Bugün doktor teyzemize gittik.çatı konrolunden geçtik.1 cm açıklığımız var.hazır ol artık dedi her an doğumun olabilir dedi.Çatı kontrolunden sakın korkmayın ağrı falan olmadı ben hissetmedim bile.Ama sancım falan çıkmadı nts de sadece belim ağrıyor ara sıra.Kızlar ben hala kızıma yorgan,yastık almadım yaptırmadım da.Sizler aldınız mı yoksa yünden mi yaptırdınız.Nevresim olarak nasıl birşey yaptınız varsa aranızda yaptıran örnek olarak resim ekleyebilir mi?Benim bir an önce yaptırmam lazım.
Canım ben uyku seti aldım sadece.Onun içinde yastık yorgan nevresim takımı mevcut.1 adet yeterli diye düşündüm.Sadece 1 tane daha çarşaf alacağım.zaten ilk zamanlar yastık kullanılmıyormuş.Yorganda aynı şekilde.En çok battaniye kullanılır dediler ki zaten yaz bebeği.o bile fazla özellikle sıcak bölgelerde yaşayanlara.Onun için ben 3 adet penye ve 1 adet pazen battaniye aldım.kışa doğruda yorganı kullanırım ya da olmadı yorgan nitelikli uyku tulumu alırım dedim.
Bugün doktor teyzemize gittik.çatı konrolunden geçtik.1 cm açıklığımız var.hazır ol artık dedi her an doğumun olabilir dedi.Çatı kontrolunden sakın korkmayın ağrı falan olmadı ben hissetmedim bile.Ama sancım falan çıkmadı nts de sadece belim ağrıyor ara sıra.Kızlar ben hala kızıma yorgan,yastık almadım yaptırmadım da.Sizler aldınız mı yoksa yünden mi yaptırdınız.Nevresim olarak nasıl birşey yaptınız varsa aranızda yaptıran örnek olarak resim ekleyebilir mi?Benim bir an önce yaptırmam lazım.
kızlar bebek şekerlerim,isim etiketlerini sonra zımbalıycamEki Görüntüle 732913 Eki Görüntüle 732914 Eki Görüntüle 732915 Eki Görüntüle 732916 Eki Görüntüle 732917 Eki Görüntüle 732918
biz geldik güzel anneler nasılsınız bakalım???biz iiz çok şükür yağmur yağıyordu işe geldiğimizde biraz durdum yağmurun altında ve ferahladım ii geldi ıslanmakaklımdan zorum var galiba ..ama napıym seviyorum yağmuru hele böle hava sıcakken yağan yağmur harika oluyor
bugün yine bi yoğunluk var geldiğimden beri başımı kaldıramadım bilgisayardan...bu insanlar benimi bekliyor ya sıraya girmek için yaaa canım çıktı daha şimdidien
benim hep karaydı zatenbiraz siyahi bi esmerimde ben ama halimdende çok memnunum..
yaa bu adamlara noluyo bizimkide geceden beri burnunu sile sile bir hal olsu sabahta hapşırdı..bende kovdum odadan bana bulaştıracaksın gidermişin dedim
çok güzel olmuş odası annesi iyi günlerde sağlıla büyüsün içinde
canım bende ille sola yatıcam diye aylarca uyuyamamışım meğer...bak şuan hiç takmıyorum hangi tarafta rahatsam orada yatıyorum ve mışıl mışıl uyuyorum...tavsiye ederim..tabi dinlenirken falan sola yatıyorum özellikle oğluşuma güzel oksijen gitsin diye ama yatarken hiç farketmiyo sağ sol...
ayyy allah korusun yaa...kimseye göstermesin böle bi acı...evet benimde son zamanlar çok sert vurmaya başladı hatta babasına şikayet bile ettimcanım oğlum benimmmm
ayyy allah yardımcın olsun canımm...epidural bencede..
allah iyiliğini versin hehehehhh
ahhh kuzum hoş geldin...iyi olmanıza çok sevindim..büyüyecek kızın annesi sen bol bol emzir...resminide bekliyoruzsen anne oldun da uykusuzlukmu çekiyorsun kıymam canım benimmm
hayırlısı olsun canım...rüzgar adı gibi durmak bilmiyoryeni eşyaları çok güzel annesi güle güle kullanın...tacında güzel eline sağlık
kovmak mi akşam ima ettim birazcik gitti odaya ben anneme gidiyorum sen beni istemiyosun diye ( anneside benim annem )
mızıldandı , mecbur idare ediyorum inş geçmez bana
acıklık mı :18::18::18::18::18:
hayirlisi cnm inş,
annem yun almiş yıkatmıs , hem yatagin ustune ince bi silte hemde ince bir yun yorgan yaptiriyor , daha saglikli oldugunu soyledi .
