2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bak oğlum herkes bize gülüyor bi gelemedin diye

paradoks cnm benim eşimde sen beğen ben alırım doğumdan sonra diiyor bende güvenmiyorum ona senin eşin gibi yapar diye.
amaaannn sakın güvenme sakın!! işini sağlama al 1 ay önce 1 ay sonra deme, kırkı çıkmadan bile lazım oluyor bak.

topa tutsan yerıdr yanı hea snn bu kocayı alsın kendısı kullansın bakalım kullanabılcekmı
ya sorma o kadar lafı etti bana yok beğenmiyosan kucağında taşı bilmem ne! dün gecede gelmiş özür diliyor, yap yap özür dile, ooohhhh! ne ala! sinir oluyorum işte sinir!

Son düzenleme:

ndd bizi kıskaniolar canimmmm :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

size nanikkkk

Allah kolaylik versin kizlar, sag salim gelsin bebisler

Herkes bana da kolaylik dilesin tebrik etsin artik yahuuuu :)

Ada Lena olacak inşallah :)) Ada ismini babası Lena yı da ben kendim istedim

Yav 1 hafta içinde doğururmuyuz acep ben doldurdum 40 haftamı :s doktoruma göre çok normal altyan muayene nst bile gerek duymadı

Ada Lena olacak inşallah :)) Ada ismini babası Lena yı da ben kendim istedim

Yav 1 hafta içinde doğururmuyuz acep ben doldurdum 40 haftamı :s doktoruma göre çok normal altyan muayene nst bile gerek duymadı

Ya benim doktorum niye bu kadar aceleci bgn 39+3 um kontrolum vardi malesef ki 0 aciklik. Sali gunu 40 haftam doluyo o gun gel de napcagimiza karar verelim dedi. Remen strese girdim ya normal doguramicM diye, agla agla icim cikti bgnden beri pek 41 i beklicekmis gibi gelmiyo bana. Ama ben norml olsun istiyorum. Belki de bu stres kasiyo beni boyle offf

hayırlısı olsun canım üzme kendini. bir anda sancısı tutup hemencik doğuran bisürü hamişimizoldu. olumlu düşünelimm

Canım belki suni sancı verelim dicektir ama 41i bekliyor bizimki ondan sonra suni sancı deneriz ama normal olacak gibi dedi çok rahatlattı beni bugün doktoruna ısrar et istersen normal konusunda

hayırlısı olsun canım üzme kendini. bir anda sancısı tutup hemencik doğuran bisürü hamişimizoldu. olumlu düşünelimm

Amin canim ya Allah hepimiz icin en hayirlisini versin insallah. Ben de o sansli hamisleri dusunup rahatlamaya calisiyorum ama iste insanin kafasina bi kez girdi mi cikmiyo dusunceler :) moral icin ayrica tesekkurler :)

Canım belki suni sancı verelim dicektir ama 41i bekliyor bizimki ondan sonra suni sancı deneriz ama normal olacak gibi dedi çok rahatlattı beni bugün doktoruna ısrar et istersen normal konusunda

Evet canm haklsin. Bgn bisey demedim ama sali gunu beklemek istedigimi soylicem kesinlikle. Insallah bi sknti cikmaz da saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Doktorumu seviyorum ama bu konuda beni hic rahatlatmadi, icimi karartti vallahi bene sen cok sanslisin moral inanilmaz onemli cunku :)

Aynen canım ya moral çok önemli

Sabırsızlığımda geçti amaan doğuracam eninde sonunda nede olsa keyfini çıkarayım son günlerin moduna girdim :) kızında keyfi yerinde kiloda alıyor büyüyorda oh miss

kızlar malumunuz bugün 17 günlük olduk... ama kızımda ciddi gaz sıkıntısı var... bugünden beri doğru düzgün uyumuyo... hep mıkır mıkır... doktorlar bebeklerin ilk 15 gün gaz çıkarmaya ihtiyaç duymadıklarını, bunun 15 gün sonra bi ihtiyaç olucağından bahsetmiştiler... hakkatten de öyleymiş... kuzucum karnı doyuyo , altı temizleniyo ama gaz çıkaramıyo... e tabi gaz çıkmayınca uyku da uyuyamıyo... canım çok sıkkın bu yüzden kıyamıyorum kuzuma... zaten şu sarılık olayını da henüz atlatamadık... çok şükür düşüşte ama zamana ihtiyacımız var.... yani demem o ki siz de zinko gaz damlasını mutlaka evinizde bulundurun... bizim babamız şimdi onu almaya gitti... inşallah rahatlatır güzel prensesimi...

Aklımda olsun canım bende şimdiden aldırayım nolur nolmaz teşekkürler

yaa geçende biri paylaşmıştı hatta gaz sıkıntımız olursa sana sorarım demiştim kimdi yaa.hatta ndd demişti sorarım die. bi ilaç ismi vermişti çok ii gelmiş kim olduunu unuttum amainşallah ii geelir babanızın getirdiği ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…