2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Eşim bana hep birşeyler alalım derdi ben hayır idare ederim derdim..Bir kaç parça aldık onlarda dediğim gibi olmuyor rahat edemiyorum..Sonra her alalım dediğinde hayır yok doğumdan sonra kullanacağım o hakkımı diyordum o da evdekiler ne olacak atacakmısın onları der dururd..Korktu sanırsam dolabı tekrar baştan dizeceğim sandı doğumdan sonra belli bir süre gezemeyeceğim için ben hayırlısıyla doğumdan sonra kilo verişime bakıp öyle alacağım

Banyodan çıktıktan sonra eline karbonat dök çok az koltuk altlarına sür bidaha banyoya kadar misler gibi kokuyosun bizzat deniyorum.şiddetle tavsiye ederim kızlar...
bunu daha öncede duymuştum ama denemedim. gerçekten işe yarıyor demek bende denicem bugün.

Teyzeleri biz çıkıyoruz kontrolümüze gidicez bize iyi şans dileyin bebeğim birazcık tombik olmuş olsun. Bir de inşallah dönmüştür de kordon dolanma korkusundan da kurtuluruz böylece.
Doktordan sonra da kocamın işyerine gidicem işinin bitmesini beklicem sonra da kvler yazlıktalardı yeni geldiler birlikte yemek yeyip onlara çay içmeye gidicez. Onlar gelmesin diye eşime dedim ki ara da söyle yemekten sonra size çay içmeye gelicez de dedim. Ne demişler baskın basanındır :)) yoksa onlar geleceklerdi valla kimseyi ağırlayacak halim yok sadece çay bile olsa. Kalp kırmadan ve kötü görünmeden yapacağını yapmayı seviyorum:)
Öpüyoruz sizi kocamannn:))

Aminnnnnnnn

heehhe ikinciye kalmaz kız bitiririm ben onları yoksa kociş bi sürü laf yapar ne aldın bunları diye. çok işe yarar olduklarını kanıtlamam lazım

Yok canım zaten biter onlar merak etme günde 7-8 bez değiştrcekmişiz hesapla anca yani iyi yapmışsın :)) Buarada ben de bi garibim ya hakkaten napcaz sana sürekli muhtaç bi varlık dünyaya geliyo hem seviniyorum hem korkuyorum yani bi de ben şimdiden ağlıyorum böyle herseye düşünüp düşünp gecende iş konusu açıldı telde halamla konusurken 6 aylık olnca başla sende gec kalırsın sonra fln dedi teli kapattım başladım ağlamaya ben ayrı kalamam diye cok içim acıdı bi garip oldum,ya bi de ben cok evhamlıyım çok yıprancam kesin inşallah kimsenn de kalbini kırmam lohusalığımda fln..

Banyodan çıktıktan sonra eline karbonat dök çok az koltuk altlarına sür bidaha banyoya kadar misler gibi kokuyosun bizzat deniyorum.şiddetle tavsiye ederim kızlar...

Bunu ben de duymuştum denemek lazım aslında deoların içine katsalar yaa bu fikrimi kullanmalıyım :))

Guzel haberlerini bekliyoruzz...Kv ler gelmesin diye yaptığında çok hoşuma gitti

ben evlenmeden önce çok istedim evcil bir hayvanım olsun bir kedişim olsun veya kuşum. ama eşim kabul etmedi. sevmemekten değilde eşim biraz korkuyor kediden köpekten vs kuşuda kabul etmedi. bi sürü lafla geçiştirdi isteğimi. bende bir daha hiç açmadım konusunu. sonra bigün ya oğlumuz kedi köpek bakmak isterse severse korkmazsa ne olcak kalbinimi kırcaksın oğlumun dedim yok yine kabul etmedi. bu isteğimi ilerde oğlum aracılığıyla gerçekleştiricem sanırım
bu arada kardeşimin bebekliğinde bizimde kedimiz vardı. ev sahibimiz vermişti bakamadığı için. kardeşim doğduktan sonra çok kıskanç bir kediş olmuştu. annem kardeşimi emzirmek için kucağına aldığında annemin üstüne çıkıp kardeşimi itmeye çalışıyordu küsüyordu bize
senin kedişlerde kıskanabilir oğluşunu

aynen bende doğumdan sonra alıcam yeni bişeyler. eşimin mağazasında ayakkabı bakmıştım aldırıcaktım aslında ama vazgeçtim ya doğumdan sonra giyemezsem diye. doğumdan sonra biraz toparlanınca tutmayınn biziiiiiii

Kızlar ya az evvel camasır topladım asarken bi örümcek gördüm tavanda öldürdüm minik ama bu siyah olanlardan bebeğimn kıyafetleri vardı odada ya içine girseydi görmeseydim Hiç görmem normalde olmaz şimdi titizlenyrm ya aksine yakınlarında görüyorm bebeğimn eşyalarının görür görmez ağlamaklı oldum özür dileyip öldürdüm o da korkarak zaten hem vicdan yaptım hem de suan söylenerek kaşınıyorum sanki vücudumda geziyo poff niye beni bulur böyle şeyler anlamam ya daha yoktur dimi cam açıktı kurusun camasrlar diye ordan gelmiştir dimii (

hadi güzel haberlerle gel inşallah tatlım.
kv ile ilgili çookk güzel plan yapmışsın eheheeh.

