ay bana hergün biri soruyor yaaa doğurdun mu diye fenalık geldi valla.o sorular daha çok bunaltıyor insanı.
e artık seninde günün yaklaştı telaş aldı tabi senide
hoşgeldiinnn aramıza. bizde bu sıkıntıyı konuşuyorduk. cuma benimde 40 doluyor. dr la oturup konuşucaz bakalım ne diycek bize. ne önericek.
sahura kadar doğuramayanlar olarak burdayııızzhosgeldn cnm hergece aynı tım doguramaynlar toplanıyorz:)
Valla bilmiyorum yaaa bu kadar bekledik doğuramican sen 4 kilo oldu sezeryan olsun dicek gibi geliyor bekle bekle ağırlaştık hergün 50 kişi daha doğurmadın mı deyip duruyor bende bunaldım yani bende istiyorum bebişimi kucağıma almak emzirmek koklamak ya olacak tabiki az kaldı ama saatler bile geçmiyor artık
sahura kadar doğuramayanlar olarak burdayııızz
esım ısde suanda az once telfn acdı napıyosn dıye bende yaa cumaya randevumuz varya bebbısımızı alıp gelelımmıı fılan dyorm hayıtm sacmalıyosn suanda kpaıyorm dedı adamcıkda bıkdı
bende bende kucağıma almak istiyorum artık kuzucuğumuuuValla bilmiyorum yaaa bu kadar bekledik doğuramican sen 4 kilo oldu sezeryan olsun dicek gibi geliyor bekle bekle ağırlaştık hergün 50 kişi daha doğurmadın mı deyip duruyor bende bunaldım yani bende istiyorum bebişimi kucağıma almak emzirmek koklamak ya olacak tabiki az kaldı ama saatler bile geçmiyor artık
şimdi bakıyorumherkez gbıı bunları ıstemek en dogal hakkımız cnım Allah e azından bıze bunu beklme lutfunu bıle sundu sukurler olsun:)
zamnın bukdr uzun oldgnu hamlılelıkde anladm en cok onceden gunlermı nsl gecryomsum dıyorum. ıse gt gel gez ye ıse gt gel yat fılan..
:) evetsmdı ıftar yapp geldı bıcok dogramaynlarda
sen msjmı aldnmı?
hosgeldn cnm hergece aynı tım doguramaynlar toplanıyorz:)
aynen ole canım hosgeldn:)sorma cnm doğuramaynlar toplandık walla aynı saatlerde:)
bizde annemlerde yedik içtik geldik şimdi evimize :))
hemen bakayım dedim bizim hatunlarda bi değişiklik varmı geçmişi okuyodum :))
buarada yüzüklerimi bende çıkardım bi iki gündür;eşimede bu akşam diyorumki
farkındamısın yüzüklerimi çıkardım,oda ne dese beğenirsin, karnın yüzük zaten dedi:)) ayy çok güldüm hakkaten yaa :))
herkez gbıı bunları ıstemek en dogal hakkımız cnım Allah e azından bıze bunu beklme lutfunu bıle sundu sukurler olsun:)
zamnın bukdr uzun oldgnu hamlılelıkde anladm en cok onceden gunlermı nsl gecryomsum dıyorum. ıse gt gel gez ye ıse gt gel yat fılan..
:) evetsmdı ıftar yapp geldı bıcok dogramaynlarda
sen msjmı aldnmı?
sıyırdık mı ne artık
bende bende kucağıma almak istiyorum artık kuzucuğumuuu
Tabiki şükürler olsun Rabbimeama psikolojim bozuldu valla
kocalar bızım tapumuzu ıyce aldılar artık alyans fılan dnlemıyolrbenmkı 1gun untsam kıyametlerı koprrdı. ıse getrrdı fılan o derce smdı tııın koca gobuslu olduk tabııı:)))))
aynen walla hayatım,ben evlendiğimden beri yaklaşık 3 seneye yakındır inan alyansımı hiç çıkarmamıştım parmağımdan :)
ilk defa 2 gündür takmıyorum,eee haliyle herşey ortada onlarda rahatlar tabi :101::101:
yalnız kızlar buakşam yemeği ve özellikle tatlıyı çok kaçırdım,soda içip dolanıyorum bi yandan evin içinde;
bu gece kesin doğururum diyorum,soda iç doğurmazsın diyolar,yani tamamen yemeğin verdi rahatsızlık
kocalar bızım tapumuzu ıyce aldılar artık alyans fılan dnlemıyolrbenmkı 1gun untsam kıyametlerı koprrdı. ıse getrrdı fılan o derce smdı tııın koca gobuslu olduk tabııı:)))))
Aynen ya hergün aynı kıyafetleri giymek, doğumdan sonra ne olucam kilolar göbüş gidecekmi merakı, nefes darlığı, halsizlik, hormonlar herşey üstüste geliyor ortaya ağlama krizi sinir bozukluğu çıkıyor kocişler de yanımıza bile uğramıyor sinirimizi onlardan çıkarmayalım diye tırsıyorlar işte hehehehehehe
iyi geceler doğuramayanlar ahalisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?