Ohh ece uyumuşta annesine süslenmeye fırsat kalmışayyy kızlar var ya bu eski usulün gözünü seveyim
benim kız uyumuyordu ya gaz sorunumuz yüzünden, gündüz zaten devamlı ayaktayız pış pış pozisyonunda
dün gecede aynı şekilde uyumadı hiç başıbütün 2 saat uykusu var dünden beri. ağlıyıp ıkınıp duruyor, sürekli gazı va,r kakasını hep benim yardımımla yapıyor 5 gündür.
normalde hergün banyodan sonra uyuyodu 3 gündür onuda uyumuyor en sonunda bugün anneme dedimki saralım bunun kollarını, öle tam kundak gibi değilde, sadece kolları bacakları oynatma refleksleri onu rahatsız edip uyandırmasın yeter,
banyodan sonra güzel yine yağladım heryerini, giydirdik mamasınıda verdik sonra bi tane örtüyle sardı annem kollarını, valla 3 saatir nerdeyse uyuyor ececik
bende fırsattan istifade doğumdan sonra ilk defa saçlarımı fönledim kaşlarımı aldım makyaj yaptım
uyanınca kızım kırmızı tacımla fotomuzu çekicek kardeşim
bu arada sezeryan dikişlerimin 3 tanesi düşmemişti, kardeşim banyodan sonra aldı onlarıda rahatladım artık elime takılan bişi yok,
hoş! gerçi hala dikiş yerime bakamıyorum korkudan ama alışıcam inş. zamanla onada, henüz o dikişi görmeye hazır değilim.
bizden haberler böle şimdilik
doğuran ark.lar olmuş rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
cümlemize
aynı sıkıntı bizde de var. ilk başlarda çok güzeldi, emziriyodum hemen uyuyodu, ama ben gazını pek çıkarmıyodum, sontra bi kaç gündür sürekli emmek istiyo, yapışık dolaşıyoduk, sürekli emdiği için de gazını çıkarmaya bile fırsat bulamıyoduk,öğlen 12den akşam 12 ye kadara hiç uyumadı gibi, benimde etrafımdakiler bu çocuk doymuyo heralde dediler, mama denedik, mamayı aldıktan sonra bile aranıyo, uyumuyodu, çok fazla mamayı da almak istemiyodu, emzik denedik, onu da almadı, şu anda eşime verdim bebeği, ne kadar ağlasa da gazını çıkarmaya çalışıyo, ben bi saat ara vermeden önce emzirmiyorum, benim de dediğiniz gibi gögsümde süt oluyo, sütün yetmiyo mu acaba diyenlere kulak asmıyorum artık..
uzun bı aradan sonra sıze bı slm verım ddm
gremıorum artk oğlşm brakmıo bnı
sızler nasılsıznz fazla kısı kalmamş dgran gttı sanırım
acenu ndd sız hala dgrmadınızmıkoca gobek kaldınz inş hayırlısıyla dgurursnz sızde artk
dgm hıkayemı bı turlu yazamadım inş en kısa zamanda yazıcam
bndede aynı sıkıntı var gogsumde uyuyo gazını cıkarmaya calssamda cıkmıo ben bıtkısel ılac kullanıorum gaz ılacı doyurup yatırdgmda kendısı bıle cıkarabılıo tavsıye ederm dr kontrlnde kullnıruom tabıkı. doymama konusu eger gogusnde uyuyosa doyupta uyur zaten ac bebek uyumaz şayetkı bnmkı kıçını yrtıo meme agzndan cıkınca ama doyunca kendısı bırakıo bnde 1 1bucuk saatler arası emzırıorum oğlm uyanıo zaten. kulak asmayın gercekten sutun yoktr dıyenlere nerden bılıolarmıs cok sey solyen var hepsını dınleseydık zaten ne olurdu halımız bılemıorum
biz en azindan ben cok mutluyum böleee
nst bile istemedi canım sancımk ağrım yok dediğim için. alttan muayene etmedi geçen hafta ettiği için onada gerek duymafıevet benim carsamba , bakalim ne olcak ? sADECE NST VE ULTRASON BAKTİ DİMİ CANİM ?
kız nesli o gaz ilacını adını acil banada verde onuda bi deneyeyim
bu gaz bizi mahvetti yaaa
yok canım biz doğurmucaz acenuyla bayram çocuğu yapçaz bebelerimiziuzun bı aradan sonra sıze bı slm verım ddm
acenu ndd sız hala dgrmadınızmıkoca gobek kaldınz inş hayırlısıyla dgurursnz sızde artk
bndede aynı sıkıntı var gogsumde uyuyo gazını cıkarmaya calssamda cıkmıo ben bıtkısel ılac kullanıorum gaz ılacı doyurup yatırdgmda kendısı bıle cıkarabılıo tavsıye ederm dr kontrlnde kullnıruom tabıkı. doymama konusu eger gogusnde uyuyosa doyupta uyur zaten ac bebek uyumaz şayetkı bnmkı kıçını yrtıo meme agzndan cıkınca ama doyunca kendısı bırakıo bnde 1 1bucuk saatler arası emzırıorum oğlm uyanıo zaten. kulak asmayın gercekten sutun yoktr dıyenlere nerden bılıolarmıs cok sey solyen var hepsını dınleseydık zaten ne olurdu halımız bılemıorum
kızlar ben süt artırmak için malt içeceği içiyorum eczane çalışan bi tanıdığımız var o getirmiş çok işe yarıyo deneyın derim
kız uyurken iki dedikodu yapayım sizinle
dün değil evvelki gün olan olayımı anlatıyorum size
biliyosunuz ben bi türlü kafama yatan bi model olmadığı için bebek arabası alma işini hep ertelemiştim, ama lazım oluyo sonuçta biliyorum anakucağı var diyede biraz salladım açıkçası. şu chicconun lite way modelini beğendim son karar olarak eşimede gösterdim hatta hem böle baston gibi arabanın bagajında fazla yer kaplamaz hem hafif hemde yenidoğana uygun bi modelmiş diye kafama yattı dedim. hatta e bebek tede eşime gösterdim şu 3 tekerlekli arabalardanda kesinlikle almak istemediğimi hiç beğenmediğimi söledim.
