2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Galiba yanlış yapıyorum
Ama başından beri böyle yapıyodum 2 gündür bu sıkıntımız var.
Süt falan içiyodum, o da mı gaz yaparki

Süt gaz yapar derler ama ne kadar doğru bilmiyorum:44:
gaz ilacı fayda etmiyormu

Galiba yanlış yapıyorum
Ama başından beri böyle yapıyodum 2 gündür bu sıkıntımız var.
Süt falan içiyodum, o da mı gaz yaparki

bebeğe gaz olmaması için yediğin içtiğin şeyler soğuk olmayacak. su, meyve suları vb dolaptan direk içme, asitli içecek içme, hergün süt iç ama sütü ılıtıp içine şeker kat yoksa bebeğe gaz yapar dedi sağlık ocağındaki hemşire.

geçmiş olsun inşallah düzelir bebiş :)

selam;

doğuran annecikler allah bebeklerinizi nazarlardan korusun, uzun sağlıklı ve mutlu yaşamları olsun sizlerede geçmiş olsun inşallah tez zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.

doğuramayan benim gibi gün sayan annecikler ve doğuma girmek üzere olan annecikler inşallah sağlıklıca bi avazda bebeklerimize kavuşuruz :)

beden nasıl olacak normal bedenımıze göre mı alacaz gobek altı için daha mantıklıymıs senınkı canım

canim ben suanki bedenimin 1 alt bedenini aldim anca sıgarım cokta sıkmaya gerek yok , çamasırsıcan aldim ben 15 tl ye intternette pahali , biraz toparlayınca bi alt bedeni daha alırım die dusundum .

bebişi gazını çıkarmadan yatırmak çok yalnışmış zaten güzel uyumuyordur herhalde o uyusada gazını çıkarttırman gerekir allah kolaylık versin tatlım

Aynı şeyleri demiş doktorumuz canım :))) 1 hafta daha beklicekmişim bebii baya aşağı inmiş ama 1 haftadan önce de gelebilirmiş egzersiz yap yürü dedi aynen bende koşacam canım artık

aynı sıkıntı bizde de var. ilk başlarda çok güzeldi, emziriyodum hemen uyuyodu, ama ben gazını pek çıkarmıyodum, sontra bi kaç gündür sürekli emmek istiyo, yapışık dolaşıyoduk, sürekli emdiği için de gazını çıkarmaya bile fırsat bulamıyoduk,öğlen 12den akşam 12 ye kadara hiç uyumadı gibi, benimde etrafımdakiler bu çocuk doymuyo heralde dediler, mama denedik, mamayı aldıktan sonra bile aranıyo, uyumuyodu, çok fazla mamayı da almak istemiyodu, emzik denedik, onu da almadı, şu anda eşime verdim bebeği, ne kadar ağlasa da gazını çıkarmaya çalışıyo, ben bi saat ara vermeden önce emzirmiyorum, benim de dediğiniz gibi gögsümde süt oluyo, sütün yetmiyo mu acaba diyenlere kulak asmıyorum artık..

maşallh oğluna canım sağlıklı olsun annesinide cok bekletmesin inşllh,doktorun bişr hafta sonramı cagırdı yoksa sık nst kontrolleri mi olacak
1 Hafta sonra gel dedi tatlım.
ağrız sızım olmadığı için nst ye gerek duymadı büyük olasılıkla.
hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahh..

oyy maşallah paşamıza. 1 hafta daha bekleyecen demek. allahtan çok kilolu değilmiş rahat rahat doğurabilirsin inşallahhdurmak yok yürümeye devam
bugün birazcık tembellik yaptım. bütün gün yattım ama akşama yürüyüşlere devammm
çok kilolu olmadığı için beklemekte sıkıntı görmedi dr da zaten.
aminn canım ne güzel dua etmişsin
doğuralım tatlım yaaa. hakkaten bir heyecan gidiyorum wc ye belki bişiler görürüm diye. her gece sancım olurdu dün gece oda olmadı bugünde hiiç bişey yok.darısı bu gecenin başına. hadi bebiş duasına çıkalım gelsin artık bu sıpalar
beklemekte risk yokmuş canım öle dedi dr. da ama beklemek çok sıkıcı

