Burdayım da geçmişle cebelleşiorummBenimki uyuyo teyzeleri,yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıorus,,hayatımızın odak noktası oldu yaf..çişi ,gazı,kakası bile çok değerli Aslında benim de çok uykum var ama aklımda sizde fırsat bulup giremiorum nete,,ağrılarımız azalıo ama tabide geçmedi,,ilk günler çok iiyim diodum sezeryandan sonra,,ama dün ateşim çıktı süt ateşiymiş o,,ben de habire süt sağıorum makineyle de işte biraz rahatladım şimdi. Anne olmak zor ama bi o kadar güsel bişe
Bu arada siz hala doğurmadınızmı bakiim,,kuş gibi kalmışsınız burda
gözün aydin canimmmmm ,
bizler beklioz halennn , sen nasilsin bebis nasil ??? resimlerini bekliyoruz ,Allah bagislasin canim
Çok saol teyzesi,iiyiz işte toparlanmaya çalışıorum ,,en kısa zamanda koycam resim ,,doğum hikayemide yazmak isterdim ama çokta bi hikayeleştirebileceğim bişi yokGittik, ameliyathaneye girdik,bebişin önce sesini duydum sonra yüzünü gördüm,,sonra doktor beni dikti sonrada odamıza geldikk Dur ya böyle olmadı aslına hikaye yapmaya karar verdim inşallah en kısa zamanda,,hihihii
gülmen neşeli olman iyide sen yinede dikkatli ol tatlım doğum öncesi kendini sakatlamaiyi geceler hanımlar nerdesiniz;
baya azalmışız doğuma mı gitti bu hatunlar ;
en son biz kaldık wayy bee :))
bendee şu 3+1 programına bakıyodum,buakşam keyfim yerinde herşeye bi gülesim var komik olsada olmasada gülüyorum:))
toz alırken başımı tv ünitesinin köşesine çarptım bugün galiba ondan
hoşgeldiinn canımmBurdayım da geçmişle cebelleşiorummBenimki uyuyo teyzeleri,yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıorus,,hayatımızın odak noktası oldu yaf..çişi ,gazı,kakası bile çok değerli Aslında benim de çok uykum var ama aklımda sizde fırsat bulup giremiorum nete,,ağrılarımız azalıo ama tabide geçmedi,,ilk günler çok iiyim diodum sezeryandan sonra,,ama dün ateşim çıktı süt ateşiymiş o,,ben de habire süt sağıorum makineyle de işte biraz rahatladım şimdi. Anne olmak zor ama bi o kadar güsel bişe
Bu arada siz hala doğurmadınızmı bakiim,,kuş gibi kalmışsınız burda
acenu nasılsın canım 24 ünde doğuruyormuyuz sıpaları
bayanlaaaarrrrrr...
bugün iftar sonrasında geçmeyen adet sancısı ile acile gittik, muayene oldum ilk defa (yani anladınız işte), eğer kendinizi kasmazsanız 30-40 saniyelik basit bir işlem ama ben kendimi çok kastığım için acı bir deneyim oldu malesef, tecrübe kazanmış oldum.
bunun haricinde muayene ve sonrasını takip eden 3 saatlik dönemde hiç bir şey yokken az önce gelmeye başlayan kan ile korkmaya başladımnişan dediğimiz şey midir yoksa muayene sonrası gelişen bir olay mıdır bilemedim ama ağrılarım artmaya devam ediyo. korkuyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. aklınıza gelirse bana da bir dua edin anneler nolurrrr....
okuyabilirsem birazcık geçmişe bakayım şimdi, hem vakit daha çabuk geçer(
kuzenim aradı bugün 3 güne kalmaz doğuruyosun dedibiz iyiyiz cnm sizde ne var ne yok :)))
tık yok ayrica olan agrilarimda gitti
yarın kontrol var bakalim ne dicek :)))) eşim dua edio yarin gidelm geri gelmeyelim die , akşam çantalari koymaya kalkti arabaya , malum mu oldu acaba dicem ama halen bekliom
24 ü olabilir bayramda olabilir ,
bu arada sagma makinası bende aldim cnm ,
kuzenim aradı bugün 3 güne kalmaz doğuruyosun dedi
eşimin teyzeside 16 sı demişti. onun kehaneti tutmadı bakalım kuzeninki tutçak mı
bakarsın bebişi alır gelirsin dicemde ağrın yoksa zor gibi
bu arada süt sağma makinası almadığım için acayip pişmanlık duyuyorum. bu arada maddi açıdan zor gibi basit bişeyde almak istemiyorum almışken.baya gerekli oluyor anladığım kadarıyla
canım bende gecen hafta oldum muayne drum dedi kanama olabilir hafiften müdahale oldugu için dedi , ama sümüksü vs olursa nışandır dedi ,
açılma cıktımı ne dedi doktorun ? nışanda olaibilir takip et kendini canim , allah yardimcin olsun ins
Zamankulesi
bu arada yanıma geldinya hastanede o kadar mutlu oldumki ben,,beni de ağlatcaktın duygulandırdın valla:):) Çok tatlı bi hamilesin teyzesiAllahım senide sağlıkla kavuştursun bebişine kolaylıkla Seni seviorus..
açılmayı yazmayı unutmuşum canım, 1 cmlik açılma varmış, istersem yatışımı yapabileceklerini söylediler, suni sancıyı da verip yarına doğum yaptıracaklardı ama eve gelmeyi tercih ettim tabikendi kendime çekeyim sancımı doğal süreç olsun dedim.
böyle afedersin ama pıhtı gibi yoğun şekilde geliyo, bundan sonra rabbimden kolaylık dilemekten başka yapabileceğimiz birşey yok sanırım. inşallah kolayca olur gider...
bende çok mutlu oldum canım gelebildiğim için ben de zor tuttum kendimi ağlamamak için çok büyük mutluluk gerçekten o anları yaşayabilmek çok şükür sen yavruna kavuştun ağrıların da tez zamanda geçer inşallah anne olmanın keyfini sürersin mutluluk yaşama sırası bizde şimdi hayırlısıyla:) ayrıca teşekkür ederim sende çok tatlı bir annesin:)
kıskandık bizzzz
keşke mümkün olsa da sizlere de gelebilsem canım kısmet belki bir güz sizinle de görüşürüz allah büyük
acenu inşallah yarın gönlünce olur güzel haberlerle gel buraya da inşallah ndd sende yarın doğurursun inşallah canlar ben gidiyom sahur ve uyku malum size iyi geceler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?