2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cinsleri neydi canim

1 siyam hatırlıyorum sanki :)

slm canım.
bende bir yanımda pc karşımda tv bir yanımda atıştırmalıklarım keyifle herşeyi takip ediyorum

offf ya cok kilo aldim 84 kiloydum sabah ve daha 35. Haftama yeni girdim sezeryan olucm ama nasil gidicek bu kilolar evden cikmiyorum durdugum yerde terliyorum siz nasilsiniz kizlar

walla aynı durumdayız canım benim 37-38 haftam artık sırf daha fazla kilo almamak için doğurmak ister oldum 10 kg aldım son aya kadar son ayda 5 kg aldım ya resmen artık haftada 1 kg dan fazla alıyorum 65 ile başladım 80 oldum geçtim bile bende ağlamak istiyorum özellikle kocamdan kilolu olduğum için adam 80 kg ya

Offf ya cok kilo aldim 84 kiloydum sabah ve daha 35. Haftama yeni girdim sezeryan olucm ama nasil gidicek bu kilolar evden cikmiyorum durdugum yerde terliyorum siz nasilsiniz kizlar
hergün biraz daha kilom artıyor bu doğrultuda da terlemede artıyor. bebişler doğunca bu sıcaklar daha çok bunaltcak gibi :18:

Offf ya cok kilo aldim 84 kiloydum sabah ve daha 35. Haftama yeni girdim sezeryan olucm ama nasil gidicek bu kilolar evden cikmiyorum durdugum yerde terliyorum siz nasilsiniz kizlar

tamı tamına 97 kilo olmuşum.... ben hamilelik süresince 14 kilo almışım (doktoruma göre tabi) ve kendisi dçentlik sınavına hazırlandığından tam 20 kilo almış... hııııhhh ben can taşıyorum bide... hiç takılamam kilolarıma... kızım için herşeye değer... doktorum doğumdan sonraki 10 gün içinde tam 10 kilomun gidiceğini söyledi... eder 87... ben zaten geçen yıl 87 kiloyla diyete başlayıp 67 kiloya kadar inmiştim... yine inerim... kızım sağlıklı olsun... ben onun gücüyle herşeyin üstesinden gelirim inşallah... doktorumun tek uyarısı şu oldu konuyla ilgili... emzirme döneminde sütümüz artsın diye onu bunu yedirip içirirler... tek yapman gereken bolca su tketmek... ve çok fazla tatlı istiycek canın bu krizlerde karpuz gibi meyvelerle geçirtirmeye çalış... o zaman çok hızlı kilo verirsin dedi... bende dikkate alıcam tabiii...

cinsleri neydi canim

1 siyam hatırlıyorum sanki :)

1 siyam evt cnm diğerini sokaktan aldık kaza geçirdi kaptım bende 3 tü aslında o da hastaydı aldım iyileştirdim kışı geçirdi kuzenimin bahçesine bıraktık ordan firar etti aşırı yaramazdı diğer kedişlerimi rahatsız ediyordu sürekli evde bizim üstümüzde resmen taş üstünde taş bırakmıyordu mecbur kaldım

slm canım.
bende bir yanımda pc karşımda tv bir yanımda atıştırmalıklarım keyifle herşeyi takip ediyorum

:13:

Ay sormaa ya kilo aldım diye dışarı çıkmak istemiyorum gebelikte aldığım kıyafetlerde olmuyor artık inan bir tane gebe pantolonum var şuan oda daraldı sayılır.Var ya eski kıyafetlerim bile yeni gibi gelecek bana
doğum olsunda hayırlısıyla kilo veririz canım

Hay maşallah canım,sen onlarla 2. yi de büyütürsün :))

Hamiş hamiş oktay usta mı izlenir tatlım ya ya canın isterse yaptıklarından,ben cesaret edemiyorum o yüzden..Bir de bişey sorcam bi ara ben de kedi sahiplenmek istedim ama hamile kalınca cok tepki gördüm olmaz fln diye sen ne yapcaksın tüyler fln diyosun bebişine zarar vermez dimi,ben hala istiyorum da bi kedi eşimi ikna edemiyorum ..Hatta halamın terrier köpeği var 40 ımdan sonra gelcekler getrme de diyemiyoruz cok havlıyo koltuk kanepe dinlemiyo ev tertemiz napcam bilemedim kızlar

