2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Al benden de o kadar 3-4 elbise var döndürüp döndürüp giyiyorum taytlar ağır geliyor herşey ağır geliyor aslında

yanıma uğramazsa ben daha çok bunaltıyortum öyle bir seçeneği yok eşimin

hakkaten yaa ne güzel olur bugün kardeşimi eve yolladım annem misafir çağırcaktı nöbeti ark ıma devretti. ondan istiyim bari bende

cumaya 1 kaldııı hala sancı yook. ne olacak bu halimiz

ben kımden ıstym haa bı esım bıle yok evde smdı gelır acıkdım dıyee onune bıkac kraker koydkmu tammdr
benm kardesde hıc gelmıyor fınk fınk gezyor

doguramayanlar hadi biriiniz kahve yapinda içekkk

Hadi ben yapayım kahveleri belki doğururum hareket edince

Yok canım çekilmez valla

yanıma uğramazsa ben daha çok bunaltıyortum öyle bir seçeneği yok eşimin

cumaya 1 kaldııı hala sancı yook. ne olacak bu halimiz

Hahaha benim kocayı da ben bunaltıyorum adamın benim yüzümden psikolojisi bozuldu valla

Yok anacım sancı mancı cumaya kadar napacaz bilemiyorum çömelip kalkmaktan bacaklarım kas yaptı

ayy bugun tatıl verdım yarında ben calıscam eve abancam hıc gırmıcem buraya ısımı btrmeden yoksa kalkmam
kıyamadım hadı dınlen sende

ben kımden ıstym haa bı esım bıle yok evde smdı gelır acıkdım dıyee onune bıkac kraker koydkmu tammdr
benm kardesde hıc gelmıyor fınk fınk gezyor
aaa söyle kardeşe sana bakmaya gelsin. benimki asosyal oldu benim yüzümden yazzııkk. gerçi dün akşamda iftara gitti arkadaşlarıyla. haftada 1 gün izin veriyorum

helal sana walla :) bak cybernuran hemen yaparım dedi kahveleri :))
bana çokda iyi gelir wallla; ayıptır sölemesi buakşam yemeği fazla kaçırdığımdan bağırsaklarım çok hareketli

iyi geceler gel gel sende gel,nede olsa başka işimiz yok :))

sende bugün enerji yüksek gözüküyor :)) kahveler ssenden :))
ortaşekerli alıyım cnm

ayy bugun tatıl verdım yarında ben calıscam eve abancam hıc gırmıcem buraya ısımı btrmeden yoksa kalkmam
kıyamadım hadı dınlen sende

saol ya cok naziksinnn hıhhhhhhhhhhhhhhhh saat 1 gibi yapicam ben uykum gelmeye baslayinca

iyi geceler gel gel sende gel,nede olsa başka işimiz yok :))

sende bugün enerji yüksek gözüküyor :)) kahveler ssenden :))
ortaşekerli alıyım cnm

ben hemen en yakınımdakine söyledim bu kadar hamişi yormak olmaz

insan bu kadar heevesl,iolurmu sancı cekmeye yaaaaa

Hahaha benim kocayı da ben bunaltıyorum adamın benim yüzümden psikolojisi bozuldu valla

Yok anacım sancı mancı cumaya kadar napacaz bilemiyorum çömelip kalkmaktan bacaklarım kas yaptı
ben cuma kontrole gidince hala gelmediyse benim sıpa alın bu veledi içimden diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…