2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Zamankulesi
bu arada yanıma geldinya hastanede o kadar mutlu oldumki ben,,beni de ağlatcaktın duygulandırdın valla:):) Çok tatlı bi hamilesin teyzesiAllahım senide sağlıkla kavuştursun bebişine kolaylıklaSeni seviorus..

gözün aydin canimmmmm ,

bizler beklioz halennn , sen nasilsin bebis nasil ??? resimlerini bekliyoruz ,Allah bagislasin canim

gözün aydin canimmmmm ,

bizler beklioz halennn , sen nasilsin bebis nasil ??? resimlerini bekliyoruz ,Allah bagislasin canim

Çok saol teyzesi,iiyiz işte toparlanmaya çalışıorum ,,en kısa zamanda koycam resim ,,doğum hikayemide yazmak isterdim ama çokta bi hikayeleştirebileceğim bişi yok Gittik, ameliyathaneye girdik,bebişin önce sesini duydum sonra yüzünü gördüm,,sonra doktor beni dikti sonrada odamıza geldikk Dur ya böyle olmadı aslına hikaye yapmaya karar verdim inşallah en kısa zamanda,,hihihii

şükür iyi olunda :))) dikişte geçer agrida , acida inş.

dikkat edin kendinize öptük oğluşumlaaa

gülmen neşeli olman iyide sen yinede dikkatli ol tatlım doğum öncesi kendini sakatlama

hoşgeldiinn canımm
bişey sorcam hemen sana süt sağma makinası almak lazım mı ne dersin? almadım bugüne kadar ama her doğum yapan sütümü sağdım diyor. o sıkışıklıkta birde bunu düşünmek istemem. çok lazım bişeyse alayım bu ara bende :44::44:

acenu nasılsın canım 24 ünde doğuruyormuyuz sıpaları

biz iyiyiz cnm sizde ne var ne yok :)))

tık yok ayrica olan agrilarimda gitti

yarın kontrol var bakalim ne dicek :)))) eşim dua edio yarin gidelm geri gelmeyelim die , akşam çantalari koymaya kalkti arabaya , malum mu oldu acaba dicem ama halen bekliom

24 ü olabilir bayramda olabilir ,

bu arada sagma makinası bende aldim cnm ,

bayanlaaaarrrrrr...
bugün iftar sonrasında geçmeyen adet sancısı ile acile gittik, muayene oldum ilk defa (yani anladınız işte), eğer kendinizi kasmazsanız 30-40 saniyelik basit bir işlem ama ben kendimi çok kastığım için acı bir deneyim oldu malesef, tecrübe kazanmış oldum.
bunun haricinde muayene ve sonrasını takip eden 3 saatlik dönemde hiç bir şey yokken az önce gelmeye başlayan kan ile korkmaya başladım nişan dediğimiz şey midir yoksa muayene sonrası gelişen bir olay mıdır bilemedim ama ağrılarım artmaya devam ediyo. korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. aklınıza gelirse bana da bir dua edin anneler nolurrrr....
okuyabilirsem birazcık geçmişe bakayım şimdi, hem vakit daha çabuk geçer (

canım bende gecen hafta oldum muayne drum dedi kanama olabilir hafiften müdahale oldugu için dedi , ama sümüksü vs olursa nışandır dedi ,

açılma cıktımı ne dedi doktorun ? nışanda olaibilir takip et kendini canim , allah yardimcin olsun ins

kuzenim aradı bugün 3 güne kalmaz doğuruyosun dedi
eşimin teyzeside 16 sı demişti. onun kehaneti tutmadı bakalım kuzeninki tutçak mı
bakarsın bebişi alır gelirsin dicemde ağrın yoksa zor gibi
bu arada süt sağma makinası almadığım için acayip pişmanlık duyuyorum. bu arada maddi açıdan zor gibi basit bişeyde almak istemiyorum almışken. baya gerekli oluyor anladığım kadarıyla

canim normalde hastanede sagıyolar süt gelmeyince falan , ama duyyoruz işte bebekler ememiyo gögüs ucu vs durumlarindan cok işe yarıyor diye , bende 8 aylık bebegi olan bi arkadasımdan aldim , satın almadim , eve kiralanabiliyomus hastanelerden sanırım , yada işini kolaylaştircak orta halli bişi tercih et istersen canim , masraf cok cunki yetişmio , daha dogum hast bi sürü şey cıkıcak

ayrica beni gören herkes doguma gidio sanio karnım inmiş ve göbüşüm kocamann

Son düzenleme:

açılmayı yazmayı unutmuşum canım, 1 cmlik açılma varmış, istersem yatışımı yapabileceklerini söylediler, suni sancıyı da verip yarına doğum yaptıracaklardı ama eve gelmeyi tercih ettim tabi kendi kendime çekeyim sancımı doğal süreç olsun dedim.
böyle afedersin ama pıhtı gibi yoğun şekilde geliyo, bundan sonra rabbimden kolaylık dilemekten başka yapabileceğimiz birşey yok sanırım. inşallah kolayca olur gider...

bende çok mutlu oldum canım gelebildiğim için ben de zor tuttum kendimi ağlamamak için çok büyük mutluluk gerçekten o anları yaşayabilmek çok şükür sen yavruna kavuştun ağrıların da tez zamanda geçer inşallah anne olmanın keyfini sürersin mutluluk yaşama sırası bizde şimdi hayırlısıyla:) ayrıca teşekkür ederim sende çok tatlı bir annesin:)

anladim canim ,

daha 10 gun görünüyo takviminde zaten , bekle bencede evde , nısandan sonra 3 gunde doguyomus bebek öle diolar , dualarimiz seninle canim Allah kolaylık versin ins.

kıskandık bizzzz

acenu inşallah yarın gönlünce olur güzel haberlerle gel buraya da inşallah ndd sende yarın doğurursun inşallah canlar ben gidiyom sahur ve uyku malum size iyi geceler öpüldünüz

esim uyurken kullandigim yastiklarla dalga geciyodu kızıyodu

az once gittimki 1 tanesi bacagında digerinede sarilmiş yatıyoo , bu kadar mı yaşar bi insan hamileligi yaaa

keşke mümkün olsa da sizlere de gelebilsem canım kısmet belki bir güz sizinle de görüşürüz allah büyük

acenu inşallah yarın gönlünce olur güzel haberlerle gel buraya da inşallah ndd sende yarın doğurursun inşallah canlar ben gidiyom sahur ve uyku malum size iyi geceler öpüldünüz

ii gclr hayırlı sahurlar canim ,

görüşürz inş canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…