ben sanki bu konuşmayı hiç yapmamışım gibi benim öküzcan sen git bana sormadan baby max jogger almış geldi hemde anakucağıyla beraber travel sistem. baktım kapıda önceki akşam,
şimdi ben arabanın 3 teker olduğunamı yanayım ki hiç ısınamadım asla almam demiştim,e hantal olduğunamı yanayım tek başıma arabanın arkasına nası kaldırıcam, bagaja zor bela sığıyor oda ön korumayı çıkarınca onamı yanayım, eh bide ikinci bir anakucağımız oldu lüzumsuz yere onamı yanayım? ev küçük zaten balkon yok bişi yok kilere sığmıyor,
şu yoklukta yok yere verdi o kadar parayı oda ayrı bi olay.
cinlerim iyice çıktımı tepeme, bana telf açtı mağazadan kucağımda çocuk krize girmiş gibi ağlıyor, iftar saati yaklaştı,
ben görmeden almak istemiyorum hamza, eğer beğenmezsem para iadesi yapıcaklarsa bak işte sen bilirsin ne istediğimi biliyosun dedim, evet değiştiricekler dedi bide,
beyefendi eve gelince ben bunu beğendim bunualdım kullanıcaksın mecbursun, senin keyfine göre değiştirmiyolar dedi.
haydaaaa! ya öle sinir oldumki anlatamam, çatlıcam nerdeyse o kadar yani, ben 6 aydır yok yeremi araba almadım sanki. hiç içime sinmedi ilk çocuğum bu benim yaa? onu ben kullanıcam çarşıya pazara senmi götürücen gezdiricen, bana bu yapılırmı? üstüne bide ailemin yanında böle agresif konuşmalar yaptı böle sanki ben yok yere huysuzluk ediyomuşum gibi. ağla ağla inanın gerginliğim daha geçmedi desem yeridir
yok canım biz doğurmucaz acenuyla bayram çocuğu yapçaz bebelerimizi
çok sevdi bizim sıpalar karnımızın içinii
kız uyurken iki dedikodu yapayım sizinle
dün değil evvelki gün olan olayımı anlatıyorum size
biliyosunuz ben bi türlü kafama yatan bi model olmadığı için bebek arabası alma işini hep ertelemiştim, ama lazım oluyo sonuçta biliyorum anakucağı var diyede biraz salladım açıkçası. şu chicconun lite way modelini beğendim son karar olarak eşimede gösterdim hatta hem böle baston gibi arabanın bagajında fazla yer kaplamaz hem hafif hemde yenidoğana uygun bi modelmiş diye kafama yattı dedim. hatta e bebek tede eşime gösterdim şu 3 tekerlekli arabalardanda kesinlikle almak istemediğimi hiç beğenmediğimi söledim.
ben sanki bu konuşmayı hiç yapmamışım gibi benim öküzcan sen git bana sormadan baby max jogger almış geldi hemde anakucağıyla beraber travel sistem. baktım kapıda önceki akşam,
şimdi ben arabanın 3 teker olduğunamı yanayım ki hiç ısınamadım asla almam demiştim,e hantal olduğunamı yanayım tek başıma arabanın arkasına nası kaldırıcam, bagaja zor bela sığıyor oda ön korumayı çıkarınca onamı yanayım, eh bide ikinci bir anakucağımız oldu lüzumsuz yere onamı yanayım? ev küçük zaten balkon yok bişi yok kilere sığmıyor,
şu yoklukta yok yere verdi o kadar parayı oda ayrı bi olay.
cinlerim iyice çıktımı tepeme, bana telf açtı mağazadan kucağımda çocuk krize girmiş gibi ağlıyor, iftar saati yaklaştı,
ben görmeden almak istemiyorum hamza, eğer beğenmezsem para iadesi yapıcaklarsa bak işte sen bilirsin ne istediğimi biliyosun dedim, evet değiştiricekler dedi bide,
beyefendi eve gelince ben bunu beğendim bunualdım kullanıcaksın mecbursun, senin keyfine göre değiştirmiyolar dedi.
haydaaaa! ya öle sinir oldumki anlatamam, çatlıcam nerdeyse o kadar yani, ben 6 aydır yok yeremi araba almadım sanki. hiç içime sinmedi ilk çocuğum bu benim yaa? onu ben kullanıcam çarşıya pazara senmi götürücen gezdiricen, bana bu yapılırmı? üstüne bide ailemin yanında böle agresif konuşmalar yaptı böle sanki ben yok yere huysuzluk ediyomuşum gibi. ağla ağla inanın gerginliğim daha geçmedi desem yeridir
uzun bı aradan sonra sıze bı slm verım ddm
Gündüz hiç uyumuyo, çok bunalıyorum, o ağladıkça içim parçalanıyo, çok bunalıyorumsabrediyorum inş. geçecek biliyorum.. bugün 12. gün oldu, 12 gün bu kadar çabuk geçtiyse bir ay da gelir diyorum, göğsüme alır almaz uyuyo aslında, gazından dolayı mı böyle dertli, yoksa başka bişeyi mi var anlayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?