2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Valla canım kasık ağrısı bendede var.adet olucakmışım gibi ağrıyor ama sonra geçiyor.gelip giden bi ağrı olmadığı için ben doğuma yormuyorum sancı olsa gelir gider diye düşünüyorum.hazırlık ağrıları heralde bunlar.

selam kızlar nasılsınız ben sıkıldım ıyıce artık sezaryen ıstycem doktorumdan.hem normal dogumdan sonra eskısı gıbı olmama korkusu sardı sonucta annede olsam ben bır kadınım.bakalım doktor ne dıcek..

o zmn boşu boşuna doktora gitmiyim ben :18:belimde ağrınca,akşam eşim gelince bi gideyim diyodum ama bn yine sancıları bekliyimm:))

Aaaa kimse kalmamış gibi,,malum bizde doğurduk geldik teyzeleri,,haber veriim dedim,yeni toparladım kendimide:):) ama herşey çok güseldi,,inşallah hepiniz de doğurmuşsunuzdur:):):) Ve bu inanılmaz duyguyu tatmışsınızdır:)öpüyorummmmmmmm

Kızlar girip takip edemiyorum edepsiz oğlum yüzünden.
İnşallah düzenimizi en kısa zamanda oturturuz da kaldığımıZ yerden devam ederiz tekrar.
Bebklerini Anne sütüyle besleyenlere bir sorum olack.
Günde kaç defa kaka yapıyor bebişiniz?
Her bezi kakalı mı yoksa günde 3-4 kez mi yapıyor?

allahım analı babalı büyütsün inşallahh..
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah..
kimse kalmaz olurmu canımm daha baya varızz.allahım analı babalı büyütsün bebişinii

BENİMKİ NERDEYSE her beslenme sonrasında cortlatıyo... ortalama 8-10 kez... dr çok normal diyo..

Kızlar 1 haftadır midem çok kötü devamlı yediklerimi çıkarıyorum.
doğuma yakın olurmu acaba böle şeyler annem bendede oldu diyor ama ekşi ekşi midem çok kötü ne yesem içsem aynı hep...

selam kızlarrr ,

nasilsiniz?dogum yapanlar hayırlı olsun , gidenler bi avazda inş ,

biz beklemedeyiz halen agrilarimiz var

bnm oğlumda gunde 5 kez yapıo mutlka ama dolu dolu diğerlerinde de mutlka bişiler oluo ama pek kayda gecmez
ama mutlaka çişli oluo bez ne zaman baksam su ana kadar hiç temiz bez görmedim
buda onun doydugunu gösteriyormus..
biz tam bir aylık olduk..
35 haftalık dogmustu normal emmeye daha yenı basladı emmeyı tam anlamıylayenı öğrendi bence

aaaa inanmıyorum sende mi öyle oldun. bende hastaneye gitsek mi diye çok kararsız kaldım 5 e kadar uyumadım. acayip canım acıdı. ama şimdi yine bişey yok. çok hafif arada kasılmalarım oluyor o kadar. normal yoldan gelmiycek galiba benim oğlum yarında kontrol günü çok heyecanlıyım bakalım ne durumda sıpam.

hadi iyi haberlerle gelin inss cnm , bizimde c.tesi

benimde bu konuda kafamı kurcalayan şeyler var
canımmm hoşgeldiinn ben daha doğuramadım. doğuramayanlar kulübünde takılıyorum ben gibi arkadaşlarımla
Kızlar 1 haftadır midem çok kötü devamlı yediklerimi çıkarıyorum.
doğuma yakın olurmu acaba böle şeyler annem bendede oldu diyor ama ekşi ekşi midem çok kötü ne yesem içsem aynı hep...
benimde 10 gündür öyle midem. doktor bebek büyüdüğü için olur dedi. gaviscon kullan dedi. ben rennie kullanıyordum ona devam ediyorum. birde yatarken başımın altına iki yastık koyup nerdeyse dik konumda yatıyorum

hadi iyi haberlerle gelin inss cnm , bizimde c.tesi
inşallah canım. çok heyecanlıyım nedense. son hazırlıklarımı eksiklerimi kontrol ettim. birde bugün kişisel temizliğimide halletmem lazım. gece sancılarım çok artınca ilk aklıma o geldi gece kalkıp yapasım geldi temizliği

bende gecen hafta giitmiştim , tam o konmuyu dusunuyodum cıkarsa yeniden die ne zor hersey yaa pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…