2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ay bana hergün biri soruyor yaaa doğurdun mu diye fenalık geldi valla. o sorular daha çok bunaltıyor insanı.

e artık seninde günün yaklaştı telaş aldı tabi senide

esım ısde suanda az once telfn acdı napıyosn dıye bende yaa cumaya randevumuz varya bebbısımızı alıp gelelımmıı fılan dyorm hayıtm sacmalıyosn suanda kpaıyorm dedı adamcıkda bıkdı

hoşgeldiinnn aramıza. bizde bu sıkıntıyı konuşuyorduk. cuma benimde 40 doluyor. dr la oturup konuşucaz bakalım ne diycek bize. ne önericek.

Valla bilmiyorum yaaa bu kadar bekledik doğuramican sen 4 kilo oldu sezeryan olsun dicek gibi geliyor bekle bekle ağırlaştık hergün 50 kişi daha doğurmadın mı deyip duruyor bende bunaldım yani bende istiyorum bebişimi kucağıma almak emzirmek koklamak ya olacak tabiki az kaldı ama saatler bile geçmiyor artık

herkez gbıı bunları ıstemek en dogal hakkımız cnım Allah e azından bıze bunu beklme lutfunu bıle sundu sukurler olsun:)
zamnın bukdr uzun oldgnu hamlılelıkde anladm en cok onceden gunlermı nsl gecryomsum dıyorum. ıse gt gel gez ye ıse gt gel yat fılan..

sahura kadar doğuramayanlar olarak burdayııızz

:) evet smdı ıftar yapp geldı bıcok dogramaynlarda
sen msjmı aldnmı?

esım ısde suanda az once telfn acdı napıyosn dıye bende yaa cumaya randevumuz varya bebbısımızı alıp gelelımmıı fılan dyorm hayıtm sacmalıyosn suanda kpaıyorm dedı adamcıkda bıkdı
sıyırdık mı ne artık
bende bende kucağıma almak istiyorum artık kuzucuğumuuu

şimdi bakıyorum

hosgeldn cnm hergece aynı tım doguramaynlar toplanıyorz:)

sorma cnm doğuramaynlar toplandık walla aynı saatlerde:)
bizde annemlerde yedik içtik geldik şimdi evimize :))
hemen bakayım dedim bizim hatunlarda bi değişiklik varmı geçmişi okuyodum :))

buarada yüzüklerimi bende çıkardım bi iki gündür;eşimede bu akşam diyorumki
farkındamısın yüzüklerimi çıkardım,oda ne dese beğenirsin, karnın yüzük zaten dedi:)) ayy çok güldüm hakkaten yaa :))

aynen ole canım hosgeldn:)
dogru demıs aadam en buyuk sahdı evlılıgnızın:)

sıyırdık mı ne artık

bende bende kucağıma almak istiyorum artık kuzucuğumuuu

Tabiki şükürler olsun Rabbime ama psikolojim bozuldu valla

kocalar bızım tapumuzu ıyce aldılar artık alyans fılan dnlemıyolr benmkı 1gun untsam kıyametlerı koprrdı. ıse getrrdı fılan o derce smdı tııın koca gobuslu olduk tabııı:)))))

aynen walla hayatım,ben evlendiğimden beri yaklaşık 3 seneye yakındır inan alyansımı hiç çıkarmamıştım parmağımdan :)
ilk defa 2 gündür takmıyorum,eee haliyle herşey ortada onlarda rahatlar tabi
:101::101:

yalnız kızlar buakşam yemeği ve özellikle tatlıyı çok kaçırdım,soda içip dolanıyorum bi yandan evin içinde;
bu gece kesin doğururum diyorum,soda iç doğurmazsın diyolar,yani tamamen yemeğin verdi rahatsızlık

ye cnm ye bıdaha ne zamn ycez bole
ben bugun cakdım totomu hıc kalkmadm nerdyse bende zor dogrrm bu hareketsızlıkle

kocalar bızım tapumuzu ıyce aldılar artık alyans fılan dnlemıyolr benmkı 1gun untsam kıyametlerı koprrdı. ıse getrrdı fılan o derce smdı tııın koca gobuslu olduk tabııı:)))))

Aynen ya hergün aynı kıyafetleri giymek, doğumdan sonra ne olucam kilolar göbüş gidecekmi merakı, nefes darlığı, halsizlik, hormonlar herşey üstüste geliyor ortaya ağlama krizi sinir bozukluğu çıkıyor kocişler de yanımıza bile uğramıyor sinirimizi onlardan çıkarmayalım diye tırsıyorlar işte hehehehehehe

3 tane aynı model spor penye elbise almıştım böyle bolcana;pembe lacivert ve siyah :) bi kaç haftadır sadece onları giyiyorum diyebilirim,tayt falanda giyiyodum normalde ama sıcaktan oda ayrı bi ağır geliyo şimdi :) terledikçe elbiselerin bir diğerine geçiyorum:)

aglaynca zaten benmkı drek kacıyor yanmdan
evet gıycek bısde bulamyorz cuval gbı hssdyrm kendmı bıde normalde hep fıldr fıldr elbseler gyyorm doktora gderken gyemyorm tabıkı komplee sıyırmam lzm her kontolde yarım saat dolabıma bakyorm bazen eskı kıyafetlerme bakıp hayale dalıyorm

admen gözünaydın olsun cnm Rabbim analı babalı büyütsün inş.
bebo senin çapkında çok fena maşaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…