kızlar bse sorucam norml dgm yapan arkedeşleralttn dıkıslerınz gectmı acı verıomu sızede
Selam hanımlar,
Bi sıkıntımız var, bebeğimde 2 gündür gaz sancıları başladı.
Emerken uyuyakalıyor diye gazını çıkarmadan yatırıyorum, bunun etkisi olabilir mi sizce?
Garibim ıkınmaktan uykuya dalamıyor, dün ve ondan önceki gün 6-7 saat boyunca uyutamadım
Bi de uyanık olduğu zamanlarda sürekli meme arıyo..
Herkes sütün yetmiyo dese de emerken bıraktığında bakıyorum göğsümde hala süt oluyor.
Bu durumla karşılaşan var mı?
kızlar malumunuz bugün 17 günlük olduk... ama kızımda ciddi gaz sıkıntısı var... bugünden beri doğru düzgün uyumuyo... hep mıkır mıkır... doktorlar bebeklerin ilk 15 gün gaz çıkarmaya ihtiyaç duymadıklarını, bunun 15 gün sonra bi ihtiyaç olucağından bahsetmiştiler... hakkatten de öyleymiş... kuzucum karnı doyuyo , altı temizleniyo ama gaz çıkaramıyo... e tabi gaz çıkmayınca uyku da uyuyamıyo... canım çok sıkkın bu yüzden kıyamıyorum kuzuma... zaten şu sarılık olayını da henüz atlatamadık... çok şükür düşüşte ama zamana ihtiyacımız var.... yani demem o ki siz de zinko gaz damlasını mutlaka evinizde bulundurun... bizim babamız şimdi onu almaya gitti... inşallah rahatlatır güzel prensesimi...
canım benim doktora göre de herşey çok normal bekleyelim sıkıntı yok diyor başka birşey demiyor. neyse canım tadını çıkaralım. bir daha kimbilir ne zaman yaşarız hamişliği belki bir daha yaşamayız bileAda Lena olacak inşallah :)) Ada ismini babası Lena yı da ben kendim istedim
Yav 1 hafta içinde doğururmuyuz acep ben doldurdum 40 haftamı :s doktoruma göre çok normal altyan muayene nst bile gerek duymadı
canım benim doktora göre de herşey çok normal bekleyelim sıkıntı yok diyor başka birşey demiyor. neyse canım tadını çıkaralım. bir daha kimbilir ne zaman yaşarız hamişliği belki bir daha yaşamayız bile
ben oğlumun karnımın içindeki tekmeciklerini çookk seviyoruumm
offf yaz bebek annelerine allah yardım etsin....
Ya benim doktorum niye bu kadar acelecibgn 39+3 um kontrolum vardi malesef ki 0 aciklik. Sali gunu 40 haftam doluyo o gun gel de napcagimiza karar verelim dedi. Remen strese girdim ya normal doguramicM diye, agla agla icim cikti bgnden beri pek 41 i beklicekmis gibi gelmiyo bana. Ama ben norml olsun istiyorum. Belki de bu stres kasiyo beni boyle offf
kız uyurken iki dedikodu yapayım sizinle
dün değil evvelki gün olan olayımı anlatıyorum size
biliyosunuz ben bi türlü kafama yatan bi model olmadığı için bebek arabası alma işini hep ertelemiştim, ama lazım oluyo sonuçta biliyorum anakucağı var diyede biraz salladım açıkçası. şu chicconun lite way modelini beğendim son karar olarak eşimede gösterdim hatta hem böle baston gibi arabanın bagajında fazla yer kaplamaz hem hafif hemde yenidoğana uygun bi modelmiş diye kafama yattı dedim. hatta e bebek tede eşime gösterdim şu 3 tekerlekli arabalardanda kesinlikle almak istemediğimi hiç beğenmediğimi söledim.
ben sanki bu konuşmayı hiç yapmamışım gibi benim öküzcan sen git bana sormadan baby max jogger almış geldi hemde anakucağıyla beraber travel sistem. baktım kapıda önceki akşam,
şimdi ben arabanın 3 teker olduğunamı yanayım ki hiç ısınamadım asla almam demiştim,e hantal olduğunamı yanayım tek başıma arabanın arkasına nası kaldırıcam, bagaja zor bela sığıyor oda ön korumayı çıkarınca onamı yanayım, eh bide ikinci bir anakucağımız oldu lüzumsuz yere onamı yanayım? ev küçük zaten balkon yok bişi yok kilere sığmıyor,
şu yoklukta yok yere verdi o kadar parayı oda ayrı bi olay.
