gözünn aydın allah bağışlasın...
ama sütü en etkleyen olay psikoloji... sen pozitif oluran sütün gitmez...
dereoto ye...tahin-pekmez... çörekotu...
ve en az 4lt su.... gör bak 3 saat sonraa süt dolucak göğüslerin...[/QUOTE
Dendiklerini dnleyecegım tatlım
Su içiyorum vişne suyu da am yetmiyor çık üzülüyorum o yüzdende herhalde süt gelmiyo
Eşimi de üzmek istemiyorum benım üzüldüğümü görünce oda çok üzülüyor
Helva yiyom su içiyor vişne suyu bide çikolata yeter mi sence canım
fikrimi sorarsan fazla tatlı tüketmemeye çalış... şekerli şey tüket denmesinin tek amacı susayıp su içmeyi teşvik etmek... tatlı yersen kilovericem derken alırsın... evet şu an bebeklerimizin sağlığı herşeyden önemli ama söylediklerimi yersen kilo almadan süt yapabilirsin... beyaz peynire dök 1 tatlı kaşığı çörekotunu... bide tahinle pekmez ciddi süt yapıyo... ve yine söylüyorum dereotunu çantandan bile ayırma... aklına geldikçe at ağzına... su su su en önemlisi bu aslında... canın tatlı bişiler isterse karpuz ye... bide asitli içecekler tüketme ki bebeğinde gaz olmasın... sen sadece bu söylediklerimi yapsan hiç aksatmadan bi de moralini yüksek tutsan inan bana sütün akıcak sağman gerekicek...
he bide unutmadan öğünlerini sakın atlama... günde en az 3 öğün yemeğini ye... ve hergün mutlaka çorba iç...
hee yok , yarın dogurmuycam benhiç havamda deilimm
hala doğuramadık şekerim senle. yarın kontrole gitçekmiydin sende
aaaa inanmıyorum sende mi öyle oldun. bende hastaneye gitsek mi diye çok kararsız kaldım 5 e kadar uyumadım. acayip canım acıdı. ama şimdi yine bişey yok. çok hafif arada kasılmalarım oluyor o kadar. normal yoldan gelmiycek galiba benim oğlumyarında kontrol günü çok heyecanlıyım bakalım ne durumda sıpam.
kızzz...
tünedin kaldın kk da... kuzeyimizi al gel artık ama yaa...
bu arada face de göremiiyorum seni...
Yav sen doğur önümüzü aç :))
Evet canım ya ama ne sancım var ne bişey hiç doğuracak gibi değilim :/ kızım iyice aşağıya indi güya geçen hafta rahim ağzında yumuşama var doğuma az kaldı demişti doktor 1 hafta oldu ama nişan bile gelmedi
kızlar bugün başka bir doktora gittim sağolsun güzel ilgilendi.
daha günün yeni doldu 1 hafta daha beklenmesi normal dedi.
kontrol altında bir hafta daha bekleyeceğiz inş.
suyu kalp atışı kilosu iyi hamdolsun.
yarın nstye gireceğim yine.
öyle böyle en fazla 10 gün kaldı doğuma...
Allahım hakkımda hayırlı olan en kolay yöntem neyse onu nasip etsin inş.
içim rahat şimdi...
doğum yapanlar olmuş Allah analı babalı büyütsün...
melisim senin adına da çok sevindim cnm bu arada
teşekkürler acenu.bundan sonra diğer doktora devam çünkü son an olduğu için kabul etmiyorlar tahmin edersin kisevindim canim senin adina , bundan sonra bu dr'dami, devam edeceksin ?
kızlar bugün başka bir doktora gittim sağolsun güzel ilgilendi.
daha günün yeni doldu 1 hafta daha beklenmesi normal dedi.
kontrol altında bir hafta daha bekleyeceğiz inş.
suyu kalp atışı kilosu iyi hamdolsun.
yarın nstye gireceğim yine.
öyle böyle en fazla 10 gün kaldı doğuma...
Allahım hakkımda hayırlı olan en kolay yöntem neyse onu nasip etsin inş.
içim rahat şimdi...
doğum yapanlar olmuş Allah analı babalı büyütsün...
melisim senin adına da çok sevindim cnm bu arada
aaaa inanmıyorum sende mi öyle oldun. bende hastaneye gitsek mi diye çok kararsız kaldım 5 e kadar uyumadım. acayip canım acıdı. ama şimdi yine bişey yok. çok hafif arada kasılmalarım oluyor o kadar. normal yoldan gelmiycek galiba benim oğlumyarında kontrol günü çok heyecanlıyım bakalım ne durumda sıpam.
felektenbir gece filmini izledik kardeşimle. koca işe gitti yetiştirememiş gelemedi daha bende uyuyacam başım ağrıdı yafff. sen napıonherkes napiyoooo ????
felektenbir gece filmini izledik kardeşimle. koca işe gitti yetiştirememiş gelemedi daha bende uyuyacam başım ağrıdı yafff. sen napıon
benimde eşim uyudu şimdi , canım sıkılıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?