2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

dünde küçükyalı taraflarında aşırı bir şekilde dolu yağmış.sabaha karşı hava ferahlıyo ya üşütürüm diye mecburen geceliğin içinden atlet giyiniyorum bende.Allah korusun doğuma yakın hastalanmayalım.ama çorap giyemiyorum ayaklarımın altı çatladı çok kötü oldu.

Bende parmak arası terlik götüreceğim Parmak arası terlik içine çorap şeklini şimdi bende düşündümde

Bende pembe evde giyindiğim parmak arası terliğim var plastik gibi onu götürücem gelince eve tekrar yıkar giyerim .

ben çok terliyorum hergün banyo ve üst değiştiriyorum banyodan çıkıyorum gene sıcakk basıyoooo

benim eşimde asla terlemez hayatımda 2 defa terlemiş gördüm pikeyi sarıyo kendini mumyalıyo resmen yanlışlıkla ten teması yapınca varya sıcaklığı yakıyo beni

Son düzenleme:
güle güle otur canım

canım 32den sonra aldığımız raporlar doğum sonrası izinden düşürüyo diye biliyorum ben
hayır düşmüyor analık izninden düşmez ama sen doğumdan sonra yani analık iznin bitti doğum izni bitti rapor almak isteyeceksin ya işte o rapor hakkından düşer cnım

evet aradaki boşluğuda doldurmuş olduk canım

verdiğin bilgiler çok iyi oldu teşekkür ediyorum sana canım

haftaya cuma bende gidicem bi gidip görüyüm dediğin gibi tekrar sağol :)

Kızlar kapı süsü kendim yapacağım ama keçe almam lazım keçe alacağım bir site var mı bildiğiniz acaba

kızllaar. unnado dan huggies ıslak mendil almıştım şimdi onlar geldi. 24 paket
geçen gün kuzenim görmüş. fiyatı çok uygun mutlaka al dedi. bende 24 paket biraz fazla değil mi demiştim. epey bir güldü bana tel de
bir koli ıslak mendilim şuanda kapının önünde kullanılmayı bekliyor

Bende bir tavsiye üzerine huggies aldım kampanyalı fiyattan senin gibi bir koli değil ama

slm annişler tosbikleri

oktay usta eşliğinde arada evim şahane olmak üzere takipteyim sizi
kedilerim bir tüy döküyor aman allahım yeni bir kedi oluşur o derece gidip onları traş ettirmem lazım bi ara yavruşlarım benim kist iğneside olucaklar onlarda bebişe hazır olurlar

Offf ya cok kilo aldim 84 kiloydum sabah ve daha 35. Haftama yeni girdim sezeryan olucm ama nasil gidicek bu kilolar evden cikmiyorum durdugum yerde terliyorum siz nasilsiniz kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…