kızlar nişanım geldi hamdolsun ne yapayım sizce gidimmi acile şimdi beklim mi?
aynn valla dnyaya gelıp gaz sancısı cekıcegme gelmm daha ıyı dıo sanırım
bak oğlum herkes bize gülüyor bi gelemedin diyeKızçeler kzıçeler canım kızçelerrrrrr
Kızım babasıyla uyuyor ben de size bakayım dedim
Bugün kızçeyi banyo yaptırım emzirip anneme bıraktım ben de
eşimle birlikte kauföre gittim saçımı kesitrecek fön çektirecek
kaş alınacaktı.Saçlarım kesildi fönün ortasında annem aradı
kızçen hiç durmuyor annem dediiSağdığım sütü de
almıyormuş hemen bas gaza HAVVA doğru eve...Bir baktım ki
uyumuş aç aç...Neyse 5 dakika içerisinde uyandı bir daha da uyumadı saat
15.00dan beri...Sürekli memede diğer eliyle kavrıyor beni sımsıkıya
Gitmeyeyim diye...Uyuyor yatırıyorum yatağa uaynıyor hemen emmek
istiyorrrrrr herşeyden çok anlıyorlar.Akşama da kuzenlerle Sultanahmete
gideceğiz 2 saatlikte olsa bakalım bizim kızçe durabilecek mi?
Happyy motherrr ben de doktorumdna çok memnundum
İlk muayene de kocaman bir çiçek ve onun yanına masa çiçeği
olarak kullanabileceği küçük bir çiçek alıp gittik....Kadına aşık
olmuştum çünkü9 ay ve doğumum sırasında
hiç beni korkutmadı ve hep olumlu düşünmemi sağladı
ALLAH ondan razı olsun
Bu arada sütünüzün artması için muhakkak dereotu ve bol su tüketin
Ben dereotunu 9 ay boyunca kullanmıştım kabızlık yaşamamak için
Haftada 5-6 demet dereotu tükeitioyrum bazen omletin içinde bile
AMa çiğ olarak yemeye bayılıyorummmmmmm
ndd ve acenuuuuu nanik sizeeeee
Doğum yapan arkadaşlarıma HOŞGELDİNİZ diyorum
Doğuma gidecek arkadaşlarıma da ALLAH'ım kolaylıuklar sağlasınnnnnn
amaaannn sakın güvenme sakın!! işini sağlama al 1 ay önce 1 ay sonra deme, kırkı çıkmadan bile lazım oluyor bak.paradoks cnm benim eşimde sen beğen ben alırım doğumdan sonra diiyor bende güvenmiyorum ona senin eşin gibi yapar diye.
ya sorma o kadar lafı etti bana yok beğenmiyosan kucağında taşı bilmem ne! dün gecede gelmiş özür diliyor, yap yap özür dile, ooohhhh! ne ala! sinir oluyorum işte sinir!topa tutsan yerıdr yanı hea snn bu kocayı alsın kendısı kullansın bakalım kullanabılcekmı
Kızçeler kzıçeler canım kızçelerrrrrr
Kızım babasıyla uyuyor ben de size bakayım dedim
Bugün kızçeyi banyo yaptırım emzirip anneme bıraktım ben de
eşimle birlikte kauföre gittim saçımı kesitrecek fön çektirecek
kaş alınacaktı.Saçlarım kesildi fönün ortasında annem aradı
kızçen hiç durmuyor annem dediiSağdığım sütü de
almıyormuş hemen bas gaza HAVVA doğru eve...Bir baktım ki
uyumuş aç aç...Neyse 5 dakika içerisinde uyandı bir daha da uyumadı saat
15.00dan beri...Sürekli memede diğer eliyle kavrıyor beni sımsıkıya
Gitmeyeyim diye...Uyuyor yatırıyorum yatağa uaynıyor hemen emmek
istiyorrrrrr herşeyden çok anlıyorlar.Akşama da kuzenlerle Sultanahmete
gideceğiz 2 saatlikte olsa bakalım bizim kızçe durabilecek mi?
Happyy motherrr ben de doktorumdna çok memnundum
İlk muayene de kocaman bir çiçek ve onun yanına masa çiçeği
olarak kullanabileceği küçük bir çiçek alıp gittik....Kadına aşık
olmuştum çünkü9 ay ve doğumum sırasında
hiç beni korkutmadı ve hep olumlu düşünmemi sağladı
ALLAH ondan razı olsun
Bu arada sütünüzün artması için muhakkak dereotu ve bol su tüketin
Ben dereotunu 9 ay boyunca kullanmıştım kabızlık yaşamamak için
Haftada 5-6 demet dereotu tükeitioyrum bazen omletin içinde bile
AMa çiğ olarak yemeye bayılıyorummmmmmm
ndd ve acenuuuuu nanik sizeeeee
Doğum yapan arkadaşlarıma HOŞGELDİNİZ diyorum
Doğuma gidecek arkadaşlarıma da ALLAH'ım kolaylıuklar sağlasınnnnnn
tabıkı tatlım zinco gnde 3 defa verıorum 4 damla faydasını gordm bn bırtane daha varmıs onn adını bılmıorum ama eczacıya sorabılırsın cnm ınş yarar gazı cıkar
1 Hafta sonra gel dedi tatlım.
ağrız sızım olmadığı için nst ye gerek duymadı büyük olasılıkla.
