merhabalr paşamla geldık evmıze heemen soynduk dokunduk dısarısı yanıyoooooooooo
dr ablamıs herseyımzızn super oldunu dogum ıcn erken oldugnu soledı cunku pşaam kanala gırmemıs dahaaa
ks mıs 3100 gr cıkk
boyumuz 47 cm
suyumus herseyımz normal sukur
bol yuryuryusss(kanala ınmesını kolaylastırır)
bol su
haftaya gorusmek uzere dedı
sık dus al dedıı bısden bu ka babamız evde sımdıkk yanına gıdelım gorusmek uzereeeeeeee
Aynen canım haklısın daha sosyal olduklarını duymuştm eşimi ikna etmek için video fln acıyorum sürekli bakalım :)) ya zaten sen aşılarını fln düzgn yaptrdktan sonra problem olmaz bende böyle dşünüyorum ama şöyle ki şimdi halamın köpeği gelcek ya benm de aklımda hep ya alerjisi olursa naparım diye düşünyrm bi de çok havlıyo ya huysuz biraz amaan strese grdim valla resmen..
Aynen eşimde cok söylüydu hadi alalım fln cık oğluma diyodum ama gecen gün dışarı cıkcam krize grdim yok yakıştıramıyorm hiçbişeyi neyse en uygununu buldum cıktık ya dışarı bi oğluma bi bana yaptım :)) zaten salaş bluzları sevyrm doğmdan sonrada gyrm cok rahat..yalnız satış danışanlarnn da bana ısrarla önü kısa arkası uzun bluzlar göstermesi de ayrı bi trajikomikti :))Koca göbeğimi görmez gbi :))Neyse sen doğmdan sonra bi güzel alışverş yaparsın artık
Hayırlı haberlerle gel tatlım,yalnız strateji mükemmel akıllı kadınn hali bi başka oluyo canııım :))
Çok huylanıyorum börtü böcekten lafı gecnce bile kaşınırm canım,ya cok korumacıym ondan galiba co abarıyrm minnak bişidi üzüldüm ama bebeğime yaklaşmasınlar yakarımm:))
analı kızlı yaptınız maşallah yemeğinizi anneanne geliyo diye çok hareketlenmiştir ayliz
merhabalr paşamla geldık evmıze heemen soynduk dokunduk dısarısı yanıyoooooooooo
dr ablamıs herseyımzızn super oldunu dogum ıcn erken oldugnu soledı cunku pşaam kanala gırmemıs dahaaa
ks mıs 3100 gr cıkk
boyumuz 47 cm
bol su
sık dus al dedıı bısden bu ka babamız evde sımdıkk yanına gıdelım gorusmek uzereeeeeeee
bugün maşallahı var teyzesii...kıpır kıpır
yalnız sanırım biraz da kıskaçlık var...5,5 aylık kuzeni bu gece ve yarın gece aylizin yatağında yatıcak... anlatırken çıldırıyo kızım
Aytty bende oleyim iste bazen esimle yanyana durmak istemiyorum yaa adam dicek aldigimda nasildin simdi nasilsin :)))
walla aynı durumdayız canım benim 37-38 haftam artık sırf daha fazla kilo almamak için doğurmak ister oldum 10 kg aldım son aya kadar son ayda 5 kg aldım ya resmen artık haftada 1 kg dan fazla alıyorum 65 ile başladım 80 oldum geçtim bile bende ağlamak istiyorum özellikle kocamdan kilolu olduğum için adam 80 kg ya
Ay sormaa ya kilo aldım diye dışarı çıkmak istemiyorum gebelikte aldığım kıyafetlerde olmuyor artık inan bir tane gebe pantolonum var şuan oda daraldı sayılır.Var ya eski kıyafetlerim bile yeni gibi gelecek bana
doğum olsunda hayırlısıyla kilo veririz canım
ks mıs 3100 gr cıkk
boyumuz 47 cm
bol su
küçücük canım bişey olmaz ondan dışardan gelmiştir. benim diğer evimde camın hemen karşısında ağaçlar vardı okulun bahçesinde her ilaçlamadan sonra evin içine değişik minik böcekler gelip iki tur dönüp salonumun ortasında ölüyorlardı. o minik örümcekler yine iyi. ne değişik böcekler görmüştüm ben orda
ooff nasıl bırakçaz hakkaten yaa. ben aklıma getirmemeye çalışıyorum bu durumu. çok üzülüyorum çünküzaten doğum izninide 6 ay yapmıyorlar galiba saçma sapan şeyler yazıyordu nette gıcık oldum.
bu arada lohusalık demişken. dün taşındık ya eşim çalıştığı için yoktu. babam geldi ustaların başında durmak içn.kardeşim zaten hep bizde. öğleden sonrada kv geldi ( gececi olduğu için anca gelebildi oda) bende bir sinir bir gerginlik. ustalar birde yatak odasını bana sormadan kafalarına göre yerleştirmişler ona bi tepem attı. olmaz böyle değiştirin dediğimde de mırın kırın ettiler ama allahtan babam yanımdaydıda konuşturtmadı adamları. ustalar gittikten sonra temizliğe eşya yerleştirmeye başladık. nedense kv nin her yaptığı bana batmaya başladı. aslında kötü bişeyde demedi hiç kadın çokta yardımcı oldu birde. ama ben niye bu kadar agresifleştim anlamadım. acaba lohusalıktada böylemi olucam diye düşündüm şimdi. inşallah olmazda kırmam kimseyi.
merhaba kızlar bende temmuz anne adayıyım
topiğimiz kapandı diye üzülmüştüm çünkü gerçekten bilgi paylaşımı çok hoş oluyor :)
benide alın aranızaaa :)
Merhaba,çocuklarımız sanırım aynı gün doğuyor:)
yaşasın cepten de konuya cevap verebiliyomusum yeni öğrendimannişler ya bunca zaman bosuna ayrı kalmışım sohbetinizden...Bir de bu enerji patlaması dediginiz niye bende hic olmuyo acep demekki çalisirken enerjim bitmis simdi evde yan gelip yatiyoruz kızımla
Teyzeleri biz çıkıyoruz kontrolümüze gidicez bize iyi şans dileyin bebeğim birazcık tombik olmuş olsun. Bir de inşallah dönmüştür de kordon dolanma korkusundan da kurtuluruz böylece.
Doktordan sonra da kocamın işyerine gidicem işinin bitmesini beklicem sonra da kvler yazlıktalardı yeni geldiler birlikte yemek yeyip onlara çay içmeye gidicez. Onlar gelmesin diye eşime dedim ki ara da söyle yemekten sonra size çay içmeye gelicez de dedim. Ne demişler baskın basanındır :)) yoksa onlar geleceklerdi valla kimseyi ağırlayacak halim yok sadece çahy bile olsa. Kalp kırmadan ve kötü görünmeden yapacağını yapmayı seviyorum:)
Öpüyoruz sizi kocamannn:))
ks mıs 3100 gr cıkk
boyumuz 47 cm
bol su
canım o enerji patlamalarından bendede yok cok imreniyorum ole olan arkadaslara bugun işe gitmedim yataktanda cıkmadım ayaklarımda bı ağırlık bi ağrı cok fenaaa kocacım gelecek yemek yok evde
Ayyyyyy bizzzz 36.haftamıza girmişizzzzz nasıl unuturum bunu::119::119::118::118::118 :119:
Oleyyyy oleyyyyyyy yuppiiiii yuppiiiiiii çok mutluyum çokkkkkkkkk ALLAH'ıma şükürler olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?