örümcek bişey yapmaz canim , dısardan gelmiştir

ooff nasıl bırakçaz hakkaten yaa. ben aklıma getirmemeye çalışıyorum bu durumu. çok üzülüyorum çünkü zaten doğum izninide 6 ay yapmıyorlar galiba saçma sapan şeyler yazıyordu nette gıcık oldum.
bu arada lohusalık demişken. dün taşındık ya eşim çalıştığı için yoktu. babam geldi ustaların başında durmak içn.kardeşim zaten hep bizde. öğleden sonrada kv geldi ( gececi olduğu için anca gelebildi oda) bende bir sinir bir gerginlik. ustalar birde yatak odasını bana sormadan kafalarına göre yerleştirmişler ona bi tepem attı. olmaz böyle değiştirin dediğimde de mırın kırın ettiler ama allahtan babam yanımdaydıda konuşturtmadı adamları. ustalar gittikten sonra temizliğe eşya yerleştirmeye başladık. nedense kv nin her yaptığı bana batmaya başladı. aslında kötü bişeyde demedi hiç kadın çokta yardımcı oldu birde. ama ben niye bu kadar agresifleştim anlamadım. acaba lohusalıktada böylemi olucam diye düşündüm şimdi. inşallah olmazda kırmam kimseyi.

küçücük canım bişey olmaz ondan dışardan gelmiştir. benim diğer evimde camın hemen karşısında ağaçlar vardı okulun bahçesinde her ilaçlamadan sonra evin içine değişik minik böcekler gelip iki tur dönüp salonumun ortasında ölüyorlardı. o minik örümcekler yine iyi. ne değişik böcekler görmüştüm ben orda

merhabalr paşamla geldık evmıze heemen soynduk dokunduk dısarısı yanıyoooooooooo

dr ablamıs herseyımzızn super oldunu dogum ıcn erken oldugnu soledı cunku pşaam kanala gırmemıs dahaaa
ks mıs 3100 gr cıkk
boyumuz 47 cm
suyumus herseyımz normal sukur
bol yuryuryusss(kanala ınmesını kolaylastırır)
bol su
haftaya gorusmek uzere dedı

sık dus al dedıı bısden bu ka babamız evde sımdıkk yanına gıdelım gorusmek uzereeeeeeee

kızlaar bizim eski eve biri bakmaya gelicekmiş.anahtar hala bizde aysonu teslim edicez ev sahibide rica etmiş ben gideyim evi gezdireyim gelenlere
hepinizi öptüm tekrar görüşürüüzz

Aynen canım haklısın daha sosyal olduklarını duymuştm eşimi ikna etmek için video fln acıyorum sürekli bakalım :)) ya zaten sen aşılarını fln düzgn yaptrdktan sonra problem olmaz bende böyle dşünüyorum ama şöyle ki şimdi halamın köpeği gelcek ya benm de aklımda hep ya alerjisi olursa naparım diye düşünyrm bi de çok havlıyo ya huysuz biraz amaan strese grdim valla resmen..

Aynen eşimde cok söylüydu hadi alalım fln cık oğluma diyodum ama gecen gün dışarı cıkcam krize grdim yok yakıştıramıyorm hiçbişeyi neyse en uygununu buldum cıktık ya dışarı bi oğluma bi bana yaptım :)) zaten salaş bluzları sevyrm doğmdan sonrada gyrm cok rahat..yalnız satış danışanlarnn da bana ısrarla önü kısa arkası uzun bluzlar göstermesi de ayrı bi trajikomikti :))Koca göbeğimi görmez gbi :))Neyse sen doğmdan sonra bi güzel alışverş yaparsın artık

Hayırlı haberlerle gel tatlım,yalnız strateji mükemmel akıllı kadınn hali bi başka oluyo canııım :))

örümcek bişey yapmaz canim , dısardan gelmiştir

Çok huylanıyorum börtü böcekten lafı gecnce bile kaşınırm canım,ya cok korumacıym ondan galiba co abarıyrm minnak bişidi üzüldüm ama bebeğime yaklaşmasınlar yakarımm:))

oyy maşallahhh Alperen kocamannnn bi bebiş olmuuuşşş
darısı arkadaşının Ali Kaan ın başına inşallah

aayyyy çok yoruldum ben...
3 çeşit yemeğimiz hazır... yanında 2 çeşit de zeytinyağlı... salatamızı da yaptık... ohh hepsini attık dolaba... bi tek sofrayı kurmak kaldı... o da anneanneleri almaya gitmeden babişkoyla hazırladıkmı oldu bittiii

maşallah paşana canım

analı kızlı yaptınız maşallah yemeğinizi anneanne geliyo diye çok hareketlenmiştir ayliz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…