bugün birazcık tembellik yaptım. bütün gün yattım ama akşama yürüyüşlere devammm
çok kilolu olmadığı için beklemekte sıkıntı görmedi dr da zaten.
aminn canım ne güzel dua etmişsin
doğuralım tatlım yaaa. hakkaten bir heyecan gidiyorum wc yebelki bişiler görürüm diye. her gece sancım olurdu dün gece oda olmadı bugünde hiiç bişey yok.darısı bu gecenin başına. hadi bebiş duasına çıkalım gelsin artık bu sıpalar
beklemekte risk yokmuş canım öle dedi dr. da ama beklemek çok sıkıcı
ama koynumdaa birazcık içerde koynumda
senide doğurtup öyle alıcam ben sıpamı kucağıma
yok canım nerdeee bi doğurmayı beceremedimm
sözleşti bizim bebişler oyalıyorlar annelerini
senin bebişin adı ne olcaktı canım
Ada Lena olacak inşallah :)) Ada ismini babası Lena yı da ben kendim istedim
Yav 1 hafta içinde doğururmuyuz acep ben doldurdum 40 haftamı :s doktoruma göre çok normal altyan muayene nst bile gerek duymadı
Ya benim doktorum niye bu kadar acelecibgn 39+3 um kontrolum vardi malesef ki 0 aciklik. Sali gunu 40 haftam doluyo o gun gel de napcagimiza karar verelim dedi. Remen strese girdim ya normal doguramicM diye, agla agla icim cikti bgnden beri pek 41 i beklicekmis gibi gelmiyo bana. Ama ben norml olsun istiyorum. Belki de bu stres kasiyo beni boyle offf
Ya benim doktorum niye bu kadar acelecibgn 39+3 um kontrolum vardi malesef ki 0 aciklik. Sali gunu 40 haftam doluyo o gun gel de napcagimiza karar verelim dedi. Remen strese girdim ya normal doguramicM diye, agla agla icim cikti bgnden beri pek 41 i beklicekmis gibi gelmiyo bana. Ama ben norml olsun istiyorum. Belki de bu stres kasiyo beni boyle offf
hayırlısı olsun canım üzme kendini. bir anda sancısı tutup hemencik doğuran bisürü hamişimizoldu. olumlu düşünelimm
Canım belki suni sancı verelim dicektir ama 41i bekliyor bizimki ondan sonra suni sancı deneriz ama normal olacak gibi dedi çok rahatlattı beni bugün doktoruna ısrar et istersen normal konusunda
Evet canm haklsin. Bgn bisey demedim ama sali gunu beklemek istedigimi soylicem kesinlikle. Insallah bi sknti cikmaz da saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi. Doktorumu seviyorum ama bu konuda beni hic rahatlatmadi, icimi karartti vallahibene sen cok sanslisin moral inanilmaz onemli cunku :)
kızlar malumunuz bugün 17 günlük olduk... ama kızımda ciddi gaz sıkıntısı var... bugünden beri doğru düzgün uyumuyo... hep mıkır mıkır... doktorlar bebeklerin ilk 15 gün gaz çıkarmaya ihtiyaç duymadıklarını, bunun 15 gün sonra bi ihtiyaç olucağından bahsetmiştiler... hakkatten de öyleymiş... kuzucum karnı doyuyo , altı temizleniyo ama gaz çıkaramıyo... e tabi gaz çıkmayınca uyku da uyuyamıyo... canım çok sıkkın bu yüzden kıyamıyorum kuzuma... zaten şu sarılık olayını da henüz atlatamadık... çok şükür düşüşte ama zamana ihtiyacımız var.... yani demem o ki siz de zinko gaz damlasını mutlaka evinizde bulundurun... bizim babamız şimdi onu almaya gitti... inşallah rahatlatır güzel prensesimi...
yaa geçende biri paylaşmıştı hatta gaz sıkıntımız olursa sana sorarım demiştim kimdi yaa.kızlar malumunuz bugün 17 günlük olduk... ama kızımda ciddi gaz sıkıntısı var... bugünden beri doğru düzgün uyumuyo... hep mıkır mıkır... doktorlar bebeklerin ilk 15 gün gaz çıkarmaya ihtiyaç duymadıklarını, bunun 15 gün sonra bi ihtiyaç olucağından bahsetmiştiler... hakkatten de öyleymiş... kuzucum karnı doyuyo , altı temizleniyo ama gaz çıkaramıyo... e tabi gaz çıkmayınca uyku da uyuyamıyo... canım çok sıkkın bu yüzden kıyamıyorum kuzuma... zaten şu sarılık olayını da henüz atlatamadık... çok şükür düşüşte ama zamana ihtiyacımız var.... yani demem o ki siz de zinko gaz damlasını mutlaka evinizde bulundurun... bizim babamız şimdi onu almaya gitti... inşallah rahatlatır güzel prensesimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?