2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım benim her tarafı geriden geliyo alıştım artık sen de takma bence

Ah kuzum benimmmm bu Rüzgar çok meraklı yahu çıkmaya
Hadi bakalım kontrolden sonra gel buraya İnşallah canım ziyarete
geliriz odadan odayaAyyyy hayalini kurdum da
doğurdum bile sankiYaz bize her yerden yazzzz

iyi günler kızlar dün hemşirenin aramasıyla bugünde sağlık ocağına gittik kilo idrar kalp sesi dinledik bebişimin 2 ayda 7 kilo almışımmmm sonra doğumdan sonra yapacaklarımı anlattı bide aile hekimine uğradım kan ilacımı yazdırmak için bana ilaç değilde tüp olarak yazdı bunu lohusalık dönemindede içeceksindedi günde 1 defa bide bugün bebimin hareketleri diğer günlere göre çokk az

o zaman sen bekle canim ,

ben alayim benima lacaklarim cok bişey tutmuyo zaten gelmezsede onemi yok

sag saglim gelirse bana sende alirsin
temamm ne zaman vericen siparişi birmaksdan demi
merhaba kızlar bebeğemin gelişimi durmamış şükür minik bi bebek ama kilosunu almış o yüzden gününü bekliyecez
gözün aydın canım bekleyelim bakalım hepsi sağlıklı şekilde gününde gelirler inşallahh

Canım demekki bebeğin tombiş oldu yeri daraldı artık daha az hareketlerini hissetmemiz normal sıkma canını 2 ayda 7 kilo bebeğin sağlıklıysa hiç sorun değil biraz azimle doğumdan sonra verirsin kiloları

canım iyi almış maşallahı var takma sen ben doktora bu gerilik neye göre dedim organlarla ilgisi mi var dedim yok sadece boyutuyla ilgili dedi o yüzden seninki iyi bence 3 doğar benimki 36da bile 2100 dü

bugun misafirim geldi onunda bebği temmuz dogumlu haftalarımız aynı yani....onun bebegi daha 1,500kg 10 gün önce baktırmış...ayy onu duyunca kendime şükrettim..nankörlük yapıyorum diye de kendime kızdım .....

yok canım benim de fl si ve kilosu geriden geliyor..

merhaba kızlar bebeğemin gelişimi durmamış şükür minik bi bebek ama kilosunu almış o yüzden gününü bekliyecez

ayy canım çok şükür ...mAŞallah inş saglıklı olsunda biz onlara kilo aldırırıız

Son düzenleme:

gözün aydın cnm maşallah

tam prenses yatağı olmuş

çok geçmiş olsun cnm ben bir solda bir sağdayım sadece sırt ya da yüzüstü yatmamaya dikkat ediyorum

epidural normal istiyorum ama :18:

maşallah kızçeme

benimki de çok hareketli inş dediğin gibi rahattır

ay cnm sağ salim alsın bebişini kucağına darısı bizlerin başına :18:

bizimde evimiz satılaydı iyiydi

ah bu kız kardeşler kuzenler baş tacı :13:

cnm yaa ne mutlu sana uyumaktan çatlıcam artık

ruzgarın annesi lohusa tacından vazgectim
gecenlerde arkadas taktı doğumda cok kabarık duruyor
bende kendım yaptım
nasıl olmusEki Görüntüle 733371

eline sağlık cnm

maşallahhh cnmmm yerim onun minik popişiniiii

haklısın canım benim görümcemin kızı 1250 doğmuş

insallh tutar canım ben bıraz gerıden gelıyorum pek bakamadım geçmişe Allahım hiç kimseyi evladı ilede sınamasın inşallh

Bugün doktor teyzemize gittik.çatı konrolunden geçtik.1 cm açıklığımız var.hazır ol artık dedi her an doğumun olabilir dedi.Çatı kontrolunden sakın korkmayın ağrı falan olmadı ben hissetmedim bile.Ama sancım falan çıkmadı nts de sadece belim ağrıyor ara sıra.Kızlar ben hala kızıma yorgan,yastık almadım yaptırmadım da.Sizler aldınız mı yoksa yünden mi yaptırdınız.Nevresim olarak nasıl birşey yaptınız varsa aranızda yaptıran örnek olarak resim ekleyebilir mi?Benim bir an önce yaptırmam lazım.

acıklık mı :18::18::18::18::18:

hayirlisi cnm inş,

annem yun almiş yıkatmıs , hem yatagin ustune ince bi silte hemde ince bir yun yorgan yaptiriyor , daha saglikli oldugunu soyledi .

ay hakkınızda hayırlısı cnm :18:
cnm ben bir takım uyku seti bir takım nevresim ayrıca elyaf yorgan yastık aldım park yatağın içine pamuk yatak aldım herşeyi hazır aldım anlıcan

biz geldik güzel anneler nasılsınız bakalım???biz iiz çok şükür yağmur yağıyordu işe geldiğimizde biraz durdum yağmurun altında ve ferahladım ii geldi ıslanmak aklımdan zorum var galiba ..ama napıym seviyorum yağmuru hele böle hava sıcakken yağan yağmur harika oluyor
bugün yine bi yoğunluk var geldiğimden beri başımı kaldıramadım bilgisayardan...bu insanlar benimi bekliyor ya sıraya girmek için yaaa canım çıktı daha şimdidien

acaba benim gibi genital bolgesi koltuk alti ve boynu kararan varmi aynalara bakamaz oldum
benim hep karaydı zaten biraz siyahi bi esmerimde ben ama halimdende çok memnunum..
yaa bu adamlara noluyo bizimkide geceden beri burnunu sile sile bir hal olsu sabahta hapşırdı..bende kovdum odadan bana bulaştıracaksın gidermişin dedim
çok güzel olmuş odası annesi iyi günlerde sağlıla büyüsün içinde

Canım ben uyku seti aldım sadece.Onun içinde yastık yorgan nevresim takımı mevcut.1 adet yeterli diye düşündüm.Sadece 1 tane daha çarşaf alacağım.zaten ilk zamanlar yastık kullanılmıyormuş.Yorganda aynı şekilde.En çok battaniye kullanılır dediler ki zaten yaz bebeği.o bile fazla özellikle sıcak bölgelerde yaşayanlara.Onun için ben 3 adet penye ve 1 adet pazen battaniye aldım.kışa doğruda yorganı kullanırım ya da olmadı yorgan nitelikli uyku tulumu alırım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…