Hayırlısıyla bebişler gelsinde kendimizi toparlarız bir an önce...Sanada şimdiden Geçmiş olsun
Sen uyuyorken uyusun diye kaldırmıyorsundur ama annesi uyusada gazını çıkarmalısın
Selam hanımlar,
Bi sıkıntımız var, bebeğimde 2 gündür gaz sancıları başladı.
Emerken uyuyakalıyor diye gazını çıkarmadan yatırıyorum, bunun etkisi olabilir mi sizce?
Garibim ıkınmaktan uykuya dalamıyor, dün ve ondan önceki gün 6-7 saat boyunca uyutamadım
Bi de uyanık olduğu zamanlarda sürekli meme arıyo..
Herkes sütün yetmiyo dese de emerken bıraktığında bakıyorum göğsümde hala süt oluyor.
Bu durumla karşılaşan var mı?
Galiba yanlış yapıyorum
Ama başından beri böyle yapıyodum 2 gündür bu sıkıntımız var.
Süt falan içiyodum, o da mı gaz yaparki
Galiba yanlış yapıyorum
Galiba yanlış yapıyorum
kilot giymeyiz bunu giyeriz cnm hamile kilodundan farkı yok belide yuksek oldugu için dikişlere dokunmaz gibi gelio bana
buna benzio aldigim cnm
Lohusa Korse-Doğum Sonrası Toparlayıcı GittiGidiyor'da 86421281
beden nasıl olacak normal bedenımıze göre mı alacaz gobek altı için daha mantıklıymıs senınkı canım
kızlar
bu da bızım hıkayemız Darısı doğurmayanların basına :)
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/617976-2013-temmuz-annelerinin-dogum-hikayeleri-31.html#post31243396
Selam hanımlar,
Emerken uyuyakalıyor diye gazını çıkarmadan yatırıyorum, bunun etkisi olabilir mi sizce?
Garibim ıkınmaktan uykuya dalamıyor, dün ve ondan önceki gün 6-7 saat boyunca uyutamadım
Herkes sütün yetmiyo dese de emerken bıraktığında bakıyorum göğsümde hala süt oluyor.
oğluşum koynumda ben geldiimm kızlarr.
tamda düşündüğüm gibi oğluşum beni 1 hafta daha hasretler bekleticek
herşeyi normalmiş oğlumun. geçen hafta kilosunu 3700 demişti doktor. abartı bir ölçüm vermişiz dedi3500 civarında doğar dedi. çok iri bir bebek olmaz normal şuanda dedi. beklememizde bir sakınca görmedi. bebeğin hareketleri çok güçlü başı doğum kanalında bol bol yürü dedi.
ama ben artık koşmaya başlıycam yoksa gelmiycek benim sıpam
birde bu kez oğlum gelmeyeceği için yüzünüde gösterdi 1 hafta daha bu fotoyla idare edicez artık.
herkes bebişinin fotosunu koyuyor özendim bende koyayım. benimki hala karnımda ama olsun
Eki Görüntüle 759461
Selam hanımlar,
1 Hafta sonra gel dedi tatlım.maşallh oğluna canım sağlıklı olsun annesinide cok bekletmesin inşllh,doktorun bişr hafta sonramı cagırdı yoksa sık nst kontrolleri mi olacak
bugün birazcık tembellik yaptım. bütün gün yattım ama akşama yürüyüşlere devammmhayırlısıyla kucağına alırsın inşallahh..
oyy maşallah paşamıza. 1 hafta daha bekleyecen demek. allahtan çok kilolu değilmiş rahat rahat doğurabilirsin inşallahh durmak yok yürümeye devam
aminn canım ne güzel dua etmişsinmaşallah yakışıklınaaa :) en güzel şekilde kucağına da alırsın inşallahhh...
geri sayıma devam eden, hatta geri sayacak günleri kalmasa da azimle bekleyen anneler olarak her şey gönlümüzce olsun inşallaaahhhh... doğumda olanların ya da doğuma gideceklerin de Allah yardımcısı olsun...
doğuralım tatlım yaaa. hakkaten bir heyecan gidiyorum wc ye
ayymaşallah ne güzel yüzünü görmüşsünüz son anlarda;bizim doktorun usg si siyah beyaz anlaşılmıyo bile
belki bi hafta daha bekletmez cnm bugünlerde bi bakmışsın niyetlenmiş gelmeye:)gerçi çokta keyifli yatmış niyeti yok gibi ama :))
nddd gel biz senle yarın doğuralım yaaaa
bekle bekle nereye kadar ;gece wc ye her kalktığımda nişan varmı diye bakmaktan bi hal oldum yaaa
beklemekte risk yokmuş canım öle dedi dr. da ama beklemek çok sıkıcıhayırlısı cnm benım ama kg sı muhım degıl bnm dr ılk bebek kg sı cok sımdılıkk 3850 sonra doguramssın fılan dedı erken sunı verdı yanı 40+2 de ama dogunca beebgım 3500 gr dogdu ultrason yanıltıyr yanı sımdı ıse ne ka bılmıyorum o yusden dr kg lı erken alırsa takma yanı beklett derım rısk yoksa fotonusda guselmıs heee alı kaan beyy maaslalahh sızeeeeee
kızzzzzzzzzzzz koynumda yazmıssınnn heycanlandim dogurdun sandimmmmmmm benn ya asagiyi okuyana kadarr
benim izimden devam ediyosun çok sevindim yanlız deilim
tosuncugunda pek yakısıklıymışşş annesi köfte dudakliii maşallahhh
yok canım nerdeee bi doğurmayı beceremedimmKoynumda yazınca doğurdun sandımSenin oğluşun keyfi yerinde
Aynı şeyleri demiş doktorumuz canım :))) 1 hafta daha beklicekmişim bebii baya aşağı inmiş ama 1 haftadan önce de gelebilirmiş egzersiz yap yürü dedi aynen bende koşacam canım artık
1 Hafta sonra gel dedi tatlım.
ağrız sızım olmadığı için nst ye gerek duymadı büyük olasılıkla.
bugün birazcık tembellik yaptım. bütün gün yattım ama akşama yürüyüşlere devammm
çok kilolu olmadığı için beklemekte sıkıntı görmedi dr da zaten.
aminn canım ne güzel dua etmişsin
doğuralım tatlım yaaa. hakkaten bir heyecan gidiyorum wc yebelki bişiler görürüm diye. her gece sancım olurdu dün gece oda olmadı bugünde hiiç bişey yok.darısı bu gecenin başına. hadi bebiş duasına çıkalım gelsin artık bu sıpalar
beklemekte risk yokmuş canım öle dedi dr. da ama beklemek çok sıkıcı
ama koynumdaa birazcık içerde koynumda
senide doğurtup öyle alıcam ben sıpamı kucağıma
yok canım nerdeee bi doğurmayı beceremedimm
sözleşti bizim bebişler oyalıyorlar annelerini
senin bebişin adı ne olcaktı canım
canım benim sıpa cumaya kadar beklerse senin takvimi bile bitiriyorum ben
ayyyynısını yaşıyorum 10 gündür canım malesef kullanmadığımız ilaç kalmadı, benim sütüm hiç yetmiyor anca oyalanmasına işteSelam hanımlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?