biz geldik güzel anneler nasılsınız bakalım???biz iiz çok şükür yağmur yağıyordu işe geldiğimizde biraz durdum yağmurun altında ve ferahladım ii geldi ıslanmakaklımdan zorum var galiba ..ama napıym seviyorum yağmuru hele böle hava sıcakken yağan yağmur harika oluyor
bugün yine bi yoğunluk var geldiğimden beri başımı kaldıramadım bilgisayardan...bu insanlar benimi bekliyor ya sıraya girmek için yaaa canım çıktı daha şimdidien
benim hep karaydı zatenbiraz siyahi bi esmerimde ben ama halimdende çok memnunum..
yaa bu adamlara noluyo bizimkide geceden beri burnunu sile sile bir hal olsu sabahta hapşırdı..bende kovdum odadan bana bulaştıracaksın gidermişin dedim
çok güzel olmuş odası annesi iyi günlerde sağlıla büyüsün içinde
kovmak mi akşam ima ettim birazcik gitti odaya ben anneme gidiyorum sen beni istemiyosun diye ( anneside benim annem )
alıp bavulunu annene gidecekmiş ölemi..ne güldüm yaaa çok yaşasınlar
öfffffff
öfffffff
nerdesın sen yaaaaaaaaaaa,
dun doktora gıdıcektın naptın neasıl gectı , terlıklerı beklıyoruz , enes her zaman favorı
50 adedi 55 TL Gitti gidiyordan aldım canım istersen kodunu gönderirim ürünün:)
bence gayet şıklar canım birde şuna bak derim bende oğluma alabilirim böyle bişey
Smokin Şeklinde papyonlu erkek bebek kıyafeti GittiGidiyor'da 86500517
kızlar gebelikte hurma ne zaman yenir bilgisi olan var mı?
37,haftadayım, eşim ısrar edince dün 1 tane yedim sancım oldu. acaba 38 haftayı bitirdikten sonra günde 1 tane falan mı yemeliyim??
arkadaşlar merhaba beni tanıdınız mı bilmiyorum ama benimde bebeğim 07.07 de doğacakken 02.06 da doğdu 47 cm 2780 gr olarak geçici solunum sıkıntısı dolayısıyla şuan küvezde dualarınızı bekliyorum...
slm kızlaarrrr dün geceden beri acildeyim ve 2 cm açılmam varmış çook tedirginim 34+0 da beklemiyordum ve nst de sancı cıkmıyor....
kızlar ark.mantısı yenı bıttı mutfgaını topladık hopp evıme gectım esıme yemek koyum ocagaa sıze bakımdeıdm naamzı kılıpp:)cok sukruhersey yolunda
dr aradım artarsa gel ama nısan bıraz lekelı olur kırmısıya yakn dedıı ama akıntın devam ederse gel dedıı
o kaaa
hmm hayırlısı ınsl sennkıde son dk donenelerden olurrrrrrrrrr
abdest all salarını kurutmas kurut sonrdada duslestırr ama ebdest enn onemlısı kı senn sezeryancmıkıı hazırlık yaıcaksınn
cok uygun fıyatı yaa adres teddy yazdım cıkmadı maa googlee
ohhh senn zula salammıs cnm enn ıısını yapmısısn daha rahat harcıyorsun ne ka gusell
arardım cnm muhım degılmıs akıntı yanı sadecee
ay onemenı bulursnaız banada dıyın sımdıden dıs bıleyenler varrrrrrrrrrrrrrrrr
beklıyor teysesıı daha aşam uslu oglum benımm
ben 2 haftdır gunde bır kere yıyorum gıt gıde arttırıcam ınsllll onemlı degıl yıyebılırısn yanııı
abbım sıfa versın ınsl cnm benımmm
rabbım sıfa versın az daha belesın melegın ınslllll
yok adaam RABBIM e kalmıs o kdr da saklayamamakı de gec adamaaaaaaaaaaaaa
Ykad arkadasim bebegin saglikla kuvezden cikar umarim. Allah anali babali buyutsun. Bu arada bugün dr gitti k bebeğim 10 gun geriden geliyor 2041gr 46cm moralim cok bozuldu. Hep bi hafta geri çıkıyor. Doktor protein agiirlikli Beslen dedi zaten oyle yapiyorum gut hastasi olacam valla . Ama olmuyo. Sol tarafta pek yatamiyorum. Artik ağrım da olsa sola yatacam belki fark eder. Kizlar bi fikir verin ne yapayim bebeğim gelissin.
