2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar günaydın hepinize trt1 de anne elimi tutsana proğramı basladı anne sütü kolık felan bahsedeceklermiş

slm kızlar nasılsınız sabahları ilk kalktığımda sanım var kahvaltıdan sonra gidiyor.

Yiğit in annesi bebeğin aynı benim yiğit kardeşimin bebekliğine benzedi çok tatlı maaşallah.

aysenur olan ben

Bu trt 1 deki Anne elimi tutsana programındaki dr lar konuştukça ben ağlıyorum ya neden böyleyim ki acaba sizde duygulanıyormusunuz...

Doğum yapanlar hayırlı olsunnnnn
Doğuma gidenler Allah bir sancıda kurtarsın
Doğuramayanlar kulübü olduk burda biz valla benden sonra hamile kalan arkadaşlarım bile doğurdu bende anne elimi tutsana yı izliyorum canım

Doğuma giden arkadaşlar rabbim yardımcınız olsun inşallah (amin)
Bakalım biz ne zaman kavuşacağız meleklerimize?
Kızlar ben dünden beri kızımın hareketlerini çok fazla hissedemiyorum.
Sürekli kıpır kıpır oynardı çok endişelendim.Doktorumu aradım biraz önce operasyondaymış öylenden sonra gidicem.
İnşallah problem yoktur.
Kasıklarıma sancılar giriyor dünden beri ama geçiyor sanra bu doğum sancısı nasıl bir şey anlamadım gitti artık.

kızlar selam herkese, unuttugumdan degil bizxim minikten dolayı giremiyorumn, bugun tam 2 hafta oldu, ama biizm minikten fırsat bulup wc ya da yemek bile zamansız oluyor, umarım herkes iyidir dogum yapanların gozu aydın yapacaklara da bol sans, hakikaten enerji depolayın ben genelde gunde 3-4 saat uykuyla duruyorum ki o da bolumler halinde, diger detayları genis zamanda yazarım,
kendnize iyi bakın opuyoruz mustafamla

kızlaaar benim kız beni yine kandırdı hala içimde akşam kasılmalar ve gerilmeler vardı ama şimdi ne ağrı ne sancı hiçbirşey yok doğmayacak galiba bu

Herkese merhaba. Ayın 12 sinde cuma günü doğum yaptım.5 günlük bir anne olarak sizinle tecrübelerimi paylaşayım ve biraz da doğumdan bahsedeyim.
Cuma günü kontrole gittik aslında doğum tarihi 26 temmuzdu. Doktor nstye bağladı ve sancım çıktı. Sonra muayne etti (biraz acıdı ve kan geldi.) 3 cm yakın açılman var dedi(ben hala alışveriş merkezlerinde geziyodum sancıdan açılmadan haberim yok.)Bugün çocuğu almamız gerekiyor dedi. Beklersek risk olabilirdi çünkü bebeğimiz dönmemişti makat gelişliydi. Kİlosu da 4'e yakındı. Sonra tabi ben başladım ağlamaya niye ağladığımı bilmiyorum erken olduğu için biraz korktum, beklemediğim birşeydi .Sonra eşimle karar verdik ve 16:00 da sezeryana girdim. Baştan spinal istedim ama bilmiyorum benden mi kaynaklandı yoksa tam uyuşmadım mı sanki içimden birşeyler koparıldı, bağırmaya başladım, çok korktum, sonra tabi beni uyuşturmuşlar gerisini hatırlamıyorum. 16:15 gibi dünyalar tatlısı bir erkek bebeğim olmuş. Ben 17:00 gibi kendime geldim. Ayklarımı hissetmiyordum hem spinal, hem genel anestezi ikisi birden olduğu için miğde bulantım da vardı. Bebeğimi kucağıma verdiler pamuk gibiydi maşallah, bembeyaz, öptüm kokladım,zorla emzirmeye çalıştım. Müthiş bir duygu kızlar onun kokusu içine çekip, öpmek sarılmak, bütün acıları unutuyorsunuz. Gazın çıkmasını beklicez dediler 2 gün kaldık hastanede.Mutlaka kayısı konservesi yapın, çantanıza koyun kızlar, ben çok faydasını gördüm ve canınız çok yansada mutlaka yürüyün, ayağa kalkın. Çok şükür lağmana gerek kalmadı ve gazımı da büyük abdestimide rahatlıkla yaptım ve bol bol sıvı alın.Rezene çayı ve humana stil tea mutlaka yanınıza alın ve günde 3 bardak falan için. Sonra pazar günü taburcu olduk. İnsanın evi gibisi yok. Hastanede kalmak gerçekten zor. Sütüm pazartesi geldi yani 3 günde geliyor kızlar sezeryanda biraz geç iniyor endişelenmeyin, bol bol sıvı alın ve istirahat edin ve sık sık emzirin. Başlarda hiç emziremiyordum. Bebeğim çok ağlıyrodu. Meme başım küçük ve çökük olduğundan sinirlenip, avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Lansinoh elektrikli pompa aldık.(herkese tavsiye ederim çok güzel bir ürün) Sütümü sağdımve kaşıkla verdim biberona alışım beni iyice unutmasın diye. Çok korktum emziremeyeceğim diye ama sonra mucize bir ürünle karşılaştım. Avent'in slikon göğüs ucu. O kadar rahatlıkki meme ucu olmayanlar için. Bebbeğim artık rahatlıkla emiyor, çok şükür Allah'ıma. Göğüs ucunun yara olmasını da engelliyor. Mutlaka emzirmede sorun yaşayanlar bir denesein bence. Yeni doğan bebekler hep uyuyor zaten, çok rahatız yani. 3 saatte bir falan emziriyorum, gazını çıkarıyoruz, altını değiştiriyoruz,(bu arada çok kötü kaka yapıyorlar, büyük insan gibi, bi avuç dolusu) , sonra kendiliğinden uyuyor zaten. Uyansa da sevsek diye bakıyoruz. Bir de günde 2-3 kaşık rezene çayı veriyorum bebişe, bir de su veriyorum. Banyo da yaptırdık, göbek düşmesini beklemedik. Sıcakta çocuk kokuyor zaten. Gün aşırı banyo yaptırıyoruz. Şimdilik bukadar kızlar herkese hayırlı doğumlar dilerim. Allah hepinizi kurtarsın, sağsağlım bebişleri kucağınıza almak nasip etsin inşallah.

