2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar st 12 den bu yanaaa yenı bıtı ısmız dırek duss namaz derkn e burdayızzz
ewimm misler gibim olduu yasasınnn ıcım cok rahataldıı yatak odaları salon oturma odası kapılar camlarrr her yerrrrrrrrr korıdor duvarıı derkennnnn :92::92::92::92::92:her yer mısler gıbımmm ler ayaklarım harıc ben ıyıymmm oturarak ıs yaptım ıcın bacak kaslarım acıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrneysekı bıtıt oglum gelebılır artıkınnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada sabah dogum agıden ark daha yenı doguma almıslarrrrr

kırsaydın o hemşirenin eli bebişinin hareketlerini takip ediyorlar cnm ondan uyandırmıştır
yok cnm aramızda onlarda hala

anladım oyleyse cok konusmayayım arkalarından pp

zaten kv de benimleydi uyuz oldu hemşireye ne suratsız bu diye :))))))

allah kolaylık versin hayırlısı olur iinşallahh

doğurmadık ayaktayızgözün aydın izinde olmak güzeldir eminim çok yorma bebeişini annesi

sagol canım amin hepimize hayırlısı ins....allah calisan herkese gostersin bu dogum iznine cıktıgı gunleri :))) ruyada gibiyim hala her an isten ararlarmıs gibi geliyor :))))

bangbang cım çok güzel çıkmışın

merci tatlım cok naziksin senin guzelliğin o ama bu resme bakıyorum da bir inege de elbise giydirsek ancak boyle gorunur gibi geliyor bana.. resmen kıpırdayamıyorum sanki.. bir de o aksam o halde tum arkadaşlarla bize geldik ben gece 2de uyudum ama onlar sabah 4e kadar kaldılar sabah da bakırkoye eğitimime gittim aksama kadar ruh gibydim :)))

çok güzeller , güle gül ekullan canim

merci sekerim sayende gaza gelip gittim ya enese :)) neyse ama artık icim rahat..

maasallah canım ya sana 41,5 kere

canım terliklerin çok hoşmuş..ben daha almadım ama bu tarz terlikler nasıl ayaktan çıkmaz dimi..çünkü ben pek terlik giyememde hep çıkar ayağımdan yürürken

yaaa bu kadını doğuracak diye bekliyoruz ama o bize inat kapı pencere siliyooooo ne diyeyim maşallahhhhhhh

gözün aydın cnm darısı bizim başımıza
ayy allah yardımcısı olsunnn :18:

bangbang

dün aynada kendime bakarken yasemincedeki gülazer tiplemesi ile yüzleştim biran

cok cıcı terlıkler cnm ve senn ve göbısın maaslalhhhh
yok canım sulalaede 4 hamısdık ben 3.dumm bgn son 4 kaldım bende 10 gun kucuk kıs annesı suan da dogumammıss bıs oglumla beklıyoruzzz
ben ıstıkbal den besık nevresım takımı aldım benımannem ılerkı yasları ıcn yunden yoragn yaptı kv de kucuk sımdı bu kıs cıın kucuk yun yorgn yaptı yatak ped yaptıı nevresım dıkecektı daha gelemdıı ler ama besık setım ıstıkbalden aldıkk cnm n

maasallah canım ya sana 41,5 kere

ohh cok rahataldımama artıkınn bacakalrımda regl agrısına benser yalancı sancılar dolaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiama yemeslerr son dk kdr evımde beklıcem ınsll son 5 dk dusunce vınn hast.arkadasss acıkık var dıye gıtmıss su st sunı sancı verdıler kız melemıs durmus su dk yenı grımıs doguma sbh dan berı cnamı dayanır ona yaaaaaaaaaaaaaaaaa

tatalım camalrı eltım sıldıı arıdndan yagmur atısdırdı gerıkuruladık hemenn bıse sokmes sagolsuneltımm her yerı dıp kose yaptıııı

