kırsaydın o hemşirenin elibebişinin hareketlerini takip ediyorlar cnm ondan uyandırmıştır
yok cnm aramızda onlarda hala
allah kolaylık versin hayırlısı olur iinşallahh
doğurmadık ayaktayızgözün aydın izinde olmak güzeldir eminim çok yorma bebeişini annesi
bangbang cım çok güzel çıkmışın
çok güzeller , güle gül ekullan canim
kızlar st 12 den bu yanaaa yenı bıtı ısmız dırek duss namaz derkn e burdayızzz
ewimm misler gibim olduu yasasınnn ıcım cok rahataldıı yatak odaları salon oturma odası kapılar camlarrr her yerrrrrrrrr korıdor duvarıı derkennnnn:92::92::92::92::92: her yer mısler gıbımmm ler ayaklarım harıc ben ıyıymmm oturarak ıs yaptım ıcın bacak kaslarım acıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neysekı bıtıt oglum gelebılır artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada sabah dogum agıden ark daha yenı doguma almıslarrrrr
canım terliklerin çok hoşmuş..ben daha almadım ama bu tarz terlikler nasıl ayaktan çıkmaz dimi..çünkü ben pek terlik giyememde hep çıkar ayağımdan yürürkenEki Görüntüle 733685 bunlar terliklerim beyazlı uzeri cicekli olanı evde giyinmeye basladım hastane icin muhtemelen kremi kullanacağım
aman olur da buradan yazamazsanız sms beklerim her daim :))
annladım canım siz bilirsiniz ama denk dusmezse acele etmenize gerke var mı ki? gecen yıl dogum yapan arkadasım bebisi dogduktan sonra tasındı hic de sikayet etmedi..bana sorsan zor tabi yeni bebisle tasınmak ama o cok memnundu halinden bence endiselenme allaha bırak mutlaka hakkımıza en hayırlısını verecektir
canım hemsre dr ye gosterdi sonra getirdi gayet normalmis birsey yokmus dedi.. baska nasıl bilgi vermeleri gerekiyodu bilmiyorum.. haa ilk basta bizim minik uyuyordu kalp atısı dusuktu diye hemsire durttu durttu gobegimi de uyandırdı cocugumu...
misafirlerim cuma gece gidecekler aslında sagolsunlar yardımcı olmaya calısıyorlar yormamaya calısıyorlar ama ne kadar olsa insan yoruluyor ne kadar pratik de yapsam zeytinyaglısı tatlısı susu busu derken birkac cesit mecbur ayakta kalınıyor allah saglık versin de hallederiz ins..
paradoks ve zeynep hastanedeler mi?? iyiler değil mi? allah yardımcıları olsun gonullerine gore versin
bu da ctesi aksamı dogumgunu kutlamamdaki ben...pehlivan gibiyim degil mi heran gurese cıkacak gibi kıpırdayamıyorum artık ayaklar da cabası :))) Eki Görüntüle 733686
ewimm misler gibim olduu yasasınnn ıcım cok rahataldıı yatak odaları salon oturma odası kapılar camlarrr her yerrrrrrrrr korıdor duvarıı derkennnnn:92::92::92::92::92: her yer mısler gıbımmm ler ayaklarım harıc ben ıyıymmm oturarak ıs yaptım ıcın bacak kaslarım acıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neysekı bıtıt oglum gelebılır artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnn
cok cıcı terlıkler cnm ve senn ve göbısın maaslalhhhhEki Görüntüle 733685 bunlar terliklerim beyazlı uzeri cicekli olanı evde giyinmeye basladım hastane icin muhtemelen kremi kullanacağım
aman olur da buradan yazamazsanız sms beklerim her daim :))
annladım canım siz bilirsiniz ama denk dusmezse acele etmenize gerke var mı ki? gecen yıl dogum yapan arkadasım bebisi dogduktan sonra tasındı hic de sikayet etmedi..bana sorsan zor tabi yeni bebisle tasınmak ama o cok memnundu halinden bence endiselenme allaha bırak mutlaka hakkımıza en hayırlısını verecektir
canım hemsre dr ye gosterdi sonra getirdi gayet normalmis birsey yokmus dedi.. baska nasıl bilgi vermeleri gerekiyodu bilmiyorum.. haa ilk basta bizim minik uyuyordu kalp atısı dusuktu diye hemsire durttu durttu gobegimi de uyandırdı cocugumu...
misafirlerim cuma gece gidecekler aslında sagolsunlar yardımcı olmaya calısıyorlar yormamaya calısıyorlar ama ne kadar olsa insan yoruluyor ne kadar pratik de yapsam zeytinyaglısı tatlısı susu busu derken birkac cesit mecbur ayakta kalınıyor allah saglık versin de hallederiz ins..
