2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kizlar telefondan grmek zornda kaliuorum nette bi sikinti var iyisiniz dimi doguranlar varmi? Biz bugun evi temizledkk annmler geldi guzel yemkler hazrladk onlari yolladik smdi benm ve bole sari sumul gibi akintim geldi iki kez illa kirmizimi olmasi lazim bu nisanin?? Sol kasigimd fena bi batma var bide. Sanirim yoruldgm icin bugun fazla

oğlusun hayırlı olsun canım maşalllah ona cok tatlı

Alıntı nesekus kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

Selam güzel anneler,
Biz dünyaya geldik.allah'ın izniyle ama kendimizi biraz toparlamamız gerekiyor
doğum hikayemiz birazdan sizlerle canlar
seninde gözün aydın artık sıra bize de gelsin

senin ne zamandi cnm ?? sezeryandi deilmi ??

iyi geceler kızlar;buakşam erken yatayım dedim ama ne mümkün,
ağrılarım çokkkk kalktım şimdi size bir bakayım dedim...
kasık,bel,mide hepsinin acısı karıştı wallaa

iyi geceler kızlar;buakşam erken yatayım dedim ama ne mümkün,
ağrılarım çokkkk kalktım şimdi size bir bakayım dedim...
kasık,bel,mide hepsinin acısı karıştı wallaa

Cok siddetliyse bi dr git bence. Ben de simdi yattim sanci da basladi, nolcak boyle bilmiyorum. 9 ay adet sancisi cekmedim simdi acisi cikiyo gun gun. Bi de elimden ayagimdan can kesiliyo. Oyh valla son zamanlar zormuuus

senin ne zamandi cnm ?? sezeryandi deilmi ??

nasipse haftaya perşembe sezeryan olucak tatlım yarında nst için kontrole gidicem bakalım bir sürpriz yapmazsa kızım perşembeyi baklicez iki gün önce nst de sancı çıktı biraz hayırlısı senin gibi sabırla bekliyorum kızımı:)

Cok siddetliyse bi dr git bence. Ben de simdi yattim sanci da basladi, nolcak boyle bilmiyorum. 9 ay adet sancisi cekmedim simdi acisi cikiyo gun gun. Bi de elimden ayagimdan can kesiliyo. Oyh valla son zamanlar zormuuus

canım nasıl anltayım,şiddetliden öte çok sıkıntı verici;gerçi aynılarını sizde yaşıyosunuz şuan ,hakikaten son dönemler zormuşşşş:18::18:

ya şu facebook olayı nasıl oluyor orda damı toplaşıyoz yoksa canı isteyen birbirini mi ekliyor anlamadım bir aydınlatın beni hele

canim hayirlisi ins ,

benimde gecen c.tesi sancim cikti 20 dk 2 tane 80 siddetinde dr bu gece gelirsin dedi 1 hafta olcak :)))) ne zaman ne olca belli olmuyo,

face isteyenler birbirini eklio cnm özelden bana yaz ekleyim seni

canım nasıl anltayım,şiddetliden öte çok sıkıntı verici;gerçi aynılarını sizde yaşıyosunuz şuan ,hakikaten son dönemler zormuşşşş:18::18:

kolay degil tabi , bende sabah yamulmustum agridan , bide arkadasimi dr'a götürcektim gittik geldik sükür , yürüdükce acildim sanki :)

kızlar nişanım geldi hamdolsun ne yapayım sizce gidimmi acile şimdi beklim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…