ama koynumdaa birazcık içerde koynumda
senide doğurtup öyle alıcam ben sıpamı kucağıma
Koynumda yazınca doğurdun sandım Senin oğluşun keyfi yerinde
yok canım nerdeee bi doğurmayı beceremedimm
Aynı şeyleri demiş doktorumuz canım :))) 1 hafta daha beklicekmişim bebii baya aşağı inmiş ama 1 haftadan önce de gelebilirmiş egzersiz yap yürü dedi aynen bende koşacam canım artık
sözleşti bizim bebişler oyalıyorlar annelerini
senin bebişin adı ne olcaktı canım

Bugün bizimde kontrolümüz vardı nihayet 50 lere varan sancılarımız çıktı. Doktor artık başlamış dedi :) 3850 kilosu 51 de boyu olmuş :) bide alttan muayene edelim tekrar dedi açıklık var dedi ne zaman olur dedik haftaya doğar artık dedi. Anneme ne zaman olur teyzem sence dedi annem de e pazar olabilir dedi doktor yok ya öyle bişey yapmasın diyor :) yazık tek tatil günü:) sanırım Pazartesi salı gibi olacak ama hayırlısı artık. Bi de muayene ederken çok yoğun akıntı var deyip fitil verdi aynı durumda olan var mı ?? Muayene den sonra sancılar sıklaştı ama bakalım artık.

ayyy kızlar var ya bu eski usulün gözünü seveyim
benim kız uyumuyordu ya gaz sorunumuz yüzünden, gündüz zaten devamlı ayaktayız pış pış pozisyonunda
dün gecede aynı şekilde uyumadı hiç başıbütün 2 saat uykusu var dünden beri. ağlıyıp ıkınıp duruyor, sürekli gazı va,r kakasını hep benim yardımımla yapıyor 5 gündür.
normalde hergün banyodan sonra uyuyodu 3 gündür onuda uyumuyor en sonunda bugün anneme dedimki saralım bunun kollarını, öle tam kundak gibi değilde, sadece kolları bacakları oynatma refleksleri onu rahatsız edip uyandırmasın yeter,
banyodan sonra güzel yine yağladım heryerini, giydirdik mamasınıda verdik sonra bi tane örtüyle sardı annem kollarını, valla 3 saatir nerdeyse uyuyor ececik
bende fırsattan istifade doğumdan sonra ilk defa saçlarımı fönledim kaşlarımı aldım makyaj yaptım
uyanınca kızım kırmızı tacımla fotomuzu çekicek kardeşim
bu arada sezeryan dikişlerimin 3 tanesi düşmemişti, kardeşim banyodan sonra aldı onlarıda rahatladım artık elime takılan bişi yok,
hoş! gerçi hala dikiş yerime bakamıyorum korkudan ama alışıcam inş. zamanla onada, henüz o dikişi görmeye hazır değilim.
bizden haberler böle şimdilik
doğuran ark.lar olmuş rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
cümlemize

ayyyynısını yaşıyorum 10 gündür canım malesef kullanmadığımız ilaç kalmadı, benim sütüm hiç yetmiyor anca oyalanmasına işte
mamadan dolayı olduğunu düşünüyorum ben. bide bu son 1 haftada 600 gr almış benimki, hızlı kilo alımındanda bağırsaklarının adapte olamadığını düşünüyorum ben. 6-7 saat diyosun sen benimki 1 haftadır gece 2 saat gündüz 2 saat uykuyla duruyor, ve devamlı ıkınmaktan kendini uyandırıyor sürekli. eğer uykuya daldıysa iyice ben uyanıp mıkırdanana kadar gazını çıkarmak için kucağıma almıyorum. eğer uyanırsa pışpışlayıp tekrar yatırıyorum, uykuya bazen dalıyor tekrardan bazende dalmıyor artık şansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…