2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ohh ece uyumuşta annesine süslenmeye fırsat kalmış
sen büyüttün kızını tatlım ben hala bekliyorum 41. haftaya başladık bakalım ne zaman alıcam oğlumu kucağıma

uzun bı aradan sonra sıze bı slm verım ddm
gremıorum artk oğlşm brakmıo bnı
sızler nasılsıznz fazla kısı kalmamş dgran gttı sanırım

acenu ndd sız hala dgrmadınızmı koca gobek kaldınz inş hayırlısıyla dgurursnz sızde artk
dgm hıkayemı bı turlu yazamadım inş en kısa zamanda yazıcam

bndede aynı sıkıntı var gogsumde uyuyo gazını cıkarmaya calssamda cıkmıo ben bıtkısel ılac kullanıorum gaz ılacı doyurup yatırdgmda kendısı bıle cıkarabılıo tavsıye ederm dr kontrlnde kullnıruom tabıkı. doymama konusu eger gogusnde uyuyosa doyupta uyur zaten ac bebek uyumaz şayetkı bnmkı kıçını yrtıo meme agzndan cıkınca ama doyunca kendısı bırakıo bnde 1 1bucuk saatler arası emzırıorum oğlm uyanıo zaten. kulak asmayın gercekten sutun yoktr dıyenlere nerden bılıolarmıs cok sey solyen var hepsını dınleseydık zaten ne olurdu halımız bılemıorum

biz en azindan ben cok mutluyum böleee

kız uyurken iki dedikodu yapayım sizinle
dün değil evvelki gün olan olayımı anlatıyorum size
biliyosunuz ben bi türlü kafama yatan bi model olmadığı için bebek arabası alma işini hep ertelemiştim, ama lazım oluyo sonuçta biliyorum anakucağı var diyede biraz salladım açıkçası. şu chicconun lite way modelini beğendim son karar olarak eşimede gösterdim hatta hem böle baston gibi arabanın bagajında fazla yer kaplamaz hem hafif hemde yenidoğana uygun bi modelmiş diye kafama yattı dedim. hatta e bebek tede eşime gösterdim şu 3 tekerlekli arabalardanda kesinlikle almak istemediğimi hiç beğenmediğimi söledim.
ben sanki bu konuşmayı hiç yapmamışım gibi benim öküzcan sen git bana sormadan baby max jogger almış geldi hemde anakucağıyla beraber travel sistem. baktım kapıda önceki akşam,
şimdi ben arabanın 3 teker olduğunamı yanayım ki hiç ısınamadım asla almam demiştim,e hantal olduğunamı yanayım tek başıma arabanın arkasına nası kaldırıcam, bagaja zor bela sığıyor oda ön korumayı çıkarınca onamı yanayım, eh bide ikinci bir anakucağımız oldu lüzumsuz yere onamı yanayım? ev küçük zaten balkon yok bişi yok kilere sığmıyor,
şu yoklukta yok yere verdi o kadar parayı oda ayrı bi olay.
cinlerim iyice çıktımı tepeme, bana telf açtı mağazadan kucağımda çocuk krize girmiş gibi ağlıyor, iftar saati yaklaştı,
ben görmeden almak istemiyorum hamza, eğer beğenmezsem para iadesi yapıcaklarsa bak işte sen bilirsin ne istediğimi biliyosun dedim, evet değiştiricekler dedi bide,
beyefendi eve gelince ben bunu beğendim bunualdım kullanıcaksın mecbursun, senin keyfine göre değiştirmiyolar dedi.
haydaaaa! ya öle sinir oldumki anlatamam, çatlıcam nerdeyse o kadar yani, ben 6 aydır yok yeremi araba almadım sanki. hiç içime sinmedi ilk çocuğum bu benim yaa? onu ben kullanıcam çarşıya pazara senmi götürücen gezdiricen, bana bu yapılırmı? üstüne bide ailemin yanında böle agresif konuşmalar yaptı böle sanki ben yok yere huysuzluk ediyomuşum gibi. ağla ağla inanın gerginliğim daha geçmedi desem yeridir

kız nesli o gaz ilacını adını acil banada verde onuda bi deneyeyim
bu gaz bizi mahvetti yaaa

