ah cnm ahh biz önce evimiz satmamız lazım sonra yeni ev bakmamız lazım bizde belirsizlik denizinde yüzüyoruz
ama her şer sandığımızda bir hayr muhakak vardır sıkma canını
ben bilmem nasil yaparsan yap sonuc önemli
ev bulamıyorus yaaa, bu hafta yada en fazla önümüzdeki hafta biyer bulmamız lazım,en kötü ihtimal oturduğumuz evi alıcas ama onu da istiyomuyuz istemiomuyuz karar veremiyoruz,çok bunaldım kaç gündür belirsizlikten
kızlar selammm ben birkaç gundur giremiyordum, önce işyerimdeki yoğunluk, sonrahaftasonu programları derken de pazartesi dogum izni baslangıcı işyerindeki islerin toparlanması ve salıdan itibaren de misafir....
Dun once nst ye girdim sonra eve gelip yemek vs hazırladım ama tabii ki misafirler geldiğinde epeycene yemeklerin pişmesini beklediler yani yeiştiremedim hepsini(((
misafirlerim az once baska bi akrabalarına ziyarete gittiler sonra tekrar gelecekler...nst normal dedi dr ama usg ile bakmadılar minnoşuma bilemiyoruz ne durumda.. Sadece bugun neredeyse her dakka wc ihtiyacım oluyor..
Bu arada epeycene bir sayfa okuyamadım arada doguranımız var mı? Herkes iyi mi? Nasılsınzzz özledik sizi
canımcım birazcık bu evi alırsanız ne karınız olacak onu hesaplayın yanı ucuz mu olacak bşirkaç yıl sonra baska ev almanız gerekecek mi? baska ev alsanız dah aucuza daha guzel alabilecek misiniz? ya da cocuk 6 aylık olduktan sonra ev alsanız ne kaybedersiniz falan gerci dusunmussunuzdur ama karar verirken ben olsam bunları gozden gecirridim
ev bulamıyorus yaaa, bu hafta yada en fazla önümüzdeki hafta biyer bulmamız lazım,en kötü ihtimal oturduğumuz evi alıcas ama onu da istiyomuyuz istemiomuyuz karar veremiyoruz,çok bunaldım kaç gündür belirsizlikten
kızlar selammm ben birkaç gundur giremiyordum, önce işyerimdeki yoğunluk, sonrahaftasonu programları derken de pazartesi dogum izni baslangıcı işyerindeki islerin toparlanması ve salıdan itibaren de misafir....
dun once nst ye girdim sonra eve gelip yemek vs hazırladım ama tabii ki misafirler geldiğinde epeycene yemeklerin pişmesini beklediler yani yeiştiremedim hepsini(((
misafirlerim az once baska bi akrabalarına ziyarete gittiler sonra tekrar gelecekler...nst normal dedi dr ama usg ile bakmadılar minnoşuma bilemiyoruz ne durumda.. sadece bugun neredeyse her dakka wc ihtiyacım oluyor..
bu arada epeycene bir sayfa okuyamadım arada doguranımız var mı? herkes iyi mi? nasılsınzzz özledik sizi
canım sıkma canını herşeyde vardır bi hayır...bak benim abimler nerdeyse 1 yıldır ev arıyolar ama hep bi sorun çıktı alamadılar bi türlü..şimdi bıraktılar demekki kısmetimizde yok deyip bıraktılar aramayı...seninde inşallah allah gönlüne göre verir..
kızlar bişiy sorucam benim bebeğim ters 2 hafta önce gittiğimde doktorum ters bebek göstermiyo yüzünü dedi.2 hafta sonra tekrar çağardı ters olmasıyla ilgisi varmı yüzünü görmememizin yoksa o andamı acaba göstermedi ters oluğta yüzünü gören varmı ? :26: Görmek istiyorum ben 4 boyutluda çünkü bu cumartesi gidicem..
benim oglumda tersti ama ayakları asagida kafası yukarıda , yüzünü görebiliyoduk hep , bazı bebeklerin arkası donuk oluyo sanırım canım .
biz iiz cnm , aynıyız beklemeye devam
Aslında kiraya da çıkmayı düşündük tekrar ama bi sürü iş ve masraf,bi de bir iki sene sonra ev alınca tekrar bi iş ve masraf olucak..Dediğin gibi herşeyi düşünüyorus ,artısını eksisini ama işte net bişey çıkmıyo ortaya.Bir de kısa süremiz varya karar vermek için o da geriyo iştee
cnm hg
nst de sonucun nasıl çıktı :26:
off ya hamile kadına misafir olurmu hiçne zaman gidicekler
cnm paradoks ile zeynep berenin doğumuna çok az kaldı bizler beklemedeyiz :18:
aman olur da buradan yazamazsanız sms beklerim her daim :))
annladım canım siz bilirsiniz ama denk dusmezse acele etmenize gerke var mı ki? gecen yıl dogum yapan arkadasım bebisi dogduktan sonra tasındı hic de sikayet etmedi..bana sorsan zor tabi yeni bebisle tasınmak ama o cok memnundu halinden bence endiselenme allaha bırak mutlaka hakkımıza en hayırlısını verecektir
canım hemsre dr ye gosterdi sonra getirdi gayet normalmis birsey yokmus dedi.. baska nasıl bilgi vermeleri gerekiyodu bilmiyorum.. haa ilk basta bizim minik uyuyordu kalp atısı dusuktu diye hemsire durttu durttu gobegimi de uyandırdı cocugumu...