cnm hayırlı uğurlu olsun inşallah.bilgiler içinde teşekkürler...

doğuma giden tüüüüüm anneciklere Allah yardım etsin inşallah... hemencecik doğurup kavuşsunlar bebişlerine...
biz doğuramayanlar da iş-güç derken hemen vakitlerini doldursunlar :) AMİİİNNNN

Teyzeleri oğlumla geldik yanınıza. Çok şükür herşey yolunda Allah herkese yaşatsız bu tarifsiz bileymiş gerçekten. Şimdilîk bizden bukadar yine gireriz.

gözün aydın tatlım uzun bekleyiş nihayet sona erdi ve meleğini kucağına aldın sağlıklı güzel günlerde büyütmek nasip etsin allah

kızlar merhaba..bebişin adını karen koymayı düşünüyoruz fikirlerinizi almayı istedim sizce nasıl bir isim ?
bu arada doğuranların deneyimleri çok işe yarıyor çok teşekkürler arkadaşlar.iyi günler hepinize ::)

valla tatlım bence eşinin düşüncesi önemli olan o da bir yere kadar olayı birebir yaşayacak olan sensin bu kararı vermekte sana düşer şahsen ben bu konuda kimsenin fikrini önemsemiyorum eşimde zaten ben ne istersem onu destekliyor sende bence bu mevzuyla kafanı yorma nasıl istiyorsan öyle yap

maşşallah tosuncuğuna ne güzel uyuyor

maşallah allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin

Selam kızlar,
Kontrolden geldik herşeyi yolunda şükür bebişimiz birazdaha kilo almış nstye bişi çıkmadı yine herzamanki gibi.dedim bu kızın gelmeye niyeti yok galiba doktor hanım.sonra alttan ne zaman bakmıştım sana dedi,bende dedim 37 kontrol etmiştiniz.hadi bakalım yat dedi.kızlar 1cm açıklık varmış bebeğin başı gelişi gayet güzelmiş rahim ağzım gerideydi onu ileri aldı ama nasıl yaptı nasıl canım yandı anlatamam acayip bir baskı hissettim.boğazım düğümlendi ağlayasım geldi.ama çok tebrik etti gıkımı çıkarmadım.süpersin %90 normal doğurursun dedi başkası olsa ortalığı birbirine aktardı dedi.acayip gaza geldim baya motive oldum.ağrın artabilir kanaman olabilir dedi ve Cumartesi tekrar çağırdı.artık hayırlısı olsun inşallah şu iki günde gelir bebişimiz yollarda açıldı ona ohhhh...

selam hatunlar; dün gece sabah 5e kadar uyuyamadım desem inanırmısınız,resmen kasıklarım sökülüp geliyor sandım,oğluşumda bir hareketli bir hareketli resmen mideme dayandı,gece biara hastaneye gitsekmi acaba diye düşündüm ama ;dedim şimdi ellerim boş dönücem sonuna kadar çekeyim acımı ( neyseki sabah 5te uyumuşum öğlene doğru11-12 arası kalktım ama ağrılarım hala var; şimdi sizce bu kasık ağrısı bir doğum belirtisimi ki ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…