evet benim carsamba , bakalim ne olcak ? sADECE NST VE ULTRASON BAKTİ DİMİ CANİM ?
nst bile istemedi canım sancımk ağrım yok dediğim için. alttan muayene etmedi geçen hafta ettiği için onada gerek duymafı

kızlar ben süt artırmak için malt içeceği içiyorum eczane çalışan bi tanıdığımız var o getirmiş çok işe yarıyo deneyın derim

kız nesli o gaz ilacını adını acil banada verde onuda bi deneyeyim
bu gaz bizi mahvetti yaaa

tabıkı tatlım zinco gnde 3 defa verıorum 4 damla faydasını gordm bn bırtane daha varmıs onn adını bılmıorum ama eczacıya sorabılırsın cnm ınş yarar gazı cıkar

yok canım biz doğurmucaz acenuyla bayram çocuğu yapçaz bebelerimizi
çok sevdi bizim sıpalar karnımızın içinii

bak çok kızdım senin eşine yineeee
neyse canım ağlayıp içini dökmüşsün bence çok üstüne durma. olan olmuş artık.
biraz oldu bittiye gelmiş ama olsun.
kendini yıpratma bunun için

paradoks cnm benim eşimde sen beğen ben alırım doğumdan sonra diiyor bende güvenmiyorum ona senin eşin gibi yapar diye.

topa tutsan yerıdr yanı hea snn bu kocayı alsın kendısı kullansın bakalım kullanabılcekmı

Kızçeler kzıçeler canım kızçelerrrrrr
Kızım babasıyla uyuyor ben de size bakayım dedim
Bugün kızçeyi banyo yaptırım emzirip anneme bıraktım ben de
eşimle birlikte kauföre gittim saçımı kesitrecek fön çektirecek
kaş alınacaktı.Saçlarım kesildi fönün ortasında annem aradı
kızçen hiç durmuyor annem dediiSağdığım sütü de
almıyormuş hemen bas gaza HAVVA doğru eve...Bir baktım ki
uyumuş aç aç...Neyse 5 dakika içerisinde uyandı bir daha da uyumadı saat
15.00dan beri...Sürekli memede diğer eliyle kavrıyor beni sımsıkıya
Gitmeyeyim diye...Uyuyor yatırıyorum yatağa uaynıyor hemen emmek
istiyorrrrrr herşeyden çok anlıyorlar.Akşama da kuzenlerle Sultanahmete
gideceğiz 2 saatlikte olsa bakalım bizim kızçe durabilecek mi?

Happyy motherrr ben de doktorumdna çok memnundum
İlk muayene de kocaman bir çiçek ve onun yanına masa çiçeği
olarak kullanabileceği küçük bir çiçek alıp gittik....Kadına aşık
olmuştum çünkü9 ay ve doğumum sırasında
hiç beni korkutmadı ve hep olumlu düşünmemi sağladı
ALLAH ondan razı olsun

Bu arada sütünüzün artması için muhakkak dereotu ve bol su tüketin
Ben dereotunu 9 ay boyunca kullanmıştım kabızlık yaşamamak için
Haftada 5-6 demet dereotu tükeitioyrum bazen omletin içinde bile
AMa çiğ olarak yemeye bayılıyorummmmmmm

ndd ve acenuuuuu nanik sizeeeee

Doğum yapan arkadaşlarıma HOŞGELDİNİZ diyorum
Doğuma gidecek arkadaşlarıma da ALLAH'ım kolaylıuklar sağlasınnnnnn

Gündüz hiç uyumuyo, çok bunalıyorum, o ağladıkça içim parçalanıyo, çok bunalıyorum sabrediyorum inş. geçecek biliyorum.. bugün 12. gün oldu, 12 gün bu kadar çabuk geçtiyse bir ay da gelir diyorum, göğsüme alır almaz uyuyo aslında, gazından dolayı mı böyle dertli, yoksa başka bişeyi mi var anlayamıyorum

gazndan dolayı dertlıdır cnmsıkma cnnı ılac kulln sende dr söle gaz sıkıntımız var dıe bız daha 8 gunlugz kullnıruzkı sende kullanırsn cnm sen moralını yusek tutkı bebgnde huzursuz olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…