden derken birde gece uykusuzluğu:)))))size tavsiyem canlarım bol bol uyuyun:))))sen anne oldun da uykusuzlukmu çekiyorsun kıymam canım benimmm
Kızceler bugün kontrolum var yarın36haftaya gırıces eğer sancı çıkarsa nts de belkı alır benı sezeryanı
Oğlum beklemiyor dualarınızda ıhtıyacım var
Evasudem aynı hastanede doguruyoruzzzz cok sevındımm kı benn
Bellımı olur odalarımız yan yana olur durucukla rüzgarcık arkadas olurlar doğar doğmazs
Ay ne heyecanlı
Eki Görüntüle 733364 Eki Görüntüle 733365
Oğluşun perdesıdee geldı ve son hazırlıklar bıtııı
Sevgıler hepsinize doğurursam yazarım hastanedenn
ruzgarın annesi lohusa tacından vazgectim
gecenlerde arkadas taktı doğumda cok kabarık duruyor
bende kendım yaptım
nasıl olmusEki Görüntüle 733371
hayırlısı olsun canım...rüzgar adı gibi durmak bilmiyoryeni eşyaları çok güzel annesi güle güle kullanın...tacında güzel eline sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?