slm kızçelerim ve tosbikleri
bugun sabahtan sağlık ocağında kanve idrar tahlili yaptırdım idrarda enfeksiyon çıktı yarın sonuçları kendi dr ma göstericem
hop ordan yoga kursuna aktım 1 saat sürdü çok güzeldi hamile yogası tabii tavsiye ederim
anneme mamografi çektirdik derken kadıköye vınvın
kendime 3 tane hamile iç çamaşırı 2 tane emzirme sütyeni 2 tane emzirme atleti aldım 106 tl tuttu krem-beyaz 2 tane lahusa takımıma ve diğer gecelik pijama altlarıma uygun terlik aldım krem lacivert çok pahalı idi içim gitti tanesi 3.5 tl
brikenstock terlik aldım istediğim renk bulamadım biraz açık rengini almak durumunda kaldım ama olsun ayaklarım ferah ferah gezicem artık
ve evdeyim ammaa gezdim bugun hee eskiden çok fena olurdum bugun o kadar kötü hissetmiyorum kendimiint ten medisana ateş ölçer ve bebek şekeri siparişi vericem(birazdan konu ile ilgili fikrinizi sorarım
işte resimler
Eki Görüntüle 729584 Eki Görüntüle 729585
Kızlarrrrr biz geldik kızçemle
Geçmişimizi okuduk tertemiz sayfalarda teyzelerimizi bekliyoruz
Annemle tv karşısında keyif yapıyoruz
Çok yorulduk ama herşey bitti sayılır
Bebişlerinizin kıyafetlerine bayıldık almayı düşündüklerinize erkek bebişlere de
ne güzel şeyler var.Bu arada hemen hemen herkes eksik gedik ne varsa halletme
telaşındaSizlerin ayak numaraları büyümüş benimkiler zaten büyüktü
o yüzden hiç büyümediler(39 numara)Ben hastane için parmak arası terlik
almıştım zorlanabilirim ama ne bileyim hep parmak arasına alıştım diye.Ama diğer türlü de
var olmazsa onları da getirttiririmDün Kuran okudum hepimizin adına
ALLAH'ım bize en kolayından doğum nasip etsin(amin) ve isteyen herkese bebiş nasip etsin
diyerek dua ettim.Öpüyoruz sizleri yarın da geç gireriz....
ALLAH'a emanet olun kızçelerim benimmmmmmmmm
ev bulamıyorus yaaa, bu hafta yada en fazla önümüzdeki hafta biyer bulmamız lazım,en kötü ihtimal oturduğumuz evi alıcas ama onu da istiyomuyuz istemiomuyuz karar veremiyoruz,çok bunaldım kaç gündür belirsizlikten
ev bulamıyorus yaaa, bu hafta yada en fazla önümüzdeki hafta biyer bulmamız lazım,en kötü ihtimal oturduğumuz evi alıcas ama onu da istiyomuyuz istemiomuyuz karar veremiyoruz,çok bunaldım kaç gündür belirsizlikten
tatlımmm foto tlfdan yukleyebilirsem hemen ekliyorum, isin tuhafı su ki usb kabloyu esim goturmus yanında onsuz mail atıp mı kendime indirsem bilemedim...
Olur tatlım mevlit icin dusunebilirim icine sekerler dahil değil mi fiyata
gerçekten çok güzelmis
canım ben son ayımda korkuyorum yemeye sen net cevap ogrendiyen ben de ona gore yiyeyim y ada yemeyeyim
canım gecmis olsun bence hicc sıkıntı yapma miniğin tez zamanda gelecek kucağına sağlıkla gozun aydın ve allah korusun
tatlım epey bir sayfayı okumadm şimdi nasıl oldun?
Anladım canım geçmiş olsun tekrar ben girmeyeli doğurmadın değil mi :)))
canım üzülme benim de 10 gun geriydi son kontrolde ama dr hic geri meri demedi bana en basından beri sadece oyle bir bebek yapısı oyle diyor ki ilk uc ay hep ileriden giden bir bebekti.. O yuzden sıkma canını ben de senin gibiyim gut olacagım ama artık kasmıyorum onu da her gun sut ıcmeye calısıyorum bir de sabah 2 yumurta yiyorum
canımj gecmis olsn..bu arada terlik canavarı olarak terliklerini begendim biraz pahalıca amapp
allah razı olsun canım sen de allaha emanet ol
benim de haftaya salı catı kontrolumm du bakalii :)) bu arada dogurmadın değil mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?