2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cnm bende senin gibi düşünüyorum yaz bebeklerine bataniye daha çok gerekli zeynep sen bir takım uyku setti ve bir kaç battaniye alsan yeter

ayyy :18::18::18: hakkında hayırlısı canım...desene geliyor bebiş

ben bir takım uyku seti bir tane elyaf yorgan 3 tane silikon yastık aldım. 1 tanede yün yastık var sınırsız battaniyesi var kundak da var 3 4 zaten yaz olacak. nevresimi takım olarak 1 tane aldım ama çarşaf çok kaynanam almış 2 tane lastikli 3 tane normal lazım oluo die duymuş birde pike takımı yaptırdı nasıl bişi onu görmedim daha

nerdesın sen yaaaaaaaaaaa,
dun doktora gıdıcektın naptın neasıl gectı , terlıklerı beklıyoruz , enes her zaman favorı

tatlımmm foto tlfdan yukleyebilirsem hemen ekliyorum, isin tuhafı su ki usb kabloyu esim goturmus yanında onsuz mail atıp mı kendime indirsem bilemedim...

50 adedi 55 TL Gitti gidiyordan aldım canım istersen kodunu gönderirim ürünün:)

olur tatlım mevlit icin dusunebilirim icine sekerler dahil değil mi fiyata

bence gayet şıklar canım birde şuna bak derim bende oğluma alabilirim böyle bişey
Smokin Şeklinde papyonlu erkek bebek kıyafeti GittiGidiyor'da 86500517

gerçekten çok güzelmis

kızlar gebelikte hurma ne zaman yenir bilgisi olan var mı?
37,haftadayım, eşim ısrar edince dün 1 tane yedim sancım oldu. acaba 38 haftayı bitirdikten sonra günde 1 tane falan mı yemeliyim??

canım ben son ayımda korkuyorum yemeye sen net cevap ogrendiyen ben de ona gore yiyeyim y ada yemeyeyim

canım gecmis olsun bence hicc sıkıntı yapma miniğin tez zamanda gelecek kucağına sağlıkla gozun aydın ve allah korusun

slm kızlaarrrr dün geceden beri acildeyim ve 2 cm açılmam varmış çook tedirginim 34+0 da beklemiyordum ve nst de sancı cıkmıyor....

tatlım epey bir sayfayı okumadm şimdi nasıl oldun?

anladım canım geçmiş olsun tekrar ben girmeyeli doğurmadın değil mi :)))

canım üzülme benim de 10 gun geriydi son kontrolde ama dr hic geri meri demedi bana en basından beri sadece oyle bir bebek yapısı oyle diyor ki ilk uc ay hep ileriden giden bir bebekti.. o yuzden sıkma canını ben de senin gibiyim gut olacagım ama artık kasmıyorum onu da her gun sut ıcmeye calısıyorum bir de sabah 2 yumurta yiyorum

canımj gecmis olsn..bu arada terlik canavarı olarak terliklerini begendim biraz pahalıca ama pp

allah razı olsun canım sen de allaha emanet ol

benim de haftaya salı catı kontrolumm du bakalii :)) bu arada dogurmadın değil mii

ev bulamıyorus yaaa, bu hafta yada en fazla önümüzdeki hafta biyer bulmamız lazım,en kötü ihtimal oturduğumuz evi alıcas ama onu da istiyomuyuz istemiomuyuz karar veremiyoruz,çok bunaldım kaç gündür belirsizlikten

ah cnm ahh biz önce evimiz satmamız lazım sonra yeni ev bakmamız lazım bizde belirsizlik denizinde yüzüyoruz
ama her şer sandığımızda bir hayr muhakak vardır sıkma canını

kızlar selammm ben birkaç gundur giremiyordum, önce işyerimdeki yoğunluk, sonrahaftasonu programları derken de pazartesi dogum izni baslangıcı işyerindeki islerin toparlanması ve salıdan itibaren de misafir....

dun once nst ye girdim sonra eve gelip yemek vs hazırladım ama tabii ki misafirler geldiğinde epeycene yemeklerin pişmesini beklediler yani yeiştiremedim hepsini (((
misafirlerim az once baska bi akrabalarına ziyarete gittiler sonra tekrar gelecekler...nst normal dedi dr ama usg ile bakmadılar minnoşuma bilemiyoruz ne durumda.. sadece bugun neredeyse her dakka wc ihtiyacım oluyor..

bu arada epeycene bir sayfa okuyamadım arada doguranımız var mı? herkes iyi mi? nasılsınzzz özledik sizi

canımcım birazcık bu evi alırsanız ne karınız olacak onu hesaplayın yanı ucuz mu olacak bşirkaç yıl sonra baska ev almanız gerekecek mi? baska ev alsanız dah aucuza daha guzel alabilecek misiniz? ya da cocuk 6 aylık olduktan sonra ev alsanız ne kaybedersiniz falan gerci dusunmussunuzdur ama karar verirken ben olsam bunları gozden gecirridim

ben bilmem nasil yaparsan yap sonuc önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…