ben yaptırıyorum şuan ark ıma. sultanlık günlerimin sonuna yaklaşıyorum ne kadar tadını çıkarırsam kardır
helal sana walla :) bak cybernuran hemen yaparım dedi kahveleri :))
bana çokda iyi gelir wallla; ayıptır sölemesi buakşam yemeği fazla kaçırdığımdan bağırsaklarım çok hareketli
insan bu kadar heevesl,iolurmu sancı cekmeye yaaaaa
ben cuma kontrole gidince hala gelmediyse benim sıpa alın bu veledi içimden diycem
önceden adet dönemim gelcek sancı çekicem diye bunalırdım şimdi sancı gelsin diye dua ediyorum acayip bir durum
tamam canım sne yınede cok yorma kafanı bende dusnuyorm ama bı ıhtmal bu tarz yan etkıelrıde var dıye aklımdan gecmıyor degıl. anne olmak kolay degıl sonucda. smdı dahada konsup ıkmızde sezeryana gırerız dıye korkuyormben en basdan bole ıstyodum ama saolsun burdakı annelerde cok dızgınledıler benı dogum hıkayelerı cesaret verdı haklısın bu konuyu tekrar detaylı konuscam esımle..
aksam bizde avm ye gittik , eşim onu istermisin bunu istermisin dedi yok dedim kendi gtatli yedi yaa insan 9 ay boyunca canı bişi istemezmi die die yediiisen varsinya hepimize yetion deidm sen bişi isteme yeterki bende istemiomm :)))
az kaldi son demler ama lohusalık var daha o zaman daha cok kullanmak lazim lohusalıktan sonra bitio zaten
aa doğru daha 40 günüm var yaniaksam bizde avm ye gittik , eşim onu istermisin bunu istermisin dedi yok dedim kendi gtatli yedi yaa insan 9 ay boyunca canı bişi istemezmi die die yediiisen varsinya hepimize yetion deidm sen bişi isteme yeterki bende istemiomm :)))
az kaldi son demler ama lohusalık var daha o zaman daha cok kullanmak lazim lohusalıktan sonra bitio zaten
ben aldım bugün hurma mekke hurmasıymış öyle yazıyordu ondan aldım bu kez belki daha etkilidirbıde benım hurmam bıttı bgun hemen yarın almalıyım hurma bagımlısı olduk hamilecek
benimde dün akşam bitmişti,bugün hemen aldım;hurma ve dereotu :))bıde benım hurmam bıttı bgun hemen yarın almalıyım hurma bagımlısı olduk hamilecek
bana geçen hafta baktı ilk bu gidişimde de bakar büyük ihtimalle:)) valla ara ara agrim oluyo benimde ,
c.tesi kontrol var acaba her gittigimde bakıcakmı acilma varmi die =?
ya arkadaşlar doktor bugün moralimi çok bozdu çatın dar mümkün değil normal doğum yapamazsın bebek küçük (3kg) ama kemik yapı çok basık normal doğum yapamazsın dedi. Netten baya araştırdım çatı darlığı tam olarak doğumdan sonra ölçülebiliyormuş ve yurt dışında çatı muayenesi yapılmıyormuş çatı muayenelerinizin sonucu ne oldu benim durumumda olan var mı varsa ne yapmayı düşünüyor? Normal doğum yapmayı planlayan ve çok isteyen birisi olarak bugün yıkıldım ve çok az kaldı ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Doktoruma güvenmeli miyim başka bir doktora da muhakkak gözükücem ama normal doğum yanlısı olmalı ve güvenebileceğim biri olmalı tavsiyelere açığım.
