ay bende sorcam enn kuvvetlısı hangııs abıı dıye
kız gece gece ıs cıkarma
bak nolur nolmaz
soler ya baksa bence bu hafta su olcak flan dye solyo doktor bana
benmkı nst soncna bıle bakmyo hemsıre bakıyo doktora bıle dmıyo
bence ondan bakmıyodr sancıyla acılma dogru orantılı cnku
aynen öyle canım çünkü sancı yoksa ve bebek aşağıya inmediyse açılmada yoktur. zor bir ihtimal yani. bebeğin baskısı açıklığı sağlıyor
benimkide geçen hafta çatıya baktı ama bugün bakmadı açılma varmı falan diye,
sadece nst sonucuna ve ultrasona baktı genee...
off bakması gerekirmiydı acaba ???
belkide sancı falan çıkmayınca nst de o yüzdenmi bakmıyolar acaba ??
devlet hastanesinde doğum anında da bakabilirler. zaten bebek doğum kanalına inmeden net anlayamazlar çatı muayenesi yapılsada sonuç kesin olmazbana hiç çatı muayenesi yapılmadı, sanırım yapmayı da düşünmüyor doktorum, çok gerekli mi ki arkadaşlar... yaşadığımız yerde devlet hastanesinden başka seçeneğimiz de yok, öğretmen olduğum ve son ana kadar çalıştığım için kendi memleketlerimize de gidemedik eşimle. yaşadığımız yere gelecek anneler...yani bu çatı muayenesi doğum öncesinde olmazsa olmaz mıdır:)
biz anca rüyada doğururuzDoğuramayanlar toplandımı?
Aşkolsun çağırıyorsunuz beni.yarın kontrolüm var bakalım ne olacak cuma günüm doluyor.doktorumuz ne dicek? Herkez hazırlıklı git çantanı yanına al diyorlar ama ben hiç oralı olmuyorum.ya ablamın arkadaşları bile rüyasında görüp doğurtuyor beni bende hala tık yok.
Ya bu gece şöyle tatlı tatlı sancılansam sabaha kontrol yerine doğum için gitsem be güzel olur.
benimkide geçen hafta çatıya baktı ama bugün bakmadı açılma varmı falan diye,
sadece nst sonucuna ve ultrasona baktı genee...
off bakması gerekirmiydı acaba ???
belkide sancı falan çıkmayınca nst de o yüzdenmi bakmıyolar acaba ??
bana geçen hafta baktı ilk bu gidişimde de bakar büyük ihtimalleçok gıcık birşey
benim sancim cıktı gecen hafta ama nstden once catı muaynesi yapti , şimdide bakarmiki die gerildim yine pöff
benmkı nst soncna bıle bakmyo hemsıre bakıyo doktora bıle dmıyo
bence ondan bakmıyodr sancıyla acılma dogru orantılı cnku
eğer usg de bebeği doğum kanalına yakın görürse bakabilir canımbenim sancim cıktı gecen hafta ama nstden once catı muaynesi yapti , şimdide bakarmiki die gerildim yine pöff
kızlar yaa bugün belimdeki ağrıyla karnımın sertleşmesi sık sık devam etti. yarın doğurcam ben galiba :18::18:
aralıklarını takip etmedim nedense dakikasını kontrol etmeye cesaret edemedim :18:
en son kontrolde dr bebek çok yukarda yürümen lazım bol bol demişti. bikaç gün yürüyüşten sonra rüyamda karnım nerdeyse bacaklarımın arasındaydı o kadar aşağıya inmişti. uyandığımda gerçekle çabuk yüzleştimHakikatten ya abuk subuk ne rüya varsa görüyorum.anca rüyada görüyorum sancılarıda.psikolojim iyice bozuldu galiba
benim sancim cıktı gecen hafta ama nstden once catı muaynesi yapti , şimdide bakarmiki die gerildim yine pöff
yaaa ben diorum rahat rahat durmak varken sanci için dua edionuz diee
evet ama benim sancim 80 cıktı acilma yok nasil olcak
kızlar yaa bugün belimdeki ağrıyla karnımın sertleşmesi sık sık devam etti. yarın doğurcam ben galiba :18::18:
aralıklarını takip etmedim nedense dakikasını kontrol etmeye cesaret edemedim :18:
duzenlı degılmıs demekkı annesı haftaya cıkar ozamn 80 80 80 bakarlar
et et dakıkasını smdı dakıkaya bakrsın sancı gerı gıder kesın:)
hep öyle oluyo zaten kafa buluyor sancı benle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?