Canım üzülme yaa ben bazen eşime çok şişko oldum diyip nazlanıyorum o da sen şişko değil hamilesin diyo bence de öyle taktıkça daha çok alırız salla canım verirsin doğumdan sonra..Bak az evvel bi arkadsım aradı o daha 5-6 aylık 15 kilo almış ama tınlamıyo cok

kızlar az önceden beri haziran annişlerinin doğum hikayelerini okuyup okuyup ağlıyorum. çok az kaldı doğumlarımıza çok alıştım hamileliğe. ama oğlumda gelsin istiyorum. çok merak ediyorum oğlumu.
çok heyecanlıyım çok şaşkınım. bir yandan korku telaşta var. herşeyi aynı anda hissediyorum :18:

oy yerim ben bunlari ne tombalak bu sokaktan aldiginn :)))))

mır mırrr

benimde chincillam vardi , tuy probleminden ve yavru oldugu için tek duramadi evde bende bi ark vermek zorunda kaldim. inanilmazlar ama

kedişler çok tatlımışşş

Canım ya bu hislerin çok normal oğluşun doğsun bak herşey daha güzel olacak

benim kocam her sabah uyandığımızda "ekşimiş yoğurt kokulum benim" diye öpüyo beni
ama her sabah akşam duş alıyorum gece yine terliyorum napim...

Banyodan çıktıktan sonra eline karbonat dök çok az koltuk altlarına sür bidaha banyoya kadar misler gibi kokuyosun bizzat deniyorum.şiddetle tavsiye ederim kızlar...

benim kocam her sabah uyandığımızda "ekşimiş yoğurt kokulum benim" diye öpüyo beni
ama her sabah akşam duş alıyorum gece yine terliyorum napim...

Ayy ben de bebek gibi kokuyomuşum onların da böyle bi kokusu varya terleyince:)) hakkaten de öyle ya diyorum içerden toprağın kokusu geliyo

Ben aptal gibi 3 tane aldım hamile pantlnu sadece 1 tanesyle bitirdim diğerlerine yazık oldu verdiğim paralar carcur oldu resmen,aslında olmaması bi yönden de iyi oluyo ben bi kaç parca bişey aldım sırf o yüzden yoksa almazdım yani hep oğluma bakıyodum mecbur kalınca aldım iyi de oldu hem doğumdan sonra da giyeblceğim seyler aldım,sen de öyle yap bu durumu lehine çevirmelisin kar kardır :)

Canım ya bu hislerin çok normal oğluşun doğsun bak herşey daha güzel olacak
geçen gün yakın zamanda doğum yapan arkadaşımla konuşuyorum.
bebiş ilk doğduğu günlerde (28 martta doğum yaptı) konuştuğumuzda sesi bitkin yorgun usanmış geliyordu telefonda.
geçen gün konuştuğumuzdaysa daha neşeliydi. tek sıkıntısı ailesinden uzak olmasıydı.evlenince başka şehre gitti.ne biz arkadaşları çok gidebildik ne de ailesi çok gidebildi yanına. bu sefer zorluklardan ziyade keyifli şeylerden bahsetti. banada moral oldu tabi. ilk zamanlarki konuşmalarımızdan sonra bende çok etkilenmiştim biraz korkmuştum açıkçası. ama şimdi daha cesur kendine güvenli hissediyorum.
inşallah sağlıkla alırız kuzucuklarımızı kucağımıza.

cnm o tepki gösterenler hep kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorlar zaten bu toplumun ben büyük sorunlarından biride bilmediği koonular hakkında prof. gibi konuşmaları neyse eğer bebeğinin alerjisi yoksa bir sorun olmuyor cnm kedinin iğnelerini düzenli yaptırırsın yazın tüylerini traş ettirisin ve ben buharlı fakir mop kullanıyorum tüyleri çok güzel topluyor hergün silip süpürmek gerekiyor yerleri
ki bebek emekleye başlayınca kedi olsada olmasada yapıyorsun erişkin bir kedi alırsan işin daha kolay olur bebek kediler çok yaramaz oluyorrr baş etmek zorr evcil hayvan ile büyüyen çocuklar daha sosyal daha sorumluluk sahibi olduğu bünyelerinin daha dayanıklı olduğu bilimsel olarak ispatlanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…