2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben yaptırıyorum şuan ark ıma. sultanlık günlerimin sonuna yaklaşıyorum ne kadar tadını çıkarırsam kardır

aksam bizde avm ye gittik , eşim onu istermisin bunu istermisin dedi yok dedim kendi gtatli yedi yaa insan 9 ay boyunca canı bişi istemezmi die die yediii sen varsinya hepimize yetion deidm sen bişi isteme yeterki bende istemiomm :)))

az kaldi son demler ama lohusalık var daha o zaman daha cok kullanmak lazim lohusalıktan sonra bitio zaten

helal sana walla :) bak cybernuran hemen yaparım dedi kahveleri :))
bana çokda iyi gelir wallla; ayıptır sölemesi buakşam yemeği fazla kaçırdığımdan bağırsaklarım çok hareketli

Hahahaha nasıl içersiniz kahveleri güzeller???? :)))))

insan bu kadar heevesl,iolurmu sancı cekmeye yaaaaa

Valla ya sancı diye diye sancıyı kaçırıyoruz

ben cuma kontrole gidince hala gelmediyse benim sıpa alın bu veledi içimden diycem

Ben de dicem galiba hahahaha

ben bunu hiç düşünmemiştim ya kızlar hakikaten bu hassas bi konuymuş

ya ben hıc sultanlık yasmadım((((

bıkez bemm esımde ıstabuldan tatılden donerken canı bsı cekmıs adnı bılmıyorm yabancı bısı termınal dıs hatlarda satılıyomus oraya gecıp onu almak ıcın harcadgı cabayı gordum soka grdm resmen
ben bı tauklu nohutlu plav ıstemısdım koca ıstanbulda bulmamısdıhamile onlar yanı bız degil:)

aa doğru daha 40 günüm var yani
her anın tadını çıkarmak lazım
senin kocan senden daha çok yaşadı hamileliği

ya arkadaşlar doktor bugün moralimi çok bozdu çatın dar mümkün değil normal doğum yapamazsın bebek küçük (3kg) ama kemik yapı çok basık normal doğum yapamazsın dedi. Netten baya araştırdım çatı darlığı tam olarak doğumdan sonra ölçülebiliyormuş ve yurt dışında çatı muayenesi yapılmıyormuş çatı muayenelerinizin sonucu ne oldu benim durumumda olan var mı varsa ne yapmayı düşünüyor? Normal doğum yapmayı planlayan ve çok isteyen birisi olarak bugün yıkıldım ve çok az kaldı ne yapsam diye kara kara düşünüyorum. Doktoruma güvenmeli miyim başka bir doktora da muhakkak gözükücem ama normal doğum yanlısı olmalı ve güvenebileceğim biri olmalı tavsiyelere açığım.

bence kesinlikle başka bir doktora daha görün derim;en sağlıklı cevabı yine doktordan alırsın...

canım açıkçası bana dr öyle bişey söylese çokta diretmezdim normal doğurcam diye. risk küçükte olsa dr lar söylüyorlar sonradan oluşabilcek sıkıntılara karşı. belki senin hiçbir problemin olmıycak normal doğurabilceksin ama sonuçta küçükte olsa bir risk var dr da sana bunu söylemek zorunda. günün biraz daha ilerleyip bebek biraz daha aşağıya inince istersen başka bir dr a da git çatı muayenesi için.

bana geçen hafta baktı ilk bu gidişimde de bakar büyük ihtimalle çok gıcık birşey

benimkide geçen hafta çatıya baktı ama bugün bakmadı açılma varmı falan diye,
sadece nst sonucuna ve ultrasona baktı genee...
off bakması gerekirmiydı acaba ???
belkide sancı falan çıkmayınca nst de o yüzdenmi bakmıyolar acaba ??

ben aldım bugün hurma mekke hurmasıymış öyle yazıyordu ondan aldım bu kez belki daha etkilidir

ay bende sorcam enn kuvvetlısı hangııs abıı dıye

benimde dün akşam bitmişti,bugün hemen aldım;hurma ve dereotu :))
dereotuylada salata yapıp yiyorum..

hatta hazır aklıma getirdin 3-5 tane yiyim hurmalardan

kız gece gece ıs cıkarma
bak nolur nolmaz

bana geçen hafta baktı ilk bu gidişimde de bakar büyük ihtimalle çok gıcık birşey

soler ya baksa bence bu hafta su olcak flan dye solyo doktor bana

bana hiç çatı muayenesi yapılmadı, sanırım yapmayı da düşünmüyor doktorum, çok gerekli mi ki arkadaşlar... yaşadığımız yerde devlet hastanesinden başka seçeneğimiz de yok, öğretmen olduğum ve son ana kadar çalıştığım için kendi memleketlerimize de gidemedik eşimle. yaşadığımız yere gelecek anneler...yani bu çatı muayenesi doğum öncesinde olmazsa olmaz mıdır:)

benmkı nst soncna bıle bakmyo hemsıre bakıyo doktora bıle dmıyo
bence ondan bakmıyodr sancıyla acılma dogru orantılı cnku

Doğuramayanlar toplandımı?
Aşkolsun çağırıyorsunuz beni.yarın kontrolüm var bakalım ne olacak cuma günüm doluyor.doktorumuz ne dicek? Herkez hazırlıklı git çantanı yanına al diyorlar ama ben hiç oralı olmuyorum.ya ablamın arkadaşları bile rüyasında görüp doğurtuyor beni bende hala tık yok.
Ya bu gece şöyle tatlı tatlı sancılansam sabaha kontrol yerine doğum için gitsem be güzel olur.

her doktor yapmıyo yapılması zorunlu bısı degl ama onemlı bısı bnce

olmazmı cok guzel olur hadı baklm ıns gonlune gore olur cnm

canım ben hep yazıyorum ya 40+5 te ilk kez gelen sancılarımla gittim normal doğum yaptım diye.o zamana kadar nst de hiç sancım çıkmıyodu, ki en son 3 günde bir gel demişti doktor ve hep nstye bağlıyodu, zaten ben de hiç sancı hissetmiyodum, neyse işte o gece başladı 4 saat evde giderek sıklaşan sancı çektikten sonra hastaneye gittik, orda suni sancı takviyesi de yaptılar toplam 12 saat sonra bolca ıkınarak doğurdum kızımı. o zamana kadar çekmediğim bütün sancıyı heralde o gün çektim diyorum :) merak etme senin de başlayacak sancın, bu hafta da sabret, bebeğinin hareketlerini dinle. doktoruna da kafana takılan herşeyi sormaktan çekinme.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…