canım açıkçası bana dr öyle bişey söylese çokta diretmezdim normal doğurcam diye. risk küçükte olsa dr lar söylüyorlar sonradan oluşabilcek sıkıntılara karşı. belki senin hiçbir problemin olmıycak normal doğurabilceksin ama sonuçta küçükte olsa bir risk var dr da sana bunu söylemek zorunda. günün biraz daha ilerleyip bebek biraz daha aşağıya inince istersen başka bir dr a da git çatı muayenesi için.ya arkadaşlar doktor bugün moralimi çok bozdu çatın dar mümkün değil normal doğum yapamazsın bebek küçük (3kg) ama kemik yapı çok basık normal doğum yapamazsın dedi. Netten baya araştırdım çatı darlığı tam olarak doğumdan sonra ölçülebiliyormuş ve yurt dışında çatı muayenesi yapılmıyormuş çatı muayenelerinizin sonucu ne oldu benim durumumda olan var mı varsa ne yapmayı düşünüyor? Normal doğum yapmayı planlayan ve çok isteyen birisi olarak bugün yıkıldım ve çok az kaldı ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Doktoruma güvenmeli miyim başka bir doktora da muhakkak gözükücem ama normal doğum yanlısı olmalı ve güvenebileceğim biri olmalı tavsiyelere açığım.
bana geçen hafta baktı ilk bu gidişimde de bakar büyük ihtimalleçok gıcık birşey
ben aldım bugün hurma mekke hurmasıymış öyle yazıyordu ondan aldım bu kez belki daha etkilidir
benimde dün akşam bitmişti,bugün hemen aldım;hurma ve dereotu :))
dereotuylada salata yapıp yiyorum..
hatta hazır aklıma getirdin 3-5 tane yiyim hurmalardan
bana geçen hafta baktı ilk bu gidişimde de bakar büyük ihtimalleçok gıcık birşey
ya arkadaşlar doktor bugün moralimi çok bozdu çatın dar mümkün değil normal doğum yapamazsın bebek küçük (3kg) ama kemik yapı çok basık normal doğum yapamazsın dedi. Netten baya araştırdım çatı darlığı tam olarak doğumdan sonra ölçülebiliyormuş ve yurt dışında çatı muayenesi yapılmıyormuş çatı muayenelerinizin sonucu ne oldu benim durumumda olan var mı varsa ne yapmayı düşünüyor? Normal doğum yapmayı planlayan ve çok isteyen birisi olarak bugün yıkıldım ve çok az kaldı ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Doktoruma güvenmeli miyim başka bir doktora da muhakkak gözükücem ama normal doğum yanlısı olmalı ve güvenebileceğim biri olmalı tavsiyelere açığım.
benimkide geçen hafta çatıya baktı ama bugün bakmadı açılma varmı falan diye,
sadece nst sonucuna ve ultrasona baktı genee...
off bakması gerekirmiydı acaba ???
belkide sancı falan çıkmayınca nst de o yüzdenmi bakmıyolar acaba ??
bana hiç çatı muayenesi yapılmadı, sanırım yapmayı da düşünmüyor doktorum, çok gerekli mi ki arkadaşlar... yaşadığımız yerde devlet hastanesinden başka seçeneğimiz de yok, öğretmen olduğum ve son ana kadar çalıştığım için kendi memleketlerimize de gidemedik eşimle. yaşadığımız yere gelecek anneler...yani bu çatı muayenesi doğum öncesinde olmazsa olmaz mıdır:)
Doğuramayanlar toplandımı?
Aşkolsun çağırıyorsunuz beni.yarın kontrolüm var bakalım ne olacak cuma günüm doluyor.doktorumuz ne dicek? Herkez hazırlıklı git çantanı yanına al diyorlar ama ben hiç oralı olmuyorum.ya ablamın arkadaşları bile rüyasında görüp doğurtuyor beni bende hala tık yok.
Ya bu gece şöyle tatlı tatlı sancılansam sabaha kontrol yerine doğum için gitsem be güzel olur.
evet arkama baka baka sinir ola ola geri geldim tahmin ettiğim gibi
sadece nstye soktu kadın ne ultrason ne muayene.
sonucu aldım gittim sancı yok olursa gel dedi.
e dedim benim 40 hafta doluyor yarın ya dışkısını yerse ???
olabilir demez miiiiiiiiiiiiiiiiiii!
ben bilmiyordum olabileceğini!
herkesi sezeryana alamayız bu yüzden cuma nstye gel tekrar dedi.
şimdi ben doktorumu değiştiriyorum kızlar
acayip sinirliyim kadına...
eşimde aynı şekilde..
sanki beni sezeryana al dedim ben hemen...
bu kadar sancısız ağrısız giderken sizce aniden sancı gelip normal doğum yapabilir miyim?
bir kez bile sancı çıkmadı bugüne dek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?