2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

kızzzzzzzzzzzz koynumda yazmıssınnn heycanlandim dogurdun sandimmmmmmm benn ya asagiyi okuyana kadarr

benim izimden devam ediyosun çok sevindim yanlız deilim

tosuncugunda pek yakısıklıymışşş annesi köfte dudakliii maşallahhh

masallah cnm dikkat ettt dikiş kontrolünü aksatma sakınn

ben korse giyinirim hemen diyodum, ama nedense şimdi dikişlerimin üzerine gelecdek, sıkacak bişey giymek hiç istemiyorum. şöylebi bi ay geçsin öyle giyicem inş. :)

allah kolaylık versn cnm benım dua ıle ınsl saglıckala kavus yavrunaaaaaa
vay ccı anneye baksen ben daha rahat gıremıyorumm gelen gıden derkennn ancak dnlenmeye bıle vaktım yokkk bu arada medıcal yayınlamıs dıyorsunn hanı lınk atda ordan bakalımmm

ben esım belden aldı ıkı ucuda ypısmalı kaymıyor rahatda yanııı 2.uden berı gıyıyommmm

aaa canım gözünaydın darısı başımaaa

wuu allah kolaylık versın cnm benım hangı hast.dıı dogum yapacagın yer bakalım allah kolaylıkla kurtarsın ınsl kayseıdedın send ebenm gıbı dımı

Ben de kismet olursa eylul annesi olcam buraya bakip heyecaninizi gormek istedim dogum yapanlar olmus bebekleinizle omur boyu mutlu huzurlu olun do gum yapmayanlarida Rabbim saatinde kurtarsin

Ben de kismet olursa eylul annesi olcam buraya bakip heyecaninizi gormek istedim dogum yapanlar olmus bebekleinizle omur boyu mutlu huzurlu olun do gum yapmayanlarida Rabbim saatinde kurtarsin
amin darısı sıra ıl e sızlere ınsl cnm

slm kızlar telden baglanmakdayız sıze tam son gunler yapılırmı bu bana ya:)

dogum yapan arkadasları tebrık edıyorm artık 1 gun bıle grmesek bsler oluyor burda:) aynı hızda devam ınsallah:)sızra bızede gelıcek:)
acenu fıstıgımm ogluusn karnında halaa:)
ndd cnm bı an koynumda dynce dogrdn sandm ama 1 hafta daha beklcekmsz olsun hersey yolnda en azndan annesne zorlck kdr da ırı degıl:)
raginda canın gozun aydın ne haberler var smdı gttnmı doktora? ınsallah en kısa zamnda gelcek bebısın.
gunlerını bekleyen annler ınsallah saglıkla donersınız bebsınızlee..

bzde sol kasık batması ve bol bol beeyaz akıntıdan baska bı degsklık yok:)

Son düzenleme:
kıslar ben paşama cok sey almadıydım gıydıgı harm yedıgı kar hesabından dlayı fayda gordukce alırım dıyordum ama paşama o ka hedıye geldıkı sımdıdennn cok sukurrr cekmecemıs doldu tastı heheh ama yazlık lar genelıı bu yaz ve onumusdekı yazlıklar hazır sımdıdennn heheh e altınımızda yan cebımızdee hayılrısı ıle kullanmak nasıp olur ınsl oyusden fasla kıyafet almayın sızde hedıye sızın heveslenerek aldıklarınız tabiii kide yetıyooooooooo

Cnm tarıhımız ve saatımız aynı.bende aynı durumdayım. Şimdi evde temizlik var hıc bısey yapmadıgım halde kendımı acayıp yorgun hısedıorum sankı bacaklarımı cok yormusum gıbı ..Allah hayırlısyla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasip eder insallh :)))

paşam uyandı emısme vaktısı gorsumek uzereee allah kolay dogumlar nasıp etsın ınsll darısı bol emısmelı sızlre ınsllll

hadi gözün aydın canım bizede dua et olurmu

Sağol canım etmez olumuyum hiç

gözün aydin canim , Allah yardimcin olsun
Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun

Koynumda yazınca doğurdun sandım Senin oğluşun keyfi yerinde

Yok canısı ben istanbuldayım

Selam hanımlar,
Bi sıkıntımız var, bebeğimde 2 gündür gaz sancıları başladı.
Emerken uyuyakalıyor diye gazını çıkarmadan yatırıyorum, bunun etkisi olabilir mi sizce?
Garibim ıkınmaktan uykuya dalamıyor, dün ve ondan önceki gün 6-7 saat boyunca uyutamadım
Bi de uyanık olduğu zamanlarda sürekli meme arıyo..
Herkes sütün yetmiyo dese de emerken bıraktığında bakıyorum göğsümde hala süt oluyor.
Bu durumla karşılaşan var mı?

Hayırlısıyla bebişler gelsinde kendimizi toparlarız bir an önce...Sanada şimdiden Geçmiş olsun

Sen uyuyorken uyusun diye kaldırmıyorsundur ama annesi uyusada gazını çıkarmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…