2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bayanlar asiri derecede emmek istiyor ama memede emerken geri cekiliyorsa yada karni tok olduguna eminseniz ama hala araniyorsa mutlaka gazi vardir, gaz ilaci zinco basta iyi geliyor ama bunye cabuk alisiyor sonra fayda etmemeye basliyor ben ilk kizimdada bu kizimdada sab simplex gaz ilaci kullaniyorum hem vucutca emilmedigi icin zarari yok gunde 4 defa 7-8 damla ya kasikla mama aliyorsa mamasina katilip veriliyor ben cok memnunum benim bu kizimdainanilmaz gazli bu kis dogalgaza para vermeyiz :) bu ilacla rahatliyor

Ada Lena olacak inşallah :)) Ada ismini babası Lena yı da ben kendim istedim

Yav 1 hafta içinde doğururmuyuz acep ben doldurdum 40 haftamı :s doktoruma göre çok normal altyan muayene nst bile gerek duymadı
canım benim doktora göre de herşey çok normal bekleyelim sıkıntı yok diyor başka birşey demiyor. neyse canım tadını çıkaralım. bir daha kimbilir ne zaman yaşarız hamişliği belki bir daha yaşamayız bile
ben oğlumun karnımın içindeki tekmeciklerini çookk seviyoruumm

Bende kızımın tekmelerini çok seviyorum ve artık çok dert etmiyorum nede olsa sayılı günler kaldı

offf yaz bebek annelerine allah yardım etsin....

Amin canım amiiin :)

hiç üzülme hayırlısı neyse o olur inşallah;bugün benim de kontrolüm vardı daha öncede yazmıştım burdan çatım sınırda diye bebişim 3400 ü geçerse doktorum zorlanacağımızı söylemişti bugün bebişim 3380 çıktı bu aralar sancım olsaydı norml doğum düşünürdüm ama sancım 0 ,doktor amcamızda bu bebek ultrasonda göründüğünden daha iri sanki deyince e prof bildiği var deyip eşimle risk almadık sezaryanda karar kıldık bende en başından beri normal olsun istiyodum ama nasip değilmiş ayın 23 de sabah 6 da hastanede olun dedi doktorumuz,Rabbim yardımcım olsun daha önce ameliyat olmadığım için biraz tedirginim ama sonunda inşallah kuzuma kavuşcam bu avuntum oluyo ;sende ağlama bebişinde üzülür,hakkınızda hangisi hayırlısı ise onu versin Rabbim canım...

herkes ne kdar sikayetciii durumlarindan???

dikkatimi cekti lütfen kimse kırılmasin darilmasin , hamileligi yasayamayanlari dusundukce icimdeki kıpırtılara şükrediyorum , bebgim yaza denk gelio isilek vs olcak ama kışın olsa ya hasta olsa , grip , bronsit vs vs , ya bebeklerimizi saglikli kucagimiza alamasaydik ??

annelik kolay olsaydi , bebek yetiştirmek kolay olsaydi bu kadar kutsal olurmuydu??? hakki ödenmez olurmuydu ??
Allah'ima binlerce kez şükürler olsun şuan karnımda bi canlıya sahibin inş vakti gelincede saglikli bir şkeilde kucagima alicam ,lütfen dua edin Allah olmayanada nasip etsin .

ayy tatlım sıkma canını ne yapcan bazen eşler de anlayışsız olabiliyor sen kendin arayıp değişmelerini rica etsen belki değişirler zor daha fazla sorun yaşamadan bu işi halledebilirsin inşallah canım

aminnn inşallah canım
2 yıl içinde 3 kez düşük yapan arkadaşım var.hala tedavi görüyor olmadı daha bebişi.halimize çookk şükretmemiz lazım gerçekten çok güzel söylemişsin

aminnn Allahım isteyenin kucağını boş bırakmasın..benim görümcemin ne kadar istesede uğraşsada olmuyo hataneye kontroller için gittiğimizde yüzündeki o hüznü görebiliyorum o yüzden Allaha hep şükrediyorum içimdeki tekmecikler sallayan kuzumu bana bahşetti diye kucağımada almayı nasip eder inşallah Allhım isteyen herkse verir inşallah....

fazlasıyla katılıyorum sana tatlım bizde eşimle 9 sene bekledik mevlam nihayet nasip etti birde sağlıklı ayıpsız kusursuz kucağımıza alabilirsek mutluluğun son noktası olacak bizim için rabbim isteyen herkese çok bekletmeden nasip eder inşallah bende hiç bir şeyden şikayet etmedim aksine yaşadıklarımdan çok mutlu oldum aldığım kilolardan yaşadığım sancılardan inanın olmasını beklemek olanlara özenmek çook çook daha kötü mevlam kimseye yaşatmasın

aminnn inşallah canım
2 yıl içinde 3 kez düşük yapan arkadaşım var.hala tedavi görüyor olmadı daha bebişi.halimize çookk şükretmemiz lazım gerçekten çok güzel söylemişsin

bilincinde olabilmek çok güzel , Allah olmayana nasip etsin inş. bizlerede güç kuvet versin ..

iyi geceler hanımlar nerdesiniz;
baya azalmışız doğuma mı gitti bu hatunlar ;
en son biz kaldık wayy bee :))
bendee şu 3+1 programına bakıyodum,buakşam keyfim yerinde herşeye bi gülesim var komik olsada olmasada gülüyorum:))
toz alırken başımı tv ünitesinin köşesine çarptım bugün galiba ondan

Burdayım da geçmişle cebelleşiorumm Benimki uyuyo teyzeleri,yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıorus,,hayatımızın odak noktası oldu yaf..çişi ,gazı,kakası bile çok değerli Aslında benim de çok uykum var ama aklımda sizde fırsat bulup giremiorum nete,,ağrılarımız azalıo ama tabide geçmedi,,ilk günler çok iiyim diodum sezeryandan sonra,,ama dün ateşim çıktı süt ateşiymiş o,,ben de habire süt sağıorum makineyle de işte biraz rahatladım şimdi. Anne olmak zor ama bi o kadar güsel bişe

Bu arada siz hala doğurmadınızmı bakiim,,kuş gibi kalmışsınız burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…