misafirlerim cuma gece gidecekler aslında sagolsunlar yardımcı olmaya calısıyorlar yormamaya calısıyorlar ama ne kadar olsa insan yoruluyor ne kadar pratik de yapsam zeytinyaglısı tatlısı susu busu derken birkac cesit mecbur ayakta kalınıyor allah saglık versin de hallederiz ins..
paradoks ve zeynep hastanedeler mi?? iyiler değil mi? allah yardımcıları olsun gonullerine gore versin
kızlar bişiy sorucam benim bebeğim ters 2 hafta önce gittiğimde doktorum ters bebek göstermiyo yüzünü dedi.2 hafta sonra tekrar çağardı ters olmasıyla ilgisi varmı yüzünü görmememizin yoksa o andamı acaba göstermedi ters oluğta yüzünü gören varmı ? :26: görmek istiyorum ben 4 boyutluda çünkü bu cumartesi gidicem..
koltuk atlarım ondanmııı karardııı benimmm bende lazeri bıraktım jılet yapıyorum diye oldu sandım hatta koltuk altı beyazlatıcı siparişi verdim neyse neyse inş öledirde bebemden sonra düzelir
allah kolaylık versin hayırlısı olur iinşallahhev bulamıyorus yaaa, bu hafta yada en fazla önümüzdeki hafta biyer bulmamız lazım,en kötü ihtimal oturduğumuz evi alıcas ama onu da istiyomuyuz istemiomuyuz karar veremiyoruz,çok bunaldım kaç gündür belirsizlikten
doğurmadık ayaktayızkızlar selammm ben birkaç gundur giremiyordum, önce işyerimdeki yoğunluk, sonrahaftasonu programları derken de pazartesi dogum izni baslangıcı işyerindeki islerin toparlanması ve salıdan itibaren de misafir....
dun once nst ye girdim sonra eve gelip yemek vs hazırladım ama tabii ki misafirler geldiğinde epeycene yemeklerin pişmesini beklediler yani yeiştiremedim hepsini(((
misafirlerim az once baska bi akrabalarına ziyarete gittiler sonra tekrar gelecekler...nst normal dedi dr ama usg ile bakmadılar minnoşuma bilemiyoruz ne durumda.. sadece bugun neredeyse her dakka wc ihtiyacım oluyor..
bu arada epeycene bir sayfa okuyamadım arada doguranımız var mı? herkes iyi mi? nasılsınzzz özledik sizi
Eki Görüntüle 733685 bunlar terliklerim beyazlı uzeri cicekli olanı evde giyinmeye basladım hastane icin muhtemelen kremi kullanacağım
aman olur da buradan yazamazsanız sms beklerim her daim :))
annladım canım siz bilirsiniz ama denk dusmezse acele etmenize gerke var mı ki? Gecen yıl dogum yapan arkadasım bebisi dogduktan sonra tasındı hic de sikayet etmedi..bana sorsan zor tabi yeni bebisle tasınmak ama o cok memnundu halinden bence endiselenme allaha bırak mutlaka hakkımıza en hayırlısını verecektir
canım hemsre dr ye gosterdi sonra getirdi gayet normalmis birsey yokmus dedi.. Baska nasıl bilgi vermeleri gerekiyodu bilmiyorum.. Haa ilk basta bizim minik uyuyordu kalp atısı dusuktu diye hemsire durttu durttu gobegimi de uyandırdı cocugumu...
Misafirlerim cuma gece gidecekler aslında sagolsunlar yardımcı olmaya calısıyorlar yormamaya calısıyorlar ama ne kadar olsa insan yoruluyor ne kadar pratik de yapsam zeytinyaglısı tatlısı susu busu derken birkac cesit mecbur ayakta kalınıyor allah saglık versin de hallederiz ins..
Paradoks ve zeynep hastanedeler mi?? Iyiler değil mi? Allah yardımcıları olsun gonullerine gore versin
bu da ctesi aksamı dogumgunu kutlamamdaki ben...pehlivan gibiyim degil mi heran gurese cıkacak gibi kıpırdayamıyorum artık ayaklar da cabası :))) Eki Görüntüle 733686
Ben de de durum aynı cnm..kolsuz giyinemiorum cok kötu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?