İzmitte oturuyorum ben sabah hereke ilçesinde hortum olmuş yaf baya hasar varmış,zaten gece gök gürültülüydü acaip yağmur yağdı.
O çok terleme olayı bende hemen hemen hamileliğimin başından beri var ama tabi sıcakların artmasıyla arttı o da,evde hiçbişe giyesim yok,dışarı da çıkasım gelmio bişiler giyinceem için
Bende parmak arası terlik götüreceğim Parmak arası terlik içine çorap şeklini şimdi bende düşündümde
Maşallah canım 3 kg görmüşsünüz ne güzelDarısı bize artık :)
Ben varım canım adam üşüyo resmen akşamları ben de nerdeyse tamamen soyunup yatcam o derece bi daralma ateş ve terleme son zamanlarda arttı normaldr heralde ya da sekerimz mi cıkıyo ki düşünmüyo değilim..
ben çok terliyorum hergün banyo ve üst değiştiriyorum banyodan çıkıyorum gene sıcakk basıyoooo
Benim bahsettiğim de tam olarak bu
aaaaaaaaaaaaa işte buuuu aradığım çoraplaarrrrr
birde benim parmak arası terliklerim plaj terliği dahada şaaanee oluurrr
bende de vardı böyle bişey. giymesi çok zor geliyordu bana öyle bir köşede duruyor artıkben kışın hep bunlardan giyyorum i sıcak tutuyo
çok sevimliler.
güle güle otur canımheheeh hakkaten ne komik olur çorap onların içindeeee
hallettim canım dün gece yeni evimizde uyuduk ve bugün yeni evimizde uyandık ilk kahvaltımızı yaptık kocişle oda bugün öğlenciydi iyi oldu
ama daha evde yapılcak çookk iş var. kıyafetleri nevresimleri vs yerleştiremedim. bu hafta çok yoruldum.
arada karnımda ağrılar kasılmalar oldu çok korktum oğlum erken gelcek diye :18:
gece wc ye kalktığımda eşim bir panik uyandı noldu bişey mi var oğlum gelcem demiyo dimi diyo bana
ya birde ben doğum çantama babet alsam mı diyorum :44: çok rahat bi babetim var( oğlumun anneler günü hediyesi) acaba hastanede onları mı giysem diye bir fikir geldi rahat eder miyim acaba
hayır düşmüyor analık izninden düşmez ama sen doğumdan sonra yani analık iznin bitti doğum izni bitti rapor almak isteyeceksin ya işte o rapor hakkından düşer cnımcanım 32den sonra aldığımız raporlar doğum sonrası izinden düşürüyo diye biliyorum ben
O aradaki erkan beyin muayenehanesinde de ben varım
Paketi yazdım az önce,odalarını da beğendim ben açıkçası,var tabi banyosu tuvaleti ,çok kalabalık birileri kalıcaksa yanınızda ama suit odası var ,daha geniş ekstra ücret veriosun,Gezdiriolar bence bi gezin görün ..
Hem de nasıl:) Böyle kalas gibi hiçbir spor dalında becerikli olmayan bir anneden böyle akrobatik hareketleri olan bi kız:)))
O hiç belli olmaz canım :))
aayyb bende sırf asması var diye çamaşır yıkamıyorum şuanda. sanırsam onun için kardeşimin okuldan gelmesini bekliycem
çok sağol canımm
Ya varya su bulaşık mak. boşaltmak çamaşır asmak içinde bi robot fln olsa ozaman süper olcak neyse ben asam da gelem kociş de bana kızcak akşam ama napim onu beklerseeem oo pazara kadar kurumalı annemler geliyo ben balkona asmıyorum çünki evde misfr yatak odasında kruyo onlara rahatsızlık vermim ama dimi..
dünde küçükyalı taraflarında aşırı bir şekilde dolu yağmış.sabaha karşı hava ferahlıyo ya üşütürüm diye mecburen geceliğin içinden atlet giyiniyorum bende.Allah korusun doğuma yakın hastalanmayalım.ama çorap giyemiyorum ayaklarımın altı çatladı çok kötü oldu.
Bende pembe evde giyindiğim parmak arası terliğim var plastik gibi onu götürücem gelince eve tekrar yıkar giyerim .
benim eşimde asla terlemez hayatımda 2 defa terlemiş gördüm pikeyi sarıyo kendini mumyalıyo resmen yanlışlıkla ten teması yapınca varya sıcaklığı yakıyo beni
Ay benm atletler artık cok komik olmaya başladı kadir cöpdemir gibiyim üstten ceksem alt acılıyo alttan ceksem üst off cok fena daralıyorum ama dediğin gibi giymesem üşütrm kesin..
Aay mumyalıyo mu kendni haha cok güldüm yaa ben ateşliyken zaten eşime hiç yanasmıyorum onu da iterim hep soğuk olsa gelsin o da yanıyo zaten üstüme üstüme cok daralıyorum kızıyrm sarılınca sonrada üzülüyrm ya yazık
kızllaar. unnado dan huggies ıslak mendil almıştım şimdi onlar geldi. 24 paket
geçen gün kuzenim görmüş. fiyatı çok uygun mutlaka al dedi. bende 24 paket biraz fazla değil mi demiştim. epey bir güldü bana tel de
bir koli ıslak mendilim şuanda kapının önünde kullanılmayı bekliyor
oyyy karnımızın içinde böyleler yani. çokkk garip yaa aynı zamanda muhteşemm.
60 tl ye 21 paket aldım uygun oldu galibaBende bir tavsiye üzerine huggies aldım kampanyalı fiyattan senin gibi bir koli değil ama
Evet çok uygun60 tl ye 21 paket aldım uygun oldu galiba.koliyle veriyorlardı unnado da kuzen al diyince hemen aldım bende.
istanbulda hava çok kötü yağmurlu ama şakır şakır ter döküyorum sıkıntılı bir gün pöffff
benim gibi son 2 aydır terleyen varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?