eltiye bakk benim yok ama maşallah nazar değmesin

canım denedim cıkmaz gibiydi... dahası normalde 38 giyerken bunlar 39-40 ve yine de kucuk duruyor ee bir de dusun hastanede corapla giyersek cıkmaz herhalde hos corap rengi tutmazsa amelemsi olacak ama ben en kotu evde giyerim diye aldım

gözün aydın cnm darısı bizim başımıza
ayy allah yardımcısı olsunnn :18:

bangbang

dün aynada kendime bakarken yasemincedeki gülazer tiplemesi ile yüzleştim biran

yaaa allah aklına neler gelmis ama o kadar da haksızlık etmeyelim kendimize şişman olabiliriz ama hala güzel ve çekiciyiz :)) yerselerr p

merci şekerim,, sulalade 4. mu?? ben sulalaede tekim allahtan ama en sona kaldıgımdan :)))) daha da dogurmasam artık ne derlerdi bilmiyıorum....bu arada helal olsun sana ve eltine...hala boyle insanlar var demek.. ee tabi karsılıklı belki sen de ona yardım etmesen o da etmez herhalde

eltiye bakk benim yok ama maşallah nazar değmesin

KIzzzz otur totonun üstüne be anammmm maşallah sana canım benim

evet canım karsılıklı geldıgımden berı o bende 3 senen buyuk bacı gıbıyız onun bacısı yok hata tek kıs yedıgımız ıctımıs ayrı gıtmes bacı bacı her syeımızı anlatırız dertlesırızz onun temsılıkde az cok her zmn yardım ederım oda bana aynı sekılde ama dıger eltımle hyr!!o nla bır mesafe var ıster ıstemess hyrlısı ınsl hep bole oluruz bısı cogu kısı bacı sanıyor zatenncok sukur sımdı bebelerle evıne gıttı bende ceyrek gece evden cıkıcamm alısverıse markete kocısde oraya gelcekkk poset tasımaya karnım da acıktı evde ılgımı ckeecek bır sey yok henuz aksma yemegıde yok ortadaa anammmmmmmmmmmm unuttum onu ıs guc den neyse patates kızartması-falan fılan cay tmm dırr kocısın sevdıgı tarz zatiii

artık oturcam evasudecımm ıslerım bıttı valısde hazır paşamı beklıcem bır halı var yıkamaya gıdecek onunda acelesı yok bnm ytk odasnnkılerı topladım yolluk serdım serın serınn o halılar oda acelesı yokkkk cok daha sonrada gıtse olur hehhecok rahataldımama cok sukurrrrrrrrrrrrrrrgidip hazırlanıyımda cıkımm benn görusmek usereeeeeeeeee

kuzum oyleysebir daha maasallah hem sana hemeltinle iliskinize...evinizi de gule gule kirletin minik pasanızla

kuzucuklarr cok ozlemistik hepinizi....biz uyuyalım biraz sonra da bi banyo yapalım... mucxxx saglıkla kalın

Son düzenleme:
bangbang
sen göbişin terliklerin süpersiniz valla

suzan
korkuyorumki senin alperen içerden elinde tozbeziyle çıkacak

zeynepberen
ben bi uyku seti aldım, ama haricinde annem yatağına ince bi şilte yaptı yünden bide yorgan ve yastık yaptı.
ne kadar ortopedik olsada yataklar aşırı sert, hepimiz yün yatakta büyüdük ben gayet sağlıklı olduğunu düşünüyorum şahsen

8 haziran günü akşam 21.30 sıralarında
yeniden anne olmanın mutluluğunu yaşadım
sezaryen günümüz pazartesi idi ama kızım
cumartesi akşamı hastaneyi ayağa kaldırıp
ekibi tatil günü evinden toplayıp
apar topar doğumumuz gerçekleşti

şimdilik henüz toparlanmış sayılmam
halsizlik diz boyu..
kızım 37. haftada 2800 gr doğdu

canım gözünüz aydın bebegin sağlıkla analı babalı büyüsün.size geçmiş olsun.

Canım ömürlü olsun, Allah analı babalı büyütsün..

ay canım benim hayırlı olsun aceleci miğinin kaderi güzel olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…