cinlerim iyice çıktımı tepeme, bana telf açtı mağazadan kucağımda çocuk krize girmiş gibi ağlıyor, iftar saati yaklaştı,
ben görmeden almak istemiyorum hamza, eğer beğenmezsem para iadesi yapıcaklarsa bak işte sen bilirsin ne istediğimi biliyosun dedim, evet değiştiricekler dedi bide,
beyefendi eve gelince ben bunu beğendim bunualdım kullanıcaksın mecbursun, senin keyfine göre değiştirmiyolar dedi.
haydaaaa! ya öle sinir oldumki anlatamam, çatlıcam nerdeyse o kadar yani, ben 6 aydır yok yeremi araba almadım sanki. hiç içime sinmedi ilk çocuğum bu benim yaa? onu ben kullanıcam çarşıya pazara senmi götürücen gezdiricen, bana bu yapılırmı? üstüne bide ailemin yanında böle agresif konuşmalar yaptı böle sanki ben yok yere huysuzluk ediyomuşum gibi. ağla ağla inanın gerginliğim daha geçmedi desem yeridir
aminnn inşallah canımherkes ne kdar sikayetciii durumlarindan???
dikkatimi cekti lütfen kimse kırılmasin darilmasin , hamileligi yasayamayanlari dusundukce icimdeki kıpırtılara şükrediyorum , bebgim yaza denk gelio isilek vs olcak ama kışın olsa ya hasta olsa , grip , bronsit vs vs , ya bebeklerimizi saglikli kucagimiza alamasaydik ??
annelik kolay olsaydi , bebek yetiştirmek kolay olsaydi bu kadar kutsal olurmuydu??? hakki ödenmez olurmuydu ??
Allah'ima binlerce kez şükürler olsun şuan karnımda bi canlıya sahibin inş vakti gelincede saglikli bir şkeilde kucagima alicam ,lütfen dua edin Allah olmayanada nasip etsin .
herkes ne kdar sikayetciii durumlarindan???
dikkatimi cekti lütfen kimse kırılmasin darilmasin , hamileligi yasayamayanlari dusundukce icimdeki kıpırtılara şükrediyorum , bebgim yaza denk gelio isilek vs olcak ama kışın olsa ya hasta olsa , grip , bronsit vs vs , ya bebeklerimizi saglikli kucagimiza alamasaydik ??
annelik kolay olsaydi , bebek yetiştirmek kolay olsaydi bu kadar kutsal olurmuydu??? hakki ödenmez olurmuydu ??
Allah'ima binlerce kez şükürler olsun şuan karnımda bi canlıya sahibin inş vakti gelincede saglikli bir şkeilde kucagima alicam ,lütfen dua edin Allah olmayanada nasip etsin .
herkes ne kdar sikayetciii durumlarindan???
fazlasıyla katılıyorum sana tatlım bizde eşimle 9 sene bekledik mevlam nihayet nasip etti birde sağlıklı ayıpsız kusursuz kucağımıza alabilirsek mutluluğun son noktası olacak bizim için rabbim isteyen herkese çok bekletmeden nasip eder inşallah bende hiç bir şeyden şikayet etmedim aksine yaşadıklarımdan çok mutlu oldum aldığım kilolardan yaşadığım sancılardan inanın olmasını beklemek olanlara özenmek çook çook daha kötü mevlam kimseye yaşatmasın
aminnn Allahım isteyenin kucağını boş bırakmasın..benim görümcemin ne kadar istesede uğraşsada olmuyo hataneye kontroller için gittiğimizde yüzündeki o hüznü görebiliyorum o yüzden Allaha hep şükrediyorum içimdeki tekmecikler sallayan kuzumu bana bahşetti diye kucağımada almayı nasip eder inşallah Allhım isteyen herkse verir inşallah....
aminnn inşallah canım
2 yıl içinde 3 kez düşük yapan arkadaşım var.hala tedavi görüyor olmadı daha bebişi.halimize çookk şükretmemiz lazım gerçekten çok güzel söylemişsin
ayy ben hayalmi gördüm ikiziz yokmuydu az önce burda:=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?