2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bende burası sanmıstım canım teşekkürler :))

teşekkürler tatlım isteğimi geri çekeyim o zaman :))

Gunaydın Kızlar... Artık benimde vaktim geldi Allah nasip ederse yarın sezeryan ile sabah 9'da kızım dünyaya gözlerini acacak...2hafta önce doğum tarihini öğrenince çok heyecanlanmıştım ama o ilginç heyecan geçti..kendimi bir tuhaf hissediyorum merak,korku,yorgunluk vs.vs değişik şeyler hissediyorum:18::26:..hani doğum yapan arkadaşlar hep uyardı ya bizi son günlerinizi iyi değerlendirin yormayın kendinizi enerji depolayın flan aslında haklılar ben son 3 gündür kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki gereksiz gereksiz şeylerle yordum kendimi...şimdi kendimi çok bitkin hissediyorum Allahın izniyle bugun dinleneyim sabaha enerjik olurum inşallah...hepinize dua edeceğim doğuramayanlara bol bol dua edeceğim ...sizlerde benden esirgemeyin dualarınızı olur mu?Hakkınızı helal edin hıı birde kendime gelince tabi aklıma gelirse (çünkü inanın bilmiyorum aklıma gelirmi ) size hastaneden bilgi aktarırım...Bugün çok erken uyandım şimdi biraz uyuyup daha sonra son yapmam gerekenleri yapacağım..Görüşürüz ben yine uğrarım bir ara

Yahu burası iyice durgunlaşmış
herkes doğurdu sanırsam haaaaa
aferin aferin
ya kızlar benim eşim kızını kimseyle paylaşmıyor acayip kıskanç foto koyamıyorum
yakınlarına bile yollamadı
neyse tanışınca minikleri birbirine tanıtırız artık...
bu arada eşim sakınadursun medikal park kızçemin fotosunu tüm dünyaya yayınlamış bile ..
bu arada ben İzmir medikal park yar Doç Ayşe Merve biçer den çok memnun kaldım
izmirlilerr mutlaka tavsiye ederim
dikiş bile hissetmiyorum su an o bölgede
doktprumdan Allah razı oolsun
bi saniye bile negatif bi şey söylemedi bi muayenede bile bizi telaşa düşürmedi..
Allah o güzel kadını sevdiklerine bagıslasın
10. Gün muayeneye çağırdı , eşimle söyle bi kocaman çelenk alıp gidelim diyoruz

Kızlar günaydın bende bugünde tık yok zaten bugün doğurmim çünkü çok halsizim herşeye isteksizim nedense...

hadi gözün aydın canım bizede dua et olurmu

ne güzel canım doktor cok önemli bende doktorumu cok sevıyorum ahuyuda opuver bizim için buarada ben daha doğurmadım

doğum yapan arkadaslar sezeryan ve normal doğumda acaba korse ne zaman giymeye başladınız ayrıca sadece bel korsesi mi yoksa kılot gibi giyilen bel bacak korsesi mi giyiyorsunuz ,ben sadece bel için aldım diğerindende mi alsam

hadi bekliyoruz haberlerini :)

sanada günaydin canimm

ben kilot seklinde aldim

gözün aydin canim , Allah yardimcin olsun

ay kızlar bu cappy nin ramazan şerbeti ne harika birşeymiş öyle içinde karanfil zencefil vişne üzüm ...vs tüm şeyler var sabah sabah dayanamadım içtim şekerimde çıkarsa çıksın.hava çok basık bunaldım ya.
bu şerbet lohusa şerbeti bile olur...

bende seiyorum onu ama yapay die çok almak istemiyorum (

Meleğimle bizde geldik. Topikte kimsecikler kalmamış. Manşallah doğumlar artı iyce bize sıra ne zaman gelcek acaba?

selam kızlar doktordn gelıyorum mınık kızım 3.100 gr olmus yeter :bende mınyonum zaten acılma yokmus bebıste zorlrmıs benı normal dogumda dunden razıydım sezeryana pazartesıye gun aldık.pazartesı sabah 7 de yatısım olcak ve kavuscam 40 haftalık hasretıme,melegımedualarınızı eksık etmeyın kızlar cunku benem bebegıme hasta demıslerdı sımdı o problemı atlattıgını soyluyorlar ama yınede ınasann ıcınde bı suphe oluyordualarınız eksık etmeyın ecrınımden..

gözün aydın cnm , inş kolayca alirsin kucagina bebegini , dualarimiz seninle.

Hayırlısı olsun cnm İnşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…