bende felaket terlıyorum dus alıp duruyorum sureklı cok rahatsızım kendımden canım
slm annişler tosbikleri
oktay usta eşliğinde arada evim şahane olmak üzere takipteyim sizi
kedilerim bir tüy döküyor aman allahım yeni bir kedi oluşur o derece gidip onları traş ettirmem lazım bi ara yavruşlarım benim kist iğneside olucaklar onlarda bebişe hazır olurlar
slm canım.slm annişler tosbikleri
kedilerim bir tüy döküyor aman allahım yeni bir kedi oluşur o derece gidip onları traş ettirmem lazım bi ara yavruşlarım benim kist iğneside olucaklar onlarda bebişe hazır olurlar
şuan kolisiyle koyucam odasına. oğluma dolabını alıncada yerleştiririm güzelce dolabına inşallah.Evet çok uygunGüzel sakla aman delinmesin
offf ya cok kilo aldim 84 kiloydum sabah ve daha 35. Haftama yeni girdim sezeryan olucm ama nasil gidicek bu kilolar evden cikmiyorum durdugum yerde terliyorum siz nasilsiniz kizlar
hergün biraz daha kilom artıyor bu doğrultuda da terlemede artıyor. bebişler doğunca bu sıcaklar daha çok bunaltcak gibi :18:Offf ya cok kilo aldim 84 kiloydum sabah ve daha 35. Haftama yeni girdim sezeryan olucm ama nasil gidicek bu kilolar evden cikmiyorum durdugum yerde terliyorum siz nasilsiniz kizlar
Offf ya cok kilo aldim 84 kiloydum sabah ve daha 35. Haftama yeni girdim sezeryan olucm ama nasil gidicek bu kilolar evden cikmiyorum durdugum yerde terliyorum siz nasilsiniz kizlar
bende felaket terlıyorum dus alıp duruyorum sureklı cok rahatsızım kendımden canım
cinsleri neydi canim
1 siyam hatırlıyorum sanki :)
slm canım.
bende bir yanımda pc karşımda tv bir yanımda atıştırmalıklarım keyifle herşeyi takip ediyorum
Offf ya cok kilo aldim 84 kiloydum sabah ve daha 35. Haftama yeni girdim sezeryan olucm ama nasil gidicek bu kilolar evden cikmiyorum durdugum yerde terliyorum siz nasilsiniz kizlar
kızllaar. unnado dan huggies ıslak mendil almıştım şimdi onlar geldi. 24 paket
geçen gün kuzenim görmüş. fiyatı çok uygun mutlaka al dedi. bende 24 paket biraz fazla değil mi demiştim. epey bir güldü bana tel de
bir koli ıslak mendilim şuanda kapının önünde kullanılmayı bekliyor
slm annişler tosbikleri
walla aynı durumdayız canım benim 37-38 haftam artık sırf daha fazla kilo almamak için doğurmak ister oldum 10 kg aldım son aya kadar son ayda 5 kg aldım ya resmen artık haftada 1 kg dan fazla alıyorum 65 ile başladım 80 oldum geçtim bile bende ağlamak istiyorum özellikle kocamdan kilolu olduğum için adam 80 kg ya
1 siyam evt cnm diğerini sokaktan aldık kaza geçirdi kaptım bende 3 tü aslında o da hastaydı aldım iyileştirdim kışı geçirdi kuzenimin bahçesine bıraktık ordan firar ettiaşırı yaramazdı diğer kedişlerimi rahatsız ediyordu sürekli evde bizim üstümüzde resmen taş üstünde taş bırakmıyordu mecbur kaldım
Eki Görüntüle 735171
:13:
kedişler çok tatlımışşş1 siyam evt cnm diğerini sokaktan aldık kaza geçirdi kaptım bende 3 tü aslında o da hastaydı aldım iyileştirdim kışı geçirdi kuzenimin bahçesine bıraktık ordan firar ettiaşırı yaramazdı diğer kedişlerimi rahatsız ediyordu sürekli evde bizim üstümüzde resmen taş üstünde taş bırakmıyordu mecbur kaldım
Eki Görüntüle 735171
:13:
kızlar az önceden beri haziran annişlerinin doğum hikayelerini okuyup okuyup ağlıyorum. çok az kaldı doğumlarımıza çok alıştım hamileliğe. ama oğlumda gelsin istiyorum. çok merak ediyorum oğlumu.
çok heyecanlıyım çok şaşkınım. bir yandan korku telaşta var. herşeyi aynı anda hissediyorum :18:
heehhe ikinciye kalmaz kız bitiririm ben onları yoksa kociş bi sürü laf yapar ne aldın bunları diye. çok işe yarar olduklarını kanıtlamam lazımHay maşallah canım,sen onlarla 2. yi de büyütürsün :))
benim kocam her sabah uyandığımızda "ekşimiş yoğurt kokulum benim" diye öpüyo beni
ama her sabah akşam duş alıyorum gece yine terliyorum napim...
benim kocam her sabah uyandığımızda "ekşimiş yoğurt kokulum benim" diye öpüyo beni
ama her sabah akşam duş alıyorum gece yine terliyorum napim...
Ay sormaa ya kilo aldım diye dışarı çıkmak istemiyorum gebelikte aldığım kıyafetlerde olmuyor artık inan bir tane gebe pantolonum var şuan oda daraldı sayılır.Var ya eski kıyafetlerim bile yeni gibi gelecek bana
doğum olsunda hayırlısıyla kilo veririz canım
geçen gün yakın zamanda doğum yapan arkadaşımla konuşuyorum.Canım ya bu hislerin çok normal oğluşun doğsun bak herşey daha güzel olacak
Hay maşallah canım,sen onlarla 2. yi de büyütürsün :))
Hamiş hamiş oktay usta mı izlenir tatlım ya ya canın isterse yaptıklarından,ben cesaret edemiyorum o yüzden..Bir de bişey sorcam bi ara ben de kedi sahiplenmek istedim ama hamile kalınca cok tepki gördüm olmaz fln diye sen ne yapcaksın tüyler fln diyosun bebişine zarar vermez dimi,ben hala istiyorum da bi kedi eşimi ikna edemiyorum..Hatta halamın terrier köpeği var 40 ımdan sonra gelcekler getrme de diyemiyoruz cok havlıyo koltuk kanepe dinlemiyo ev tertemiz napcam bilemedim kızlar
Canım üzülme yaa ben bazen eşime çok şişko oldum diyip nazlanıyorum o da sen şişko değil hamilesin diyo bence de öyle taktıkça daha çok alırız salla canım verirsin doğumdan sonra..Bak az evvel bi arkadsım aradı o daha 5-6 aylık 15 kilo almış ama tınlamıyo cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?