2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar nişanım geldi hamdolsun ne yapayım sizce gidimmi acile şimdi beklim mi?

Ay hadi hayırlısı olsun sancılarının sıklaşmasını bekle bence canım ama sen bilirsin yanlış yönlendirmeyeyim ya yada gidin hastaneye off ben bile heyecan yaptım bak

Bende de sancılar başladı ama bişey çıkmicak heralde o nedenle uyku moduna geçmekteyim :s

bende gecen hafta giitmiştim , tam o konmuyu dusunuyodum cıkarsa yeniden die ne zor hersey yaa pöfff

Ah cnm son dönemlerde herlde tüy artışı artıyor.
ben ayın 9 unda aldırdım bacaklarımı koltuk altımı filan çıkmaya başladı.
alt tarafıda ağdaya gitmeden birgün önce almıştım eldivenle üstleride epilatörle onlarda çıkmış.
pazartesi kontrolüm var herlde alt tarafımı jiletlicem çünkü küçükler daha.
ama bacaklarımı almam napim minicikler epilatörle alınırsa alırım yoksa uğraşmam.

kızlar bende korkuyorum aslında benim en son tarihim 2 ağustos kızım gelcek gibi değil 8 ağustos bayram günüm geçerse bayrama doğururum bende...

öfff ,

İLk doğumun di mi tatlım
bekle bekle gitme hastaneye lütfen
bekle biraz daha nişan geldiyse
ilk doğumun ya bira daha bekle
sonra abuk sabuk nedenlerle sezeryana alıyorlar
daha bugün bi arkadasın daha normal isterken sezeryan a gitti
beklemiyorlar yok geri kaçtı yok ileri göctü
.....
yazık günah...
sadece nişansa bekle tatlım
suyun boşaldıysa git ama tamam mı bak o beklemez
bebek i tehlikeye atma
hadi bakalım öptüm seni

Raginda Allah yardımcın olsun şu mübarek gecede tatlım bol bol dua et cnm sen bide hastane çantanı filan hazırda tut.
ne olur ne olmaz...

kızlar Allah razı olsun hepinizden.
dua edin bana lütfen
happy ilk bebek cnm ama nişan geldiğinden beri 4-5 dkda bir belime sancı vuruyor geçiyor.
adet ağrısı gibi aynı.
bekliyorum bakalım
sancılar biraz fazlalaşırsa bana sıkıntı verince gitmeyi planlıyorum inş.
bunları yazdığıma da hala inanamıyorum...
darısı tüm isteyenlere bekleyenlere inş.

kızlar nişanım geldi hamdolsun ne yapayım sizce gidimmi acile şimdi beklim mi?
oyyy gözün aydın canım..mübarek günde inşallah tez zamanda doğurursunn
bende bilmiyorum canım 2013 temmuz anneleri yazdım kapalı grup çıktı akşam hatta burda sordum daha cevap veren çıkmadı
canım bu sayfadan önce ocak ayında falan 2013 temmuz annelerinin kapanan bi sayfası varmış. kapanınca ordakiler dediğin sayfada toplanmışlar sanırım.

Çookk güldüm yaaaa
çıkartamadık bebişlerimizi içimizden
benim son verdiğim tarihteki takvimde bitti. ortada hala ne bi nişan var ne sancı ne bebek

bende bilmiyorum canım 2013 temmuz anneleri yazdım kapalı grup çıktı akşam hatta burda sordum daha cevap veren çıkmadı
canım yeni gördüm ben bugün pek girememiştim foruma. face teki o grubu daha önce kapanan 2012 temmuz annelerindeki kızlar kurmuştu.şimdi çoğu girmiyor foruma üyeliklerini sildirdiler. grubuda kapalı yapmışlardı. eskilerden gruba üye olan varsa söyleyip katılabilirsiniz. aramıza son katılanlardan kimse yoktur orda

iyi geceler kızlar
bende hala doğumla ilgili bir belirti yok.
uzattığım takvimimde bitti. yarın sabah kontrole gidicez bakalım ne dicek dr. çok heyecanlıyım. ama bir yandan da yine hüsranla elim boş dönücekmişim gibi hissediyorum
hepinizi öpüyoruz oğluşumlaaa

Çookk güldüm yaaaa
çıkartamadık bebişlerimizi içimizden
benim son verdiğim tarihteki takvimde bitti. ortada hala ne bi nişan var ne sancı ne bebek

Evet saat itibariyle senin ikinci takvim de bitti. Bgn sen de kontrole gitceksin yanilmiyosam, insallah iyi haberlerle donersin. Artik ne olacaksa olsun diyo insan di mi :) ben de gidicem kontrole bakalim insallah guzel seyler duyariz hadi hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…