2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bnm arkadaşın bebeği de sezaryanla alınırken yapmış tartılırken yapmış dr hemşireler dalga geçmiş :/

oyy bi gittim kaç sayfa bbirikmiş yaff eşim sahur yapasıya anca bitirdim. şimdi gidip rahat rahat uyuyabilirim doğuran falanda yok

Gunaydin kizlaaar

@ msc ve keyfimbilir haydi kizlar bir avazda insallah. Allah yardimciniz ola :)

Benim de iki gecedir hep agrim oluyor sanki adet sancisi. Her uyandigimda hissediyorum sanciyi. Ya da sanci var diye uyaniyorum bilemedim. Gece bir ara esime hastaneye gidelim diyesim geldi, o derece. Ama duzenli degildi, gitmedim. Ve tuvalete gittiginde asagida inanilmaz baski vardi. Tabi bu durumda sizin gibi ben de her ruyamda dogurdum

Benim kiz gelcek mi acep diyorum ama nddd'ye bakinca o bu gece sancilarini hep yasiyo gelen giden yok

kızlar oğluşumun resmini sizinle paylaşıyorum.
6 günük olduk.hadi artık teyzeler sizde doğurun gelsin bebişler...
oğuşum adı gibi yiğit ...kilomuz 3500
boyumuz:54 cm
amannnn maşallah demeden bakmayın.nazardan Rabbim korusun
biraz sarılığımız vardı oda günden güne azalıyor....
MAŞALLLAH BEBİŞİME, GÖZÜMÜN NURU,EVİMİZİN NEŞESİ...

UYKUYU ÇOK SEVİYORUZ...
ANNESİDE ÇOK SEVERDİ GEBELİKTE....
MIŞIL MIŞIL HEP UYUYOR...

:92:
:119::119::119::119::119:

Doguma ggiden arkadaslar dualarim sizinle saglik la alin bebekleri. Bende bugun doktora gittim yeni geldim. Cumartesi sabah 8de sezeryana giriyorum bebeğim kendi gelmek bilmiyor. Zihinsel Engelliler öğretmeni oldugum icin normal dogum komplikasyonlar iyla ilgili korkularim var doktor sezeryani onerdi. Hayırlı olur bizim için umarım

maşallahhhhh canım çok tatlı

Kızçelerrrrrrrr doğuramayanlarrrrrrrr
Yerim sizlerriiiiiiiiii
ANnneciklerimmm poğaçalar yapmışssınız maşallah sizlere
Poğaça=evasude=havva poğaçaları
Dahaçok övgüler alacaksınız sizlerrrrrr

Bu arada faceden ekliyoruz da ben sadece nddyi çıkarttım diğerleri kimlerdi?
Özelden yazışalım ekleyelim birbirimizi

Öptüm sizleriiii

Gunaydiiiin sevgili doguramayanlar kulubu:)) gunlerdir nisanim geldi mi nisanim geldi mi diye tuvalete gidip camasirima bakmaktan sasi oldum resmen, ama yok arkadas yok ne gelen var ne giden bu arada doguma giden tum arkadaslara Allah kolaylik versin, bir avazda kurtarsin insallah :)

Suni sancı verilecek dua edîn ne olur sağsalim normal doğumla kucağıma alayım kızımı

aynen kızlar bana da dua edin şunun şurasında 3 saat sonra hastaneye yatıyorum :18:
allahım kolaylıklar versin.. hayırlısıyla kucağınıza alın inşallahh
maşallah canımmmne güzel uyuyormuşş
Suyum geldi doğuma gidiyorum galiba dua edin

hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…