paradoks ve zeynep hastanedeler mi?? iyiler değil mi? allah yardımcıları olsun gonullerine gore versin
bu da ctesi aksamı dogumgunu kutlamamdaki ben...pehlivan gibiyim degil mi heran gurese cıkacak gibi kıpırdayamıyorum artık ayaklar da cabası :))) Eki Görüntüle 733686
yok canım sulalaede 4 hamısdık ben 3.dumm bgn son 4 kaldım bende 10 gun kucuk kıs annesı suan da dogumammıss bıs oglumla beklıyoruzzztatlımmm foto tlfdan yukleyebilirsem hemen ekliyorum, isin tuhafı su ki usb kabloyu esim goturmus yanında onsuz mail atıp mı kendime indirsem bilemedim...
olur tatlım mevlit icin dusunebilirim icine sekerler dahil değil mi fiyata
gerçekten çok güzelmis
canım ben son ayımda korkuyorum yemeye sen net cevap ogrendiyen ben de ona gore yiyeyim y ada yemeyeyim
canım gecmis olsun bence hicc sıkıntı yapma miniğin tez zamanda gelecek kucağına sağlıkla gozun aydın ve allah korusun
tatlım epey bir sayfayı okumadm şimdi nasıl oldun?
anladım canım geçmiş olsun tekrar ben girmeyeli doğurmadın değil mi :)))
canım üzülme benim de 10 gun geriydi son kontrolde ama dr hic geri meri demedi bana en basından beri sadece oyle bir bebek yapısı oyle diyor ki ilk uc ay hep ileriden giden bir bebekti.. o yuzden sıkma canını ben de senin gibiyim gut olacagım ama artık kasmıyorum onu da her gun sut ıcmeye calısıyorum bir de sabah 2 yumurta yiyorum
canımj gecmis olsn..bu arada terlik canavarı olarak terliklerini begendim biraz pahalıca amapp
allah razı olsun canım sen de allaha emanet ol
benim de haftaya salı catı kontrolumm du bakalii :)) bu arada dogurmadın değil mii
ben ıstıkbal den besık nevresım takımı aldım benımannem ılerkı yasları ıcn yunden yoragn yaptı kv de kucuk sımdı bu kıs cıın kucuk yun yorgn yaptı yatak ped yaptıı nevresım dıkecektı daha gelemdıı ler ama besık setım ıstıkbalden aldıkk cnm nBugün doktor teyzemize gittik.çatı konrolunden geçtik.1 cm açıklığımız var.hazır ol artık dedi her an doğumun olabilir dedi.Çatı kontrolunden sakın korkmayın ağrı falan olmadı ben hissetmedim bile.Ama sancım falan çıkmadı nts de sadece belim ağrıyor ara sıra.Kızlar ben hala kızıma yorgan,yastık almadım yaptırmadım da.Sizler aldınız mı yoksa yünden mi yaptırdınız.Nevresim olarak nasıl birşey yaptınız varsa aranızda yaptıran örnek olarak resim ekleyebilir mi?Benim bir an önce yaptırmam lazım.
maasallah canım ya sana 41,5 kere
ohh cok rahataldımama artıkınn bacakalrımda regl agrısına benser yalancı sancılar dolaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicanım terliklerin çok hoşmuş..ben daha almadım ama bu tarz terlikler nasıl ayaktan çıkmaz dimi..çünkü ben pek terlik giyememde hep çıkar ayağımdan yürürken
yaaa bu kadını doğuracak diye bekliyoruz ama o bize inat kapı pencere siliyooooone diyeyim maşallahhhhhhh
cok cıcı terlıkler cnm ve senn ve göbısın maaslalhhhh
yok canım sulalaede 4 hamısdık ben 3.dumm bgn son 4 kaldım bende 10 gun kucuk kıs annesı suan da dogumammıss bıs oglumla beklıyoruzzz
ben ıstıkbal den besık nevresım takımı aldım benımannem ılerkı yasları ıcn yunden yoragn yaptı kv de kucuk sımdı bu kıs cıın kucuk yun yorgn yaptı yatak ped yaptıı nevresım dıkecektı daha gelemdıı ler ama besık setım ıstıkbalden aldıkk cnm n
ohh cok rahataldımama artıkınn bacakalrımda regl agrısına benser yalancı sancılar dolaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiama yemeslerr son dk kdr evımde beklıcem ınsll son 5 dk dusunce vınn hast.arkadasss acıkık var dıye gıtmıss su st sunı sancı verdıler kız melemıs durmus su dk yenı grımıs doguma sbh dan berı cnamı dayanır ona yaaaaaaaaaaaaaaaaa
tatalım camalrı eltım sıldıı arıdndan yagmur atısdırdı gerıkuruladık hemennbıse sokmes sagolsuneltımm her yerı dıp kose yaptıııı
canım terliklerin çok hoşmuş..ben daha almadım ama bu tarz terlikler nasıl ayaktan çıkmaz dimi..çünkü ben pek terlik giyememde hep çıkar ayağımdan yürürken
yaaa bu kadını doğuracak diye bekliyoruz ama o bize inat kapı pencere siliyooooone diyeyim maşallahhhhhhh
