kızlar nişanım geldi hamdolsun ne yapayım sizce gidimmi acile şimdi beklim mi?
bende gecen hafta giitmiştim , tam o konmuyu dusunuyodum cıkarsa yeniden diene zor hersey yaa pöfff
Ah cnm son dönemlerde herlde tüy artışı artıyor.
ben ayın 9 unda aldırdım bacaklarımı koltuk altımı filan çıkmaya başladı.
alt tarafıda ağdaya gitmeden birgün önce almıştım eldivenle üstleride epilatörle onlarda çıkmış.
pazartesi kontrolüm var herlde alt tarafımı jiletlicem çünkü küçükler daha.
ama bacaklarımı almam napim minicikler epilatörle alınırsa alırım yoksa uğraşmam.
kızlar bende korkuyorum aslında benim en son tarihim 2 ağustos kızım gelcek gibi değil 8 ağustos bayram günüm geçerse bayrama doğururum bende...
acenu çok dolmuşsun özel mesal atamıyorum sana biraz dök içini yer açılsın yenilerine:)
tatlım benim çıkmam lazım malum sahur sofrası hazırlıcam sonra görüşürüz
İLk doğumun di mi tatlım
bekle bekle gitme hastaneye lütfen
bekle biraz daha nişan geldiyse
ilk doğumun ya bira daha bekle
sonra abuk sabuk nedenlerle sezeryana alıyorlar
daha bugün bi arkadasın daha normal isterken sezeryan a gitti
beklemiyorlar yok geri kaçtı yok ileri göctü
.....
yazık günah...
sadece nişansa bekle tatlım
suyun boşaldıysa git ama tamam mı bak o beklemez
bebek i tehlikeye atma
hadi bakalım öptüm seni
oyyy gözün aydın canım..mübarek günde inşallah tez zamanda doğurursunnkızlar nişanım geldi hamdolsun ne yapayım sizce gidimmi acile şimdi beklim mi?
canım bu sayfadan önce ocak ayında falan 2013 temmuz annelerinin kapanan bi sayfası varmış. kapanınca ordakiler dediğin sayfada toplanmışlar sanırım.bende bilmiyorum canım 2013 temmuz anneleri yazdım kapalı grup çıktı akşam hatta burda sordum daha cevap veren çıkmadı
Heheh ben de ndd nin taktigini uyguladim ve ultrasonda cikan 20 temmuz tarihini sat trihine gore olan 23 temmuzla degistirdim ve kendime 3 gun daha kazandirdim :)) kimi kandiriyosam artik :) sanirim kendimi boyle dha iyi hissedicem, tesekkurler ndd :)
canım yeni gördüm ben bugün pek girememiştim foruma. face teki o grubu daha önce kapanan 2012 temmuz annelerindeki kızlar kurmuştu.şimdi çoğu girmiyor foruma üyeliklerini sildirdiler. grubuda kapalı yapmışlardı. eskilerden gruba üye olan varsa söyleyip katılabilirsiniz. aramıza son katılanlardan kimse yoktur ordabende bilmiyorum canım 2013 temmuz anneleri yazdım kapalı grup çıktı akşam hatta burda sordum daha cevap veren çıkmadı
aaa canım gözünaydınkızlar nişanım geldi hamdolsun ne yapayım sizce gidimmi acile şimdi beklim mi?
Çookk güldüm yaaaa
çıkartamadık bebişlerimizi içimizden
benim son verdiğim tarihteki takvimde bitti. ortada hala ne bi nişan var ne sancı ne bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?