2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ah cnm ahh biz önce evimiz satmamız lazım sonra yeni ev bakmamız lazım bizde belirsizlik denizinde yüzüyoruz
ama her şer sandığımızda bir hayr muhakak vardır sıkma canını

Evet öyle doğru söylüosun mantığım öle sölüoda duygularım öle diil artık ,çok uzun süredir yaşıorus bu belirsizliği,nasıl bi şehirse burası doğru düzgün bi ev yok ,çok şey de istemiorus yani şöyle ara kat 3 + 1 istiyorus hepsi bu,ama hep dubleks ,villa... Bu oturduğumuz bina nerdeyse 20 yaşında.Hani diyorus o kadar para vericekken 3-5 fazla verelim yeni bina olsun ama yookk

canım hayırlısı , üzme kendini böyle hayırlısı ne ise o olsun cnm

biz iiz cnm , aynıyız beklemeye devam

ayh nekadan konusuyosunz yha okuyana kadar 2 sayfa daha yaptınz masallahınız var heee

offff kızlar yha bnm ayaklarım davul gıbı oldu basıncada acıo batıo bole ne yapacagmı sasırdım hep yukarda tutmak ıstıo sızlıo asgı dogru durdugunda napıcam bnnn

Aslında kiraya da çıkmayı düşündük tekrar ama bi sürü iş ve masraf,bi de bir iki sene sonra ev alınca tekrar bi iş ve masraf olucak..Dediğin gibi herşeyi düşünüyorus ,artısını eksisini ama işte net bişey çıkmıyo ortaya.Bir de kısa süremiz varya karar vermek için o da geriyo iştee

canım sıkma canını herşeyde vardır bi hayır...bak benim abimler nerdeyse 1 yıldır ev arıyolar ama hep bi sorun çıktı alamadılar bi türlü..şimdi bıraktılar demekki kısmetimizde yok deyip bıraktılar aramayı...seninde inşallah allah gönlüne göre verir..

cnm hg
nst de sonucun nasıl çıktı :26:
off ya hamile kadına misafir olurmu hiç ne zaman gidicekler
cnm paradoks ile zeynep berenin doğumuna çok az kaldı bizler beklemedeyiz :18:

Amin canımsın saol, ama işte bizim ev sahibi ya çıkın ben taşıncam diyo,kendinin ev sahibide onu sıkıştırıomuş çünkü,yada alın dio,bi karar zorunluluğu var,

kızlar bişiy sorucam benim bebeğim ters 2 hafta önce gittiğimde doktorum ters bebek göstermiyo yüzünü dedi.2 hafta sonra tekrar çağardı ters olmasıyla ilgisi varmı yüzünü görmememizin yoksa o andamı acaba göstermedi ters oluğta yüzünü gören varmı ? :26: görmek istiyorum ben 4 boyutluda çünkü bu cumartesi gidicem..

benim oglumda tersti ama ayakları asagida kafası yukarıda , yüzünü görebiliyoduk hep , bazı bebeklerin arkası donuk oluyo sanırım canım .

benim oglumda tersti ama ayakları asagida kafası yukarıda , yüzünü görebiliyoduk hep , bazı bebeklerin arkası donuk oluyo sanırım canım .

anladım canım ters olmasıyla ilgisi yok o zaman inş bu hafta dönmüştür merak ediyorum çünkü kime benzediğini tşk ederiz teyzesi.

bunlar terliklerim beyazlı uzeri cicekli olanı evde giyinmeye basladım hastane icin muhtemelen kremi kullanacağım

biz iiz cnm , aynıyız beklemeye devam

aman olur da buradan yazamazsanız sms beklerim her daim :))

annladım canım siz bilirsiniz ama denk dusmezse acele etmenize gerke var mı ki? gecen yıl dogum yapan arkadasım bebisi dogduktan sonra tasındı hic de sikayet etmedi..bana sorsan zor tabi yeni bebisle tasınmak ama o cok memnundu halinden bence endiselenme allaha bırak mutlaka hakkımıza en hayırlısını verecektir

cnm hg
nst de sonucun nasıl çıktı :26:
off ya hamile kadına misafir olurmu hiç ne zaman gidicekler
cnm paradoks ile zeynep berenin doğumuna çok az kaldı bizler beklemedeyiz :18:

canım hemsre dr ye gosterdi sonra getirdi gayet normalmis birsey yokmus dedi.. baska nasıl bilgi vermeleri gerekiyodu bilmiyorum.. haa ilk basta bizim minik uyuyordu kalp atısı dusuktu diye hemsire durttu durttu gobegimi de uyandırdı cocugumu...

misafirlerim cuma gece gidecekler aslında sagolsunlar yardımcı olmaya calısıyorlar yormamaya calısıyorlar ama ne kadar olsa insan yoruluyor ne kadar pratik de yapsam zeytinyaglısı tatlısı susu busu derken birkac cesit mecbur ayakta kalınıyor allah saglık versin de hallederiz ins..

paradoks ve zeynep hastanedeler mi?? iyiler değil mi? allah yardımcıları olsun gonullerine gore versin

bu da ctesi aksamı dogumgunu kutlamamdaki ben...pehlivan gibiyim degil mi heran gurese cıkacak gibi kıpırdayamıyorum artık ayaklar da cabası :)))

Son düzenleme:

kırsaydın o hemşirenin eli bebişinin hareketlerini takip ediyorlar cnm ondan uyandırmıştır
yok cnm aramızda onlarda hala

canım benimki tersken gözüküyodu ama net değildi doktor da ters olduğu için çok net değil dedi şimdi artık baya belli

koltuk atlarım ondanmııı karardııı benimmm bende lazeri bıraktım jılet yapıyorum diye oldu sandım hatta koltuk altı beyazlatıcı siparişi verdim neyse neyse inş öledirde bebemden sonra düzelir

gebelerde oluyor diye duymustum bende onun icin sorayim dedim sizlerdede varmi diye

allah kolaylık versin hayırlısı olur iinşallahh
doğurmadık ayaktayızgözün aydın izinde olmak güzeldir eminim çok yorma bebeişini annesi

çok güzeller , güle gül ekullan canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…