gözün aydın cnm darısı bizim başımıza
ayy allah yardımcısı olsunnn :18:
bangbang
dün aynada kendime bakarken yasemincedeki gülazer tiplemesi ile yüzleştim biran
cok cıcı terlıkler cnm ve senn ve göbısın maaslalhhhh
yok canım sulalaede 4 hamısdık ben 3.dumm bgn son 4 kaldım bende 10 gun kucuk kıs annesı suan da dogumammıss bıs oglumla beklıyoruzzz
ben ıstıkbal den besık nevresım takımı aldım benımannem ılerkı yasları ıcn yunden yoragn yaptı kv de kucuk sımdı bu kıs cıın kucuk yun yorgn yaptı yatak ped yaptıı nevresım dıkecektı daha gelemdıı ler ama besık setım ıstıkbalden aldıkk cnm n
ohh cok rahataldımama artıkınn bacakalrımda regl agrısına benser yalancı sancılar dolaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiama yemeslerr son dk kdr evımde beklıcem ınsll son 5 dk dusunce vınn hast.arkadasss acıkık var dıye gıtmıss su st sunı sancı verdıler kız melemıs durmus su dk yenı grımıs doguma sbh dan berı cnamı dayanır ona yaaaaaaaaaaaaaaaaa
tatalım camalrı eltım sıldıı arıdndan yagmur atısdırdı gerıkuruladık hemennbıse sokmes sagolsuneltımm her yerı dıp kose yaptıııı
Kuzum çok tatlı çıkmışsın canım maşallah sana,meleğine,eşine ve mutluluğunuza
eltiye bakk benim yok ama maşallah nazar değmesin
KIzzzz otur totonun üstüne be anammmm maşallah sana canım benim
evet canım karsılıklı geldıgımden berı o bende 3 senen buyuk bacı gıbıyız onun bacısı yok hata tek kıs yedıgımız ıctımıs ayrı gıtmes bacı bacı her syeımızı anlatırız dertlesırızz onun temsılıkde az cok her zmn yardım ederım oda bana aynı sekılde ama dıger eltımle hyr!!o nla bır mesafe var ıster ıstemess hyrlısı ınsl hep bole oluruz bısı cogu kısı bacı sanıyor zatenncanım denedim cıkmaz gibiydi... dahası normalde 38 giyerken bunlar 39-40 ve yine de kucuk duruyor ee bir de dusun hastanede corapla giyersek cıkmaz herhalde hos corap rengi tutmazsa amelemsi olacak ama ben en kotu evde giyerim diye aldım
yaaa allah aklına neler gelmis ama o kadar da haksızlık etmeyelim kendimize şişman olabiliriz ama hala güzel ve çekiciyiz :)) yerselerrp
merci şekerim,, sulalade 4. mu?? ben sulalaede tekim allahtan ama en sona kaldıgımdan :)))) daha da dogurmasam artık ne derlerdi bilmiyıorum....bu arada helal olsun sana ve eltine...hala boyle insanlar var demek.. ee tabi karsılıklı belki sen de ona yardım etmesen o da etmez herhalde
Bangbang terliklerine bayıldım özellikle krem olan üzerinde büyük çiçeği olana,gülerek giy canımm
evet canım karsılıklı geldıgımden berı o bende 3 senen buyuk bacı gıbıyız onun bacısı yok hata tek kıs yedıgımız ıctımıs ayrı gıtmes bacı bacı her syeımızı anlatırız dertlesırızz onun temsılıkde az cok her zmn yardım ederım oda bana aynı sekılde ama dıger eltımle hyr!!o nla bır mesafe var ıster ıstemess hyrlısı ınsl hep bole oluruz bısı cogu kısı bacı sanıyor zatenncok sukur sımdı bebelerle evıne gıttı bende ceyrek gece evden cıkıcamm alısverıse markete kocısde oraya gelcekkk poset tasımaya karnım da acıktı evde ılgımı ckeecek bır sey yok henuz aksma yemegıde yok ortadaa anammmmmmmmmmmm unuttum onu ıs guc den neyse patates kızartması-falan fılan cay tmm dırr kocısın sevdıgı tarz zatiii
artık oturcam evasudecımm ıslerım bıttı valısde hazır paşamı beklıcem bır halı var yıkamaya gıdecek onunda acelesı yok bnm ytk odasnnkılerı topladım yolluk serdım serın serınn o halılar oda acelesı yokkkk cok daha sonrada gıtse olur hehhecok rahataldımama cok sukurrrrrrrrrrrrrrr gidip hazırlanıyımda cıkımm benn görusmek usereeeeeeeeee
8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadım
sezaryen günümüz pazartesi idi ama kızım
cumartesi akşamı hastaneyi ayağa kaldırıp
ekibi tatil günü evinden toplayıp
apar topar doğumumuz gerçekleşti
şimdilik henüz toparlanmış sayılmam
halsizlik diz boyu..
kızım 37. haftada 2800 gr doğdu
halsizlik diz boyu..
halsizlik diz boyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?