2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ay bende sorcam enn kuvvetlısı hangııs abıı dıye

kız gece gece ıs cıkarma
bak nolur nolmaz

soler ya baksa bence bu hafta su olcak flan dye solyo doktor bana

ne dicen kız adama ahaha çok güldüm walla,hangisi en kuvvetli abi mii :)))) çok iyi wallaaaa
keşke gece gece iş çıkarsam ;ne güzel olurduuu

benmkı nst soncna bıle bakmyo hemsıre bakıyo doktora bıle dmıyo
bence ondan bakmıyodr sancıyla acılma dogru orantılı cnku

bende öyle tahmin ettim zaten;bi sancısı bile yok açılması nasıl olsun diyodur :)))

aynen öyle canım çünkü sancı yoksa ve bebek aşağıya inmediyse açılmada yoktur. zor bir ihtimal yani. bebeğin baskısı açıklığı sağlıyor

devlet hastanesinde doğum anında da bakabilirler. zaten bebek doğum kanalına inmeden net anlayamazlar çatı muayenesi yapılsada sonuç kesin olmaz

biz anca rüyada doğururuz

bana geçen hafta baktı ilk bu gidişimde de bakar büyük ihtimalle çok gıcık birşey

benim sancim cıktı gecen hafta ama nstden once catı muaynesi yapti , şimdide bakarmiki die gerildim yine pöff

kızlar yaa bugün belimdeki ağrıyla karnımın sertleşmesi sık sık devam etti. yarın doğurcam ben galiba :18::18:
aralıklarını takip etmedim nedense dakikasını kontrol etmeye cesaret edemedim :18:

kızlar yaa bugün belimdeki ağrıyla karnımın sertleşmesi sık sık devam etti. yarın doğurcam ben galiba :18::18:
aralıklarını takip etmedim nedense dakikasını kontrol etmeye cesaret edemedim :18:

yaaa ben diorum rahat rahat durmak varken sanci için dua edionuz diee

Hakikatten ya abuk subuk ne rüya varsa görüyorum.anca rüyada görüyorum sancılarıda.psikolojim iyice bozuldu galiba
en son kontrolde dr bebek çok yukarda yürümen lazım bol bol demişti. bikaç gün yürüyüşten sonra rüyamda karnım nerdeyse bacaklarımın arasındaydı o kadar aşağıya inmişti. uyandığımda gerçekle çabuk yüzleştim

benim sancim cıktı gecen hafta ama nstden once catı muaynesi yapti , şimdide bakarmiki die gerildim yine pöff

eğer kaydedeğer bir sancın çıkarsa bakar ama,sancın yüksek çıkmassa bakmaz heralde tekrar :)) eğer doğru orantılıysa bu ikisi demekki...

evet ama benim sancim 80 cıktı acilma yok nasil olcak

duzenlı degılmıs demekkı annesı haftaya cıkar ozamn 80 80 80 bakarlar

et et dakıkasını smdı dakıkaya bakrsın sancı gerı gıder kesın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…